Vilken lättnad!!

Nu har jag suttit och gjort mitt Historiaarbete om Heliga Birgitta från klockan 17.00 till 22.20. Okej jag åt väl i en halvtimme eller något men fy faaaan vad skönt det är att vara klar!!
Nu ska man bara komma på hur man ska redovisa imon.

Jag längtar tills klockan 15.20 imorgon, för då är skolan slut för denna veckan, så otroligt skönt det ska bli.
Det känns dessutom som om det kommer bli en riktigt lyckad week end!

/Alexandra . ♥ - Full fart mot helgen


Chokladberoende

Idag kan jag lite halvt stolt berätta att jag simmade 1000 meter på lite mindre än 30 minuter, vilket alltså blev 5 mindre än förra gången. Hejja mig!

Nu blir det till att skriva ett arbete om Heliga Birgitta, hoppas att gud är på min sida så att jag får ner en text på tre sidor innan kvällen är slut.

Jag längtar dessutom så otroooligt mycket efter den där kladdkakan imorgon.
Jag har blivit chokladberoende!

/Alexandra .

Slinga håret?!

Tänk så blir det jätte fult? haha då vet jag inte vad jag gör.

Snart åker syster och hennes pojkvän till de varma länderna. Givetvis är jag avundsjuk som en gris.

På fredag ska jag troligtvis slinga håret, eller frida ska hjälpa mig och vivvi sa klippa det. Joanna ska tydligen sitta och ta fulebilder på mig. KUL! Zara vet jag inte vad hon ska göra, hon får göra precis vad hon känner för! =)
Men det blir iallafall mys hemma hos mig med film, kladdkaka och allt vad onyttigt kan heta.

/Alexandra .

Tisdagkväll

Jag är inte speciellt grym på att sy på symaskin kom jag fram till ikväll. HAr sytt in mina jeans vilket ändå blev hyfsat bra efter väldigt många "omsyningar" och mammas hjälp. Fast jag är inte klar än, man ska tydligen göra nån sicksack grej vilket jag inte orkar, så får se om jag kankse skiter i det. Fast då kanske dom går sönder och det är ju mindre bra. Aja, vi får se hur jag gör.

Nu ska jag iallafall sova, det är ett som är säkert.

/ Alexandra ek ♥


Tisadag

Nella sa igår att varje gång hon går med mig till skolan kommer hon försent. Och det kan nog stämma rätt bra har jag kommit fram till. Jag är kass på att gå upp i tid på morgonen. Fick nästan springa till skolan idag igen, för att ha en tjugo minuters lång genomgång om saker vi redan visste. Kul.
Stannade iallafall kvar och pluggade en stund och gick hem och la mig i sängen och kollade på en film. Vid tolv ringde falk och vi gick en sväng på stan och köpte en present till vår vän Kajsa. Dessutom gick jag och hittade ett par jeans som jag inte riktigt vet om jag vill ha eller inte, får nog testa dom en gång till. Mmm. Har dessutom kanske hittat några saker jag hemskt gärna önskar mig i julklapp.
Nu kommer snart bror hem med Prison Break, sen kanske... verkligen kanske! så går jag bort till sjukgymnasten.


/Alexandra ek ♥ 


Måndag.

Om man borser från allt pluggande som jag har lite svårt att ta tag i så kommer nog denhär veckan bli riktigt kalas. Så känns det iallafall nu!
Imorgon går ioflrsig miste om vår älskade sovmorgon till tjugo i tolv. Vi börjar istället halv 9 och har en 45 minuter lång lektion. Ojoj, vad omtyckta Mia och Ia blev när vi fick höra det. Men jag ska sedan försöka plugga lite när jag ändå är i skolan och sedan ut på stan med Falkiish.

PÅ onsdag har vi ingen garf vilket betyder att vi slutar vi tolv och sedan på torsdag har vi inte heller någon graf vilket betyder att vi börjar klockan ett och slutar halv 3.

