I knew I wouldn't forget you and so I went and let You blow my mind


Spara spara spara.. eller?

Jag är sämst på att spara pengar känns det som. Jag blir knäpp. Mitt konto består inte av någonting. Jag bor ju i Norgelandet för tusan, jag ska ha massa pengar! Eller?

Fast man måste ju leva också och unna sig saker och det är jävligt kul!:D


Tuuuuuur

Idag så var det "turdag" (precis som alla andra onsdagar) och jag och Stian hade bestämt oss för att ta med våra 10 barn till Sognsvann, närmare bestämt till långt åt h*lvete. Vi skulle ta både buss och t-bana villket gick förundransvärt bra, vilket bara bevisar på hur otroligt jäkla grymma vi är på vårt jobb!=)

Det första som hände var att jag sjönk ner en meter ned i snön med min fot och fastnade där. Stian klagade på att han faktikst inte var där för att ta hand om mig men snäll som han är så hjälpte han mig och alla barnen hade jätte kul. Kul att man kan roa andra.
Sognsvann är typ en skog.. vi hittade en klippa som var perfekt till att klättra på och åka nerför. Stian stekte korvar på stormköket och hade fullt upp. Jag är fullt upptagen med att få loss skrikandeungars fötter som fastnat långt ner i snön.. inte jätte kul. Dessutom var det sjukt kallt. Barnen frös som tusan efter ett tag och turen blev ju inte dirkekt den bästa. Men det var tydligen askul att åka t-bana och buss!

Slutade kvart i två och snodde med mig en bit överbliven tacopaj som Emil hade lagat! Bra, då slipper man laga mat själv och göra av med pengar! Haha!

Nu är det bara två dagar kvar tills min syster kommer och hälsar på! Och det är bara 8 dagar kvar tills jag åker hem till kära Halmstad! Jag längtar!

Oslo - Köpenhamn

Jag var sämst på att ta bilder nu när vi var iväg i köpenhamn, men några st blev det i alla fall. 4 st tror jag! haha. Men jag kan berätta att det har varit helt awesome hela tiden. Båten var jätte fin och väldigt stor, det fanns massa resturanger, café, ett badland, bio, nattklubbar, internetcafé och lite till, så det fanns ju saker att göra. Första kvällen drack vi lite öl, käkade en god middag och gick runt och kollade läget på båten. Det gungade ganska mycket och båda två blev lite sjösjuka så vi tog det ganska lugnt och gick och la oss ganska tidigt.
På morgonen käkade vi en awesome frukostbuffé för att sedan ta oss en tur på köpenhamns gator. Det var söndag så nästan allt var stängt, haha! Men vi var på Guinnies World Record muséum och hade det bra. Henke fick lära sig att han klarade att slå över 700 slag på en trumma under en minut. Rekordet låg på 1071!
Vi käkade goda våfflor och åkte tåg till Örestad för att någon sa att det var ett köpcenter som var öppet där.. det var det inte. När vi skulle gå tillbaks till båten så gick vi förbi några grymt jäkla bra gatumusikanter. Fy sören vad duktiga de var.
Tillbaks på båten så shoppade vi lite kläder skor och alkohol och sedan var det dags för världens godaste buffé! Det hade verkligen ALLT! Så där satt vi ett bra tag!

Här är mina få bilder haha!


Ris

Ja, ris. Vad ska jag säga.. Bjud aldrig din kines vän på First Price ris! haha, det slutar aldrig bra! Men det är billigt. Och det är ju bra. Det luktar lite konstigt om jag ska erkänna. Men vad gör det, det är ju billigt. Och det är ju bra. Men det är ju tur att man har en kinesvän som låtsas som att det är gott bara för att vara snäll.

Du är bra Vivi och jag saknar dig!=)

Mondag you can fall apart! Trööött

skulle man kunna säga att jag är. Har varit sjukt trött och seg hela dagen, men samtidigt sjuuukt glad! Men ett tag på jobbet var jag alldeles för nära att somna.. tur att man jobbar med barn för de håller en vaken ganska bra!

