It's friday I'm in love!!!

Idag är det FREEEDAG!!! Nej, egentligen lördag för klockan är över tolv höhö. Sitter hemma med två gutter som precis kommit hit från Halmstad. Ganska oväntat då vi fick reda på detta under dagen.
Trots detta så har jag hunnit med en senvakt idag, hem för att ta det lugnt, tröttnat på lugnet och gått bort till jessi o co för att kolla film och snacka lite. Mys! Men nu denna helgen har man plötsligt två killar, eller nej fyra eftersom de andra två är hos Sarah och hon jobbar imon... vad gör man med fyra killar i Oslo? Hjälp!

Igår hände det ännu en rolig sak! Jag var på skidskola. Awsome var det. Alltså skidskola med barnen var det, jag bestämde mig inte för att gå helt alene! Jag blev tillfrågad en halvtimme innan vi skulle åka och var inte jätte glad i tanken eftersom jag inte är en hejjare på skidor. Men det var riktikgt roligt. Jag och Malin ramlade fler gånger än barnen och efteråt så somnade vi båda på bussen.. Och vi ska kalla oss Barnehage assistenter.

Och vet ni vad.. idag när jag städade på barnehagen och sopade under bordet så fann jag hårtussar. Detta betyder att någon av våra älsklingsbarn har klippt av oss en del av håret. Härligt! Hoppas ingen märker det, eller Malin?!=)

Nej nu är jag trött och ska sova. Hade tänkt kolla upp Friskis och Svettis imon med Jessi, men vet inte riktigt om jag kan nu om jag sak vara barnvakt!

HA DE PÅ BADET DIN GAMLE SJOKOLADE!

Det stora äpplet

Just nu är jag väldigt avundsjuk på Zara som har varit i New York.
Dessutom så är jag avundsjuk på min syster som fick en New York resa i julklapp av sin pojkvän.

Jag vill också!

Ja, det vill jag faktiskt!

jeg liker ikke å va syyyyk!

Yes, jag är sjuk. Eller syyyk som vi säger här i Norge. Det började i lördagskväll, hade kommit till Sarah o C/O och började känna ett svagt illamående. Försökte ignorera det, men ganska snart isåg jag att det var kört. En halvtimme senare var jag påväg hem när alla vänner och älskling var påväg på party. Bajs på det!!
Ringde mamma och pappa på skype och sedan var det kört. Tillbringade natten framför toan och hela söndagen i sängen. Har mått illa hela dagen idag men har äntligen lyckats få i mig lite mat. Får blir hemma imorgon också. Jag förstår inte varför jag ska bli så sjuk hela tiden nuförtiden. Jag brukar ju klara mig ifrån sånt här ganska bra!

Nu ikväll sitter jag och kollar på idrottsgalan. Jag fullkomligt älskar denna gala. Jag är inte världens mest sportintresserade, men jag tycker det är så roligt att kolla på hur duktiga idrottsmän och kvinnor vi har i Sverige. Jag blir så STOLT!:D Det är så sjukt kul att se en svensk göra mål i fotboll och hockey, en svensk som kommer först i mål i alla dessa skidsporter, cykling, löpning. Alla som tar medaljer i friidrotten, alla världsrekord. Åh, jag tycker att det är så kuuul!=)

Men mest kul tycker jag att det är att se hur otroligt duktiga svenskar vi har inom sport för funktionshindrade. Där blir jag verkligen stolt, jag STOLT är vad jag blir! Dem är ju så jäkla grymma! Hej och hå, ja det är vad jag tycker!

VAD FAN GÖR DOM NUUUU!!

Och jag tycker att det är kul att sverige hånar Norgelandet!

Heeeeelg!

Igår bestämde jag och Henke oss för att gå på bio. Eller han frågade om han fick bjuda mig och då kan man ju helt enkelt inte säga nej!=) Sherlock Holmes blev det och den var riktigt bra tycker jag, jag gillar den typen av filmer.
Filmen var färdig redan klcokan 20.00 så vi bestämde oss för att dra ihop till party hos Henke och C/O, vilket blev riktigt trevligt. Gutterna visade mig ett asroligt klipp som även jag tänkte dela med mig av.  Där har vi min humor!

Men nu funkar såklart inte internet så bra, typiskt. Ni får se den en annan gång då.

Idag följde jag med Henke, Viktor och Phil in till stan. Har gått igenom alla Oslos spelaffärer med tre spelnördar, kan tänka mig att det är ungefär så killar tycker om att gå runt i klädaffärer med tjejer! Åkte hem med trikken och fick ett lysrör i huvudet och nu sitter jag här. Kajsa ska klippa mig och falk senare och ikväll blir det party hos Adam. Ska bara hinna vakna lite till innan jag aktiverar mig!=)

Och vet ni vad, om jag vill så kan jag få stanna på min barnehage fram till sommarn!!!!!!:D:D:D Jag blir så glaaaaaaaad!

Oj Herre Gud jag klarade att skriva ett helt inlägg nu =) Hejja mig!


En bild säger mer än tusen ord!

Här kommer lite bilder från helgens roligheter eftersom jag inte har någon som helst lust att skriva någonting om den! Många skratt, gott humör, härligt folk och min underbara pojkvän så är allting bra!



Plus detta så var jag, Henke, Pihl och Carro på restaurang i söndagskväll, hur mysigt som helst och så sjuukt god mat!

Gott nytt år!