It's no surprise that I leave tomorrow!!

Har haft fullt upp hela dagen idag!
Vaknade och var jätte nervös. Ville knappt gå upp ur sängen. Men upp gick jag och käkade frukost. Gick sedan och träffade Falk i stan och vi växlade pengar. Efter det gick vi till apoteket för att jag skulle köpa en tandborste. Jag köpte en rosa. Sen så köpte jag även ett läppsyl(har ingen aning om hur detta ord stavas) och även detta var i den vackra färgen rosa. Gick till kassan och betalade och kan ni gissa vilken färg påsen jag fick hade.. jo rosa! Jag och falk konstaterade att det är sådant som gör vardagen lite, lite bättre!



Efter att Falk köpt sin halsduk så gick jag hem och packade lite. Vid två cyklade jag till farmor och farfar för att fika lite. Mamma kom dit senare och vi hade det myspys med cola och goda hembakta bullar. Min farmor kan baka, bara så att ni vet! Där stannade vi ett bra tag och sedan cyklade jag genom stan, stannade vid Hello och köpte med mig en kyckling/curry baguette som jag ska ha på bussen imorgon! Också detta är något som gör vardagen lite bättre! Mamma väntade sedan i bilen när jag kom hem och vi åkte direkt och kollade på finfina regnkläder, så nu ska jag inte bli blöt i Norgelandet.

Vi åkte hem och började laga mat. Fick även springa till banken i sista stund för att vi inte förstod hur jag skulle lyckas betala min hyra de följande 6 månaderna.

Nu kommer snart pappa och Danne hem och vi ska äta ASAgod köttfärspaj och chokladpudding. Det blir nog en lika bra kväll som dagen har varit! I like!

Och just det... JAG FLYTTAR I MORGON!!!!


Looks like we made it

I gårkväll så åkte jag, Kajsa och Falken hem till Bergströms för att ha en mysig hejdå middag med tacos, kladdkaka, Idol, Svenska Hollywoodfruar och massa prat och skratt. Det var roligt.

Idag ska jag käka lunch med mamma och pappa på salladsbaren, sen ska jag kanske träffa Zara, men eftersom hon inte mår bra så får vi se hur det blir med det. Annars ska jag väl fortsätta med packningen och hoppas på att den går ihop så småningom! Det är bara två dagar kvar nu. Jag fattar det inte. Det pirrar i magen! Ciao

But I won't stop until that boy is mine

Herre gud säger jag. Jag tänkte försöka ge mig på att börja packa ner mina saker i resväskan. Jag gav upp redan innan jag hunnit börja. Det ligger saker runt om i hela mitt rum just nu och jag kan inte förstå hur jag ska lyckas få ner allting. Hela min säng är full, garderoben är full, fåtöljen är full, hyllan är full, golvet är fullt och då har jag inte ens tagit fram allt. Tur att mamma är en klippa på packa för då kanske jag inte blir tvungen att välja bort massa saker!

Jag blir galen!

Så jävla bra låt! Snor denna från tesses blogg eftersom det var där som jag blev besatt av den. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den nu. Så jävla bra


Papa-paparazzi

Så var det måndag igen. Jag har haft gansak så fullt upp hela helgen och det har varit gott efter en vecka utan ett skit att göra. Så jag tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag har gjort i helgen så om ni inte bryr er ett skit om vad jag har gjort i helgen så kan ni ju sluta läsa nu.

Torsdag
Inte riktigt helg, men vad gör det. På dagen gjorde jag egentligen ingenting speciellt. Men på kvällen så lagade jag mat till mig och min kära mor. Lax och potatis stod på menyn och det var inte det lättaste. Jag och mina matlagningsskills gjorde att laxen blev bränd undertill och när potatisen kokade så försvann allt vatten. Men snäll mamma som man har så åt hon och sa att det var jätte gott! Efter det så gick jag in till stan och träffade falken för vi skulle gå på Flickan som lekte med elden. Och fy sören vad den var bra. Läskig i slutet. Jag och min cellskräck gick inte riktigt ihop där i biosalongen. Hur som helst så var det en bra kväll!