Först och främst vill jag säga att jag har haft VÄÄÄÄRLDENS MYSIGASTE OCH BÄSTA HELG NÅGONSIN I HELGEN!! Jag har sagt det innan och jag kan söga det hur många gånger som helst. Jag har verkligen världens bästa pojkvän!

Jag kan berätta om vår kryssning en annan gång för nu är jag trött och orkar inte riktigt. Vi kom hem med båten 9.30 imorse och sedan skulle jag hem och vända och sedan till jobbet, där jag var från halv 1 till halv 7 för vi hade personalmöte. Jag har försökt laga bursdagskort till mina jobbarkompisar som fyller år men det ligger mest papper över hela bordet.
Jag funderar på hur jag ska lägga upp min packning nu när vi ska flytta, men kommer ingenstans.
Min syster kommer hit i helgen!!!!!
men nu gott folk.. så ska jag gå och lägga mig!
Good night, som man säger på engelska

Fiskarna 19/2-20/3

Du oroar dig lite för din hälsa eller kondition. I övrigt blir lördagen sällskaplig och mycket trevlig.

 


 

Haha, nä jag tror inte att jag kommer oroa mig så värst mycket faktiskt, inte för min kondition i alla fall! Min hälsa kanske lite, eftersom jag under en längre tid har gått runt med en stor klump i magen för att jag inte förstår vad jag gör för fel med saker och ting. Om man försöker och försöker och inte får så mycket tillbaka, är det väl inte så konstigt att man tröttnar.. eller?

Ska bli skönt när den släpper, vilket jag tror att den kommer göra inom en snar framtid!

Det är lame och skriva sådan här saker, men det är ett fritt land och du behöver inte läsa detta om du inte vill!=) Nu längtar jag till eftermiddagen!


Halla!

Hej hallå! Sitter nyvaken och ska nart käka frukost och sedan börja packa. Vad ska man ha med sig på en kryssning till danskarna?=)

Igår så var jag som sagt med jobbet på peppes och fy sören vad jag skrattade. Jag har fan världens skönaste arbetskamrater (ja, några i alla fall!). Kom dit vid 5 och gick klockan 11 när de stängde. 5 cider och pizza gjorde att jag blev 402 kr fattigare, inte så mycket egentligen men mer än jag gjort av med ute här i norge förut. Haha.
Gick en sväng inom Viktor som hade förfest när jag skulle hem, där åt jag Sarahs annanaspaj som var sjuukt god, för att sedan gå hem och möta Sarah och Kajsa i soffan. Riktigt najs kväll, och jag kan inte riktigt förstå hur tiden kunde gå så fort på Peppes.

Nej nu blir det frukost, får väl se om jag har något ätbart hemma.

Frrrrriiiiiiddddaaaaaayyyy!!!

Imorgon är det äntligen FREDAG! Denna veckan har känts otroligt seg måste jag erkänna trots att tiden efter jobbet varje dag har varit toppen. Jag har haft världens bästa Vivi här i 4 dagar som verkligen har förgyllt min tid och gjort mig så otroligt jäkla glad. Är grymt glad över att du var här Vivi, det ska du veta!
Igår så var det St Patrick's day och det skulle man ju tydligen fira. Det fick bli ett litet firande med en öl på en irländsk pub tillsammans med Henke, Fred, Viktor och Kalle. Det var faktiskt najs och jag drack en god NewCastle eller vad den nu hette. Pappa, du som är ölfantast, är det något att ha?

Imorgon så vankas det pizza och utgång med jobbet, vilket ska bli riktigt najs. Får se hur mycket det blir, vill inte slösa alltför mycket pengar och vill ju inte vara för bakis på min underbara köpenhamnsresa! Åh, jag längtar!

Som sagt jag lever!

