Friiday!!

Fredag idag. Har precis kommit hem från en mysig promenad med Daniel och ska snart göra mig i ordning. Idag har jag varit i skolan och ritat en elefant i rymden och en elefant som sitter bland träfen och skyddar sig från solen. Det ni!
Ikväll blir det som sagt party hos emil och sen förmodligen Underbar.

Aja, Kajsa komer om nästan en timme och Olle hämtar upp oss kvart i sex.

Ciao!

Heeej

Jag och mamma satt och kollade på Du är vad du äter innan (usch jag tyc,er verkligen inte om programledaren alls i det programmet, eller egentligen tycker jag inte om programmet över huvud taget) och då fick jag plötsligt lust att käka en clementin. Förstår ni hur förv¨nad jag blev över mig själv. Jag som inte alls tycker om clementiner. Så nu har jag käkat en hel clementin. Duktigt Alle Ek!

Har betalat min mobilräkning nu och en gammal HM räkning.. Bläää, nu känner jag mig helt plötsligt fattig.

Nu efter att ha tittat på Andra Avenyn ska jag gå och duscha för att sedan sätta mig och mysa med en kopp te. Jag vet inte, men jag tror att jag börjar tycka om det. för två veckor sedan fick jag tvinga i mig teet för att lära mig (har ju hört att det är nyttigt).

Ciao!


So how do you feel?

Sarah.. jag hamnade också på detta olämpliga ställe och nu är jag fyra tröjor rikare och 300 kr fattigare.. Men det var det värt. Det var 30% rea på Cubus idag så jag och falk gick dit efter att vi inhandlat snus till Emil.. haha ja jag vet, vi är bra på att köpa presenter! han ska få annat också bara så ni vet.

Har suttit och kollat på One Tree Hill nu också... Usch, det är nog det sorgligaste avsnittet i hela den serien. Det avsnitter efter att Kieth dött och alla är så ledsna. Så nu har jag suttit här och gråtit lite.

Jag tycker om alla Disney prinsessor. Bara så ni vet!

Ciao!

Astronautelefanten

Sitter och försöker rita en elefant som vill åka ut i rymden. Snällt Joanna att du måste skriva sånna saker som blir så jobbiga att illustrera!! DET GÅR INTE BRA!!!

Idag har jag varit med pappa och fixat ett nytt pass till mig. Usch ocg fy och BLÄ så fult det blev. På fotot ser jag helt nerknarkad ut och min namnteckning blev helkonstig är jag slant med pennan. Men jag kände inte för att göra om det eftersom det inte hade blivit bättre ändå.

Vid halv tre ska jag träffa Kajsa och Fak och vi ska köpa peresent till Emil. Det blir nog bra. Var inne en sväng på Vila och hittade sjuuukt mycket fina kläder.. Jag vill haa!!

Nu ska jag fortsätta med min elefant. Ciao!

A new look

Som sagt så har jag inte haft alltför mycket för mig idag. Detta resulterade tillstut i att jag gick och hämptade saxen och klippte till mig en lugg. Haha, vad tycks?
"Jag tycker att din kladdkakor är jättegoda, men..." - Falk, du är en vän. Men sluta kalla mig bitch!







Ciao!

Önskelista?

Det börjar bli dags att komma fram med en önskelist.. Inte det lättaste måste jag säg. Har inte så mycket att skriva på den än så länge. Jag vill ha en ny väska, presentkort på typ Vila och HM. Pengar till Tahiland hade inte heller suttit helt fel. På tal om det så kom jag nu på att jag skulle behöva en ny bikini tills dess. Ja det var väl det. Jo just det, jag skulle vilja ha Gossip Girl boxen men den har kanske inte kommit ut en så jag vet inte. Nej vet du vad.. det är svårt att komma på saker att önska sig. Men men, nu ska jag kolla runt om jag hittar en bikini. Känns ganska konstigt att göra det nu eftersom det nästan är minusgrader ute.


Vad önskar ni er?

Puss!

Chokladmuffins var det ja!

Eftersom jag är hemma idag och inte har alltför mycket att göra så bestämde jag mig för en stund sedan att jag skulle baka chokladmuffins. Nu såhär i efterhand kan jag väl säga att de kunde ha blivit bättre.



