Hej?

Okej..  anledningen till varför jag inte har skrivit något den senaste tiden är att jag har varit väldigt upptagen. Eller så kanske jag inte har känt för att skriva, vem vet.
Men eftersom kommentarer som "UPPDATERING TACK" börjar synas så kände jag nu att det var dags.

kan börja med att min jul har varit Heelt underbar! Kalle Anka, julmat, världens bästa släkt och massa paket. Jag älskar att öppna julklappar och jag älskar att ge bort julklappar. Jag älskar julaftonen och kommer alltid att göra det.

Jag har haft en jätte bra vecka.. kollat på prison break säsong 2 de senaste dagarna, vart i stan, spelat miss fotboll som jag egentligen borde vunnit ;) mellandagsrea, träffat släkt och vänner..

näää... alltså jag pallar inte!

/Alexandra .


LULLOOV

Första dagen på lovet och det känns sååå bra!
Vaknade imorse, kollade på film, tog en låång dusch för att sedan gå till mormor och morfar och fika. Mysigt! Så fort jag kom innanför dörren tog mormor mina skor och gick över till skomakaren och vips så var dem borta. Hade inte så mycket att säga till om där.

Nu sitter jag här och segar, blir en mys kväll men mami ikväll, vi ska sätta upp julgranen lite sånt.

Igår var det julfest med fotbollen, haha det var roligt. Vi hade köpt varsin julklapp för 25 kr och så skulle man skriva ett rim på dem,självklart glömde jag att skriva ett rim, men smart som man är kom man på ett väldigt bra rim i huvudet. Mindre smart som man är så glömmer man bort rimmen när det väl är dags. Men jag försökte, det gjorde jag, och alla skrattade. Speciellt Annika och falk. förresten så var det falk som fick min present. Dem bestod av ett par strumpor i stl. 41-46 där det stod Makning Bacon med två grisar som sätter på varandra. Även detta tyckte speciellt falk och ankan var otroligt roligt! Kul att man kan glädja andra.

Imorgon kommer Jessi och Tobbe HEEEM och jag längtaaar :D:D:D

/Alexandra .

körlektion

Idag har jag haft min första riktigta körlektion! Höhö. Jag är en riktigt naturbegåvning, finns inte så mycket mer att säg, det är bara så det är!
Nej men det gick helt seriöst riktigt bra och kul var det med. Jag och falk började också med teorin idag, det var kanske inte riktiigt lika kul..
Annars slutade jag vid tolv idag, han med både en mdk redovisning med ZAN och ett matteprov som otroligt nog kändes helt okej. Nog ska man få G denna gång iallafall.

Igår tränade jag och allt jag kan säg var att ingenting gick som det skulle, men det gjorde det inte för vissa andra heller, så det var en väldigt rolig och givande träning. =)

imorgon kommer det gäster hit och jag kanske måste plugga till grafprovet på onsdag, onsdag sista träningen innan vi alla ska trycka i oss massa goood julmat och gott julgodis, lär nog bli rätt hårt. Torsdag julfest med laget (Jag LÄNGTAAAR!), fredag looov, klä julgranen sen vet jag inte, lördag kommer min älsklingssyster och tobbe hem och det längtar jag också mycket mycket till. På söndag blir det mys med julbak och allt med kusinerna förhoppningsvis och på måndag är det JULAFTON!

Så nu vet ni vad jag har framför mig.

förresten så kan jag meddela er som vet att jag inte är en hejjare på att baka, jag bakade kanelbullar i lördags som blev vääldigt goda. De ni =O)

/Alexandra .

Friday

Hejsvejs! idag hade vi vår sista organisation och ledarskaps lektion och gissa vad jag får för slutbetyg? MVG! Fy fan vad bra det känns!

sitter nu i multimediasalen och fördriver tiden med att ta fulebilder med Photo Booth. Helt otroligt vad kul man kan tycka att det är. Vet inte hur många bilder vi har tagit nu.
Lätt roligast var igår på fotolektionen, jag och vivs satt på ena sidan och asgarvade åt bilderna på mig och Elina satt och grät av skratt åt sina bilder. Mycket som roar oss grafelever till tusen!

Ikväll kommer troligtvis frida hem till mig. Ska kolla film och ha det allmänt mysigt. Sen blir det nog till att ta det väldigt lugnt i helgen, jag är trööööött!!!

Hej

/Alexandra .

Hej!

"Men dumpa era jävla modebloggar. Ingen bryr sig om vad ni har för kläder på er. Fattar ni inte det?"

Kunde verkligen inte ha sagt det bättre själv! =)

EUarbete.. blööö

Jävla skit EU arbete, jag får seriösa problem på det nu... GAAAH! Det går inte bra alls, har alldelles för mycket saker att sammanfatta och alldelles för lite trim i hjärnan, usch.
Slutade iallafall vid tolv tiden idag efter att fått höra av min vän Joanna att vi inte hade någon engelska! Inte helt fel faktiskt.
Det var väl det jag hade att säga nu,back to work..

/Alexandra .

