plugg/liv/helgen

tänkte berätta om varför jag inte skriver här så mycket just nu. Jo det är så att jag är fullkommligt dränkt i skolarbeten.. Fick reda på allt vi ska göra i engelskan fram till sommarlover och det var inte lite kan jag säga. Dessutom så har vi alla nationella prov att se fram emot, eller inte. Inte efter att jag fick tillbaks mitt "test" nationella i engelska, det blir nog en hel del att öva på där ja.
För att göra allting ännu stressigare för oss kära media elever så ska vårt kära Mdk-projekt vara klart om tre veckor, vilket känns alldeles för snart om man tänker på allt de vi har kvar att göra. Inte blir det heller bättre av att jag måste läsa en engelska bok och göra färdigt de arbeten som jag glömt att lämna in. +++ lite till... blöö!
När ska jag hinna med att få mitt körkort?

Nä, det ska gudarna veta att det är inte lätt att heta Alexandra Ek nu för tiden.

Men om man då ska bortse från allt detta tråk och kolla på den lilla tiden av fritid jag faktiskt har, då jag inte äter, sover, pluggar eller tränar (ja, tro det eller ej jag har ett liv), så kan jag säga er gott folk att denna helgen som kommer kommer att bli bättre än bäst. Imorgon ska jag bege mig till helsingborg med världens bästa Joanna för att de världens bästaste Johan Glans och det ska bli såå kul! Har längtat efter detta sedan nån gång förra året och nu är dagen äntligen kommen.
På lördag blir det pardey för jessi och keggi och även detta kommer att bli en succé, känner det redan nu!

Och bara för att skryta lite så fick jag 54 av 54 på samhällsprovet!!!! Fattar ni?!? MAX poäng!

Dessutom är det vår.

/Alexandra .