Min fina vän!

Hon förtjänar ett helt eget inlägg i min blogg bara för att hon är hon. BUHHHUUUUU, Vi kommer kanske inte att ses förns i vår... FATTAR ni hur lång tid det är!!!! Det var inte kul att säga hej då idag, tårarna var inte långt ifrån kan jag säga.

Men hon är en bästa vän och jag älskar henne och jag kommer att sakna henne så att jag storknar!!



Nu ska jag sova och sen åka till Magaluf. Ha en bra vecka! PUSS!

Home sweet home

Vaknade klockan tolv idag och åt en cheeseburgare och ett chokladkex. Sen gick tåget hem till kära Halmstad igen. Har suttit och solat lite på balkongen idag och kände för att ta lite onödiga bilder!



Jag vill ha en ny kamera..

..men det får vänta tills i jul för nu i höst kommer jag att leva snålt innan jag har fått jobb. Nu får jag helt enkelt låna mammas kamera när jag är hemma och använda min egna skitkamera tills julafton!


090830

Hej hopp!
Har nyss kommit hem från en tripp till Göteborg där vi har varit hela helgen. Med vi menar jag Niklas, Christian och jag. Och Daniel som kom i lördags. Åkte i fredags för att umgås lite med syster och Tobbe och för att på lördagen ha lite kräfskiva och utgång. Kul har det i alla fall varit och nu är jag lite lagom trött.

På tisdag åker jag till Magaluf med min Falk och vi ska ha det så sjukt roligt. Sol, bad och party hela veckan!

Och nu till det bästaste av allt.... Lägenheten som ni ser under här är VÅÅÅÅR. Eller är inte helt hundra på att kontraktet är klappat och klart men alltså ser i hur fin den är. Den är i och för sig inte så billig men fy sören vad jag kommer vara lycklig när vi sitter där första dagen i lägenheten, i Oslo. Åååh jag längtar! Och det bästa är att jag ska dela den med mina absoluta favoriter Frida Falkvall och Kajsa Feldt. I like.


Titta och njut!:D


Arrividerci - nu ska jag packa för nästa resa!


090823

Jag förstår verkligen inte det här. Har precis pratat med falk om den kommande veckan och nu ligger jag här i sängen och förstår inte riktigt vart all tid har tagit vägen. Det är åtta dagar kvar tills vi åker till Magaluf. Åtta dagar. Det har känts helt okej, nästan för lång tid så mycket som vi ha längtat. Men nu känns det helt plötsligt nästan som om det är för lite tid. Vi bestämde förra veckan att fi skulle åka upp till Norge tisdag-torsdag för att söka jobb och kolla in den stora staden lite. Sedan blev jag bjuden på kräftskiva i Göteborg så troligtvis åker vi upp där fredag-söndag och sedan har jag bara måndag på mig att packa och allt för sedan åker jag och min bästaste vän till Magaluf. Och typ en vecka efter detta flyttar vi till Norge. Det är läskigt, men så sjukt jävla kul!



090820

Dagen började kanon bra! Såg ut genom fönstret coh sog att det var SOL ute! Trots det så har jag inte ens gått utanför dörren än.

Kollade även min mail i morse och såg att jag hade fått mail från Tom Envik där han skrev att han var intresserad av att anställa mig i Oslo. Så vi får väl se hur detta kommer att utforma sig. Riktigt kul i alla fall att man får ett positivt svar från det första jobbet man någonsin sökt till!

Snart kommer Joanna inte till staden och vi ska ta en fika i solen och prata, prata, prata. För vet ni vad. Om 12 dagar när jag åker till Magaluf så kommer jag och min bästaste vän inte ses på ASA LÄNGE, VI KOMMER INTE SES PÅ HELA HÖSTEN och jag tycker att det är jätte sorgligt. Så vi får helt enkelt ta vara på tiden nu!

Och bara så att ni vet så köpte jag en jätte fin kofta och ett par snygga skor igår. Måste ju passa på inte vi flyttar till det dyra grannlandet!

Ciao


bild från den asroliga förfesten hos mig innan jag slog ut min tand

090816

Det blev ingen tjockiskväll igår. När Falk kom hit så bestämde vi oss för att dra in till stan i stället. Gjorde oss i ordning här och drack lite cider och snackade lite. Sedan kom Kajsa hit och vi gick till The Corner och träffade Niklas och hans kompisar. Vilken gentleman man har till kusin, han följde med och väntade på mig när jag skulle på toa och sedan ringer han och hör hur jag mår och om allt är okej. =)
Hur som helst så var vi där ett tag och sedan gick vi till tre hjärtan vilket inte alls var speciellt kul.

Idag vaknade jag tio över ett och fick goda pannkakor av min snälla pappa vilket var väldigt gott till frukost. Efter det har jag städat mitt rum och nu ska jag skriva på mitt CV. Ikväll blir det kalas för kusin Alex som fyller år.


MIn fina vän Joanna som jag inte har träffat på jätte länge men som jag träffade igår och som jag blev såååå glad att se. Jag har saknat dig! <3

090815

Har jobbat mellan 9 och 17 idag och är trött.  Den som läser detta måste tro att jag är världens tråkigaste människa efterom det enda jag skriver är att jag är trött.

Hur som helst så är jag hemma nu och sitter framför datorn och kollar på lögenheter i Oslo. Tänkte sy upp en gammal svart klänning snart och sedan laga mat till mami och mig. Ikväll kommer Falk hit och vi ska tjocka oss med godis, chips, läsk och film. För det är en sådan dag idag. En sån regnig och tråkig dag när man bara känner för att bara sitta framför tv:n med en påse godis och bara äta och titta!

 
Från studenten - vi är så jävla bäst!!

090814

Jag vet egentligen inte varför jag kände för att skriva i bloggen idag men eftersom jag kände för det så blev det till att jag gjorde det.. eller gör det kanske man skriver.

Jag har ingenting vettigt att skriva heller mer än att jag är trött Trött TRÖTT TRÖTT! Jag har fem arbetsdagar kvar på Ica och det ska bli så skönt. Man blir ganska trött på det efter en hel sommar. Haha, hur tusan ska jag klara mig med ett heltidsjobb?!

Hur som helst så är anledningen till att jag är trött att jag helt enkelt inte har sovit så mycket i natt. Vaknade flera gånger av hosta. Om man då lägger till att jag jobbade på torsdagen (det är fredag idag) och sedan var på tjejmiddag på kvällen, vilket för övrigt var väldigt mysigt med alla gamla kompisar från högstadiet och att jag jobbat idag OCH tanken på att jag ska börja jobba klockan nio imorgon. Den där sista gör mig verkligen utmattad.

Så på grund av min trötthet så dissar jag mina fina vänner ikväll. Jag känner mig jättedum men orken finns helt enkelt inte till. Det är nästan så man vill lägga sig ner och gråta.

Ja, detta var ju ett kul inlägg