Äsch dem ser ju inte så hemska ut och det ska vara kladdigt!:D

Joanna skickade ett sms till mig tidigare idag och skrev att barskolan på Mallorca var på mässan. Man fick tusen kr rabatt om man bokade där. Hon tyckte att hon kunde göra det för mig. Men jag sket i det. Jag är ju inte absolut säker på om jag verkligen vill det så..

Annars idag har jag badat och tagit det lugnt och inte orkat resa mig från soffan. Just nu tittar jag på Harry Potter för andra gången i rad.. Det måste verkligen finnan något vettigare att göra.

Puss!

Sjuk

Yeey jag är sjuk.. Nej riktigt så glad är jag inte. Igår när jag sa att jag inte var sugen på att åka till Malmö var det inte riktigt såhär jag hade tänkt mig. Jag ville ju åka dit, jag ville bara inte vara så fruktansvärt förkyld. Men nu istället bajsade sig allting och här är jag. Hemma i min säng med datorn i knät och hostar som om jag inte kunde annat.

Vad ska jag göra idag nu i stäälet då då? Bara sitta hemma och inte göra ett skit.. FYYY SÖREN vad tråkigt!! Jag har inte ens några bilder till Projektarbetet att göra. Joanna kämpa på!:P

Sandra ringde för en stund sig och väckte mig också. Hon undrade om jag kunde göra en affisch till deras julteater, var det så? Jag var inte riktigt vaken så fick tänka på det tills imon. Men eftersom den inte ska vara klar förns om ett tag så kan jag nog fixa den. Tesse som ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne med en affisch skule ha den så tidigt så jag hann inte. Sorry sötnos!

Nu lägga mig ner och sova igen. Häääj!

HAppiiii as usual!

Daniel har nyss begett sig hemåt. Snäll som jag är så lagade jag mat till honom och sedan har vi bara kollat på tv. Helt galer hur roligt man kan ha åt vänner, 2 1/2 men sos familj och nån film som gick på trean. Nu ska jag i alla fall försöka somna ensam i lägenheten, jag måste säga att jag inte alls tycker om det. Visst, det är jätte skönt att vara ensam hemma ibland men inte när man ska sova.

Imorgon beger jag och mina vänner oss till Malmö för att kolla på Sacomässan.. heter den så?!? Aja, det ska väl bli lite sådär. Jag är sjuuukt förkyld och jag känner egentligen inte alls för det. men hoppas att jag ändrar mig imorgon.

Nu skriker sängen. Ciao!


Jag hatar Starke Adolf just nu!!!

Jag trodde faktikst inte att det skulle vara så svårt att hitta en bild på Starke Adolf men FAN vad fel jag hade.. Nu, efter cirka en halvtimme har jag hittat denna fula bilden.. haha okej jag coh Sarah tyckte att den var lite rolig men ni ser ju.. han är inte vacker..

Idag åkte mamma och pappa till Tyskland på en liten tripp. Får se vad man ska hitta på ikväll. Kanske drar hem Daniel så man slipper sitta ensam hemma i sin ensamhet. Aja det blir nog bra.



Congratulations and celebrations

GRATTIS GRATTIS GRATTIS Jessica för att du var så jävla bra och klarade körkortet. Nu är det bara att tuta och köra!
Och GRATTIS Emil för att du fyller 18 år idag. Det kommer bli en as kalas fredag med party och Underbar!

Jag måste säg att jag verkligen inte tycker om min Samhällslärare. Vi hade lektion idag och fick massa papper som vi ska ha prov på tills nästa gång, dessutom ska vi skriva en jämförande statskunskap text på "några sidor". Han pratar HELA tiden om tråkiga saker och man blir alltid så trött att man låter tankarna flyga iväg.

Nathalite tyckte att jag kunde skita i psykologin idag och följa med henne och fika. Duktig som jag är så fick jag henne att gå med mig i alla fall och sedan gick vi till vattenporten och drack varm choklad och käkade kladdkaka. Mums! Vi kom fram till en himla massa bra saker till studentfesten, men vad det var får ni allt inte veta än. Det var hur som helst väldigt mysigt och det borde vi göra oftare! Just det, vi bestämde att vi sak kolla på Twilight en gång till, eller Nathalie har inte sett den så jag offrar mig och går på den en gång till!;) Åååh Edward Cullen är ju så snyygg!





Måste jag säga!

