Bajs!

Moget alle ek.. moget


Chaaar

Har min sista datakunskapslektion nu!! Helt otroligt vad skönt det känns. Doick fick jag bara Vg men aja, får leva med det. Joanna har visat sin power point presentation och Jag Zara Joel och Frida har kollat om vi kunde alla länder och huvudstäder i Europa. JApp, s´å är det.

Sen ska vi ha naturkunskapsredovisning. Det känns mindre bra måste jag säg, men får se hur det går. Dessutom ska vi få reda på vad vi fick på företagsekonomiprovet, vilket nog är det som känns mest Bajs just nu! Annars mår jag kalasbra.

Den 6 juni är vi lediga!
Den 7 juni är det skolavslutning!
Den 8 juni är det studenten!
Den 9 juni bär det iväg till Turkland!
Och sen när jag kommer hem ska vi flytta!:D

Den här sommaren kommer att bli den bästabästabästa sommarn någonsin!
Och sen skadar det ju inte att åka till Danmark och Brönby cup en vecka med de bästa heller!

Alltså, vad betyder Chaaar egentligen? Mimmi hjälp?=)

sdgsg

Okej, okej.. Förlåt för att jag är kass på att uppdatera här. Men jag har faktiskt något att skylla på. Jag har ingen dator hemma. Och då är det inte så lätt! Så det så. 
Men för att en viss person ska bli nöjd.. Hrrm, nämner inga namn, så får jag väl göra detta på lektionstid. 
Just nu sitter jag i grafsalen och gör en fotokatalog till mp06! Hel najs är det. Idag har vi ingen matte HURRA! så vi slutar tidigare. 

I helgen ska jag o jessi + några som inte vet om det än gå på Pirates of the Caribbean. (hahah så stavas det nog inte) Det ska bli kul, annars har jag nog inte så mycket för mig. Eller just det, det är morsdag på söndag. Då får man ju grattulera sin moder. Alltså morsdag, vem kom på den dagen... egentligen?

Joanna glömde att skicka vårt naturkunskapsarbete till hennes hotmail så är vi lite körda. Vi ska ha redovisning imorgon och själva arbetet skulle vara inlämnat förra tisdagen. Men men, sånt är livet!

/ BAOM - the one end only

Hejhopp

Idag, hade vi mediekunskapsprov. vi skulle ha prov på alla de anteckningar vi gjort under våren + ett häfte om radio. Första problemet var att ingen hade några anteckningar i klassen. Andar problemet var att jag inte hittade mitt radiohäfte. HURRA!
Kom till skolan vid tjugo över nio och snodde joannas häfte. Halv hade vi prov. Hoppas att det inte gick alltför dåligt.
Alltså, jag kände mig riktigt trög när jag satt där inne. Helt ärligt, jag satt och försökte komma på ordet propaganda i TJUGO minuter. USCH.

Har träningsvärk i hela kroppen också. Det är rätt jobbigt när man ska gå¨i sisådär hudra trappor´i dag.

Baaaoom

Japp, idag har vi varit med de nya klasserna. Vi har gått runt i alla parker i stan och gjort lekar för att lära känna varann. Det var jobbigt.. men ja, klassen blir förhoppningsvis bra.
iallafall. I fredes... vaknade jag 08.20. mitt nationella prov i matta började halv nio. PANIK. Ringde mamma som fick kära mig in till skolan, försökte ringa Frtida Joanna och min lärare, men inen svarade. jag fick göra ett prov på tio minuter men det gick typ bra iallafall.
Efter det så hade jag en svenska redovisning och ett företagsekonomiprov som gick bajs. Så nu vet ni det. USCH. skönt det ska bli med sommarlov.

