Yaaay

Imorgon kommer min kära syster hem med mina shorts från Twist and tango!!! Som jag har längtat. Om jag hade pengar så skulle jag köpa varenda klädesplagg i den affären. Jag är så lyckliig!




Stackars lilla mig

Blir ingen skola för mig idag.. vaknade med illamående och en rejält dunkande huvud. Kul! Ändå kommer jag nog inte ifrån alla saker som måste göras. Har massvis med saker som ska lämnas in. Men första så ska jag kolla på en film och försöka äta någonting. Tjingeling

Hej

Jag skulle bara säga att jag har haft ett sjukt bra påsklov! Började förra fredagen med träningsläger till söndagen. Det var nice och jag var grym som vann bowlingen! Sedan blev det tre ganska lugna dagar hemma, i stan, i stugan för lite sol med mera. I fredags var jag taxi för mamma och pappa. Körde först till mormor och morfar och solade och fikade. Seda till Karin och anders för att sitta där i solen en stund och sedan till frösakull för att släppa av allihopa. Efter det begav jag mig hen för att käka och göra mig i ordning. Sedan hämtade jag up jessi och evelina för att åka till mia och förfesta lite. Det var myys. Åkte in till moon och var där en tund innan pappa ringde och villa att jag skulle hämta dem. Dessutom jobbade jag på morgonen mellan 8 och 14. På lördagen var det åter igen jobb mellan 10 och 17. Eftre det så körde jag hem och duschade och gjorde mig iordning för att åka till Kajsa och käka god middag med mina fina vänner falk kaj gabbe gustav och emil. Vi chillade, spelade kubb och boule och sjöng Anton för fulla muggar. Sedan begav vi oss in till stan och tre hjärtan där det var väldigt trevligt. Blev en sväng in på bob också men det var inte så mycket att hejja för. Kajsa och jag åkte hem till försakull igen med sista vussen och somnade som stockar på en gång.
Det var inte det lättaste att komma upp på morgonen dagen efter för att jobba och jag fick springa för att inte komma försent. Jobbade till 16 och åkte hem för att sedan åka och käka glass på glassbaren med kajsa falk och gustav. Det var goooott! Sedan tillbaks hem för att äta middag med mamma pappa jessica och tobbe och självklart kolla på Gossip Girl.. I love it! Åkte tillbaks ut till Kajsa och gick en sväng och sedan till stan för att sätta oss på bulls och chilla lite. Träffade Lina Stefan och Kim och det var treeevligt!
Idag har jag spelat min första match för i år. Det gick inte speciellt bra för mig, får skylla lite på att det var premiär för mig!
IMorgon är det skola.. HUrra!

Jag har som sagt haft ett bra lov! =)


Hola

Jag är dålig.. jag har inte orkat gå till mormor och morfar idag. Istället har jag legat i solen en stund och sedan kollat på Gossip Girl. NU ska jag gå och duscha för att sedan kasnke packa lite. Imorgon bär det av på träningsläget i... tralalala la, Kvibille. HAHA, det ska bli sjukt kul faktikst!

Nej, dags att aktivera sig för en gångs skull. Köss!

SOOOOL IDAG IGEEEN!:D

Vi hade en otroligt ansträngade projektarbetsredovisning idag som bestod av att vi i princip bara sa: "Det här är vår barnbok, var så god att titta!"

Nu sitter vi i grafsalen och jobbar med ett bokomslag. Vi ska nämligen skriva en bok om vår tid på sture... vad det nu ska vara bra för.

Det är fint väder idag igen och jag är glad. Efter skolan så tänkte jag gå hem till mormor och morfar för att lämna tillbaka deras stooora nalle som jessi lånade när hon skulle ta skolfoto. Bättre sent än aldrig eller hur!:)

Ciao!

Häääj

Jag vet, jag är kass på att uppdatera, men jag har inte haft någonting kul att skriva om den senaste tiden.

Idag var det nationellt prov i svenska b. Det gick väl bra. Kände inte riktigt att det spelade så stor roll eftersom Ia tidigare sagt att det inte hade någonting med betygen att göra. Blev klar vid 11 och gick hem från bingohallen. Det var sjukt skönt, för idag har det varit SOOOOOOOOL!!!!!!:D

Ringde därför Kajsa och frågade om hon ville checka stan med mig och självklar ville hon det istället för att plugga. Jag hittade ett par jeans YAAAY äntligen! och en klänning. Sedan bestämde vi oss för att åka till skopunkten och kolla skor, men hittade inga roliga. Det var även första gången för i år som jag åkte cab och det var myys! Vi åkte ut till Tylösand och gick ner på stranden. Tog massa kort och satte oss på en bänk och myste i solen!

Det har varit en bra dag!