Klockan är 11 och jag börjar om en timme och 20 minuter. Gött med sovmorgon måste jag säga. Däremot sitter jag nu framför datorn och ska göra min läxa som vi har idag. Inte roligt alls måste jag säga. Har inte en aning om vad jag ska hitta på idag, men det märker vi.. roligt inlägg måste jag säga.

Puss!

Booring sunday!!

Gårkvällen var trevlig med massa lekar och annat hos Christian. Idag däremot är jag sjukt trött (Fattar inte varför, men har varit det i några dagar nu) och har en massa pluggande att ta tag i. Usch jag orkar inte.

Jessica tog med banden på oss när vi var små så har tittat på dem lite idag också, vi är söööta! Haha.

Kul dag. Hejdåå!

Knäppt?!

Jag kom på en sak.. Nej just det, vi tar en annan sak först. Igår morse när jag duschade så såg jag en spindel typ en decimeter ifrån mig. FY SÖREN vad jag blev rädd. Flög ut ur duschen och tog nästan sönder glasdörrarna. Haha, ja det var det.

Men i alla fall. Igår, på studentfesten så såg jag all Sandra och Joanna gick dit där man hänger in jackorna, så jag gick dit och kollade om de skulle gå. Det var bara Sandra som skulle gå men grejen är den att när hon lämnade sin nummerlapp så kom dom fram med min jacka. Hur tusan gick det till? Jag är helt säker på att när jag fick min lapp så satte jag dem i stövlarna. Hur kunde då Sandra helt plötsligt ha den? Jag fattar fortfarande inte, men Sandra hade i alla fall fler lappar att lämna fram och tur var väl att en av dem hade hennes jacka på galgen. Dessutom så såg jag nu när jag hoppade in i duschen idag att jag hade ett nöjet.se märke på magen. Ett stort mysterium.

Om nu undrar varför jag bloggar så mycket idag så är det för att jag sitter (åååååh, Mamma Mia kommer på dvd snart. JAG SKA KÖPA!) helt ensam hemma och kollar på Idol, Hur kul kan det vara. Mamma och pappa åkte till Chrille för att fira honom lite. Men eftersom jag ska dit imorgon på det riktigt kalajset så kände jag inte riktigt att jag orkade.

Jag fick min lönelapp idag. Wohoo, det gjorde hela min dag måste jag säg. Lika roligt varje gång. Imorgon blir det som vanligt jobb mellan 11 och 14, sedan så får jag åka hem och plugga för att Jessica och Tobbe sedan ska komma och hälsa på, sedan åka och lämna mamma och pappa hos Thommy och Eva, sedan på 20 års fest (en nykter sådan) sedan vara taxi åt mamma och pappa igen. Efter det är ska jag nog sova. Fattar inte hur jag sak lyckas hinna göra den samhälls inlämningen tills på måndag, fick ju reda på den innan idag. Blää! 

Idol

Klockan är fem i åtta och snart börjar det programmet som får sörre delen av Sveriges befolkning att bänka sig framför tv:n. Och jag är en av dem.

Anledningen till att jag ens skriver det är för att det var en artikel i Aftonbladet om Alice idag. Läste bara lite snabbt men som jag förstod det så handlade det om att Alice har blivit dödshotad. Dessa dödshot kommer från Johans Palms fans bloggar. Alltså.. jag finner inte ord.

Jag ska inte ljuga och säga att jag tycker att Johan Palm är dålig.. jo det ska jag.. Men faktum är att jag tyckte att han var bra på sin aduition, men nu har jag fått nog. Jag har fått så grymt mycket nog av den killen att jag inte vet vad jag ska ta vägen så fort han ntrar scenen. Varför har jag då fått det? Jag vet faktiskt inte riktigt. Det kan vara för att han inte kan sjunga, ser ut som en tolvåring och för att han får mig att tänka på Ola Salo. MEN, innerst inne så tror jag inte att det är det självklara anledningarna. Nej, det jag stör mig så JÄVLA mycket på är för att alla JÄVLA fjortisar bokstavligt talat älskar honom och skriker sig hesa så fort han visar sig. Jag fattar inte.. Han är liksom inte direkt en Måns, Ola eller Danny. Vart tusan är vårt samhälle påväg?!

Och bara så ni vet så tycker jag att Kevin B ska vinna. Så här kommer en bild på honom. Men jag tycker att Robin, Anna och Alice är bra dem med. Haha!


