Bring it on

Jag är ganska dålig på att uppdatera jag vet, men ibland orkar man inte riktigt ta sig tid till det (ville hellre kolla på Bring it on! Hehe). Men nu gör jag det och nu ska ni få veta vad jag håller på med.

Kan börja med mitt jobb på The Widsor Castle. En pub i Notting Hill som är huur mysig som helst. Tanken var att jag skulle ta över för en kille som skulle flytta till en annan pub men nu ska han stanna kvar så nu kommer jag inte få lika många timmar som jag var lovad från början. Nästa vecka ska jag tex bara jobba 25 timmar, lite lame men bara man kan betala hyran så!=) Igår fick jag dessutom min training nyckel till baren så ska jag få börja lära mig baren också. Fick till exempel tappa upp mian första öl igår. Ett minne för livet, haha nej men det var lite kul.
Det är en äldre man som alltid brukar ta några öl och igår så stannade han mig och sa;
"My friend the mexican guy(Miguel som jobbar i baren) thinks you're good looking. But then I said no, she is beautiful". Härlig gammal man och sådana kommentarer gör ju alltid en liite gladare.

Det verkar inte som att det blir så många helger lediga heller för den delen, än så länge har jag bara jobbat tor, fre, lör, sön och det kommer väl antagligen forstätta lite så. Men som tur är så är man i London och här är det väl helg hela veckan!?=)

I helgen så var Henke här och eftersom han fyllt år så firade jag honom med en mysig middag och sedan musikalen We will rock you. Dessutom så han vi med några timmar i spelhallen vid Picadilly och sen på söndagskvällen så bokade vi vår ASIENRESA! Så nu ska vi åka till Asien, han och jag. Nice!

Och nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka till jobbet. Det är warehouseparty idag så tanken är att jag ska åka dit vid tolv efter jag slutat men får se hur det blir med det. Jag börjar 1 på söndag. Men den som lever får se.

Och så vill jag bara säga att jag saknar alla er därhemma VÄLDIGT mycket!

Pussokraam

bollibooll

Vad har hänt?
Nä du, ge mig en stund så ska jag tänka efter lite.

*Igår var jag ute med tjejerna och hade en sjukt kul kväll.. eller i vart fall förfest här hemma, efter det dog det ut en aning.
*Haft grymt fint väder och gått på Covent Garden market med J och suttit och ätit och lyssnat på en riktigt bra gatumusikant i solen.
*Gått runt för mig själv i Hyde Park i solen och bara njutit av livet.
*Varit ute med J på Hawley och blivit bjuden på massa dricka av trevliga Britter.
*Skrattat, skrattat och skrattat tills vi legat på golvet i köket för vi ansträngt oss så mycket till att just skratta.
*Fikat i Camden med S och J.
*Bokat hemresa den 21 december.
*Varit på Nin intervju för att lagligt få jobba i UK.
*Ätit ett helt paket Ben & Jerry glass.
*Varit på Svenska puben med Louise och druckit svensk cider.
*Köpt en jättefin tröja på Topshop även fast jag egentligen inte har råd just nu. (men jessi ville ju ha med mig och det finns så himla många fina saker där och jag har ju inte köpt kläder på länge nu.)
*Legat hemma i sängen för att försöka bli av med mega förkylningen.
*Träffat Carro som flyttat hit.
*Ätit svenska grillchips.
*Gått runt i Camden, fikat på starbucks ( de har vääldigt goda frapuccino där) och bara varit med min boo (bilden nedan)
*Kollat lite resplaner till Asienresan.
*Umgåtts med mitt kollektiv som för övrigt är hur goa som helst!

Och imorgon ska jag jobba 17-24 sen kommer min Henrik till mig!!!
Nu ska jag sova.
Pussokraam


Söndag!

Idag är ingen vanlig dag för det är Henkes födelsedag! Tyvärr så är jag inte i Oslo och firar men vi sak fira nästa helg i stället när han kommer hit och hälsar på.