Fredag
Vaknade, kollade film, började plocka fram lite småsaker till flytten, slappade. Åkte sedan med pappa och körde en sväng. Träffade farfar en stund. Sedan åkte jag hem till mormor och morfar för att kolla om de hade någon gammal mobil som jag kunde få. Fikade och kollade på reprisen av idol. Morfar var snäll och gav mig sin kvällsbakelse, han är snäll. Ja faktikst världens snällaste om jag får säga mitt. Klockan blev halv fem och jag gick hem för att hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka på kalas med my family. Zara fyllde år och vi var bjudna på middag. Det var gott och det var trevligt. Åkte hem vida tio för att pappa och danne skulle jobba natten. Kollade på Johan Falk filmen och somnade. Även det en bra dag!

Lördag
Mycket stod på listan denna dag. Vaknade vid 11 och käkade frukost. Fortsatte att packa lite. Gjorde mig i ordning för att åka och kolla på fotboll. Gais/KBK mot Harplinge IK. Och vi var så jävla bäst att vi vann med 7-0. Passade jävligt bra eftersom det var säsongens sista match och det var avslutningsfest efteråt. Vi blev bjudna på grillbricka med potatissallad och massa godsaker och gode gud i himelen vad GOOOTT det var. Vi lekte lekar och skrattade så vi knappt kunde stå. Parlamentet, stafetter, farbror frej, näringskedjan, widepick, (haha så jävla bra) och allt vad det var! Höll på till halv elva tiden då jag och falk åkte in till stan för lite party. Sista utekvällen innan vi drar till Norgelandet så man får ju passa på. Vi drack bacardi i stan och sedan åkte vi taxi till Kåren där det nästan var lika dött som på en kyrkogård. träffade två killar som vi beslutade att dra med oss in så att vi kunde umgås med dem om det var astråkigt därinne. Det var inte mycket folk men vi hade så sjukt kul ändå. Falk åkte hem och vi andra gick in till stan. JAg blev bjuden på McDonaldsmat och vi åt den vid fontänen. kom hem vid kvart över fyra. Jävligt bra dag!

Söndag
Vaknade vid halv tolv och kollade repriserna av alla idolavsnitt och åt godis. Det är sånt man får göra på söndagar. Packade lite när det var slut och 45 minuter senare satt jag bänkade framför tvn igen för att kolla på Greys Anatomy som jag har blivit lite besatt av. Satt och lipade i två avsnitt och jag längtar så jäkla mycket till onsdag när man får se de nya avsnitten! Sedan ringe mamma och sa att de var hon min kära bror och skulle beställa pizza och en halvtimme senare var jag också där. Käkade en sjukt god Ciao ciao från verona och blev proppmätt. Ella bestämde sig för attackera mina fötter och jag blev rädd. Det är inte lätt. Bra dag

Ja det var i det stora hela hur min helg har varit. Så nu vet ni det!


en vecka, sju dagar!:D

Jag förstår inte hur människor klarar av att vara arbetslösa. Man har ju ingenting att göra på dagarna. Man går upp när man vaknar, kollar på tv, käkar frukost, gör sig i ordning och klockan är ETT innan man är klar på morgonen. Jag börjar bli trött på detta nu. Höjdpunkten på dagen är när man får se repriserna på GossipGirl och Greys Anatomy. Sorgligt, skulle jag vilja säga.

Men för att komma på bättre tankar så kan jag bara tänka på att om exakt en vecka så åker jag till storstaden i grannlandet och lever där i sex månader. Det gillar vi!

Får väl se vart dagen tar mig. Tänkte gå en långpromenad, men det har börjat regna så det känns inte så lockande längre. Ska på bio ikväll med Falken. Vi ska gå på Flickan som lekte med elden. Hoppas att den är bra. Men innan det så tänkte jag gå hem till mormor och morfar för att se om de har en gammal telefon som jag kan få som inte är låst till skitföretaget Telenor.

Jag tränade igår! Yeeho. Första gången på jag vet inte hur länge. Det var kul, men jag kände mig jätte långsam när vi spelade. Men som sagt det var kul och idag har jag en härlig träningsvärk, det var längesedan!

