28/2

Hallå vänner!
imorse vaknade jag vid sju för att sedan bege mig till Ahlbäcks för en körlektion. Det gick toppen förutom att jag höll på att dö när jag skulle fickparkera och min körlärare höll på att fula sig. Ingen bra kombination.
Därefter var det snabbt iväg till skolan där vi hade graf och sedan samhäll. Slutade vid halv tre och gick hem och käkade för att sedan gå tillbaks till körskolan för att plugga teori. Det var lamt..

Tro det eller ej, men jag har faktikst varit ännu mer duktig idag. Jag har skrivit lite mer på pressreleasen(är jag bra eller är jag bra) och pluggat engelska. =)
Är faktiskt lite stolt över mig själv!

IMon börjar jag tio i ett! Gött mos

/Alexandra .

25/2

Första skoldagen på en vecka idag då. Det var inte speciellt roligt att gå upp så tidigt måste jag erkänna, men annars var det rätt lugnt.
Var i skolan till klockan två sedan begav jag mig in till stan för att shoppa med Joanna! Det blev ett par svarta ballerinaskor för 98 kr (50 % rabatt) och rosa armband (10KR!!). Gisses vad jag hittar rea saker nuför tiden. Lycka!

Efter detta gick vi till Espresso House och käkade Scones och dom är såå goda och eftersom jag aldrig kommer att lära mig att dricka kaffe så blev det en fanta på det. Gooott!=)

Gick hem, tog det lite lugnt och gick sedan bort till Ahlbäcks för att ha teorilektion. Usch, jag tycker inte att det är kul, men jag vill ha mitt körkort SNART. Så fort det bara går.

Åhh, Joanna den ängeln bokade biljetter till Thomas Järvheden den 7 mars idag. Det ska bli så jäkla kul och denna gången ska jag försöka att inte skämma ut mig!=)

/Alexandra . - Schhh tyyst

Sportlov

Imon åker mamma och pappa iväg till danmark för att vara där hela helgen, hoppas att dom får kul. Själv ska jag ha kul här hemma!
Imon kommer nog Joel (kanske edde också) hit så att vi för en gångs skull hinner att umgås lite, sedan på lördag var det tänkt att ha lite tjejmiddag med några vänner. Det ska bli nice.

Idag har jag fyndat!!!
Köpte två tröjor för 100 kr och tre armband för 10 kr och ett par örhängen för 10 kr, så då blev man lite glad. Annars har jag umgåts med Zara och kollat på sagan om ringen (jag bara älskar den filmen!!!!!).

Kände att jag gjorde väldigt många utropstecken i detta inlägg, så ska sluta med det.

vad har jag annars gjort på lovet. Kan sammanfatta det väldigt kort.
*Pluggat teori
*Tränat
*Haft körlektion
*Sovit
- eller försökt sova, har inte kunnat somna på kvällarna de senaste dagarna.. surt.

Nu kommer snart alla hem efter att ha åkt skidor hela veckan. Får väl erkänna att jag har saknat dem en hel del!

/Alexandra .

18/2

Har vart hemma hela dagen idag. Vaknat, kollat ännu några avsnitt av one tree hill, suttit på balkongen och njutit av solen, städat(en eloge till mig), sen har det nog inte hänt så mycket mer.
En härlig lugn start på lovet helt enkelt och jag kände att jag behövde det.

Om en timme ska jag iväg till Ahlbäcks på teorikurs, sedan ska jag och papi köpa pizza eftersom mamma har sina tjejkompisar hemma. Det ser vi fram emot. En smarrig Vesuvio med vitlökssås, det var längesen!

I lördags fick jag ett sms av min kära syster som skrev att vi ska gå på Björn Gustavsson i Göteborg den 24 april!! Då blir man glad och jag ser fram emot detta ordentligt.
Fick dessutom reda på att serien sätter igång den 25 april och jag längtar, längtar, längtar!!!!
Den 4 april beger jag och Joanna oss till Helsingborg för att checka in Johan Glans Skåne Tour! Trävligt ska det bli med min FäskVän!

Om 24 dagar fyller jag år och nu ska jag gå och göra mig iordning.
Det var det jag hade att säga

/Alexandra .

17/2

Som sagt, var hos Lina Kim och Stefan igår vilket var hel nice. Käkade massa gott, kollade på melodifestivalen och hade trevligt.
Vid elva satte vi på en skräckfilm som till och med jag tyckte var riktigt kass (kommer inte ihåg vad den hette) så lite senare satte vi på Saw 4. Mimmi, du vet precis hur jag kände mig just då! haha

Efter att ha suttit och kollat på den äckelfilmen i ca en timme märkte jag att alla hade somnat. Så jag tänkte att "varför ska jag sitta här och titta på en film som jag egentligen inte vill se HELT ENSAM?!?" Så jag väckte dom andra och vi vandrade hem till mig.

Dessutom kollade vi på Brönbyfilmen som är lika bra som alltid, där matilda kommer med klockrena kommenatarer hela tiden och jessi och falk ligger och sover. (ni som inte fattar, bara skratta för det är väldigt kul!)

Idag har jag pluggat massa teori, vilket en stor del av tiden på detta lovet kommer gå åt till. Nu ska jag snart köra till träningen och sedan ska jag äta pizza och kolla några avsnitt av One Tree Hill! Gud vad jag älskar det programmet. Nästan lika mycket so jag tycker om Gossip Girl!

/Alexandra . - jag har namnsdag idag!

ROGGE!!!

För att den är klockren!

Vet du vad Rogge, vi spelar i korpen som är den sämsta ligan som finns, vi spelar in den sämsta divisionen. Vi ligger SIST och du är SÄMST i laget. Fattar du hur dålig du är ROGGE?!??!

