Monday

Idag hade jag planerat att plugga till historia provet som vi har på fredag, Eftersom vi inte hade någon engelska så tänkte jag att jag kunde passa på. Så blev det inte.

Jag kom hem. tog fram datorn, la mig gott i sängen och satte på de nya avsnitten av prison break som jag så snällt fått av Tobbe! Och dom var braaaa, det enda jag kan säga. När dem tog slut kollade jag runt massa på datorn och fick till min fasa se att klockan hade blivit halv sex. Hur fan gick det till liksom?
<då var jag trött och kollade några avsnitt av one tree hill. En väldigt bra serie för er som inte vet!

Jag har verkligen inget liv när jag skriver detta känner jag. Och tyck inte synd om mig nu men... det kommer mera.

Mamma ropade att maten var klar, så jag gick och åt, framför tvn. Gicl och duschade, kollade Andra avenyn och nu sitter jag här igen och inget pluggande har det blivit.

Nu så jag gå och göra någonting vettigt!

Imorgon börjar gossip girl! Kanal 5 kl 20.00

/Alexandra .

Osby

Idag ska jag till Osby på innomhuscup! Det ska bli kuul, hoppas jag. Men det var riktigt lyckat förra året så det ska det nog bli nu med. Vem vet, Kim kankse tar med sig sin pastasallad som jag hade så kul åt förra året.

Men men, första ska jag stå ut lite till på historia lektionen innan Stefano kommer och hämtar mig!

/Alexandra .

Makeover

Jag vill göra om min tråkiga och gamla blogg, men jag fattar inte hur man gör.

Hjälp någon?!

Britney Spears

Jag fick ett ryck innan idag. Jag tog fram alla mina Britney Spears skivor och lyssnade igenom dom. Det var grymt längesedan må jag säga. Hon som var min idol när jag var mindre, kunde alla låtar. Dom är faktiskt bra, täxterna är bra och hon sjunger bra. De gamla skivorna och låtarna menar jag då, när hon fortfarande var lite normal.
Anledningen till varför jag fick detta ryck var att Crossroads gick på tv och jag kunde inte låta bli att titta. Den är bra och jag vet inte hur många gånger jag tittade på den när jag var liten.

Nu ska jag fördriva tiden med att titta på Let's dance röstningen. Nånting måste man ju göra när man väntar. Jag hejjar på mat Tina, för hennes danspartner är så jävla grym. Fats Karl-Petter är grymt rolig den mannen, jag skulle följt bonde söker fru ordentligt, såg nog bara de gången då han jagade sin gris, gud var jag garvade.

/Alexandra .

Hej jag är rabiessmittad

Rubriken får ni fundera på själva för jag tänker inte avslöja något.

Tänkte att jag får la uppdatera lite här nu, eftersom det var ett tag sedan och för att jag pushar på alla andra att blogga lite mera.
Jag tänkte faktiskt blogga igår eftersom det var en sån stor dag. Det var dagen med stort D. Dagen då jag läste ut Harry Potter och dödsrelikerna, sista boken i denna underbara berättelse om Harry Potter. Nej, jag har ingen besatthet av Harry Potter, om jag hade haft det så skulle jag ha läst ut boken i somras på engelska. Jag medger att jag köpte den engelska boken, men läste bara hundra sidor då jag kände att jag inte förstod allting som stod eller pallade eftersom jag läser så sakta på eneglska. Men den senaste véckan, sedan mamma satte upp en sänglampa vid min säng förra fredagen (vart ska man annars ha en sänglampa?) så har jag läst ut den. Och den var BRAA! Sista kapitlet var helt sjukt bra.
Detta var en stor sak.

En annan stor sak hände i tisdags då jag gick till frisören.
Kom dit klockan 9.00 blond och långhårig. Kom därifrån med livet i behåll klockan 11.45 med en tjock lugg och inte längre blont hår.
Måste erkänna att det känndes väldigt konstigt första dagen, men nu har jag börjat vänja mig och tycker att det är en rätt snygg förändring.

Just nu sitter jag och äter chooklad och godis och väntar på att The Holyday ska börja, för det är en väldigt bra film som jag vill se.

Blir ingen träning imorgon då Annika tyckte att det var rätt osmart att springa på galgberget när det ska bli storm och för att det vore synd om några träd skulle falla på oss. Smart tänkt av henne tycker jag, då jag får sova hur länge jag vill!

Nu är det 40 minuter kvar, vad ska jag göra tills dess?