I helgen blir det till att klä ut sig! haha, det ser vi fram emot.

/Alexandra Ek ♥


BE MIG SÅ STANNAR JAG KVAAAAAAR!
Jag garvar fortfarande!!XD

MIn helande tröst

jag släpper din hand
för ett helt vanligt återfall
för att få nåt förstört
det var fel som jag sa, det är sant som du hört

kära vänner i ljus och i mörker
i växlande väster och öst
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst
min helande tröst


Söndag igen

Ännu en söndag som består av en massa plugg och väntan på fotbollsträningen. Bara fyra timmar kvar nu alltså.

Men ja, i fredags gick jag hem tildigare från skolan för kkände att jag inte mådde sådär super. Men det gick över efter att ha sovit ett tag och kollat på one three hill. Bestämde med Oscar att han skulle komma hit och kolla idol ( FY FAAN för att DAniel Åkte UT!!!!!! Han var fan bättre än bäst) körde hans syster tll någon fest och åkte hem till honom och kollade ice age 2. Det var en mysig kväll.
Igår var det mest plugg som stod på shemat, men nella ringde(och väckte mig)  och frågade om jag ville jobba. Egentligen ville jag inte det men det tog bara en timme så det va chill. Sen gick vi i stan och kollade läget en stund. Och hem och plugga.
På kvällen kom muppen hem till mig igen och jag vet nog inte riktigt vad vi gjorde. Men det gör ingenting. Har iallafall varit en lugn helg denna helgen. Skönt.

Nu tillbaks till allt jävla pluggande som gör mig extremt stressad. Blöö!


/Alexandra ♥

erkännande..

okej.. här kommer det.. håll i er..


eller nej, vi tar det en annan dag =D Nu ska jag prata om Mimmi!
Hur länge har jag då känns mimmi? Jag är inte säker, men det är väldigt länge. KOmmer ihåg när hon kom till frösakullsskolan i sitt krulliga blonda hår, sen måste jag erkänna att jag inte kommer ihåg mer från den stunden. It was a REal moment iallafall. Haha.
Men ja.. Mimmi Löfström är en vän, en väldigt bra vän och jag tycker om henne. Hon är dessutom snygg, snäll, söt och allt vad man kan säg.
An någon underlig anledning så brukar jag ofta tänka på bussar när jag ska berätta om mimmi och mig. varför har jag ingen aning om ^^. Jag har varit med mimmi i Tunisien. Vi har gått i samma klass i 6 år tror jag. Mimmi har bott i en husvagn på hennes mormor och morfars tomt och vi har haft sällskap till bussen många gånger. Förutom ett fåtal gånger, då hon glömt att säga till mig att hon skulle till tandläkaren och jag fick springa som EF A EN till bussen(Känn aggresiviteten).
Men som sagt, jag tycker väldigt mycket om henne ändå! ♥

/Alexandra Ek

Blöööp

Jaa.. Alle ek heter jag. Eller jag heter ju inte det på riktigt utan jag Heter Alexandra. Mina vänner brukar tycka att det känns hel konstigt när dom säger Alexandra för dom brukar alltid säga Alexandra Ek. Jag har absolut ingenting emot att dom säger det så, det får dom gärna, för det är ju trots allt så som jag heter. Jag sökte på internet för någon dag sedan på mitt namn Alexandra Ek och det finns ca 20 stycken som heter så. Grattis till dom, att dom har världens finsate namn. För er som undrar så var det Jörgen som kom på att man skulle säga ALexandra Ek till mig, för er som inte vet. PÅ min första fotbollsmatch för några år sedan skrek han allt vad han kunde ALEXANDRA EEEEEEK gör så och gör så och det etsade sig tydligen fast i alla närvarandes minnen, speciellt Jessicas. Kan förövrigt tala om att vi vann med 5-2 dem matchen. Nog bara för att jag var med!
Kan också säga att jag är den enda i Halmstad som heter Alexandra Ek, tror det fanns tre eller yra av oss osm bodde i trelleborg. Men hejja oss!
Jag tänkte också berätta varför jag alltid skriver dom... Det är för att jag är kass på de/dem. Det blir alltid fel på något sätt. Därför kör jag på dom och tycker att det funkar jätte bra. Det är ju trots allt ett ord som finns i ordboken.

