Den heter Netto!

Idag har jag gått i secondhandbutiker med min fina vän Jessi! Riktigt najs, hon hittade två väskor ala 15 kr st. Jag hittade ingenting. Däremot slösade jag lite pengar på en riktigt god fika på kaffebrenneriet. Etterpå gick vi till Kiwi, köpte potatis och gick hem och käkade. Kollade på lite roliga grejer på datorn och kom och tänka på Netto låten som visades på Intern-tv på sture för några två år sedan. SJUKT bra är den och man saknar sin kära skola när man ser den. Den visar verkligen sturegymnasiets rätta jag.

Här kommer den. Titta och njut! Haha


Gustav och Damp Asta

Jag började skriva ett inlägg från när jag var hemma i Halmstad men jag glömde bort att publicera det så ni får äran att läsa det nu i stället, en vecka för sent! Och vet ni vad. Ikväll ska jag se New Moon! Yeey!



Ja, i helgen var jag hemma i Halmstad! Det var fin det. Fick en sån härlig känsla när jag åkte av motorvägen och riktigt kände att nu är jag hemma. Kom fram tio minuter tidigare än väntat och bestämde mig för att börja gå hemmåt. Systra mi skulle hämta mig hade mamma sagt och jag trodde att hon skulle gå och möta mig eftersom det knappt tar fem min att gå. Jag hade självklart fel, så när jag väl var hemma så ringde telefonen och Jessica undrade vart jag var. Hemma sa jag då! Hihi, kul!

Det har varit en fullspäckad helg och jag har inte haft en lugn stund. För det första så var jag ALLDELES för nära att missa bussen. Jag läste på skyltarna och hittade rätt, trodde jag. Det stod fra Malmö 15.45. Så jag tänkte att när den bussen kommer så hoppar bara folket av och sen hoppar jag på. Fel fel fel. Folket hoppade av och busschaffören hoppade på och körde iväg. Klockan var då 15. 47 och jag tänkte.. jag vet inte vad, men jag greps i alla fall av panik och tänkte vart fan är min buss och sprang runt på bussterminalen. Hann med den med en marginal på ca fem sekunder skulle jag tro då jag spran och viftade med armarna som en galning för att jag skulle få åka med. Men men, lite tur ska man väl ändå ha. Om jag hade missat den bussen hade jag gått hem och gråtit hela helgen, det är ett som är säkert!

I lördags så gick vi på stan en stund. Jag fick en adventsljustake och en del av mitt usb minne av mamma. Så nu ska vi få lite julmys i lägenheten! Vi gick och köpte mat på donken och begav oss sedan hem för att äta lite. Jag och mamma åkte till skopunkten och införskaffade mig ett par varma tjocka skor som jag kan ha på barnehagen och sedan över till Maxi för att handla massa mat!
Eftersom min kära kusin fyllde 21 år denna dag så var det födelsedagskalas på kvällen därav min fina rubrik. Det var nämnligen så att vi spelade spel. Vi var tre lag. Gustav, Asta och (från början ANDMT, mormors idé, första bokstaven i varje namn), men ganska snart så utvecklades detta till Damp, vilket var mycket lättare att säga. Detta skrattade vi lite lagom åt under kvällen, speciellt systra mi och jag!

Mormor: Jag tycker att det går lite långsamt för Asta därborta!
Anders: Shut up Damp! Haha

Dat var en trevlig kväll med Guitar Hero efter tolv. Det var ROOLIGT!

Söndagen bestod av besök hos farmor och farfar, en riktigt GOD söndagsmiddag som mamma lagat, bilresa till Göteborg, godishandlande på 5 min i min nya favoritaffär och några timmar på bussen. Kan även tala om att jag höll nästan på att missa bussen även tillbaka till Oslo, 4 minuters marginal kanske.

Filippa Bark

Nu sitter jag här helt själv i min ensamhet, men det går ingen nöd på mig. Falk och Kajsa har gått och tränat men jag har hittat en gammal kompis som underhåller mig.









Hon är bäst!

Bästa scenen evöör!

Imorgon så ska vi gå på New Moon! Yeeey finally! Och bara för det så har jag legat och kollat på första filmen nu. Jag älskar den! Slutet är ju så fint! Sån är det.



Var hos Jessi o co igår kväll och förfestade lite. Skulle till något ställe som tydligen skulle vara asgrymt, det var det inte. Mest killar som bara var ute efter en tjej för kvällen. Jonas livade däremot upp stämningen totalt med sin charm och sin dans. Tyvärr så uppskattade inte alla honom vilket resluterade i att han blev utslängd. Vakten sa att han hade fått klagomål om att han tagit massa killar på kuken. Haha, sjuka människor det finns.

Kajsa: Jag ska bli nyttig! .. Vet du vad. Man ska stoppa in massa popcorn i munnen samtidigt och svälja.. det är gott.

Ska jobba idag mellan 15-20 och sen blir det myskväll med mina sambos. De ska laga mat till mig fina som de är!