Kladdkaka

Igår hände det! För första gången på väldigt väldigt länge... jag tror faktikst aldrig det har hänt. Inte sedan hemkunskapen för fyra år sedan. Jag skulle baka, Kladdkaka. Fy fan vad gott tänkte falk, Oscar tänkte fy fan vad äckligt det ser ut, Olle sa OJ. Jag sa ÄT!!!
Falk tyckte iallafall att det var gott, eller så bara sa hon det för att vara snäll, jag blev iallafall glad.
Zara brukar tjata om att hennes kladdkaka aldrig blir kladdig, hon får gärna byta med mig!
Nella sa att hon inte var förvånad över att min kladdkaka blev misslyckad.

Tack för den sa jag och levde vidare!

Jag hade iallafall en väldigt rolig kväll igår! Min kära bror kunde tyvärr inte sova..  Och förresten så skulle Amanda vunnit idol!

/Alexandra .


Torsdag

Idag har jag och Hanna varit duktiga och simmat 1000 meter. Hejja oss!

Ska snart till mormor och morfar för de har bröllopsdag idag!

Imorgon blir det till att kolla idol med Falk och Oscar! Jag ska baka kladdkaka för jag har blivit beroende av choklad!

Jag har dessutom blivit riktigt klantig. Eftersom det hände precis så kan jag säga det nu. Jag skickar alltid, ALLTID mina sms till fel personer. Folk borde inte få heta samma sak, it confuses people!!! Speciellt mig, nuförtiden.

Så var det med de!

/Alexandra .


träning..

Har nyss kommit hem från träningen. Gick hyffsat bra.

Fick en boll på näsan av min kära vän Jessica. Det gjorde ont.

nu ska jag äta ostbågar och kolla film. Nyttigt!

/Alexandra .

...

Nu förstår ju självklart inte lilla jag varför mitt förra blogginlägg slutade mitti alltihopa. Mitt i ett ord till och med.
Men om jag då ska avsluta detta så gör vi såhär

...självklart så skulle det stå GRIP! hahaha.

eller nått sånt.

har gått i stan med Zara och Frida en stund idag också, dessutom så hade jag och Zaramahara väldigt roligt på samhällslektionen idag. Jag säger som så att jag är avundsjuk på er multimedia elever som fått webcam i era daorer som förövrligt är stora som berg. Grafdatorerna är tinytiny nu och inte alls lika roliga! haha.. Det blev iallafalll många mongobilder borta i vårt hörn idag.

Får ta och ta tag i pluggen nu, kom på att vi ska läsa "hur man botar en fanatiker" tills imogon. Den är faktikst rätt bra,

/Alexandra .

Chris Daughtry - Over you och Home ♥

Förlovade!!

Jag blev helt uppspelt när jag fick se det. Mamma kom hem och frågade om jag hade sett i tidningen. Jag bara ööh? nej?
Men där stod det, FÖRLOVADE Jessica Ek och Tobias Johansson 1/12 2007
Aaahh, jag blir så glad att jag inte vet vad jag ska ta vägen! Min älsklings syster har förlovat sig!

Mamma fick dessutom reda på det av mormor imorse eftersom hon var den enda som läst tidningen ordentligt, sedan ringde hon nog runt till hela släkten. Hahah, jag tycker om min mormor!

Jag är så OTROLIGT glad för eran skull! Ni är som gjorda för varann!


Så... nu när jag berättat om denna stora nyhet så ska jag berätta vad jag gjort den senaste tiden.
Jag kan börja med att det var helt galet otroligt jäkla skämmigt att gå hem från Kajsa i lördagskväll utklädd som tingeling. Helt seriöst, alla som såg mig kollade snett... det var så hemskt att jag ringde och berättade hur mycket jag skämdes. Känner att dethär med att skämma ut sig börjar bli en vana, snart bryr jag mig inte längre. 
Hos Kajsa var det iallafall en riktigt tjejkväll, men en jädrans massa mat och lekar. Lätt bäst var ju när jag jessi, kicki och hanna skulle leka med ord. Vi visste att ordet skulle börja på G och sluta på P och att det var ett djur. Det enda vi kom på var att det skulle stå GIRP. GIRP liksom det fattar väl vem som helst. Men själv 

/Alexandra .


1 december

Idag är det den 1 december. Mamma är ledig och spelar julmusik för fulla muggar och sätter upp adventsljustakar och här sitter jag. Får nog snart gå och hjälpa henne lite.
Jag måste erkänna att det är rätt mysigt med julmusik.

Vaknade imorse och tittade mig i spegeln och tänkte Hallao Blondin! haha det var kul, får se vad alla säger ikväll.
Vid 5 bär det av till Falkis och vid 7 till Kajsa.

Men just nu så ska jag bara chilla grillen och kolla klart på Råttatollie eller vad den nu heter.

/Alexandra .

Blondare än vanligt!

Japp nu är det gjort, jag har blonderat håret! HAHA Fast det blev faktiskt riktigt bra! Tack frida som hjälpte mig. Dessutom så klippte Vivs mig vilket okcså blev brabra. Zara blev sugen och klippte sig också.Hon blev snygg!

Fete Fredag är ett passande namn för att förklara den här dagen.

Ikväll har jag, Joanna, Zara, Vivvi och Frida käkat pizza, kladdkaka och chips, kollat på Tv och massa klipp på youtube och garvat sönder i mängder. En väldigt mysig kväll med dom bästa!

Imorgon blir det däremot PartyParty, vilket ska bli otroligt roligt! Tingeling here I come!

/Alexandra .