Men aa. Skolan slutade och jag åkte hem och åt och somnade fölr att sedan åka in till stan med en buss som körde i 30km/h. Det var frustrerande. Träffade Joanna och Therese i stan och gick hem till mig och käkade väärldens godaste kebabpizza! MUMMA. Hemma hos mig var vi till halv nio då bussen till Jessica gick. Där var det livat. Otroligt många som man inte tärffat på väldigt länge. Kulkul. Det bästaste var nog att Patrik kom:) Han är en vän.
Emme och jag konstaterade att vi var grymma på att kunna alla låtar som spelades. NOT. Men vi kunde iallafall lite så vi var glada! Efter en rikitgt najs kväll hos jessi så åkte jag och nella till stan och skulle gå hem till henne.
Då hände det. Jag såg en råtta. EN RÅTTA. Fatta stor den var. Helt sjukt äcklig var den. Usch, jag vågade knappt röra mig. En råtta, extremt stor råtta gick nästan framför fötterna på oss. SHeeat. Resten av vägen hem gick jag på mitten av gatan för att verkligen inte bli attakerad.

Melodifestivalen var rikitgt ortoligt jävla kass i lördes, jag tittade på hela, men nu ångrar jag det lite. Liksom hur kan en tjej som sjunger om att vara lesbisk vinna?

I söndes spelade vi match. jag gjorde mål så nu är mamma skyldig mig 50 kr. Det är najs!

Hejhopp

Äventyr på Ge-Kås

Igår skulle Ekarna ut på äventyr. Närmare bestämt till Ge-Kås i Ullared. Det är ett äventyr må jag säga. Jag mammsen, faster, kusinen och hans kompis var det som skulle iväg.
När Ekarna ska till Ullared slutar det oftast med att två fulla vagnar. TVÅ. Helt gaalet. Nästan fulla iallafall. Frågan är hur mycket pengar som Gekås har tjänat på vår släkt. Men det gör ingenting. Det är kul att vara i Ullared. Fast det finns nackdelar med det också.
För det första så är det bara massa tanter överallt som ska gå runt och köra på en med sina vagnar. För det andra så ska dessa tanter också ställa sig PRECIS framför en spegel så att man absolut inte ska kunna se sig själv i sin nya jacka!!!!! GAAAH. Jävla kärring säger man då.
Japp du hörde rätt, jag hittade en jacka. en skinnjacka!!! Brun och jätte fin var det. Dessutom så hittade jag ett par vita jeans och en finfinfinfin tröja. Troligtvis hade jag inte hittat den om inte Cina hade sagt att hon tyckte att den var fin. Enda anledningen till varför jag provade den var att hon sa att hon inte kunde köpa den för att det bara var massa tanter som stod och ryckte i dem. Så jag tog en finfin tröja och provade den. Jag tror Cina blev lite avis nör hon såg hur snygg den var så det slutade med att båda två köpte den.
Oftast brukar jag inte hitta något i ullared, men igår var en lyckodag. Så när jag kom hem var jag trött, gick och la mig och vaknade idag, med lite ångest för att ha datakunskapsredovisning första lektionen. Det hade absolut inte varit några problem om jag var klar med den, vilket jag INTE var.
Men jag fick redovisa den iallfall.
Joanna snäll som hon är hjälpte mig att lägga in ett ljudklipp.
Men men, redovisningen blev kass, men jag hoppas att det inte gör någonting, det är trots allt själva power Point presentationen som ska bedömmas.
På söndag ska jag spela fotbollsmatch. Förhoppningsvis. Jag ska börja på bänken. Fy vilken diss kände jag där. Jag villvillvill ju splea, dessutom tycker jag att laguppställningen är hel konstig. Känns inte alls speciellt genomtänkt. Men, eftersom jag inte har någonting att säga till om så håller jag bara käft från och med nu.

Idag ska vi nog spela in på musiken. Alltså, förstå att Min och Joannas skönsång ska spelas in på skiva. Joannas skönsång är det absolut inget fel på men min kan man ju disskutera.

Just det.. i söndes var jag och Therese på kära 50-tal och ljuva 60-tal. Herre guuuud vad bra de sjöng, man blir ju lite avis känner ju jag då. Men det var iallafall två aaas tuffa gamlingar i en tidning som Theres hittade. De spelade playstation och åkte skateboard och såg allmänt tuffa ut. As coola tycker vi.

Jag måste börja skriva i min blogg lite oftare..


,

                                    
image47

I can see it in your eyes... I can see it in your face.. I could feel it when we touched
It used to mean so much...   But now it's gone away
I remember love so beautiful..        I admit that there are nights, When I wonder why
Why(?) we said goodbye.. I remember, I remember love


Valborg!

