Where The Action Is

Den 28 juni är det dags för WTAI och då ska jag vara där (om jag nu får ledigt, haha). Förhoppningsvis är det okej att åka iväg den 28-29 juni och sedan åka till Italien 1-9 Juil.. eller? Vore ju lite jobbigt annars. Sen kanske man skulle vilja åka en sväng till London också om man får tid över!

Har jobbat 11 av 12 dagar den senaste tiden men nu är jag leeeeeig ett tag, känns skönt!:D

Åh det ska bli så sjukt kul, jag längtar redan och jag sak äntligen få se Coldplay live! Wohooo!


24 februari

Sov länge idag för jag kände att jag började bli förkyld och det vill man ju inte vara. Sa detta till mamma och hon prackade på mig någon grej man ska blanda med vatten och dricka en gång i timmen, så det har jag gjort idag, samtidigts som jag jobbat eftermiddagen. Kom hem för en lite stund sedan och ska hoppa i säng nu så jag är någorlunda pigg och glad för jobb och stan imorgon. Blir nog ingen träning i morgon för min del, för som sagt, sjuk vill man ju inte vara.

Förövrigt så var köttbullarna och makaronerna otroligt goda idag! Kul inlägg!

Godnatt!

23 februari

Skulle egentligen tränat vid tio idag, men fick ett sms av Anna att hon hade huvudvärk och då orkade jag inte gå dit. Så för att kompensera lite så bakade jag kakor och åt upp hälften, haha. För att kompensera lite som sagt! Men tyvärr så fick jag lite dåligt samvete när jag väl kom till jobbet, fast det kanske var för att jag inte kunde motstå kakorna i fikarummet heller. Fasen då, jag som har blivit ganska duktig på sånt den senaste tiden.

Jag skulle stänga kassorna och allt själv idag, men Annie var snäll och stannade kvar och hjälpte mig så det gick toppen. Imrogon klara jag nog det helt själv, wohooo. Känner mig så duktig när jag får göra sånt efter en vecka!

Jag skulle egentligen varit ledig tisdag, fredag och måndag men nu blir det att jag får jobba 8 dagar i rad för att alla är sjuka. Men jag tackar inte nej, det blir några tusenlappar extra så då kan jag ju samla ihop alla dem pengarna jag gjorde av med i London. Känns bra tycker jag.

Imorgon ska jag äta köttbullar och makaroner, för det blev jag vääldigt sugen på nu, bara så ni vet!

Ha det

Rubrik!

Idag blir det jobb igen. Ska börja två timmar tidigare än planerat och det är ju nice. Har redan fått 8 timmar mer än det står på schemat och det kommer vara såååå nice när pengarna kommer in på kontot när jag väl är hemma i Svea igen. Det var ju ett tag sedan nu.

Igår var jag ledig och hade en riktigt bra söndag. Vaknade kollade lite gossip girl. Mamma och jag började prova kläder till Thailand, kollade ett avsnitt av lilla huset på prärien. Satt och solade lite på balkongen, träffade Zara och gick en promenad i solen. Gick hem snackade skit och drack kaffe. Sydde in min nya tröja, käkade asgod mat och kollade på film och solsidan på kvällen. Bra söndag tycker jag!

Nu blir det i vart fall 7 timmars jobb! Wohoo money money!

.


That was when I ruled the world!

Nu har jag gjort det kära syskon och Tobbe! Bokat biljett så jag kan följa med er i sommar och se Coldplay! Sååå sjukt kul det ska bli!:D

Och jag hittade dessa bilderna från sommaren 2008 bland mina gamla bilder!



Idag blir det jobb mellan 14-21 och imorgon mellan 7.45-14. Känns riktigt bra och måste ju tjäna in pengarna till biljetten nu också, den kostade nämnligen 995 kr. Gjorde lite ont faktikst, fast ganska bra nu. Hoppas bara att jag kan få lidigt! hihihihihi

J to the O to the B to the B

Vet ni vad?! Idag har jag jobbat. Det ni! JA JAG HAR FÅTT JOBB! Som man kanske kunde förstå i mitt förra inlägg. JAg har fått jobb på Ica supermarket söndrum och jag är så sjukt glad för det. Jag ska hoppa in för dem som är sjuka och inte kan jobba och så och det kommer att vara minst 10-12 timmar i veckan. Det kasnke inte ser så mycket ut för världen, men nu innan jag åker iväg så ska jag jobba ca 50 timmar och det är ju niiiice! Så ja, som sagt jag är glaaaad!:D

Så jag jobbade några timmar igår, gick till arbetsförmedlingen och bokade om min tid där, gick till tandläkaren och bokade om min tid där och gick till tudorkliniken för att kolla mina eksem som inte är eksen. En syster kollade på det, men får inte tid hos läkaren förns den 28. Buhu. Sen fikade jag hos mormor och morfar och efter det sprang jag inom apoteket för att köpa hudkrömer och sånt tråkigt.

