Jul jul stååålande jul!

God Jul allihopa!:D

Jag hade en vääldigt mysig julafton igår!! Började som vanligt med ett uppvaknande av julmusik, dock slapp man bli chockad över den höga volymen detta året, den hördes bara lite i bakgrunden när någon knackade på dörren! Vi käkade god frukost och fick ett litet morgonpaket bestående av ett biopresentkort och en trisslott. Vi gick ut en sväng och hälsade på min bror för att sedan gå hem och duscha. Vi tolv tiden käkade vi gödde lunch med mackor med julskinka på och då kom även Daniel hit. Jag fick jätte finfinfina julklappar av honom!! En söt liten nalle, björn gustavsson dvdn och en DKNY parfym! Han är bäst och jag tror att han tyckte om min julklapp till honom också.

Vid tre kom farmor och farfar och uffe nicke och alex. Vi fikade och kollade på Kalle Anka och hade julmys. När de sedan begav sig hemåt så gick vi till mormor och morfar för att äta massa god julmat och öppna alla julklappar. Som vanligt så var maten sjukt god och julklappsutdelningen tog några timmar. Jag fick massvis med fina paket och kunde nog inte ha blivit mer nöjd. Orkar inte skriva upp vad jag fick för då kommer jag säkert glömma någonting och det vill jag inte, dessutom så börjar den lilla sjöjungfrun på disney chanel nu så jag måste gå och kolla på det.  Har ju velat se denhur länge som helst nu. Haha!

/Alexandra - Jag älskar min familj och våra traditioner! <3

40 dagar kvar

Idag är det 40 dagar kvar tills vi åker till thailand!! Jag längtar så sjuukt mycket att jag håller på att bli tokig! Haha

Gött nu har jag hittat en julklapp till mamma också! Nu är det bara Daniel och pappa kvar som jag får ta imorgon. Jag och falk gick runt i stan en stund och kollade i precis alla affärer för att hita en julklapp till Daniel. Jag hittade den prefekta, men den kostade alltför mycket vilket gjorde mig på dåligt humör efteråt.

Men nu har jag i alla fall precis tittat på Gossip Girl och nu sitter jag här. Idag ska jag och mamma klä julgranen och julpynta här hemma. Vet inte, det kanske blir att vi gör lite julgodis också! Myys!

Dan före dan före dopparedan..

..är det imorgon, inte idag! För er som undrar alltså.

Idag har jag målat i klubbstugan med annika falk och angelicha. Petter kom och underhöll oss och vi åt bullar som han bakat. Han är go! Efter bullarna gick vi (duktiga som vi är) och tränade, vi var riktigt duktiga faktiskt. Var hemma vid halv åtta och käkade och kollade på slutet av familjen robinsson (jag har blivit besatt av Disneychanel och toon disney.. haha älskar alla tecknade program!) och parlamentet. Klockan är nu tio och jag är trött och snart kommer Daniel och ger mig en kraam. hääj!

Häääj!

I onsdags var det som jag sagt förut studentfest. Den började med att jag och Kajsa åkte hem till Kicki för att käka pizza och ha det niice. Det första jag får stå ut med 'r att hennes hund börjar jucka på mig. Mys.. Där var vi i alla fall till halv elva då vi tog bussen in till stan med massa trevligt folk som hoppade på bussen. Vi sjöng "vem vill vara etta nu" för fulla muggar och hade det allmänt trevligt. Kom in på moon och träffade joanna som jag med glädje shottade och dansade massor med. Det var helt sjukt vad folk knuffades på dansgolvet. Vet inte hur många smällar jag fick på näsan eller hur många gånger jag ramlade för att folk knuffades så. Men vi hittade snart ett litet krypin där folk dansade och där spelade dem även mycket bättre musik. Jag hade sjukt roligt hela tiden och träffade massvis med trevliga människor. När det sedan blev dags för att gå hem (efter stora problem med att få våra jackor) så följde Kajsa och Joanna med mig. De skulle få dela min bäddsoffa med varandra men jag tyckte att det var lite orättvist så jag la mig emellan dem. Jag somnade inte förns vid fem halv sex tiden för att någon snarkade och var omöjlig att väcka, men det gjorde inte så mycket! Jag hade i alla fall en braaa kväll!

