13 jiiiini

Gode Gud vad längesen det var jag bloggade. Ber så hemskt mycket om ursäkt till alla mina UNDERBARA läsare (hmm...) och ska straffa mig själv med att göra.. ingenting. Anlednigsn till varför jag skriver är att jag har haft en helt otroligt bra dag med min kära vän joanna. Eller egentligen började denna "braiga" dag igår vid halv sex tiden. Jag och min kära vän ksulle nämligen på bio och inte vilken bio som helst, vi skulle på.. BATMAN och den var så sjukt bra! Jag helt enkelt älskade Jokern. Så var det med det. Efter bion så gick vi hem till mig och kollade på Harry och sedan gick vi och la oss för att vara pigga och glada för en hel dag i Björn Gustavssons hemstad.

Så begav vi oss dagen därpå (läs: idag, 13/8) iväg till Göteborg för en dag som bara skulle bli bättre och bättre. Vägen dit gick snabbt, jag körde och joanna åkte med, vi sjöng och hade allmänt roligt. Vi hittade till och med direkt till Lisebergsparkeringen tack vara mitt otroligt skarpa lokalsinne(och kanske lite för att jag var där för några dagar sedan). Pigga och glada gick vi och fikade på en mysigt café och sedan, vips så hade vi varsin Toppen kasse i handen. Jag med två tröjor och Joanna med en klänning. Sean rullade det på som tusan. Vi hittade massor med butiker som vi inte sett innan, med väldigt fina och billiga kläder. Det gillar vi. Dett blev väldigt många kassar tillslut.

MIn chef ringde dessutom och frågade om jag ville jobba i höst på lördagar mellan 11-14 och det tackar man ju inte riktigt nej till. Så troligtvis så kommer jag att få lön för 20 timmar i månaden hela hösten, det gillar vi!!

Väl hemma igen så spelade jag Buzz med mamma och pappa eftersom det hade droppat ner ett nytt Buzzspel idag. Det var roligt, men det rolgaste av allt var att jag har fått tillbaka pengar på skatten!!!

Nu är jag trött och ska nog gå och lägga mig och läsa Gossip Girl boken jag fick låna innan idag. Idag har varit en bra dag och jag älskar mina nya SKOR. Båda två!

Btw.. Bli inte för vana vi att jag skriver.. jag vet inte om det bara var en engångsförteelse eller om det blir något långvarigt. om jag hade varit du så hadfe jag nog inte trott så mycket på det sista.

Puss och Kram kära läsare