Heey bruschan!

Min kära bror är här och hälsar på. Vi väntar på mat. Det första jag såg när han kom var att han har snaggat sig.. eller inte långt ifrån i alla fall. Han kommer in och säger att han har blivit nerslagen och varit på sjukhuset och sytt i huvudet. Ofta, säger jag och då visar han mig massa sår i huvudet. Men herre gud tänker jag då och börjar tro på det. Senare säger han att han bara skojjade och att såren i huvudet var av helt andra orsaker. Aaah PUCKO!!! Blir man trött eller blir man trött.

Här har vi honom, glad i hatten i USA för något år sedan.
Jag tycker om honom <3

Skoltrött

Ja, det är sant. Jag är så otroligt skoltrött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Varje morgon vaknar man och tänker palla, jag skiter i det, men vad fan.. Jag har gått i skolan i ca 12 år, det är snart bara en termin kvar, nog fan kan jag väl hålla ut tills dess. Efter det halvret så behöver jag inte plugga ett skit till om jag inte vill. Troligtvis så vill jag det ändå men inte förns om några år.

Men skit samma.. egentligen kom jag bara att tänka på att vi tar STUDENTEN SNAAAART!!:D

Puss!

Gaaah

Jepp jag hade sjukt roligt igår! Mindre roligt idag bara.. är sleten och sitter i skolan med fjädrar i håret. Tjusigt, jag vet! Filmen igår var så jääääävla bra, jag vill se den igen nu nu nu! Han var så sjuuuuukt snygg Edward Cullen! hihihi

Förstår ni hur duktig jag har varit idag.. jag har ritat tre bilder till mine projektarbete. HEJJA MIG. Det är nästan lika mycket som jag har gjort sen vi började. Det börjar likna något. Vi har ju projektarbetsveckor närsta och nästnästa vecka så då ska det jobbas som tusan.

Ännu en helt vanlig graflektion

Vaknade i morse av ett sms från Anna där det stod.. jag höll en biljett men nu har de sålt den ändå.. KUL UPPVAKNANDE! Nej inte alls. Så där blev hela min morgon förstörd. Men som tur är så ringde världens sötaste Mia lite senare och sa att hon hade en biljett till mig. TTänk vilka snälla vänner man har som tänker på en. Så nu har jag i alla fall en iljett och den ska jag hålla i HÅRT!

Det är ju som ni alla vet Jorden runt tema och det ser ut som om jag kommer att bli en indian för en kväll. Det får bli lite ihopplock hemmifrån efetrsom jag inte hunnit tänka igenom det så mycket.





Aaah man riktigt ser ju hur bra den kommer att vara. Får skynda mig hem sen för att hinna packa ner allting.. bion börjar ju redan kvart över sex och vi slutar tio över fem. Nu ska jag fortsätta med Popkorn. Köss!

Inlägget som ni alla har väntat på!

Tjollahopp.. det verkar som att det blir studentfest imorgon trots allt. Hela dagen har det hänt saker som säger att jag ska följa med dem andra. Så nu är det bara att försöka ladda och bli pepp tills imorgon. Och alla ni som har tjatat.. jag räknar med att ni har en förfest som jag är medbjuden på. Frågan som jag ställer mig nu är bara VAD FAN SKA JAG KLÄ UT MIG TILL??!



Man kan ha kul



Om man heter Alexandra Ek och sitter och ritar bilder till en barnbok!

Alle ek är i skolan och jobbar med sitt PA..

Ja, det är sant. Jag lyckades komma upp i alla fall innan tio idag. Dock kom jag till skolan vid halv elva, bara en halvtimme efter att det var planerat. Frida tyckte i alla fall att jag var duktig.

Falk skickade ett sms till mig imorse och sa att hon kunde fixa en biljett till studentfesten imorgon, men som jag sagt innan så har jag inte den minst lust att gå längre. Men jag har i alla fall tur som har en å snäll vän som tänker på mig! <3

Nu ska jag kanske börja jobba med mitt PA som jag skulle börjat med för sisådär 36 minuter sen. Och bara så att ni vet så har jag slagit Joanna i Crazy Taxi. HEJJA MIG!

Puss!