I går så kan jag säga att det var tur att mina vänner sov över för om det inte hade varit för dem så tror jag att jag inte skulle ha lyckats gå upp från sängen själv trött som jag var. Vi lämnade KAj vid bussen och gick till skolan där alla i min kära klass skrattade åt min fina utklädnad. jag tyckte i alla fall om den! Vi hade fråge tävling med tvåorna och vi vann! Sedan gick vi och sjäng julsånger i bergmansalen. Eftersom det var sista gången vi får vara med på det så var det lika bra att sjunga för fulla muggar. Jag tyckte det var myyysigt!
Det jag tyckte var roligast var när vi (jag zara sarah vivi frida och david) gick till stan. Då säger david. "Tänkt om vi hade gått här hela klassen och så började det snöa. Vad fiint det hade varit!" Han är go!
Gick hem, ducshade för att sedan gå in till stan igen för att handla julklappar med Kajsa och Falk. Hittade dock inte ne enda, så får försöka fixa det på måndag eller tisdag då jag får min lön. Jag och falk käkade på mcDonalds innan vi tog bussen ut till Annika där vi skulle ha julmyys med laget. Och det var myys, vi delade ut paket, åt massa julgodis, lekte lekar och snackade. Tog bussen hem halv tolv och var då grymt trött. när falk hoppade av så ringde jag Daniel då jag tyckte det var lite läskigt att sitta ensam med en uteliggare som skrek. Det visade sig att han skulle till Mårtensson med Rickard Admir och Emil så jag träffade dem i stan en stund. Trots en massa försök att övertala mig att följa med och sjunga kareoke så bestämde jag mig ändå för att gå hem till min säng och sova.

Och guuuud vilken skön sömn det blev. Vaknade kvart i ett och kunde i och för sig inte säga ett ljud. Sjuukt frustrerande det kan vara att tappa rösten sådär. Men Daniel kom hit vid halv två och gjorde mig sällskap. Vi var här hemma hela eftermiddagen och gjorde absolut ingenting. Käkade köttfärspaj med mamma pappa och min kära bror och åkte sedan hem till Daniel för att träffa en annan Daniel (fan vad många som heter Daniel nu för tiden!) och kolla på film och umgås. Efter tolv fick dem för sig att kolla på tratten och finkel eller vad dem heter. Usch och fy för sånna dåliga serier. Käkade lite och åkte hem vid tre tiden eftersom jag skulle jobba och mamma behövde bilen på morgonen dagen efter.

Idag har jag jobbat och fått julklapp från min chef! Två biobiljetter blev det och det är ju inte helt fel. Nu ska jag snart åka på kalas.. herre gud, jag får ju aldrig någon lugn stund. Oj vilket intressant inlägg! Heerrå!


JULLOV!!

Japp nu är det jullov!!!!! Fy sören vad härligt det känns. Men men, tänkte bara säga det. Nu blir det att springa ner till stan där kajsa och falk väntar och sedan blir det julfest hos Annika med fotbollen! Wiiihoooo. Jag är glad... och sjuukt trött idag! Jag hade en hejdundrande bra studentfest igår. Kan kanske berätta om den sen! Hääj

En vecka kvar till julafton!!!!

Sådär nu har jag varit i skolan och jobbat med popkor som aldrig verkar bli klar. Fattar inte vad folk ska ha svårt för att lämna in saker i tid som är KLARA. Hur svårt kan det vara? Jag hoppas hur som helst att vi ska få en rejäl kompensation för att vi har suttit över så mycket den senaste tiden.

Men nu är jag i alla fall hemma och ska snart göra en macka eller två för att sedan hoppa in i duschen. Ikväll är det ju som sagt studentfest och det ska bli sjukt roligt. Först ska jag Kajsa och Kicki käka pizza och förfesta lite för oss själva. Sedan bär det av in mot stan och moon för en hejdundrande studentfest!

Jag dissade min idé om att vara julgran då jag kom på att det kommer sticka och kila ganska mycket så nu ska jag i stället vara julmust. Det var ju faktikst min idé från början och eftersom joanna och falk är sjuka så gör inte det så mycket. Men jag tycker att det suger att dem är sjuka. Blöö.