Och nu har jag lagat broccoli och fetaostpaj till mig och mamma.

Fasen vad mycket jag har hunnit med att göra idag. Det är nog den mest fullproppade dagen sedan London, illa alltså.

Och enligt M så har jag adhd... hmmm!

...


Fattar ni?!?!:D:D




Alla <3 dag

Jag har varit på middag hos min underbara bror med mamma och pappa. Super mysigt och perfekt firande av alla hjärtans dag!

<3

Rubrik!

Tur att man har en syster som kan förklara för en hur man ska fixa alla konstigheter som man lyckas med. Med detta menar jag igår när tangentbordet inte funkade, var visst inte så svårt att fixa i alla fall. Tack systra mi!

Nu blir det träning och jag har fått en svullnad under mitt vänstra öga. Jippi!!

När jag hade brunt hår och lugg, haha hittade den i arkivet!

I want it all and I want i now!!!

Idag ska jag till arbetsförmedlingen (yeeey) och sedan blir det träning i form av spinning. Därför lägger jag upp en bild på mig när jag leker modell i Göteborg med mnkära syster. Eller egentligen är det för att jag inte har några roliga bilder att lägga upp eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att ta med mig kameran. Eller det är inte heller sant, jag brukar ha med mig den, men den ligger alltid kvar i väskan.

På denna bilden har jag även normala läppar såg jag nu. Nuförtiden är dem bara torra, röda och nariga. Inte så kul, vad tusan gjorde jag innan som gjorde att dem var så fina, kan någon svara mig på det?


Imorgon blir idag igår

Nu har nästan all snö försvunnit och det är inte riktigt lika kyligt ute längre. Om man bortser från blåsten så. Därför lägger jag upp två bilder som jag tor när det var massa frost ute. Det går att få hyffsat fina bilder med min digitalkamera i alla fall.



Stormigt värre

Hehe det var bara att stänga av datorn och sätta på den igen så fungerade alla tangenterna igen! Man får inte vara dum. Finns antagligen ett otroligt mycket lättare sätt att göra det på, men eftersom jag inte är så datorkunnig så valde jag att göra på detta viset okunniga viset.

Mamma väckte mig nio idag så jag sov vidare till tio. Inget ovanligt när det gäller mig, men det är svårt när man inte har någonting som man ska göra. Gick och tränade med Nicke, hem och käkade, stan med mamma och Cina och sedan fika hemma hos brorsan. Trevlig dag. När jag och mamma kom hem kände vi att vi behövde träna lite till så vi körde på med MRL utan L, alltså mage och rumpa, det är väl mest det vi vill träna och vi tränade ju benen hårt igår. Dessutom lagade vi en otroligt god kasslergratäng som vi definitivt ska göra igen! Gott alltså.


Så här mycket blåste det typ idag. Kom knappt framåt när jag cyklade till gymmet så jag var gott uppvärmd tills jag kom dit!=)
(googlebild)

{:"_P{:?":{_"?:?:&(&@^&*%(@)(*@^&@$

Hejsansvejsan!

T'nkte att jag skulle l'gga upp lite roliga bilder fr[n en rolig f;rfest i l;rdags *aaaaaaaaaaaaaaaaaaah va fan funkar inte mitt tangetbord f;r?? Blir galen. Blir bara ett inl'gg nu bara f;r det! Bilderna funkar i alla fall!





Kom om du tror att du kan förföra mig! La la la!

Har varit hos Crille och Sandra och tittat på deras nya fina lägenhet. Eller vi kom fram till att dem har bott där i 5 månader nu så lite sent kanske, haha. Men jag har ju faktikst bott i London några av dem månaderna så det blir ju lite svårt då. Men de bodde i alla fall väldigt fint och det bjöds på hemlagad kladdkaka och grejer så det var riktigt trevligt. Nej, inte bara för kladdkakans skull men det var definitivt ett plus!

Ikväll blir det nog ganska lugnt, kanske ska hämta upp en viss vän klockan halv 5 imorgon bitti så då kan man ju inte anstränga sig för mycket, haha!