Hade prov idag för er som vill veta. Det gick faktiskt riktigt bra, eller det vet jag kanske inte än, men det kändes iallafall riktigt bra. Det var inte så svårt kan jag meddela till er som Hrrm var "sjuka", nämner inga namn.

Jag var på badhuset idag också pga den där fördjupningsgrejen i idrotten. Där simmade vi lite och satte oss i bubbelpoolen. Det var goott!

Imorgon ska jag till sjukgymnasten och sedan till Andreas som fyllt år! PÅ lördag blir det iväg med falk och Joanna, kankse nån mer! Och på söndag blir det till att fira Christian som fyller 19 år, Grattis till honom i förskott.

/Alexandra Ek

Citat:
Adam Alsing: Varför stannar du hos din partner?
Kristoffer Apelquist: Alltså, jag vet inte vad folk har svarat på den här frågan, men jag vet att i mitt fall så är det för att jag har så korta armar så jag har lite svårt att torka mig själv.

Plugg..

Sådär ja, nu när jag har kollat på One Three Hill, Next, suttit vid datorn och kollat runt, ätit, fixat ferre till helgen så kan jag meddela för allihopa att nu.. nu ska jag påbörja helvetesplugget.
Frida räknade upp otroligt mycket saker vi skulle göra denna veckan och jag kommer inte ens ihåg hälften. Det är inte bra när det är så.
Annars har det varit en väldigt lugn dag idag. Härligt med sånna.

Bror min är sjuk idag, stackarn. Han har 40 graders feber och ligger och snarkar, men snäll som jag är så har jag erbjudit mig att passa upp honom när han inte sover. Vad gör man inte för sin bästaste broder ?

Imorgon bär det av till Ullared med mammsi och moster.. och Nicke förhoppningsvis!



/Alexandra Ek

Söndag

Bion i fredags var väldigt, väldigt bra och jag hade en otroligt trevlig kväll men Joanna.
Igår åkte vi till mormor och morfar med kusinerna för att äta lite gott och ha det mysigt. Jag vann 50 kr på triss, Hejja mig!
Vid halv tio tiden begav jag mig (efter att ha disskuterat med mormor om att jag skulle ta det lugnt och inte gå hem själv senare på kvällen och när Christian erbjöd sig att följa mig) till Lina, Stefan och Kim, där det var avslutningsfest för fulla muggar. Där sjöng vi kareoke och pratade och skrattade och hade oss fram till klockan tolv då alla gick hem utom jag.
Sedan satt vi och snackade skräckisar och skrämde upp varandra. Eller det var nog mest jag som blev uppskrämd pga av Stefans levande trädockskcolowner och skit. Tur var väl att de följde mig hem sedan. Det var fan läskigt att bara åka hissen upp  själv. Gick och la mig och kollade på hundtricket för att sedan kunna somna.
Vaknade 13.30 idag och var trött.

/Alexandra Ek ♥

45 dagar kvar till jul.

Hade ett väldigt givande samtal med Joanna igårkväll som bestod av ett antal skrattanfall, speciellt från min sida och massa skitsnack. Gud vad jag tycker om den kvinnan!

Idag hade jag och nella sovmorgon till tio i ett, väldigt skönt, sedan hade vi en lång och trist historialektion som handlade om medeltiden och folkvandringstiden. Efter detta gick vi hem till mig för att ta på oss ett ex antal tröjor för att kunna dela ut tidningar i stan.
Nu sitter jag här och väntar på att Joanna ska ringa för vi ska käka pizza ikväll och gå på bio! Myspys får jag lov att säga.

Åh just det jag ska träffa Joel nästa vecka!=) Fy fan vad kul!