Nej nu är jag hungrig. Ciao!

Hultsfred 09

Sitter och pratar med Josefin på msn. Vi pratar student, studentfest och Hultsfredsfestivalen. Regina Spektor ska bland annat dit och hon är braaa. Massor av vänner ska dit och nu när jag sitter och kollar på

http://www.rockparty.se/  så blir jag sååå sugen på att följa med. Det verkar helt galet roligt efter allt man hörde från er som var där förra året. Det kanske är dags för lilla mig att snart också uppleva festivallivet!



Nu väntar mamma på mig, för vi ska kolla på the dark knight! Åhhåhå den är så bra! Heeerrå

Julklappar julklappar julklappar

Alltså.. denna julklappsstress. Jag säger alltid att jag ska köpa alla mina julklappar i tid, men av någon underlig anledning så blir det aldrig så. Nu sitter jag i alla fall här och funderar på vilka jag har köpt till och vilka som är kvar. Min kära bror och min kära syster är avklarade, farmor och farfar och mormor och morfar också. Tobbe med. Både mamma och pappa är kvar, och Gittan och DANIEL!! Aaah tusan vad svårt det ska vara!!!! Mina pengar börjar tryta också vilket inte gör det hela bättre. Men André är i alla fall skyldig mig 100 kr för att jag köpt en studentfestbiljett till honom idag, alltid något.  Byyyyee

GRAAAATTTIIIIIIIIIISSSSS

FÖR ATT SARAH HAR TAGIT KÖRKORT FÖR ATT SARAH HAR TAGIT KÖRKORT FÖR ATT SARAH HAR TAGIT KÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOORT FY FAN VAD HON ÄR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Diana Vickers With Or Without You


en vanlig no lektion med 8A

Haha hittade den här texten på min gamla blogg på lunarstorm. Har för mig att det var jag och mimmi som satt och skrev vad alla gjorde på en no lektion. nella kan ha varit med också, jag vet inte. Vilken bra klass vi var!

Sebbe biter på sitt block och lindar in huvudet i sin tröja (mumie)
Jakob ritar något som liknar en pyramid
Julle antecknar, men tänker på annat (det syns lång väg)
Adam leker med sitt gummiband och irriterar alla runt omkring
Falk har gett upp det desperata försöket att försöka förstå
Nella skriver av den som sitter bredvid (=alle, som i sin tur skriver av Mimmi)
Jessi går fram till Tavlan för att hon inte ser från sin plats, skakar på huvudet och går och sätter sig igen
Vican suckar och tittar med tom blick på tavlan
Sofie skriver dikter (eller tittar iaf på ett papper med datatext på)
De vid bordet i mitten (speciellt jeppe och sandkvist) engagerar sig mer än någon annan
Eric sover
Linda skriver och skriver och skriver
Alle garvar åt mumien Sebbe och åt sig själv för att hon inte fattar någonting. Samtidigt som hon skriver av Mimmi
Lollo sover på Jeppes axel
Jeppe övar som vanligt på "snabbstarts-tricket" med en penna som rullar mellan fingrarna
Bengtsson besvarar Mimmis spontana frågor, leker duktig ;)
Sandra säger något som alla kommenterar: "ÅÅh vad du e trög!"
Patrik vinglar omkring med Ringbers pappas glasögon
Sandkvist skriver och funderar, skriver och funderar...
Ringberg leker med pennor och sugrör

Ingegerd står framme vid tavlan och försöker lära ut syror baser, vätejoner och kemiska beteckningar till en väldigt intresserad klass :D


Näst sista måndagen innan julafton

Måndg igen, men inte vilken måndag som helst. Nej för det är den sista måndagen i skolan innan vi får loov. Så sjuukt härligt, jag ska inte ha samhällslektion på flera veckor nu. Dock har jag ett arbete som ska göras klart innan skolan är slut. Men om man bortser från det så är det naaajs!

