ajsfdsgaöadisgyhidaga

Idag är jag lite sur. Sur för att de inte har ringt från restaurangen som jag provjobbade på både i torsdags och fredags. De lovade att de skulle ringa i helgen men nu är helgen slut om 4 timmar så det löftet kunde de klart inte hålla. Jag blir sååååååå arg. Jag är trött på att söka jobb nu och jag är trött på att människor inte hör av sig när de lovar att göra det.

Nu ska jag och Jessi kolla på Grey's Anathomy.

Puss

krafs krafs

Nu gott folk så ska jag berätta om en grej som jag inte tycker så bra om med London. Inte alls faktikst. Man kan kalla det för en sorts fobi eller rent av en skräck.

Nu har även jag fått ett elvande bevis på att det finns fyrbenta små gnagare runt om i London. Jag började nästan tro att jag skulle klara mig utan dessa varelser men nejdå. Grejen är den att jag står i Mangans och Louises rum och kollar mig i spegeln när jag hör något i väggen. Tänkte först att det var någon granne som flyttade någon möbel eller något men nejdå så var det inte. Det krafsade och hade sig där inne och jag ropade på Jessi och stod stelfrusen och kollade in i väggen.

Sedan när vi tog tuben till Svenska puben som vi för övrigt var på ikväll så såg vi en lite mus i tunnelbanespåret. Ganska liten och söt där, men jag tror inte att den kommer vara så söt den dagen den kryper runt på köksgolvet.

Sandra besvarade mina farhågor när vi kom hem för en stund sedan och sa att det faktikst är råttor i väggen. Lagom kul sådär.

Första natten vi sov här så vaknade jag och trodde att en mus kröp i mit täcke så jag flög upp, kastade ifrån mig täcket och Jessi frågade vad jag gjorde. " Det är en mus i mitt täcke!!" "Nej det är det inte sov nu" "JO". Jessi gick på toaletten och jag var tvungen att lägga täcket på golvet och stampa på det innan jag kunde sova igen. Och dessutom så blev jag nästan gråtfärdig när hon skojjade en gång och krafsade på väggen.

Vi har ganska täta väggar så det borde inte komma in någon, men under dörren till lägenheten är det en liten springa och Sandra sa att råttorna kan komma upp ur toan. SÅ nu är det såhär att imorgon ska jag skriva en STOOR skylt "FÄLL NER TOALOCKET; INTE FÖR ATT DET SER BRA UT UTAN FÖR ATT RÅTTJÄVLARNA INTE SKA KOMMA IN OCH DÖÖDA OSS!" Typ.

Regent's Park

Här kommer lite bilder från när jag och Jessi var i Regent's Park för några dagar sedan. Sjuukt stor park, lite annat är Norrekattspark hemma kan man väl säg.=)

Sa jag att jag är kär i London?!=)


London Calling

Eftersom det nu faktikst är människor som undrar vad jag håller på med om dagarna så tänkte jag göra ett försök till att få igång min blogg igen. För jag är ju faktikst i typ världens coolaste stad med min bästa kompis och lever livet.
Idag till exempel så har vi varit på banken och ordnat oss ett bank accont så vi kan få in våra pengar någonstans när vi väl får jobb. Dessutom var jag på en intervju imorse och jag ska provjobba imorgon på ett café/restaurang och jag hoppas verkligen att jag får det.

Jessica är på en intervju nu och jag ska snart gå till Morrisons för att handla mat till oss. Förstår ni att man kan köpa färdigmat för en pund här, det är billigare än att laga egen mat så det är ju inte konstigt att engelsmän inte är så duktiga på att laga mat. EN PUND för en asgod lasagne, i norge hade det kostat minst fyra gånger så mycket så jo det är ju lite skillnad från vad man är van vid. Men ta det lugnt, jag bor med Jessica och hon är duktig på att laga mat så jag tänkte försöka följa hennes fotspår när det gäller sånt.

Ja för er som inte har fattat det ännu så bor jag just nu i London, närmare bestämt i Camden som nog (i alla fall vad jag upplevt och hört än så länge) är det bästa stället man kan bo på, inte det finaste och fräshaste men lätt coolaste och roligaste stället så vi trivs riktigt bra än så länge. Jag lovar att jag ska ta massa bilder så ni får se lite mer av hur det är här runt omkring. Vi bor hur som helst i en trea med ett litet kök och en toalett. 7 tjejer är vi så jo, lite trångt är det men än så länge är det helt okej. Tror dock inte att jag hade klarat det ifall jag skulle stanna i London längre än till jul.

Jobbsökandet går lite upp och ner här. Jag hade några intervjuer när jag kom och jag fick provjobba på två av dem, dock så fick jag inget betalt. Båda sket sig och vi har nu under några dagar sökt jobb som små grisar. Ingen som svarade förns igårkväll så innan dess så var vi lagom deprimerade och ville mest bara sitta och sura. Men nu känns allting fint igen och som sagt så ska jag provjobba imorgon.

Språket är ganska svårt, eller nej den brittiska dialekten är riktigt svår. När man pratar med någon i telefon så hör man knappt va dem säger för att de pratar så fort och så.. engelskt. Men det lär man sig väl ganska snabbt när man väl får jobb.

Så vad har vi gjort än så länge då? Vi har shoppat, det finns huuur mycket snygga kläder som helst här och skor och massa massa saker som är svåra att motstå. Vi har börjat att turista lite, bland annat så var vi i Regent's Park där det var hur vackert som helst med alla fina blommor och buskar och sjöar och allt vad det nu var. Vi har varit ute och träffat några svenskar, och så var vi på en bar här i Camden i fredags där Amy Winehouse och Micha Barton var några dagar före oss, det ni. Sen har vi tränat lite, sökt jobb, ätit billig kinamat för 3 pund (och då fick man hur mycket som helst) gått runt i Camdenmarket där det finns hur mycket saker som helst att kolla på. Igår var vi på en båt och drack öl tillsammans med några svenskar. Då hade vi London Eye som utsikt, ganska fint faktiskt om man bortser från min dåliga kamera!=)