Nu är det helg och så otroligt underbart det känns!

/Alexandra Ek ♥

Bara därför att!

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där


I en stad som får en att bli större än man är
Men i en ålder som sätter allt på jorden
Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Brrr..

Fy vad kallt det börjar bli nu..

Torsdag idag. Har vart en seg dag gånger två!
skolan, sjukgymnasten (så trökigt) men har även vart på Ahlbäcks och bokat körlektioner, så nu kommer jag sanrt att visa mig ute på vägarna, det är nice!=)

Imorgon blir det bio med världens bästa Joanna. Stardust tror jag den hette, hoppas att den är brabra!
PÅ lördag ska jag till mormor och morfar med kusinerna, bestämt sedan länge. Sedan tänkte ju alla att vi kunde ha fest med laget, får försöka få ihop det på något bra sätt. Dessutom så blev man bjuden till Joel på ferre, det är fan illa att alla lyckas planera in saker och ting på precis samma dag. det tycker vi inte om.

PÅ söndag är det farsdag och då ska vi till farfar. Det jobbiga är att Ankan har pratat väldigt mycket om att vi måste komma på träningen precis vid den tiden för att det ska komma någon.. jag vet inte vem.
Hon kommer nog inte bli glad, men jag har inte träffat farmor och farfar så vill jag tärffa dom! =)

Det jobbiga är att idrottspapprena ska vara inlämndae imorgon.
Jag har tappat bort mina, vilket inte alls är bra.
Dom jag har frågat har inte sina papper hemma, men jag får helt enkelt fortsätta att leta.
Annars kommer mitt idrottsbetyg fucka sig ännu mer än var det redan har gjort pga ryggen/nacken.

/Alexandra Ek ♥ - Är helt inne i en Lars winnerbäck period


Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp?
Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger opp
Där elden falnar men fortfarande glöder
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden,
och det skulle bara va ett steg tillbaka


Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den
Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

Glass och varma bad

På något sätt känns det som att jag aldrig bloggar längre. Men det är faktiskt inte helt sant. Jag gör det faktikst iallafall tre gånger i veckan, minst, även om det oftast är helt ointressanta saker så bloggar jag. Men varför känns det då som om jag aldrig bloggar? Hmm..
Jag kan bara komma på ett alternativ, eller egentligen två. Det första är att det är väldigt dåligt med kommentarer(och vad menar jag med det?!?!?) nuförtiden. Detta resulterar kanske i att jag slutar skriva blogg. Men om det är det ni vill så visst! Säg det då, Gör det gör det gör det!=)
Det andra skulle vara att jag inte hade något liv. Men det har jag ju, jag andas, in och ut, andas in syre och andas ut koldioxid för att jag ska kunna leva och musklerna ska få energi. Så är det.

Så vad har då hänt i mitt liv den senaste tiden?
På lovet har jag inte gjort ett piss. (oj en hel veckas upplevelser får plats i en enda mening) Nej men det är kanske lite att ta i, har iallafall tagit det väldigt lugnt.
Men igår (söndag) var det inte så lungt. Hade första riktiga träningspasset på väldigt länge (Eftersom Ankan ska fortsätta träna oss! HURRA!) och det var nog fanimej det jobbigaste på väldans länge.
De första vi fick göra var att bygga upp en egen hinderbana, ajajaj. Vet inte hur många varv vi körde ich vill nog inte veta det heller. Men jag måste säga att vi är grymma på att bygga hinderbanor, förutom en sak.
En go människa (jag vet inte vem det var och jag tycker om dig lika mycket ändå) hade bestämt att vi skulle göra kullerbyttor mitt upp i alltihop och redan efter tredje varvet efter kullerbyttorna var man riktigt yr i huvudet och direkt efter skulle man hoppa över en plint. Det var inte lätt kan jag säg och jag som suger på att hoppa över plintar i vanliga fall.
Efter det hade vi styrketräning, jag tror jag och jessi klagade lika mycket som vissa andra gör på en hel säsong. Men kul hade vi iallafall, efteråt!
Sedan var det spel som gällde, jag älskar den gär sporten!