Studentfesten

Jag måste helt ärligt säga att jag inte är ett dugg ledsen för att jag inte har någon biljett. Egentligen har jag inte varit sugen på jorden runt på morfars över huvud taget. Ska bli skönt att kunna gå till skolan nykter och se alla andra pinas för att dem är bakis. I stället ser jag fram emot Crazy Christmas på Moon nästa månad!

PÅ torsdag ska jag i stället gå på bio (vilket jag skulle gjort även om jag skulle festa efteråt) med mina vänner. Joanna är nog den enda som jag säkert vet ska med men har hört ryckten om vilka mer som hänkar. Ska bli mys. Efter det så ska alla dra på förfest och jag ska inte göra någonting.. Kanske följer med dem en stund men får se hur det blir, beror helt enket på vad jag känner för. Ska i alla fall bli kul att få se Twilight, denna film och ok som Joanna har tjatat om i över ett år!

Hääj!

Min nacke tar livet av mig just nu

Vi hade prov imorse, vilket var sjuk svårt. Eftersom jag kom på detta i lördags och inte hade med mig några papper hem i helgen så blev det till att rå plugga hela måndagen.

Jag har så sjuuukt jävla ont i min nacke. Vet inte om jag sov konstigt inatt eller nått men nu kan jag i varje fall knappt vrida på huvudet. USCH!

Sitter och kollar på Americas funniest homevideos och det roar mig ganksa bra just nu. Dessutom så kan jag glatt säga att jag slog Joannas rekord i Crazy Taxi. Detta spel går mig på nerverna. Man är en taxi som ska hoppa över bilar.. Urlöjligt, JAG VET! Men jag kan inte bara låta någon annan vinna över mig, eller hur!!

Det är tisdag idag, vilket innebär att det är onsdag imorgon. Då ska jag till skolan senast klockan tio. Nu har jag verkligen bestämt  det och nu kan jag inte bara snooza halva morgonen utan aktivera mig coh fortsätta på mitt PA. 

Nu kommer snart Daniel hit. Mamma ska på matlagningskurs och pappa jobbar så det är inte så kul att vara själv. Blir la att kolla film och bara mysa! Woohooo!

Puss!


It started out as a feeling

.. which then grew into a hope. Aaah jag har blivit helt kär i The call med Regina Spektor.. Det är den låten som spleas i slutet av Narni Prins Caspian och den är så fiin!

I söndags kom falkis och hämtade mig eftersom jag knappast kunde köra själv med min pajjade fot. Vi åkte sedan och hämtade Kim för att sedan åka till Gais och måla. Vi ska ju som sagt måla om våran klubbstuga och jag måste säga att det blir riktigt bra. En mörkgrå fondvägg och ljusare väggar. Riktigt jäkla nice tillskillnad från den äckligt fula gula färgen som har varit där i typ 30 år.

Vi målade i några timmar sedan käkade vi äpplekaka och winerbröd. Mumms! Efter detta var det såklart träning men då kom pappa och hämtade mig så jag kunde komma hem och titta på Gossip Girl. Wohooo me like a lot! Ringde sedan Daniel och pratade med honom i några timmar. Mys dag var det ja!


Idag sitter jag som vanligt här i grafsalen och ska snart ha lektion. Antar att vi ska fortsätta med Popkorn idag också. Hoppas fan att vi lyckas sälja tillrtäckligt med annonser så vi kan trycka upp den också. Annars hade det ju varit liiiite surt.


Så här pigg och glad är jag idag..


HÄÄJ

Mine lördag!

Lite sent kanske men jag tänkte bara säga att jag har haft en sjuuut rolig helg! Jobbade med Anna och Malin i fredags och sedan åkte jag hem till Zara för att käka god Zaras special och kolla på idol!

Lördag morgon halv åtta satte vi oss i minibussen för att åka till växjö och spela Smp-sparken. Vi kom fram lite väl sent och hade bara fem minuter på oss att värma upp plus att alla hade sovit i bussen påväg upp. (Ligger växjö uppåt, Nä det gör det nog inte men skit samma). Vi förlorade i alla fall alla matcherna men fy sören vad roligt vi hade.
I tredje matchen så stukade jag min förbannade jävla fot. Jag hatar verkligen det, det finns nog inget mer jag hatar än att stuka dem där jävla fötterna. Kunde ju alltså inte vara med på sista matchen men jag hittade en ny kompis så det gjorde ingenting. Jag har blivit kär... i Johan! Han är nog den sötaste ettåringen som finns på den här planeten, om jag hade kunnat så hade jag tagit med honom hem. Men nu gick det inte eftersom jag inte kunde gå.

