Jag är lycklig ja jag är lycklig..

.. ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag jag är lycklig ja jag är lycklig ja jag är lycklig hela långa veckan ut!

Det är en bra dag idag! I måndags beställde jag ett par skor från ellos och idag kom de och det är perfekta. Skitsnygga och sjukt bekväma och bäst av allt så kostade de bara 119 krånas. Jag har varit i staden med falk och köpt pärlor som jag ska ha i håret på balen och dessutom fått i mig en god kyckling/curry baguette. Kan det bli bättre. Snart så kommer min kära syster, Tobbe och bror hit och jag ska laga tacos till dem snäll som jag är. Dessutom så har jag hunnit med att städa hela lägenheten, eftersom jag inte hinner imorgon, så att den är fin när mamma och pappa kommer hem på söndag.

Som folk säkert har märkt så är det Sture på stan denna veckan. Jag gjorde min del igår, nämligen en tidning. Satt i skolan mellan 15 och 22.30 igår och jobbade med den, snacka om att man var trött sen. Det är inte lätt att gå i skolan så länge, borde vara förbjudet.

I onsdags så var det träning, men jag var bara där och kollade. Efter det åkte jag och Falk och hämtade våra beställda pizzor för att åka till Theodor och käka dem med allt annat trevligt folk som redan var där. Där var det fotboll och party på schemat och jag hade väldigt trevligt. Somnade vid 2 tiden efter att ha fått reda på alla killar i samma rum snarkade. Det lät ungefär så här.

Någon: Är det någon som snarkar?
Simon: Ja
Christoffer: Ja
Borg: Ja
Theo: Ja
Någon: Ja
Falk och jag: Fan...

Men vi somnade och vaknade vid kvart över sju för att folket då skulle till skolan. Falk körde mig hem där jag duschade, käkade frukost och läste lite i Ljudet av ditt hjärta och sedan somnade jag och vaknade igen kvart över två och då var det bara att bege sig till skolan.

Jag har haft en bra vecka än så länge och bättre kommer den att bli. Imorgon ska jag spela match i torup och vi ska fan i mig vinna. Efter det ska vi till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år på söndag och på söndag så är det
BAL och det ska bli så jäävla roligt!!!

Exakt två veckor till studenten är det idag också.. går det att vara annat än lycklig?!

Svennebanan

Jag hade betygssamtal idag! Klockrent MVG i Graf C och MPR. Wihooo. Troligtvis får jag det i Idrotten också, och i psykologin, och i projektarbetet (hoppas jag i alla fall). man kan ju inte bli annat än glad och stolt över sig själv!

Min glädje idag tog däremot slut när min chef ringde och sa att "det ser jävligt svårt ut, att ge ledigt till dig vecka 28". KUKEN säger jag då för att uttrycka mig milt. Jag vil mer än någonting annat få ledigt den veckan så att jag kan följa med mina stjärnor till Hultsfred. Det är det enda jag känner att jag verkligen verkligen VERKLIGEN vill göra denna sommaren och så kommer jag troligtvis inte att få det. Nä, bajs på det. Nu ska jag tröstäta glass med kolasås, för det tycker jag att jag får.
För att må lite bättre så köpte jag även tredje Twilight boken idag med så den ska mysa ner mig med sen.

Varför skulle denna dag som började så bra sluta så dåligt.. BAJS


I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved

Idag hade jag mitt sista prov för hela min gymnasietid! Så sjukt skönt det känns och jag är GLAD! Sista psykologi lektionen och SISTA Samhäll B lektionen och för det är jag så jäkla lycklig så jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! Som jag ångrar att jag valde den kursen och som jag tackar för att den äntligen är slut.

Jag är ensam hemma denna veckan och det är sköönt. Jag har fått min lön som är så mycket större än vad jag någonsin hade vågat hoppas på. Jag... har inte tränat idag, vilket inte är kul, men så är det när man lovat sin kära far att ta det lugnt när man slagit i huvudet och han inte är hemma på hela veckan. Men en match på lördag ska nog gå bra, det är ju den matchen jag vill spela mest av allt!

Nu är det bara 5 dagar kvar till balen och det är HEEEEELT sjukt. Det ska bli så otroligt roligt och jag längar grymt mycket. Nu ska jag gå och lägga mig och drömma mig bort till en festivalvecka i Hultsfred, jag vill ju så gärna åka!


Mina fina syskon och kusin som jag tycker om!