.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen min, men just nu har jag alldeles för mycket tankar i huvudet som bara inte kan komma ut ur varken munnen eller fingrarna. Jag är inte van vid att känna såhär.

Uppdatering

I morgon åker jag hem till Halmstad och min Familj!!!

Jag har köpt 400 gram köttfärs för 15 kr idag!!!

Kajsa och Falk har städat!!!

Jag har jobbat mellan 8 och 22 idag med 1 45 min rast. Pengar!!!

Det är halv skatt i Norge denna månaden!!!

Och bäst av allt så har jag träffat världens finaste kille!!!


I'm a happy girl!:D

och jag börjar jobba om 8 timmar. Godnatt!

För det första..

GUD vad skönt det är att ha dator och internet igen.

Uppdatering. Kajsa och Falk har varit hemma i Halmstad i helgen och de lämnade mig ensam kvar i den stora staden. Eller ja, ensam och ensam, jag har haft fina människor runt om mig hela tiden. Men jag måste erkänna att det kändes inte riktigt rätt utan min Falk och min Kaj!

I söndags var det farsdag. Detta tänkte jag på redan förra lördagen när min kära far fyllde år. Då hade jag tänk skicka ett fint födelsedagskort, men självklart glömde jag det. Därför tänkte jag att jag likaväl kunde skicka det på farsdag i stället. Den tanken gick nästan hela vägen, nästan. Jag köpte ett fint kort(flera dagar innan), skrev fint i det, klistrade igen det OCH glömde skicka det. Men trots allt så är det faktiskt tanken som räknas och jag tänkte ju faktikst skicka det!



Grattis i efterskott världens bästa far!
Och jag tog bilden av systra mi eftersom jag inte har någon bild på papi här.


Och vet ni vad! I lördags var jag på bio. "A Christmas Carol" i 3D, as ballt. Har aldrig varit på någon 3D film förut. Den var i alla fall väldigt mysig och man fick lite julkänsla av den. Jim Carrey som Mr. Scrooge var grym!
Och det roliga var att jag såg en kille som var otroligt lik Scrooge på trikken hem igår. Det var kul!



Ikväll blir det Ryes och öl! Shiihooo, första gången på två veckor som jag kan vara med från the beginning! Shiiihoo.

Och vet ni vad. Jag ska jobba på samma barnehage i alla fall två veckor till och troligtvis till typ 4 december och kanske längre! Gött är vad det är! Och på Ica mån och tors och lör.

OCH vill ni veta det bästa av allt! JAG SKA ÅKA HEM PÅ FREDAG!!!!!!! TILL MIN MAMMA OCH PAPPA, BROR, SYSTER, MORMOR OCH MORFAR, FARMOR OCH FARFAR OCH ALLA ANDRA I MIN FIN FIN FINA FAMILJ!!!!!:D

Money money!

Jag ångrar mig lite nu. Nu har jag helt plötsligt 6 dagars jobb. Även om jag inte är helt glad med att få reda på att jag ska jobba två timmar innan jag börjar. Men nu blir det i alla fall Ica. mån 16-22, tis 16-20 (Yeeey, jag kan gå till ryes efteråt!:D) och lör,15-20. Sen blir det barnehage tis 8-15.30 ons, tors, fre ungefär samma tid! Yeeey. Och det är november. Tänk vad snabbt humöret kan ändras! Money money! Yeey!

Nu ska jag gå och handla, frågan är bara vad! Det får mnog bli en bakpotatis!

Och Anita på Adecco sa att de på den senaste barnehagen som jag var på var otroligt nöjda och glada över att jag varit där! Roligt att höra:D

Det är svååårt

Jag är väldigt kluven måste jag säga. Ica eller inte Ica, det är frågan!

Ta bara idag. Har försökt ringa heal morgonen för att ta reda på om jag skulle jobba eller inte idag och det är inte en jävel som svarar i telefonen. Nu ringde jag för fem minuter sedan och frågade när jag skulle jobba och då har han inte tid att ta reda på det, så jag vet fortfarande inte om jag ska jobba eller inte.
Det som gör mig så arg är att Lena från Adecco ringde och frågade om jag ville jobba idag, men jag kunde inte tacka ja eftersom jag inte visste mina andra tiden denna veckan. Jag funderar på om det är värt att vara kvar på Ica. Jag förlorar ju bara på det om det fortsätter såhär.

Jag blir inte klok på vad jag ska göra. Det är ju halva skatten i Norge nu i noveber också och då vill man ju jobba så mycket som möjligt. Men frågan är om det finns tider till halv två-halv tre på Adecco så att jag kan jobba på ica efteråt. Om det inte gör det så kan jag lika gäna jobba på Adecco 8 timmar om dagen istället för Ica sex timmar om dagen. Även om det är bättre betalt så tjänar jag inte på det. Det är svårt. Jag blir knäpp.

Hjälp mig kära ni?!