Mamma slår just nu in julklappar och lyssnar på julmusik. Det är mys, för jag har inte hört särskilt mycket julmusik än. När jag gick hem idag så gick jag inom Halmstad teater och köpte ett presentkort till farmor och farfar så nu är ännu en julklapp klar, men dock så har jag alldeles för många kvar. Det får bli att köpa dem på onsdag och/eller på torsdag. det blir nog bra.

Funderar på att gå ner i källaren och kolla på vår gamla plastgran, har bestämt att vara julgran på studentfesten på onsdag och vad är då inte bättre än att klippa sönder en riktig gran (okej plastgran) och hänga glitter runt sig. Det kommer nog att bli toppen.


Det ska vara gammal julmusik, de där klassiska låtarna som Julen är här, Jag såg mamma kyssa tomten, Stilla natt och dem, då är det riktigt jul.. eller okej det ska vara Min julskinka har rymt också! Ciao!

Living the dream Woooohoooo

Det är den 13 december idag vilket innebär Lucia. Jag och mamma har suttit och tittat på Lucian på tv nu ikväll och druckit te och ätiti pepparkakor. Jag sitter i soffan med mitt täcke över mig.. Myys!

Igår var det niice. Stressade i och för sig som sören hem efter skolan för att hinna göra mig i ordning innan bussen gick halv sex till frösakull. Daniel kom vid fem tiden när jag flängde omkring som mest. Hur som helst så åkte vi ju ut till kajsa som skulle ha lite 18 års kalajs. Det bjöds på glögg och pepparkakor och vi gjorde den klassiska tipsrundan. "Vem är bäst med munnen? Vem har längst? och så vidare 1. någon X. någon 2. någon." Ja ni fattar. Det är typiskt Kajsa att alltid hitta på massa roliga lekar. Fullt med folk var det också. Falkis gustav gabbe emil of course. tjejerna från Kajs klass, Anders och hans vänner från ulrisehamn eller hur det nu stavas, Jessca och lita annat trevligt folk. Det bjöds påv äldigt god mat och vääldigt god tårta.

Tillsist blev det dags att ta taxin in till Underbar. Där träffade vi en hel del folk och skakade massa rumpa på dansgolvet. Jag hade sjukt roligt vid vissa tillfällen men ibland var det ganksa lamt. Helt plötsligt träffade jag Daniels alla syskon. Jisses. Hej på dig och hej på dig, vad sa du att du hette? Herre gud dem är ju så många.. eller kanske inte, träffade tre av dem men sen var det brorsans flickvän och kompisar hit och dit. Jisses. Och nu är vi tydligen bjudna på fest i mellandagarna. Här går det undan! Haha, men det är kul.
Vi gick i alla fall hem vid halv tre tiden.


Vaknade vid niotiden imorse eftersom jag skulle jobba. Det var laamt, men skönt att ändå kunna köra bilen till jobbet. Har inte kunnat sova speciellt mycket inatt och vet inte riktigt varför. Har inte kunnat sova på tre nätter i rad nu så inte undar på att jag är så trött som jag är just nu. Åkte hem efter två och sen körde jag och mamma och letade julklappar. När affärera stängdevid fyra åkte vi imon mormor och morfar för att lämna någonting. Men det slutade med att vi gick till hemköp och köpte ris, tomater och gurka för att sedan bli bjudna på mat. Efter maten somnade jag på soffan en timme och sedan åkte vi hem och kollade på lucian på tv.

Ja det var väl det jag har gjort i helgen.

Imorgon ska vi hem till mormor och morfar för att baka pepparkakor. Dessutom ska jag träna och PLUGGA.. usch jag har samhällsprov på måndag. Blööö.

Ciao!


Freeedag!

Så nu sitter jag i skolan och gör inte någotnting vettigt alls. Vi har mdk och Julie är inte i skolan idag och det är hon som har alla våra grejer. Inte så värst lyckat.  Men ringde henne i alla fall och nu ska hon försöka skriva det och skicka på datorn. Så medans hon gör det så har jag varit uppe på journalistiken där joanna vivi frida och emma skriker på varann för att de inte förstår hur de ska göra. I multimediasalen ligger alla i en hög och kollar på hey baberiba. Och här sitter jag. Bakom mig sitter folk och ser ut som frågetecken när mia förklarar vad dem ska göra. Ganska kul faktiskt.

idag är det fredag vilket innebär HEEELG!!:D Wiihooo, ikväll blir det parteeeey hos Kajsa sedan Underbar på lussevaka.