Och just det, är det bara jag som tycker att det här rånet som skedde igår är ganska coolt. Jag är inte så insatt men min bror berättade det och det lät ugenfär som taget ur en actionfilm. Jag ser allting framför mig, lite som den där cocacola reklamen.


Död åt Telenor

Man får säga så, för att Telenor är ett företag och inte en människa. Ett företag som kan gå och stoppa upp någonting, någonstans för att det förstör för en liten stackars arbetslös tjej som inte gör en fluga förnär. Jag kommer till det senare..
 
Jag kom och tänka på en sak. Hur glad jag blev i söndags när Falk hämtade upp mig och började spela I got a feeling på högsta volym i bilen påväg till matchen. Jag tycker att den är så jääävla bra! Eller först tyckte jag bara att refrängen var bra men jag börjar gilla hela låten nu. Falk vet varför!

Jag vaknade imorse och hade ont i magen av någon anledning. Så jag fick avboka mina planer om att åka till Gt och hälsa på. Istället blev det chill i sängen framför tvn, en dusch för att sedan bli piggare och kunna gå in till satn och hem till mormor och morfar med mamma. Jag blir så sjukt jävla förbannad på Telenor också. Som de flesta vet så köpte jag en ny telefon för ett tag sedan. Eller ett abonemang på 199:- i månaden med jätte bra minutavgifter och sådan. När jag köpte denna telefon så sa han jag köpte den av klart och tydligt att jag skulle kunna "frysa" telefonen när jag åker till Norge. Alltså att jag skjuter upp betalningen tills jag kommer hem igen. Detta sa han att det var absolut inga problem och bla bla. Allting lät kanonbra och det slutade med att jag stod med en ny mobil i handen, glad och lycklig för att allt hade gått så enkelt. Riktigt så enkelt visade det sig inte vara. Idag när jag gick in på Telenor så sa en annan kille att det inte fanns en chans att man kunde skjuta upp betalningn så som vi sa när jag köpte den. Så nu, om vi inte får tag på den dumma försäljaren så kommer jag antagligen få belata 199:- i månaden till ingen nytta( och jag kan inte ringa upp dessa pengarna i Norge heller eftersom om man ringer i utlandet så går det utöver abonemanget). Hurra. Man känner sig inte alls lurade eller så, nej då.

Det var i alla fall kul att träffa mormor och morfar och Cina och jag och mamma ska äta god mat ikväll. Det sätter vi fem plus

Buhuuu

Skrev ett fint blogginlägg inlägg men det försvann. BLÄÄ! Så nu får ni ingen updatering idag, för nu blev jag på dåligt humör. Tur att de svenska hollywoodfruarna kan hålla humöret uppe hos mig.

Jag tänker alltid på dig, när sommaren slår ut. Nanananana!

Först och främst. Vem är "anonym" som jag inte berättar något för?!:P

Igår blev det en Good good night! Vi hade middag här hemma och då ringer Falk och berättar lite roligheter. Vi betämmer därför att hon ska komma hit för att sedan gå ner på stan och kolla läget. Hon kom hit, jag bjöd henne på läsk(hon körde eftersom hon skulle spela match idag) och jag drack en cider. Vi satt på mitt rum och lyssnade på låtar som förknippas med Magaluf och sjöng och hade trevligt. När vi ska gå så får vi fina komentarer av mamma och pappa och gästerna att våra stämmor var väldigt vackra. Så kan det bli! 

Vi gick till The Corner och träffade DaVinci folk och så träffade jag även Fredrik. Jag vet inte, men av någon underlig anledning så blir jag alltid så glad av att träffa honom. Han är så glad och snäll, så som alla borde vara! Träffade även någon som bad om att få sjunga Halelujha på kareoke för Falk. Det var kul det med.

