I natt så ska vi visa att vi kan

Här är jag med min tigervän när jag och Jessi var ute och tog fina höstbilder i Regents park och Primrose Hill Park.

Idag blir det jobb och imrogon med och sen ska vi kolla på HARRY POTTER! Yeey äntligen. Det tråkiga är att vi missade kändispremiären som var förra veckan, jäkla skit det var ju den som vi så väldigt gärna ville gå på och se alla kändisar, men men. Igrå så firade vi Sandra med att gå ut och äta och sedan gå ut coh dansa. Det var opening för någon ny pub så vi fick en egen tequila flaska att dela på av managern haha. Efter det så gick vi till The Roadhouse och dansade. Ett sååå nice ställe som vi kommer gå till flera gånger hoppas jag på. Nej nu sak vi dammsuga och sedan blir det jobb.


Hösten är här i London


heeej

Nu skickar jag en hälsning till alla mina nära och kära hemma.

Jag saknar er allihopa, men snart ses vi för det är inte så långt kvar till jul!!

Igår ringde min manager till Amanda för att få tag på mig eftersom min telefon dog under natten. Han ville att jag skulle börja redan vid 1 istället för 5 eftersom det var fint väder och massa bokningar. Söndagar är katastrof att jobba. Alla ska gå ut och äta sina söndagsmiddagar så det är kaos att jobba under dagen. På vår pub har vi börjat med table service, alltså att vi tar beställningarna vid borden istället för baren. Inte min favorit fetersom jag inte är så bra på det, har ju inte rikitgt lär mig exakt allt vi har ännu. Hur som helst så skulle jag servera vår absolut högsta chef. Kul. Men det gick bra tack och lov, mest för att mina snälla kollegor hjälpte mig med det mesta, haha.
Men det jag skulle komma till var att jag fick ihop 22 pund i dricks igår. Inte illa med tanke på att vi bara fick 2 pund var i lördags.

Här har ni mig och min kompis Jessica Björkman på Hawley arms för några veckor sedan. Hon är en vään!

Puss och kraaam


What a feeling!

Förra tisdagen, eller var det förra igen? Hur så helst, den tisdagen hade jag och Jessi bestämt oss för att gå på musikal. Först började vi med att göra oss fina, för det måste man vara om man ska på musikal. Sedan så åkte vi till Covent Garden (ett otroligt mysigt ställe I centrala London) för att äta en god middag på en italiens restaurang. Vi slog på stort med både förrätt och huvudrätt. Efter denna goda middag så gick vi och såg på FLASHDANCE (What a feeeling!!) och såååå bra den var. Inte riktigt lika bra som We will rock you men sååå bra!

Och jag vill se fler musikaler. Man får inte riktigt nog när man väl har börjat. Det enda dumma är bara att det är ganska dyrt. Men man bor ju bara I London en gång I sitt liv. =)

 


Tiger Tiger

Många har undrat över min status uppdatering på facebook. Förra måndagen bestämde jag och Jessi oss för att gå på en riktig klubb här I London. Fram tills nu så har det mest blivit att vi hängt på pubar runt om I Camden, men nu skulle detta få ett slut. Jessi slutar 8, kommer hem, vi gör oss I ordning och partyt sätter igång. Vi har grymt kul I några timmar, vi dansar, träffar folk, blir bjudna på drinkar och shotar och har en helt awesome kväll tills det att Jessi vill gå ut och ta lite luft vid halv 3 tiden. Vi går ut, andas och går in och sätter oss vid ett bord. Då kommer ställets manager med en vakt och ber oss följa med dem ut, vi frågar varför och följer med dem. När vi väl är ute så säger managern att vi inte får komma in igen. Vi har våra jackor inne och får inte ens hämta dem. Då blir jessi arg och ledsen så den snälla dörrvakten hjälpte oss och lånade ut sitt paraply. Så var det med det.

 

Här är några bilder från den kvällen.

 

 

Puss på er!