Och nyss kom Sandar in och gav mig en biljett till studentfesten!!!!!!!!!! Fan vad gött:D Så nu om man bortser från allt plugg jag har att göra så kommer de närmsta veckorna bli toppeen!


Häääj

Alltså andra avenyn.. fan vad b det är egentligen.. ändå sitter jag och tittar på det och tycker att det är bra.

Nu ska jag däremot hoppa in i en varm och go dusch för att sedan gå och lägga mig. Är sjukt trött!

Ciao!

taacoos

Kommit hem från skolan nu och är trött. Håller ju på med Popkorn och fan vad trött jag är på det. Är trött på att sitta och bestämma allt, är trött på att få puscha på om allting, är trött på att alla helt plötligt ska så jävla många åsikter. Vi har frågat hur många gånger som helst vad vi får och inte får göra. Så när vi väl har gjort det så ångrar folk sig och ska börja tycka och ändra, vilket betyder ännu mer jobb åt oss än vi egentligen har tid med. Blööö dö på det PUNKT!

Ska i alla fall laga mat till mamma pappa och min kära bror snart. Det blir tacos för att det är gott och för att det är ganska lätt att laga.



Tänkte också säga att jag har köpt min första julklapp!! Yeeeeey, det var på tiden.

Rubrik

jag har tänkt skriva ett inlägg hela den här veckan, men grejen är den att jag har haft så sjukt mycket att skriva om så på något sätt har allting skitit sig.

Idag har jag i alla fall gått upp 05.40 för att köra pappa till flygplatsen och sedan körde jag hem och sov igen. Jag är inte alls pepp idag.. vet inte vad det är med mig, det känns som att det är något som är fel men jag kan inte komma på vad.. Usch, vad är det för fel på mig!!!

Igår var jag i stan med Falk och vican. Köpte födelsedagspresent till Kajsa och vi hoppas på att den blir braa! Träffade Daniel i stan också och lyckades få honom att komma hem till mig senare på kvällen. Kollade på Björn Gustavsson - ett livsverk. HahAha så sjuuukt rolig den killen är! Det var mest bara klipp från parlamentet, morgonsoffan och melodifestivalen, men även lite annat som var sjukt roligt. Det var hur som helst mys och när han tog bussen hem vid tio gick jag och la mig.

Kan även säga att jag har blivit ett Mamma Mia freak! Jag bara älskar den filmen och musiken är så sjuuukt bra. Därför kan ni få ett mamma mia klipp här!



Imorgon är det fredag och då är det dags för Kajsas PAAAARTY!!!!:D Oooh jag längtar som ett as, för det är jag däremot jävligt pepp!!

50 år!!!!

Jag vet, dålig uppdatering i helgen men har helt enkelt inte haft tid.

I lördags var det en stor dag. Det var nämligen så att min mormor och morfar firade 50 årig bröllopsdag! Det skulle firas ordentligt så därför åkte vi (jag mamma pappa daniel jessica tobbe cina anders niklas och christian) hem till dem vid halv sju tiden. Där bjöds det på champagne och tilltugg och de fick våra presenter bland annat en bok som vi gjort tillsammans där alla skrivit en varsin text till dem båda. Och jag måste säga att den blev helt otroligt bra, men det var kanske inte så konstigt. Saken är den att jag har VÄRLDENS BÄSTA MORFÖRÄLDRAR. Jag skulle inte för någonting i hela världen ens kunna säga att jag inte tycker om dem. De är verkligen guld värda för allting de gör för oss och alla andra.

Hur som helst så var vi där ett tag och sedan sa morfar att de hade bokat övervåningen på mcdonalds för oss ( haha, så typiskt morfar att komma med ett sådant skämt) med det var inte där vi hamnade senare i alla fall, utan vid åtta tiden så slog vi oss ner vidd ett långbord på Fridolf där vi fick både förrätt och varmrätt. Gott var det!