En dag vid sidan av fotbollsplanen

Yes, det är precis så min dag har sett ut. Vaknade vid halv tolv, käkade frukost och vid tjugo över tolv kom Falk och hämtade upp mig för att åka till Vapnö IP där det var match på gång. Det kändes så jäkla bra och det var vinnarskallar överallt. Tyvärr så spelade jag inte, vilket kanske inte var så konstigt eftersom jag inte tränat på en månad och fortfarande inte kan prata helt och hållet. Jag fick i stället snällt sitta brevid på en bänk (jag tror jag satt på alla möjliga omöjliga vis man kan sitta på en träbänk) och peppa från sidan med min vackra stämma som påminer om en kille i puberteten.

Jag blir lika förvånad varje gång att man blir så frustrerad av att sitta vid sidan av. Det slutade nästan med att jag stod på bänken och skrek. Jisses, man blir förvånad över sig själv ibland.

Stackars Emma skadade sig tyvärr på plan så ambulans och hela köret var där och jag hoppas verkligen att hon blir bra snart. Usch, jag tycker att det är så hemskt när såna saker händer. Jag får en sån stor klump i magen när folk i min närhet skadar sig sådär. Sluta med det! Det var inte den enda skadan på plan idag inte. Någon fick hjärnskakning, någon ett jack under ögat? stukade fötter och allt vad det var. Man kanske ska vara glad att man inte var med ändå!

I halvlek så blev jag bjuden på Nyttig kladdkaka och saft, pricken över i kan jag säga att det var! Fint väder var det också, ja vad ska man säga en kanonbra söndagseftermiddag helt enkelt!


Filmtajm

Nu blir det Wallandertajm. Min kära bror var nyss här och lämnade den och eftersom jag inte har något speciellt för mig så tänkte jag att jag kunde få mysa ner mig i soffan och titta på den. Dessutom så har mamma bakat goda chokladmuffins/kladdkakor så man kan kanske få en sådan smaskig sak till!


Sometimes love comes around..

..and it knocks you down, just get back up when it knocks you down.

Nu är det bara tolv dagar kvar tills vi flyttar. Det betyder till exempel att det bara är en fredag kvar. Eller att det bara är ett avsnitt av, ja vad ska vi säga, Dobidoo kvar till vi flyttar (varför just dobidoo?!). Men alltså, förstår ni hur lite det är! Jag längtaaar. Håller på att skriva en lista på vad jag behöver köpa med mig men det går inte så bra. Det är jätte svårt att veta vad man ska packa med sig.

Vaknade i morse och såg att Mr Handsome hade ringt i natt. Typiskt att man inte vaknar och kan svara. Men men, hur som helst så blir det en slappe lördag för mig i dag. Ikväll får mamma och pappa gäster och jag ska snällt sitta och umgås med dem, eftersom det troligtvis kommer ta en väldigt lång tid innan jag träffar dem nästa gång. Men om nån vill hitta på någonting efteråt så är jag inte sen med att tacka ja!

Hej hej hemskt mycket hej

Fan, nu är den i huvudet igen! Tonight's gonna be a good night. Så fort jag ser ett av dessa ord ploppar låten upp i huvudet och jag förstår inte varför den ite bara kan försvinna!

Gissa vad jag har gjort idag? Jag har varit duktig. Jag har träffat Falk på flygstaden och vi har varit på jysk, Skopunkten och ÖoB. Och kan ni tänka er hur jag kom dit? Jag CYKLADE! Tänkte att jag behövde lite motion nu när jag har varit på Mallis och varit sjuk så jag tog cyklen och cyklade. Pappa förklarade en bra väg ut och jag fann en otroligt mysig liten cykelbana. Det var en sån väg som man skulle kunna cykla på hur långt som helst och man blev nästan lite ledsen när den tog slut. Det var liksom.. Fridfullt på något sätt att cykla där. Ja, fridfullt var rätt ord.

Hur som helst så hittade vi en svart vaxduk för 29kr/m som vi ska ha i vår fina lägenhet så har vi slipper vara asarädda för att göra repor och ringar på bordet som nog är värt mer tusenlappar än vi har fingrar tillsammans. Eller, vad vet jag, men det känns som det.