Det var i alla fall en riktigt jäkla as bra dag och det roligaste var nog att åka hem igen. Alla hade bestämt sig innan att de skulle sova, men kan säg att det var inte en käft som var tyst i mer än två minuter. Vi lekte lekar. Annika sa ett ord och sen skulle alla sjunga en låt på det ordet. Det slutade med att alla sjöng STRÅÅÅÅÅLANDE STJÄÄÄRNA i falsett. Vad kan jag säga? Jag älskar mitt lag. <3

Nu ska vi käka, så får väl bege mig mot matsalen med dem andra. Jag är glad. Puss!

Jag blir Galen!!!

Fick reda på att min Sture på tur affish blev vald och blev glad. MIndre glad blev jag när jag insåg hur mycket jobb det skulle bli med den. Men nu ca en och en halv timme senare så är jag nu klar med allt och kan ta tag i popkorn. Att det ska vara så svårt att hitta rätt färg till logotypen.. Aaaaah jag får snart ett anfall!!!!!! Jag hatar att inte komma någn vart med allt man ska göra.

Igår så blev ingenting av det jag sa att jag skulle göra gjort, men jag fick i alla fall en lång och go sovmorgon! På kvällen var åkte jag hem till Daniel för första gången. Vi käkade baguetter och potatissallad och kollade på tv. Bland annat Världens härligaste män som var sjukt kul! Minde roligt var när jag skulle köra hem och det var mörkt, ösregn och dimmigt. Kände mig som en liten kärring när jag körde på nissastigen (som för övrigt är världens läskigaste väg att köra på när man sitter själv i bilen när det är kolsvart runt omkring en)

Nu vill jag bara hem och kolla klart på Prins Caspian som jag började titta på imorse! Tjing!

4 minutes to save the world

Sådär ja. Nu har jag varit ute och åkt med den nye körkortsinnehavaren och jag måste säg att hon körde riktigt bra. Hon körde hela vägen ut till frösakull till Kajsa för att sedan köra lite till och sedan åka tillbaka till Kajsa där det bjöds på glass med maränger, chokladsås och tuttifrutti strössel. Dessutom så körde hon sedan hem mig till mitt hem i stan. Allt detta utan det minsta lilla felet så ja, jag kan tänka mig att låta henne köra mig runt lite varstans!

Hemma har jag nu bara käkat pappas hembakta pizza (sjukt god) och suttit vid datorn. Tänkte försöka ge mig på att städa, men får se hur det går.

Imorgon är jag i alla fall ledig, men hade tänkt att gå till skolan och göra mitt projektarbete. Jag vet att jag har sagt detta varje vecka sedan skolan började, men nu SKA jag faktikst gå dit och inte sova bort halva dagen. Jag börjar nämnligen få lite halv panik på det är projektarbetet då jag inte har tagit allt för mycket tid till det. Kanske hinner med en sväng på stan också, får se hur det blir med det. Hoppas bara att det inte regnar.. fast då har jag ju i och för sig mina stövlar vilka är otroligt praktiska!


GRATTIIIIS

FÖR ATT MIN BÄSTIS FALK HAR FÅTT KÖRKORT FÖR ATT HON ÄR SÅ JÄVLA BRA OCH FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR HENNES SKULL JSUT NU OCH FÖR ATT NU ÄR DET HON SOM FÅR KÖRA MIG ISTÄLLET FÖR TVÄROM!:D



I LOVE YOU GIRL!


Sick and tired

Måndag idag och jag vaknade med sjuk huvudvärk och ont i magen vilket gjorde att jag sjukanmälde mig och gick och sov lite till.

Hämtade Gossip Girl hos mormor och morfar igår eftersom de var så snälla och spleade in det till mig när jag tränade. Så eftersom jag inte hade någonting att göra innan idag, så tittade jag på det när jag vaknade igen. Det var sjuuukt bra! Och eftersom jag inte hade någonting vettigt för mig och var trött och såg att det gick i repris tjugo i tre så kollade jag på det en gång till, kul liv jag har!

Nu har jag i alla fall duschat och huvudvärken har gått över..nästan, och snart kommer Daniel hit. Han har fått äran att försöka pigga upp mig denna tråkiga dag!