Tillslut gick vi tillbaks till mormor och morfars lägenhet för att äta tårta och ha det trevligt!!

Jag skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst och ändå inte få med allt jag känner för er, men just för tillfället vill jag bara säga att jag älskar er!



Bilden snodde jag av min kära syster, hoppas att det var okej, jag hittade ingen här!

Träääning!

Jag har inte tränat på tre veckor men nu är det snart dags igen! Wiihooo! Jag längtar!


Waaahooo!

jag är så jäävla glad över att jag och Joanna typ är klara med vårt projektarbete! Fy fan vad grymma vi har varit och nu blir slipper vi ångesten över att vi inte hinner bli klara! Nu ska texten bara kollas igenom och sedan skickar vi den till Göteborg och får sedan tre grymma barnböcker i händerna! JIPPIII!:P

Fan Falk åtta minuter har du på dig att komma hit innan idol börjar!

Seeya! Haha, jag börjar bli flummig. Kan ha att göra med all överskottsenergi!

Den lilla sjöjungfrun!



SÅDÄR!! Efter en himla lång stund lyckades jag få in detta jävla youtube klipp i inlägget! Jag har blivit helt galen i den här sången. Jag vill se filmen och ska låna den av Joanna så snart vi träffas igen! Ariel liksom, jag älskade den filmen när jag var mindre! Man får en sån speciell känsla när man hör dessa disney låtarna! Det var mest bara det jag skulle säga!

Falk kommer hit senare för att kolla på idol med mig. Myys!

Daniel och Joakim var här innan för att lämna mina saker som jag dumt nog glömt hos Daniel. Eftersom han är så snäll så kom han och lämnade dem. Jag fick min film så nu kan jag titta på den igen. Mamma Mia! Joakim va i alla fall nice! Han hittade nya kompisar, mina sköldpaddor och ett stort gosedjur. Kul att träffa andra som är lika lättroade som mig.

Nu ska jag käka. Ciao!

Handledarmöte

Sitter i skolan och ska snart ha mitt första handledarmöte. Wihoo! Får hopas att katarina tycker att jag är duktig. Haha! Ciao!

Mamma Mia!

Igår åkte jag hem till Daniel för att kolla film och ha det nice. Så säger han att han har någonting till mig. Det visade sig att han hade köpt Mamma Mia filmen till mig.. Iiiihh, hur bäst får man va!!!! Sjukt glad blev jag och kunde inte låta bli att titta på den på en gång. Den är ju så sjukt bra. Kommer antagligen titta på den 100 gånger till.

Dessutom kollade vi på Madagaskar 2 vilken också var hur rolig som helst. Den rekomenderar jag till er som sett ettan.
I like to move it move it!!

Körde hem vid tolv tiden och det var bara två bilar som syntes till på vägarna. Usch, jag tycker verkligen inte om att köra ensam på nissastigen eller vad den nu heter. Men med hög musik och lite skönsång bev det kanon. Måste även tillägga att det snöade.. I alla fall halva biten påväg in till stan. Wohooo vintern är här!:D



No balance!

Igår var en bra dag!

Började med att jag kom till sklan vi halv tio tiden och jobbade med projektarbetet. Joanna vi måste verkligen bli klara med det snart, skriv klart texten!!!:P Där var vi tills klockan blev kvart i tre, då det var dags för studenttävling (talangjakt). Vi var tyvärr inte med eftersom vi inte kom på något kul att göra. Men titta kan man ju ändå göra och det var roligt. KOnst och ledarskap var grymma, sen hann jag inte titta mer, eftersom jag och Nathalie skulle bege oss in till stan.

Vi gick till hello för att avnjuta en ootroligt god kyckling/curry baguette och en chailatte. Det var mumsigt! Efter det gick vi och kollade lite i affärer. Funderar på vad tusan jag ska ge alla i julklapp, det är svåårt.

Tillslut så gick vi i alla fall till bion för att kolla på Twilight som vi hade väntat på precis hela dagen. Och jag måste säg att det var PRECIS lika bra som förra gången. Haha!

Jag vet inte hur många gånger jag halkade, eller gick vingligt under dagen men det är fan helt sjukt. Jag kan inte gå normalt.