Money money money






JAG ÄR RIIIIIIIIIK!:D

Different style, different move, damn I like the way you move

Ikväll så ska jag och Falk efter mycket om och men iväg på Gabbes fördelsedagsfest. GRATTIS till honom!=) För ca två timmar sedan så skulle vi inte dit, falks brorsa var i stan och jag skulle följa med på den där välgörenhetsgalan. Men eftersom jag fick så himla dåligt samvete för att vi tänkte strunta i vår vän så ringde jag falk och nu ska vi snart åka. Det blir till att säga hej och chilla lite, ingen dricka för mig. Jag funderar starkt på att efter det här inte röra mig utanför lägenheten om det inte är absolut nödvändigt då jag tror att jag har drabbats av någon otursgrej. Jag klantar mig HELA tiden!!!

Kajsa kom hem till mig igårkväll och sa hejdå innan hon åkte till Turklandet. Hon hade med sig ett fint litet kort där det stod "Var rädd om din nya tand, klant! Du är en riktigt BRA vän! Jag är glad att jag har DIG! Puss Kajsa" HOn är världens sötaste och jag är glad att jag har henne också. Hon visade mig även den här mannen på youtube. Han är fan grym!


Studentfest.. hmm

Ja, vad ska man säg? Studentfesten blev inte riktigt som det var tänkt. Faktikst så blev den inte alls. I stället blev det ett blodbad i mitt ansikte, en halv tand och ett skadat lillfinger. Jaså, tänker ni då. Så här ligger det till.. ni läser just nu världens klantigaste människas blogg.

I onsdags var det den sista studentfesten bad taste.. och bad taste kan man väl säga att det blev. Förfesten stod jag för och där var allting frid och fröjd, för att inte kalla det riktigt jävla förbannat bra. Det var bra fram till halv tolv tolv då vi skulle bege oss mot BoB. I hissen var allt frid och fröjd och även när vi kom ut på min gata. Fröjden försvann däremot när vi sneddade in på nästa gata. Då for världens klant rätt ner i asfalten med aniktet och efter det mådde hon inte så bra.

Bra mådde jag inte heller dagen efter då jag var yr i huvudet, såg mig själv i spegeln och så förjävlig ut. Ni som aldrig har blivit av med en bit av er framtand, ni förstår inte.. Det var hemskt, obeskrivligt. Tack och lov så fick jag den fixad klockan ett samma dag.

Men som sagt, förfesten var nog den bästa ever!

Mjölk är gott


Somebody told me

Har precis blivit intervjuade av HP och käkat tårta bara för att vi är bäst! Men nu fick jag i uppdrag att redigera en tidning som jag inte har alltför mycket lust till att göra just nu, men det ska la gå bra det med.

Jag fick en klump i magen nyss när jag lyssnade på the killers och såg massa foton från Hultsfred förra året. Jag vill så jäkla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!

Imorse var jag hos min barnallergiläkare för sista gången, nu får jag klara mig själv i resten av livet! Efter det så var jag och mamma på Smycka och köpte mitt fina halsband till balen som är sjukt fint.

Var precis uppe i journalistiksalen igen och blev intervjuade och fotade av Laholmstidning. Haha det är mycket plublicitet nu för tiden.

För er som undrar så hade jag det sjuuukt bra uppe i Stockholm i torsdags och fredags när vi VANN LILLA JOURNALISTPRISET. Dessutom så spelade jag match i onsdags och gjorde två mål.. jag var lyckligare än någonsin vid de två tillfällena!:D

JAG VILL TILL HULTSFREEEEEED!!!!!!! JAG VILL SE THE KILLERS OCH ALLA ANDRA BRA BAND SOM KOMMER DIT!!!!!!!!

Bill, Bull och Tarzan



Mina fina vänner hade lagat mat och dukat upp väldigt fint för att  fira mig igår. Ballonger, god mat, en tablettask och ett fint kort där det stod att de var stolta över mig. 
Ni är bäst och jag älskar er <3

Open up my eager eyes


Bara för att det är kul och för att jag vill se the Killers på Hultsfred!!!!

But it's just the price I pay, destiny is calling me

Sitter och har multimedialektion. Har precis lagt upp min hemsida på indernet så nu kan vem som helst i hela världen se den. Haha. Om nån nu skulle vara intresserad av att kolla in den så har ni adressen här http://alexandra.graphicrevolution.se
Den är i och för sig inte riktigt klar än utan det ska inte en flashbild också. 