Det måste ha varit jätte kul för dig att läsa om vår träning.

Och bara för att kortfatta mig så mycket som möjligt så tänkte jag skriva upp en punktlista på vad jag gjort idag

? Vart i skolan
? Sjukgymnasten
? Kollat One Three Hill
? Bio med mamma och Daniel
? Och nu ska jag gå och plugga engelska. Det blir det gamla vanliga, har prov på onsdag så det blir sista minuten plugg imorgon med, som alla andra gånger.

Fick prata med Jörgen idag med. Min matte lärare. Han bad mig så snällt att komma ut till honom på mattelektionen för att berätta att jag fick 6 poäng på provet (mobbas inte) och ska göra omprov. Dessutom så sa han att jag hade mycket större chanser att få bra betyg om jag slutade prata med Joanna, vad är det liksom. Jag kan äsga om jag inte hade haft Joanna jämte mig så hade jag troligtvis inte fårr 6 poäng, jag hade fått några mindre. Varför säger jag så, ni tror kanske att jag är dålig då, men så är det, sorgligt men sant. Kan dock skryta med att jag förra året oftast fick bättre än henne på matteproven.

nu blev det långt..

Bara för att jag lskar den här mannen!
Kristoffer Appelquist: Varför avlivar man vaplarna. Min dotter ville ha en hund och då vill man ju inte att den ska vara avlivad när den levereras, jag menar n¤u går hon ju knappt ut med den.

Åååh jag kom på det också att jag träffade Patrik imorse=)) Han cyklade utanför min lägenhet när jag skulle till skolan. Så han följde mig en bra bit till skolan. Han är snäll han.
Tyckte att det var like kul när jag tänkte på honom igår=)

/ Alexandra Ek ♥

Sakna

jag läste ett gammal inlägg nu och kom fram till har jag saknar mina gamla klasskompisar sen nian. Man träffar ju inte alla längre. Patrik liksom. Och Sandqvist. jag har inte träffat människorna på flera månader.
Det var mest dom två jag tänkte på, men visst finns ni andra där också!
Fy fan vad kul vi hade den tiden ändå, även om jag inte skulle vilja få det tillbaka. Ibland kanske, men ni fattar!
9A was the shit! ♥

/Alexandra Ek

Höstlov

Japp det är lov och vad gör jag. Ingenting, känns det som. Men det är härligt och passar mig perfekt just nu!=)
Idag har jag till exempel vaknat halv 12 (har vaknat halv tio VARJE dag annars, så det var jag faktikst värd!) gick bort till mormor och morfar för att hämta Prison Break som de så snällt spelat in till oss för några dagar sen. Satt och pratade en stund med dem och gick sedan hem och bakade chokladbollar (nog det enda jag verkligen kan baka utan att det skiter sig totalt) och mös ner mig i soffan och kollade på detta underbara program.
Sen har jag faktiskt pluggat lite, duktig som jag är och kollat på One three hill. Får se om det händer något sedan.

Igår vart jag vi på Lars Winnerbäck och herre min gud vad han är otroligt jävla bra han är! Ville verkligen att det aldrig skulle ta slut!
Innan det var jag hos sjukgymnasten och tränade lite och innan det var jag och papi ute och övningskörde. Ska börja lite smått på trafikskola nu innan något händer..
Han även med en sväng på stan och fika med Jessica. Hon är en riktigt pärla hon! Och en kyckling/curry baguette på Hello gjorde ju inte saken värre.

Imorgon kommer Vivs hem från Skåneland och ja.. det är imorgon det! Och jag har faktikst saknat henne lite. Men jag saknar Joanna svennigt mycket som är i England och som jag inte får träffa förns nästa onsdag..

nu ska jag gå och lyssna lite på Daugava!=)

/Ek ♥