Har varit hemma och kollat på Postkodmiljonären, Dobidoo och Skavlan med mamma och pappa. Det har varit mysigt. Och så måste jag bara säga att jag saknar alla mina fina vänner som har åkt hit och dit över hela världen. Men snart är det min tur och då får jag träffa några pärlor i alla fall. Jag längtar!

Mamma Mia here I go again!

Tjing! Tänkte dra mig ner mot stan för att göra lite ärenden. Till exempel ska jag göra av med lite pengar på nya linser. Inte alls kul att behöva slänga massa pengar på saker man MÅSTE ha. Speciellt inte när man inte har råd att göra av med pengar. Dessutom så blir det nog även till att köpa ett pas stövlar som jag hittade igår på Din Sko. Jag tänkte på dem igår innan jag gick och la mig så därför är det rätt att köpa dem. Och jag behöver ju faktikst ett par stövlar till Norge. Det är ju kallt där och jag vill inte behöva frysa om fötterna i mina tygskor!

Nej, har inte tid att sitta här längre. CIAO

I got a feeling that tonight's gonna be a good night

Eller det har jag inte alls. Har faktikst inte en aning om vad som händer ikväll, men det kanske kommer bli en good good night, vem vet! Anledningen till varför jag skriver denna låt som rubrik är för att jag inte kan få den ur mitt huvud. Jag har gått runt och nynnat på den i två veckor nu. Men jag tycker om den, den är liksom så.. Magaluf 2009! Och appropå Magaluf så hade jag och Falk det så sjuuuuuukt underbart där nere när vi var där! Jag blir helt lycklig när jag tänker på det. Vi har haft det så jääääävla roligt. Träffat trevliga människor, badat, solat och festat hela nätterna (i alla fall de sista dagarna!) och det har varit så KUL KUL KUL!! Vi blev bjudna på frukost hos två finnar en morgon då vi på natten kom på att vi inte hade någon frukost hemma. Det var den bästa frukosten på hela veckan. Vi fick juice, ägg, skinka, ost, kex, kaffe, yoggi. Yeah you name it! Resten av dagarna hade vi nämligen bara ätit rostat bröd med nutella och vatten, men det var även det riktigt najs!
Vi träffade även två härliga tjejer på Grabbana Grus. Kom dit vid tre tiden på natten då vi hade hört att det det var dit man skulle gå. Ställde oss utanför, tittade in och såg inte en käft. "Vafaan" tänkte vi och funderade på vad vi skule hitta på i stället. Då ser vi en galen kvinna vinka för allt vad hon är värd att vi ska komma in. Så vi tänkte "varför inte" och lärde sedan känna två trevliga tjejer och fick varsin ASAGOD och då menar jag verkligen ASAGOD Mangodrink av bartendern. Eftersom det bara var vi fyra tjejer där och två bartendrar (s'ger man verkigen så?) Så väntade vi tills Grabbarna stängde och begav oss sedan ner till Grabbarna Grus Beach Club där det var betydligt mer drag. Där tog vi även en shot som man skulle andas in i stället för att dricka, men ingen av oss förstod om det fungerade så det slutade med att vi tog den som vanligt. Shakade, drack cider och när de stände så åt vi världens godaste nattamat, bestående av chickennuggets, potatiskroketter, sallad, tomat och sås i Tacobröd. (varför stavar jag just Tacobröd med stort T?) Aja, det låter kanske inte så gott, MEN ni skulle bara veta! De sista dagarna fick vi alldeles för lite sömn, vilket resluterade i att jag blev sjuk på planet hem. Fy helvete, det var inte kul kan jag säga. Nu nio dagar senare så är jag frisk, dock hes i halsen efter att ha haft feber, hosta, snuva och allt vad det heter. Dessutom så kudne jag inte prata på FYRA dagar. Därför är jag lite hes nu. Jag kan i alla fall prata och hes eller inte så är jag jävligt glad över detta.

HUR som helst så har vi haft en jätte bra vecka och jag skulle kunna berätta om hela veckan, men jag märkte att efter att bara ha berättat om en kväll så är jag trött på att skriva så det får vara. Ni får fråga om ni  undrar någonting. Och nu känner jag faktikst that tonight's gonna be a good night!