...


No one sleeps when I'm awake

Jag har lovat att följa med Zara till sjukhuset imorgon för dem sak dra ut hennes visdomstand eller något och hon vågar inte gå själv. Vi ska vara där kvart i åtta och så tidigt har jag inte gått upp sen i somras. Hur ska detta gå? Jag som är så morgontrött. Får väl se om jag lyckas ta mig upp eller inte!

I rymden finns inga känslor

Sjukt bra film, se den!


winedruvs

My god vad jag har hunnit med att göra saker idag. Pappa väckte mig halv 10 och sedan gick vi ut och gick en låång promenad i det fina vädret. Så sjukt underbart när solen värmde i ansiktet. VAr ute i över en timme och sedan begav jag mig till biblioteket med Zara och hjälpte henne att plugga svenska. Mest satt jag och käkade vindruvor men vi hade det mysigt!

Efter detta gick jag och pappster till Farmor och farfar och fikade och kollade handbollen. Skit att Sverige inte kunde vinna, jäkla Spanien som bara kom och förströde. En ganska konstig match där bollarna mest flög härs och tvärs.

Ikväll har jag bara hämtat mamma, käkat pizza, kollat på solsidan och wallander. Kuligt.

Nästa vecka blir det hårdträning, varje dag ska vi köra och riktigt tufft ska det va. Beach 2011 här kommer vi!!



/A

Jag vill jobba!!

Såhääääääääääääär mycket saknar jag mitt jobb. Så mycket att om man skulle ta ett snöre och binda det 325348 varv runt datorn och sedan binda upp det igen och sedan vira ihop det till en fin bolle igen så skulle man få reda på hur mycket jag saknar det här stället. Mitt jobb i London. The windsor castle. Mina jobbarkompisar och allt som hade med det jobbet att göra. Att sitta efter jobbet och ta några öl tillsammans och snacka skit. Det var mycket roligare än att sitta hemma i Sverige och vara arbetslös.




Tjohej, nu ska vi snart på 20 års kalas!

Utrååååkaaaaad

Kan man väl säga att jag är nu. Brukar vara det var och varannan dag nu förtiden. Och varför det, jo för att jag inte har någonting att göra. Absolut ingenting. Jag vaknar, äter frukost, facebook, kollar något avsinitt av någon serie, facebook, kanske två avsnitt, går och tränar, äter något, kollar en film, facebook, mamma och pappa kommer hem, äter mat, kollar tv, kollar film och sen kan jag inte sova på kvällen så då kollar jag ännu en film. KUUUL!

Vad gör man när man inte har något jobb och inte vill slösa pengar och vill görna någonting vettigt? Någon?

Har i alla fall skickat in mina papper till Vikariepoolen nu så får hoppas att man kanske kan få någonting där.

Imorgon blir det i alla fall kalas!=)

/A

Hej Hej Hej

Jag sitter och leker lite med min blogg. Försöker fixa och dona lite och göra det fint. Sen får vi väl se om jag kommer att skriva någonting, det tänker jag inte lova! Men man ska aldrig säga aldrig

/A