JA, jag lever!:D Jag är 20 år och jag överlevde min 20 års dag riktigt bra. Förutom en sjuk huvudvärk dagen efter så var den naaajs! Vill ni höra?

Dagen började när jag hörde folk börja sjunga utanför min dörr, och det hördes att det var fler människor än bara kajsa och falk. In genom dörren kom även Jessica, Ia och Evelina. De skrattade lite åt min morgontrötthet och jag fick en nalle där det stod Kaj o Falk <3, och evelina kommenterade så fint "Fan vad häftigt med era namn, vart köpte ni den?"=) Gick ut i köket där det var ballonger och fick fricka två goda drinkar till frukost innan jag klädde på mig och fick en ögonbindel för ögonen.
Vi gick igenom stan, åkte trikk ohc alla skrattade åt mig och jag tror medvetet glömde säga till när det kom en trotoar eller ett hål i marken! När jag äntligen fick se dagsljuset igen så stod jag inne på Egon och skulle käka en awesome hotellfrukost. Sjukt gott och vääldigt mysigt!
Efter detta gick vi runt och kollade i affärer och njöt av livet coh sedan gick vi och fikade. Åkte hem för att sedan direkt åka in till stan för att möta VIVI på bussen.

På kvällen så drog vi oss bort mot mitt blivande hem där det var lite kalas för mig. Som vanligt så var vi lite sena, men denna gånge kunde jag faktikst skylla på att trikken gick sönder. Jag fick massa fina presenter i form av chockladmedalj, prinsesstiaror, presentkort, chips, chocklad, mössa, presentkort igen, vin och vet ni vad jag fick av den mest fantastiska och mest underbara personen i världen?! En kryssning till köpenhamn, yes ni hörde rätt. På lördag åker jag och Henke med båten till köpenhamn för att ha en jätte mysig helg tillsammans! Jag tror nog att jag har lyckats hitta världens bästa pojk, även om han bokade lite fel så vi var tvunga att ta ledigt på måndagen!=)

Kvällen var i alla fall väldigt lyckad och jag hade det sjukt kul, även om folk tyckte att jag drack lite dåligt, vilket jag i efterhand själv inte tyckte att jag gjorde. Sarah gick runt med en kastrull med chips under hela kvällen och jag sjöng i en megafon medans sarah ropade efter gratulationer från balkongen. Som sagt så var det en helt AWESOME dag och kväll och jag tackar alla som var med och firade mig.

Och så vill jag tacka för alla sms och kort och kommentarer och allt. Speciellt TAAAAACK till Gittan och Familjen Ek för jag vet att jag inte har tackat er ordentligt TACK TACK TACK!

Jag fick även en present till som jag blev så otroligt jävla glad för. Ett mail från min allra finaste och bästa vän Joanna Duncalf som även om hon var i England så kändes det som att hon var med mig under hela dagen! Det var nog den absolut bästa presenten jag kunde tänka mig.

Det finns inget annat ord som beskriver allt detta bättre än AWESOME!


I'm alive!:D



men jag ska skriva ett nu direkt så ni vet att jag lever, vilket ni nu i och för sig redan vet eftersom ni nyss läste detta..

.

when I get sad, I stop being sad and be awesome instead.


you and me could write a BAD ROMANCE

Jag har fortfarande inte tröttnat på denna låten även om jag hör den varenda dag. Gilla gilla!

Jag har haft världens bästa helg. Och vill ni veta varför denna helgen har varit så fruktansvärt bra.. Jo för det att min kära mamma och pappa har varit i byen och hälsat på! Och detta har varit sjukt kul, mysigt och bara jätte jätte jätte bra! Jag har saknat dem, men kommer ju hem till påsken också och då tar jag min man med mig!=)

Ikväll tror jag att det blir After Work, men vet inte säkert, får se om det är någon annan som ska dra dit!

Ha de eller ciao som vi lär oss säga på barnehagen nu!