I söndes spelade jag fotbollsmatch och blev jätte trätt. Därför åkte jag hem till kajsa för att kolla film. Det första jag gör när jag kommer innanför hennes dörr var att tappa en flaska i golvet. Åhh.. typiskt. Jag var nog så trött att jag glömde att jag höll den i handen. Men iallafall, vi kollade på säg att du älskar mig (Hemska film) och lite på the Holiday. Efter att andres ringt och jag somnat kände jag att jag ville hem och sova. Det var liiite läskigt! Att gå hem menar jag.

Måndagen (valborg) började med att Frida skickar ett sms och frågar när bussen går hem till Joanna. SHIT, tänker jag då och märker att bussen gå 15 minuter senare. Snabb som jag är så hinner jag och vi (jag och Frida sitter på bussen till oskarström.
Detr finns två hållplatser som man kan hoppa av vid om man jag till Joanna. Självklart glömmer vi att hoppa av och vi åker då alldelesalldeles för långt. Det var jobbigt att gå men snart var vi framme och skulle spela in film Vi spelade in Troja på ca 20 minuter. Japp du hörde rätt. 20 MINUTER. S¨å snabbt har nog aldrig någon spelat in troja förut.
Jag fick vara sköna Helena, Joanna skulle självklart vara Akilles och Frida fick vara Paris. Oj så duktiga vi var. Det första felet jag gjorde var att ramla av en gunga. Jag tror att Joanna spelade in det. Det kan inte ha varit en vacker syn.

Jaåkte bussen hem och glömde totalt bort (Förlåt) att jag hade fotbollsträning kl 4. Istället pratade jag med nella som sa att jag kunde åka hem till henne. Sagt och gjort. Efter att ha duschat och sånmt var jag hemma hos nella palm. Just då kändes det som om kvällen skulle bli hur kalasig som helst. Hemma hos nella käkade vi men Micas kompisar, det var gott. Efter det fick vi otroligt brottom. Bussen skulle gå om tio minuter och vi hade inte någon läsk. De som har varit  hos nella vet hur extremt långt det är att springa till bussen från henne. och dessutom hinna köpa läsk. det var jobbigt. Men vi hann. =)

På bussen ringde jag Frida som sa att vi skulle hoppa av vid tylösand. Duktiga som vi var så gjorde vi det. Där tänkte vi att vi skulle ta en genväg. Men senare märkte vi att det var en ganska dålig idé. Men det var ett litet äventyr att klkättra runt på stenarna. Kul hade vi iallfall, men vi bestämde oss snart för att gå till de andra. Problemet var bara att vi inte hittade de andra!!!! Dom jävlarna hade dragit därifrån. Då blev jag förbannad. Men det sket jag i.
Vi träffade iallfall oscar och senare hämtade joel oss och körde oss till bäckagård. Det var det sista vi såg av honom. Jag och nella spran ner till grötvik är FAAALK var!:D Men när vi senare kom dit var det inte roligt alls. Hurra vilken kalas dag detta var, tänkte jag och nella. Vi gick därifrån och åkte in till stan.

I stan gick vi på den as dyra toaletten på Donken. 5KR! Det borde vara förbjudet. Men det var akut så vi var tvungna. Utanför skedde ett Mirakel. Vi träffade CHARLIE och han räddade oss ur vår knipa. Räddaren i nöden just då. Vi följde med honom på någon fest ovanför Harrys. Där träffade vi även Krull och Mats och jag lovade att ta bort bilden jag har på honom på bilddagboken om han inte däckade ikväll. Där värmde vi oss!

En stund senare stack jag och plamen till heat. Där vart det skumparty för hela slanten. Nella klagade på att hon blev skummig men jag lovar att hon var skitsnygg tillskillnad från mig. Jag såg nog ut som ett snömonster när jag bokstavligen blivit dränkt i skum. TVÅ gånger! Haha men jag hade kul! Och vi shakade aset längelänge!

Egentligen skulle vi följt med Krull hem, men vi kände att vi höll på att frysa ihjäl i blöta kläder så vi åkte istället hem och sov. Men det blev iallafall en riktigt jävla kul kväll tillslut som jag fick spendera med den mest underbara tjejen som finns.