De närmsta dagarna kommer att bli ganska hektiska. Idag slutar jag halv 4 och ska sedan hämta mathilda och falk halv fem för att åka till Björkevi och spela match. Efter detta så ska jag åka och lämna mina vänner, sedan åka och köpa godis och efter det åka hem, käka, packa och plugga (om det nu hinns med).
Imorgon klockan 05.30 så åker jag till Stockholm och är där tills fredag. Kommer hem någon gång under natten och på lördagen ska jag jobba mellan 10-19 för att sedan gå direkt till Kajsa för att festa loss och sedan sova där. Så en lung stund denna veckan är nog inte riktigt att räkna med. 



 Hur som helst.. så här roligt har jag på min lektion just nu. Tjaaaoo

little girl you're in the middle of the ride

Är i skolan och har precis haft idrottsprov. Jag vet inte riktigt hur det gick, känns som att det kan ha gått precis hur som helst. 
Dessutom så hade vi vår allra sista religionslektion idag med. Yeeeey! Man blir så lycklig när kurserna tar slut. Dessutom så kommer jag få VG. 

Idag ska jag och mamma kolla på smycken till balen och jag hoppas fasen på att hitta något riktigt fint. Det är bara 20 dagar kvar nu och det känns  helt overkligt och jag längtar så sjuuuukt mycket. Efter det så blir det hem och plugga.. mindre roligt, men jag har bestämt mig för att göra klart så mycket det bara går nu tills jag åker till huvudstaden på torsdag. 

Nästa lördag åker mamma och pappa till Turkiet så då blir jag ensam hemma i en vecka! :D Tjohoo

OCH SEN TAR VI STUDENTEEEEEEEEEEEEEEN!!! 

Ny vecka, nya tag

Så var det måndag igen. Dagen började med att jag kom på att jag har idrottsprov imorgon. Lite panik sådär på morgonen. 
Sitter nu i skolan och har precis skickat ett mail till Öje om min förbannade IG-varning och nu har jag tänkt att plugga lite stress, kost och ergonomi. Hurraay! 

Efter skolan blir det i alla fall träning mellan halv 7 och åtta sedan ska jag städa hos mina sköldpaddor och efter det plugga plugga plugga. Jag orkar inteeeeeeee!!!

Men det positiva är att jag får träffa mina två bästisar på träningen och alla andra fina människor! Dagens konstaterande. jag tycker om mitt lag!

Helgen är sluut:(

Helgen börjar lida mot sitt slut och den har varit bra! Massa jobb vilket snart resulterar i massa pengar vilket är naaajs. Igårkväll var jag på bio med min vän Falk. Vi såg på Fast and Ferious och den var faktikst rikitgt bra. Jag älskar sådana filmer, och Vindiesel är as cool! Efter filmen tog vi en sväng på stan för att kolla läget. Fick många sms från sarah och jag tror att jag bara förstod ett av dem. Haha du är söt. Slutade med att jag lämnade Falk på Bulls hos sin loverboy och gick hem och sov gott i min säng.

Idag jobbade jag mellan 11 och 14, åkte sedan bussen hem och bestämde mig för att gå ut och springa. Det blev 5 kilometaren på Galgberget och sedan några gånger upp för trapporna. På väg hem så gick jag förbi en olycksplats där två bilar hade krockat. Dena ena bilens bagagelucka var totalt mosad och det var lite läskigt måste ja säg. Fullt med brandbilar, ambulaser och poliser. Såg att stefan hängde ut över balkongräcket så gick och pratade lite med honom för att sedan gå hem och duscha.

Tre veckor kvar tills betygen är satta. Jag längtaaaaar! Nästa vecka blir det stockholm och på lördag sova över hos kaj. Men innan det så är det plugg, plugg, plugg som gäller.. och folboll! Jag längtar! Hihi

Tjaaa

Eftersom min fina vän Falk för en stund sedan kommenterade att jag aldrig uppdaterar här längre så tänkte jag att då får jag väl göra det nu då.

Idag luktar jag man.. men det har sin förklaring. Jag tog fel parfym på mig imorse. När jag var i stockholm i helgen så fick jag en cosmopolitan tidning där det fanns ett prov från Paris Hiltons nya parfym Fairy Dust vilken jag tycker är awsome. Såna prover är ju i sånda rör och av någon anledning så hade jag ett likande i badrumsskåpet men när jag väl hade tagit på mig den så märkte jag att det stod Puma man på den.. Inte en bra början på dagen precis.

Skickade ett sms till Kaj och frågade om hon ville hänka till stan, men det slutade med att jag, Kajsa och Falk åkte till Falkenberg i stället och hämtade Kajs balklänning, fikade och kollade runt i den öde stadens affärer. Jag köpte ett par slitna jeansleggins, wihooo!

Ikväll blir det en chillkväll hemma. Jobb i morgon 10-17 och på söndag 11-14. Money, mondey, det gillar vi.