..

A: jag vill titta på någon av dessa! (madagaskar/ liftarens guide till galaxen)
F: okeej.. har du sett liftarens guide till galaxen?
A: Nej!
F har du sett den andra?
A: japp!
F: okej men då ser vi på liftarens guide till galaxen!
A: ..... jaha?
F: nehe, vill du inte se den?
A: jo.!

Sätter i filmen och upptäcker att det inte finns någon svensk text

F: ska vi kolla på den andra?
A: JAA!


Madagaskar är förövrigt en riktigt rolig film!XD


FALK

jag ska vara med falkelifalk ikväll! Hon är bra bra hon, så är det bara.
Om ni inte känner falk, så tycker jag syn om er.. så nu vet ni det!

sådär ja..

Eftersom alla klagar på att jag inte skriver så mycket här så ska jag berätta lite kortfattat vad jag har haft för mig denna veckan.

i måndags jobbade jag mellan 7-14, sedan åkte jag till stranden, för att sedan åka hem vid 4 och åka och träna fram till åtta tiden. Då var jag trött och gick och la mig.

I tisdags var jag ledig. Sov länge (hur länge är det ingen som vet). Kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men senare på kvällen kom min vän Jessi hem till mig och kollade film och gick ner på stan och fikade. Eller jo just det, på dagen var jag med min andra pingla Joanna och gick runt i stan och slösade lite pengar. Även vi två fikade. Usch, vad onyttigt jag är..."

Onsdag: Jobbade mellan 7-14. åkte hem, chillade och åkte och tränade. Fick ont i ryggen och gick och la mig när jag kom hem.

Torsdag: Jobbade( ja, ni kan tiderna), hade ont i ryggen så gick runt som en steloperarad människa. åkte hem för att snart därpå åka till vilshäradsstranden och kolla när de andra svettades på träningen!
Annika masserade min rygg, framför två livvakter som tydligen tyckte att det var vädigt intressant. Även en annan halvt handikappad kille kom fram och tyckte att det såg skönt ut. Annika sa saker som gjorde att det var svårt att hålla sig för skratt. Kom hem.. tror inte att jag gjorde nått... eller just det, det var RIX FM FESTIVAL, så jag träffade jessi, emma , ia, mia josefine, emily och nån mer kankse...? på rix fm var vi i ca 10 min sen gick vi in till stan för att äta glass och sitta på storatorg och prata. Gick hem och sov senare.

Fredag... vad gjorde jag då? Jobbade. bestämde att jag skulle va med falk. vi skulle kolla båtarna i hamnen men vi träffade nella och therese istället. vi gick och fikade på vattenporten, sedan gick vi förbi ett tält på storgatan där de bjöd på kaffe och kanelbulle... bullen var god, men kaffet går ju att diskutera. men men, gratis är gott. Gicvk runt och träffade lite folk. folk från eskilstuna tror jag =).

Sov länge igår.. övningskörde för första gången. Pappa tyckte faktiskt att jag var duktig. på kvällen kom falk till mig, vi gick och lyssnade på vincent vicious och markoolio. sen gick vi hem till mig och tittade på film.

Övningskörde idag också. Så snart får ni se upp i trafiken. Bara en lite varning sådär..


Nästa vecka ska jag jobba, träna, partajja och på söndag bär det av till Danmark med favoriterna!!!

Bara solen som saknas!


Kom på att det inte kan vara i tisdags jag var med jessi och joanna.. För i tisdags kom mina kära syster och hennes pojkvän och vi åkte till mormor och morfar och grillade. det var skojjsigt.

frågan är bara när fasiken jag var med jessi och joanna...?!?

baom

idag har alle ek varit ute och övningskört för första gången! Det var skojjsigt! image52

hejhopp

Alle ek har köpt en ny mobiltelefon så hon är lycklig just nu!!!!!:D

har varit fint väder i två dagar så jag är en tomat i ansiktet!

jag har fått min finfina tavla från göteborg idag. är väldigt tacksam och den passar perfekt

Har även varit i stan med mamma idag och fått skor och väldigt god glass (från skånskan) och fotbollsstrumpor.


Min kära bror sitter jämte mig och är jobbig med sin j''''la bas...



Alle ek/ tycker om sin telefon!

blää

Folk klagar hela tiden på att man inte uppdaterar sin blogg... GAaah, det är inte kul att göra det om det ändå inte är någon som kommenterar!

Tisdag

Eftersom jag inte behövde jobba idag så begav jag mig till Ullared och GeKås med, mamma, moster Cina och Anna-Lena. Det har varit en rolig dag.. om man bortser att vi åkte kl 8. ÅTTA!!!
Bilresan dit var som en vanlig bilresa. Att bestämma parkeringsplats var däremot en historia för sig, men tillslut hittade vi en finfin plats så långt bort vi kunde komma.  ( Notera att det fanns väldigt många lediga platser vid den tidpunkten. )

Så jag har varit i Ullared idag. Jag fick två riktigt snygga tröjor för 80 kr. ; ) (fynd!!!) Sen köpte jag lite saker till rummet, eller ja, dem fick jag av min snälla mor.

Kom hem och har inte gjort alltför mycket. Usch, jag måste aktivera mig nu, har ju Sommarlov. Om det bara kunde bli lite fint väder.
Kollade på Allsång på Skansen innan. Per Gessle var där och sjöng och på tal om det så har jag blivit galen i hans nya låt    "Jag skulle vilja tänka en under bar tanke" Sååå bra! (Y)