Stackarn...

Det var en duva som flög in i vårt vardagsrums fönster innan och nu står den borta bakom bänken och bara står där. Usch, han har stått där i över en timme nu och rör sig inte och jag tycker så synd om honom att jag börjar få ont i magen. Det var väl himla dumt gjort.



NOg pratat om det. FY SÖREN vad roligt jag hade igår! Helt sjukt som jag skrattade HELA tiden då Kristoffer Appelquist stod ¨på scenen. Det där med älgen, shit det går inte beskriva, jag skrattade så tårarna rann. Tobias Persson var också sjukt rolig, men det dumma var att den största dele av min kraft försvann där efter älgarna. Visste ni att en älg är en nerknarkad häst med pinnar i huvudet. Nåja, nu vet ni och jag lärde mig det igår.

Har jobbat idag och fick dessutom reda på att jag ska jobba imon också, eller Alex frågade om jag kunde jobba för honom och visst kunde jag det, behöver ju pengarna.

Ikväll blir det PARTY och jag är sjukt pepp!! See yaa


Wooohoo!!!!

FÖR ATT JAG SKA PÅ KRISTOFFER APPELQVIST OCH TOBIAS PERSSON MED MIN BÄSTIS IDAG!!!!!!!:D



Ett totalt ointressant blogginlägg

Sitter i skolan och har precis fått en sjukt tråkig och jobbig uppgift som ska vara klar vecka 4. Usch, jag orkar inte just nu! Men men..

Nej jag orkar inte, har inte någoning kul att skriva så hejhopp i löven!

Fy för dåliga filmer!

Min sötnos åkte hem för en stund sedan. Vi kollade på en sjuk dålig film. The mist tror jag den hette (en rysare) och jag kan säg att jag inte var helt pepp på att se den från börja. Men rysare kan man inte kalla den i alla fall. Inte alls som Saw (MIMMI, jag har kommit fram till att det var rätt åt dig som fick sova på mina stolsdynor eftersom du tvingade mig att se den!:P) eller någon annan av de få äckel filmerna som alle ek har sett förut. Jag rekomenderar alltså inte den, dålig handling, dåligt slut och dåliga "äckelscener" (inte för att det där sista gjorde så mycket men i alla fall!)

Step up 2 the streets är däremot en SJUKT JÄVLA GRYM film som man bara måste se, så gott folk se den!

Imorgon är det skola igen. Har endast varit i skolan två timmar denna veckan så det har ju varit nice! På fredag blir det förhoppningsvis party igen! Wohooo, livet leker och jag är glad glad glad just nu!!!!

Listen to your heart

De senaste dagarna skulle jag bara vija riva ut och stampa på. Jag har varit på världens sämsta humör och inte haft lust med någonting förutom att sova..

Men tack och lov så har denna dagen, tisdagen den 4 november varit kanonkul. Kvart över åtta begav jag mig bort till den stora grusparkeringen för att sedan en kvart senare ta bussen hela vägen till Lunds Universitet. Vi har gått på föreläsningar, tagit en massa broschyrer och käkat pizza. Jag och Joanna har tjatat hål i huvudet på varandra och Vivi har försökt vara förstående för oss båda två, vilket vi tacker henne för över att hon orkar. När Joanna läser detta så kommer hon att tycka att det endast var jag som var the pain in the ass, men jag förstår henne att hon inte vill att folk ska tro dessa sakerna om henne. Hur som helst så älskar jag henne i alla fall och hon är ändå min bästaste vän. Och det var tur att vi lyckades hitta till sjukgymnastföreläsningsstället. Det var intressant, men jag vill vill vill PALLAR inte läsa naturkunskap B. Men men, man vet aldrig vad som händer.

Jag vet inte riktigt om Lunds Universitet är något för mig, men utan en aning vad det var för ställe när jag kom dit, kanske jag ändå blir lite sugen sen när man nån gång senare kanske ska plugga vidare.

Medie och kommunikationsvetenskap, som jag och Vivi blev med raggade på var också riktigt intressant.

Alexandra Ek - Art Director.. det låter la inte helt fel! Haha, nej men man vet aldrig vad som händer. Allt är möjligt. Men vi får se sen när vi ska till Malmö den 26 om man hittar någonting där. Jag vill sjukt gärna åka till Göteborg också så ska kolla upp det!

Caching - jag är glad