Snart kommer mamma hem så då ska vi gå in till stan och kolla lite. Ciao!

Myyys

Haha, jag blir lika glad varje gång jag kommer in i mitt rum just nu! Min fina adventskalender hänger på väggen nu ju! Idag fick jag en lott, men tyvärr var det inte någon vinst på den, men det gör inget för jag är glaad ändåå!:D Haha


1. advent

Igår vardet 1. advent och den var sjuuukt bra.

Dagen började med att jag och mamam käkade frukost tillsammans och sedan bakade vi lussebullar. Det var flera år sedan jag bakade lussebullar så det var myysigt.. om man bortser från min äckliga mensvärk som gjorde att jag knappt kunde tå på benen. Men jag och mamma fixade det bra ändå, hon rullade degen till "snören" och jag rullade ihop dem till lussebullar och satte russin i.

Efter detta var jag duktig och städade mitt rum. Det blev väldigt fint och jag är lite stolt över mig själv. Så nu har jag det julstädat här!

Vid halv tre tiden kom mormor och morfar och mina kusiner hit för att smaka på dessa nybakade lussebullar plu pepparkakor. Det var gottii! Vi skrapade dessutom lotter och hade det mys! På något vis började vi att prata om julklappar och så kan Anders självklart inte låta bli att lägga in en kommentar. "Alle , du behöver en hjälm detta pret så att du inte skadar dig när ditt berg av julklappar ramlar ner i huvudet på dig!. Alltid alla dessa kommentarer. Jag får inte flest julklappar, förra året fick Danne en mer än mig så det så!

Halv fem gick jag in mot stan för att möta Daniel och sedan Falk. Jag fick dessutom träffa min Kajbaj en snabbis för att få en väldigt fint inbjudningskort till hennes krogdebut om nån vecka. Det ska för övrigt bli sjukt roligt! Hur som helst så gick vi runt och tittade lite och vi smakade på Polkagris och dunderhonong. Ja, det var väl det vi gjorde. Efteråt gick vi hem till mig för att käka ytterligare lite lussebullar och pepparkakor. Blev allt flummigare och flummigare (i alla fall jag och Falk) och Daniel måste ha trott att vi var benga i huvudet. Men jag hade i alla fall roligt. Jag övertalade båda att titta på Gossip Girl med mig också, men falk tyckte nog att den var as tråkig för hon åkte hem efter en halvtimme. Hihi.

Vid halv nio körde jag hem min sötnos till Oskarström eftersom bussanran inte gick som vi ville och efter det åkte jag hem för att kolla på Prison Break (jag vet jag skulle gå och lägga mig, men när jag käkat blev jag pigg igen så kunde inte somna). Det var min söndag det. Den var bra och pricken över i:et var lätt att mamma hade satt upp en adventskalender i mitt rum. Har inte fått en sån på flera år men nu så. Nu har jag ett paket att vänta varje dag fram till jul. Åhh, jag har verkligen lyckats få den där julkänslan nu!


(bild hittad på Google.se)

Friday night

Måndag idag. Tänkte berätta lite om hur min helg har varit. Och den har varit Kanon!!

Började i fredags hemma hos Emil där det först bjöds på glögg och pepparkakor, sedan middag bestående av gooda pajer och tillsist en mummsig tårta. The special invited guests var Jag, Falk, Kajsa, Oscar, Emma, Gustav, Gabbe, Filix, Olle och Alexander. Vi var hur som helst där i några timmar och hade det treevligt.

Vid typ tio tiden så åkte vi in mot stan och jag måste säga att så tidigt har jag nog aldrig varit i stan när det har varit utgång på gång. Men i alla fall, det var underbar som lockade och vi kände att vi behövde skaka lite rumpa.

Jag hade hur som helst en bra kväll och jag hoppas att ni andra också hade det.


Här har vi några vänneeer!!

Smöööör!

Hahaha, jag tror att jag dör.. pappa vaknade precis och skulle käka frukost, så hittar han inte smöret.. Senare visar det sig att jag råkade sätta smörpaketet i skafferiet.. Hahah, hur dum får man vara?! Det enda jag kan skylla på är att jag var trött.