/Alexandra .

hej onsdag

Viiiilken seg dag. Den går knappt att beskriva i ord. Eller jo, det räcker med att säga skola 8.10-17.10 + träning 18.15- 20.30. Jag kommer vara ännu mer död imorgon.

Jag drömde kosntiga drömmar inatt som jag iallafall roade Sandra med en stund.

/Alexandra .

Going under

idag har varit en sån där seg dag som aldrig verkar ta slut. Vaknade, stack på körlektion, kom hem och  gjorde inte ett skit. klockan sju var det upptaktsmöte med fotbollen och vi fick reda på alla helvetesträningar vi ska ha nu i jan-feb. Kul!

Imorgon börjar skolan och det känns tungt måste jag erkänna.  Eftersom man undvikit att plugga nu på lovet så kommer det bli väldigt mycket nu färsta veckorna, men vafan, är det lov så är det. Har iallafall sovmorgon till 11.20 så det ska väl gå bra iallafall

Helgen har annars varit lugn. I fredes kollade jag Oscar Olle och Emil film hemma hos Nella. Alltså.. om ni har samma humor som mig så ska ni se Hata Göteborg. Så sjukt rolig den var!

"Vi spelar i korpen, vi ligger sist och du är sämst i hela laget, fattar du hur jävla dålig du är?"

Lördag var en lång fika i stan sedan singstar hemma hos falk med killarna och jessi och igår en en helt underbar träning men tjejerna och sedan hem till Farmor och farfar på middag.

Jag har fått låten Going under med Evanescence i huvudet.. det var såå längesen jag hörde den!

/Alexandra .

LÖrdag

Idag har jag fikat.. det är nog det enda jag kan säg att jag gjort.
Vaknade hyfsat sent och fick ett sms av jessi som sa att vi skulle fika halv två. Visst, alltid på säger jag och träffar Jessi Falk Vican Nella Hanna Patrik och Mimmi i staden. Efter en stund ute i kylan slog vi oss ner på morfars och köpte mackor och kaffelatte.
Självklart tar det en jävla tid att göra min och nellas mackor så efter att ha väntat ett tag på dem fick vi två kakor för besväret. När vi tillsist fick våra mackor fick vi två kakor till, dock av en annan kille. Det var og bara för att vi var så snygga!
Dessutom fick vi ett helt fat med ännu fler kakor senare. Snälla var dom där och väldigt gott var det!
efter några timmar började folk dra sig och vid kvart i fem tyckte inte personalen att jag falk och patrik skulle vara kvar eftersom andra kanske ville ha platser, därför började vi också dra oss en halvtimme senare.

Ikväll ska jag till Falkis och sjunga singstar med några vännöör som heter Oscar olle emil och jessi. Mysigt!

/Alexandra .

BAom

Hej jag heter Alexandra ek!
Är hemma hos nellabellastellarelladellamellafrella nu! vi ska kolla film. Tre muppar har köpt godis så dom kommer hit snart.

Ja det var väl det

/Alexandra .


2008 is here!

sista dagen på året slutade helt kalas!
Först bar det av hem till Falk som hade en kär bror med vänner som lagade oss en riktigt god middag. Hos falk tog vi det lite lugnt och pratade och skrattade och hade det allmät mysigt. Jag och Angelika var desperata efter glass och eftersom falk är så bra så hade hon köpt det till oss!
Med vi så menar jag Angelika, Alexandra, Falk, Petra och jag.

Vid niotiden mötte vi upp Jesper, Jonas och Erik som vi delade taxi med. Taxin visade sig vara en partybuss som vi skulle ha riktigt roligt i. PÅväg ut till ingenmansland kollade vi på musikvideor och sjöng kareoke för fulla muggar hela vägen fram till Tönnersa där Olivia bodde.

Väl framme mötte vi upp hela gänget och det var helt jätte kul att se alla som man inte träffat på sjukt länge. Massa dansande och skitsnack blev det och jag hade riktigt roligt.

Klockan slog tolv och alla gick ut för att kolla raketer och skåla in det nya året. Många kramar och pussar blev det och allting var bara brabra! Joannie min älskling ringde och det enda jag förstod av det hon sa var Gott nytt år!. Mami ringde och hälsade samma sak. Syrran likaså. Sedan plingade det in ett antal sms från folk.

Tack alla för en jättebra nyårsafton.

2008 är här och det kommer att bli det bästa någonsin

Gott nytt år allihopa
/Alexandra .