Ska upp och träna imon bitti, sen kommer syster och tobbe hit en sväng och på kvällen drar jag över nissan till Lina, Kim och Stefan, det ska bli nice!

/Alexandra . - And guess what.. your not invited!


wWihoo

Jag fyller år om mindre än en månad!!!!

Björn Gustavsson

Jag bara älskar den här killen!
Man blir på lika jäkla bra humör varenda gång han öppnar munnen!:D

12/2

Har precis kollat på Gossip Girl och nu ska jag fortsätta med det här äckelarbetet.

Hade Sh prov idag, så fick gå upp tidigt för att hinna plugga eftersom jag inte hade gjort det srskilt mycket innan. Men det gick nog hyffsat bra iallafall. Vill bara ha LOV nu, sovmorgon och inte göra någonting aalls!

Idag fick jag hem ett brev där et stod att mitt paket från Yves Rocher har kommit och jag ska hämta det imorgon!! Kul, kul på det.

/Alexandra . Even the best fall down sometimes

Gossip Girl, lördagen och pundaren

har precis kollat på Gossip Girl nu och måste säga att jag är totaly in love. Helt sjuukt vad bra det programmet är. Tänkte snart gå och kolla lite på One tree hill säsong 2 som jag fick av min kära vän Nathalie. Vi ser btw väldigt mycket fram emot tills den efter den 13 mars då vi ska ut på krogen! haha

Men men, Var som sagt på 18års fest i lördags och helt galet vad kul jag hade. Kajsa aka Kavli räkost var min favorit hela kvällen. Alla var väldigt fint utklädda men räkosten vann det slutliga priset och vi två hade väldigt kul tillsammans! Jag hade askul med alla andra också men kajsa var liksom the top of it! haha

Alexander tyckte inte att mina kläder var så snygga vilket ni förstår efter den här kommentaren. 
- Jag måste säga att alexandras kläder var ordentligt fula :P haha. eller plaggen för sig är nog ok, men kombinationen + en magväska :S

Egentligen tyckte han att jag var skitsnygg.. bortsett från magväskan kanske! haha

Vi håller på med Kairosprojektet nu, eller vad man ska säg. Idag fick vi träffa en kille som hette Peter  (han var så jäääävla lik han i Pirats of the caribbean, han med träögat) och var alkolist och narkoman, eller har varit. Han började sniffa när han var 9. 9 år, alltså fattar ni den grejen?!? Stackars kille. Men han var sjukt kul att lyssna på, jag satt och garvade nonstop åt alla klockrena kommenatarer och gester.
- Det är som när man pissar på sig, först blir det varmt, sen blir det kallt.
Okej jag skrattade inte hela tiden. Man kände faktikst igen sig en hel del om det han pratade om, eller jag gjorde det. Det var lite läskigt.
Tro inte att jag tar droger nu, jag har faktikst aldrig rökt och har ingen tanke på att göra det.  
Det var de.

/Alexandra .

Saturday

hej hopp!
 Är hemma hos kajbaj just i detta nu. Hon duschar och ska locka håret så jag ligger i hennes säng och dricker cola och skriver blogg. Man måste ju sysselsätta sig med något.

Fick väldigt båttom( hur fan stavas det?) innan idag, då jag hade smsat min bror och frågat om han kunde köra mig till frösakull och han ringde en timme senare och sa att han var tvungen att köra just precis då. Brottom blev det och nu sitter jag och undrar om jag fikc med mig allt!

Vi har iallafall haft kul och skrivit väldigt vackra kort till våra kära vänner! Blåst upp ballonger har vi också gjort, eller mest kaj. Jag blåste upp två, sen kunde jag inte blåsa upp min tredje. En halvtimme senare visade det sig att det var hål i den. Men men..

<jag ser fram emot att trycka i mig en pizza nu och sedan dra på fest!

Nu ska jag underhålla min vän en liten stund! See ya

/Alexandra .

kul kul cykelhjul

Sitter hemma med datorn i knät och kollar på Hjälp! och jag måste bara säga att det är askul! Har varit hemma med mami ikväll och kollat på Let's dance, det är också kul. Speciellt Karl-Petter som bara är helt otroligt underbar. Love that guy!

Dessutom så tittade vi på D-war som var en väldigt konstig film. Jag tror att det skulle vara meningen att den skulle vara väldigt spännande, men det var de inte. Handlade om någon orm som levde för 500 år sen och återuppstod och skulle äta upp en tjej med en drake tatuerad på kroppen och då skulle den bli en drake. Allting var väldigt gejkat så jag tyckte att den var ganska dålig. Det kändes lite som om dom försökte härma sagan om ringen ibland, vilket dom inte alls lyckades med.
Fin recension det blev. Se den! haha.

När jag ändå är igång så kan jag rekomendera programmet Dubbat som går på onsdagar kl 21.30. Jag kanske är lite efter men så sjuukt kul det är. Jag bara älskar Kristoffer Appelqvist.

Nu vet jag äntligen vad jag ska ha på mig imorgon och det kommer nog att bli väldigt bra!

/Alexandra .

Prov...

Hej hopp i löven!

Nu har jag precis haft historaprov och det gicvk hyfsat bra tror jag, eller hoppas jag iallafall! Var rätt mycke man inte hade pluggat på men men, vi får se hur det gick sen. Är i skolan nu och ska snart kolla på en film om franska revolutionen. kul..

Ikväll blir det nog bara att vara hemma och chilla grillen, imorgon blir det 18års fest hos emily jakob och hanna. Det ska bli grymt kul!
kankse blir att jag följer med laget ut och springer imorgon, men jag vet inte, eftersom jag har ont i känmäät. suck,

/Alexandra .