Idag är jag sjuk. För att försöka krya på mig ska nu jag och Jessi åka till South Kensington för att kolla runt lite där, det sägs vara ett mysigt ställe. Och det är klarblå himmel så vem vill sitta inne då? Nä nu går vi.

Pussokraaam


Här är by the way en bild från Camden


Jobb

Som jag skrev inatt så har jag fått jobb nu. Äntligen! Det är på en pub i Notting hill som heter The windsor castle, troligtvis världens mysigaste ställe, typiskt brittiskt och helt underbart. Där jobbade jag igår mellan 18 och 24 och idag ska jag jobba på The edinboro castle från 17 och framåt. Det känns sååååå bra. Lite nervöst nu bara eftersom det är ett nytt ställe, men jag kommer väl troligtvis bara få göra lite enkla saker där med idag, typ servera mat och plocka undan. Men jag klagar inte, ett steg i taget.
Har inte så bra koll på hur mycket jag kommer att få jobba och vad jag tjänar men det blir nog bra, just nu är jag bara glad att jag fått jobb. Ska ta lite bilder så ni får se hur supermysigt stället är!=)

Pussokraam

Haaaaaaaaa

aaaaalelujah!!!!!!!!!!!!!!!!:D Gissa varför? FÖR JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D

Nu kanske det vänder!

Jag kommer ner i köket och läser en lapp från Mangan att jag ska jobba på windson castle idag klockan 6!!! Och såhäääär lycklig bli jag då, men hoppas inte för mycket gott folk, vi får se vad som händer när jag kommer dit. Jag själv har ju ingen aning om vad jag sMen det känns BRA!

Typ såhär glad!=)

Och jag och Jessi sak ut och kolla på tatueringar, vad tycker ni om det då!:P


Yeey

Nu har jag äntligen gjort en ny header till bloggen, så länge jag har tänkt göra detta, men ska göra den bättre nån gång när jag känner att jag har tid och orkar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta, göra mig i ordning, sen så ska jag och jessi ut i (ja jag tror faktikst att det är fint väder ute idag minsann) och söka jobb, kolla runt och ha en mysig dag nu när hon är ledig!

Pussokraam


Just something to think about

Ett tips på hur man inte ska koka pasta på en gasolplatta:
Bryt inte av spagettistråna så de blir för långa och ligger utanför kastrullen för då brinner de upp.


Hej Hej Hej

Tänkte att jag skulle uppdatera lite härifrån London.

Nej jag har inte fått något jobb ännu och jag börjar få lite smått panik över det nu. Provjobbade ju på en restaurang men managern där var förutom sjukt snygg, riktigt dum i huvudet. Lovade massa saker men har inte hört av sig trots att jag ringt flera gånger. Riktigt tråkigt då resten av dem som jobbade där var sjukt schyssta.
Mangan söt som är fixade en intervju med sin manager så jag har varit och träffat honom och han ska höra av sig till mig inom några dagar. Annars så har jag gått runt i stan och sökt massa på internet så jag hoppas på att det börjar hända saker nu.

Jessica har fått jobb på Cafe Nero så nu håller hon på att lära upp sig till barista!:D Go Jessi!

Ja, vad har hänt annars då?
Igår så var vi på The Hawley Arms för att fira Louise som igår fick ett nytt jobb igår. Numera är hon någontinmg som jag inte vet vad det heter, men man kan väl säga att hon blivit befodrad på HM. Därför firade vi med en flaska champagne och vin och the doors på vår stammispub här i Camden.

Idag har jag inte mått så bra så det har blivit en lugn dag med jobbsökande på datorn och lite eva och adam. Jessi har serien på sin dator så jag har fastnat i den nu. Och alla skrattar åt mig för det!=)

Henke var här i helgen också! Fick världens finaste halsband av honom söt som han är så jag kan ha det och tänka på honom när jag saknar honom. Annars så var vi runt i stan och kollade läget, träffade pihl för lite dricka och gick runt på Camden market och hade det mysigt. Riktigt bra helg.

Så det var lite update om mitt liv, ska försöka ordna så att jag skriver lite oftare nu när jag faktiskt inte bor hemma och kan träffa alla.

Pussokraam