Nu ska jag och mamma köra MRL här hemma, visst är vi duktiga. Hej sexpack här kommer vi!


Annars så kanske man bara skulle ta och göra såhär så är allt fixat och klart. Eller?


/A

Tjolahopp

Hittade en så sjukt snygg bikini idag som jag såå gärna vill ha. Men den fanns bara kvar i storlek 40. Skit ska det va! Jag vill vill vill ju. Varför ska man bli kär i saker som man inte kan få?!

Från fashionbox.se

Någon sida som jag av en slump hittade på nätet. Eå sån snygg mage ska jag också ha i sommar, fast med lite fler magmuskler. :D


Live your dreams

Jag klarade att gå upp 8 idag, hejja mig!

Har varit iväg en sväng i stan idag och sedan har jag bakat scones, kollat på save the last dance, diskat och fixat naglarna. Ska snart gå in till stan igen och köpa annanas, pappa ska göra pizza idag och det är ju såå gott med annanas på!=)

Så ska jag träna ett ordentligt pass också eftersom det inte blivit så mycket träning varken tisdag eller onsdag. Efter det så ska jag hämta mamma på jobbet. Ja, det var väl min dag det.


Detta var typ min absoluta favoritfilm när jag var mindre. Jag var alltid super lycklig när jag fick låna den av Vican, haha. Och det var så sjukt kul att kolla på den igen. Derek är typ världens mysigaste kille dessutom haha.

For the first time - The script


Can we pretend that airplane in the nightsky are like a shooting star?

Idag har varit en väldigt mycket bättre dag en igår! Vaknade dock 11 istället för 8 men det funkade ändå. Istället för att gå till gymmet körde jag lite egenträning här hemma i form av MRL (mage, rumpa, lår). Jag och mami har tagit låtarna från passet på gymmet och gjort en egen list på spotify så nu ska vi träna varje dag.

Vid två åkte jag, mami och Danne mot helsingborg och IKEA där det skulle handlas hyllor och grejer till brorsan. Så långt hemifrån har jag inte varit på länge och jag fick nästan hemlängtan. Nä, jag ska sluta vara ironisk. Det var riktigt roligt och vi fikade kaffe och kladdkaka. Jag och mamma gick och vad Dannes slavar och fick gå och fråga dem som jobbade där, lyfta de sakerna som han inte ville bära och jag fick ansvaret att köra vagnen vilket jag fick kommenterat att jag var dålig på ett flertal gånger. Och här försöker man vara snäll.

Direkt när vi kom hem vid 7 åkte jag och hämtade pappa på flygplatsen för han hade varit i Stockholm över dagen. Åkte hem, lagade mat, kollade på Upp. Vilken otroligt mysig film och sedan har jag degat framför datorn.

Imorgon ska jag gå upp klockan åtta, får se om det går bättre än vad det gjorde idag. Alltid lika spännande.

That's me in the corner

Dagen började bra men gick utför ganska snabbt. Eller mitt humör gick åt skogen. Under hela eftermiddagen har jag inte haft lust till att göra nååågonting. Ville inte följa med mamma och pappa när de skulle iväg två gånger utan satt i sängen och kollade på datorn. Ville inte umgås med någon eller prata med någon alls. Rätt var det var kände jag för att börja gråta men vet inte riktigt varför. Jag kan gå ifrån att vara på bra humör och glad till deppig på två sekunder och ibland vet jag inte ens varför. Det är så mycket som inte känns kul längre. Jag står och stampar på samma ställe och kommer inte framåt och det gör mig galen, samtidigt som jag inte alls känner för eller vill göra dem sakerna som faktiskt finns framför mig. Jag börjar nog bli deprimerad på riktigt och det suger ju.

Hej kul inlägg!

Februari here we come

5 besökare hade jag igår fy faaasen! Haha.

Ny månad, nya möjligheter.

Idag har jag gjort hela två goda gärningar och klockan är inte ens 12. Det ni. Det gick bra att gå upp imorse, trots att det var så längesedan. Fäljde snällt med Zara till sjukhuset och väntade tills hon kom ut och var helt bedövad i munnen. Jag tyckte synd om henne men skrattade inombords!=)=)
Vi gick hem till henne och jag fick mackor och juice mendas Zara inte får äta på tre timmar. Kom en stund senare på att jag glömde min väska på sjukan och fick lite smått panik. Gick tillbaks och hämtade den och sedan när vi var påväg tillbaks så var det dag för goda gärning nummer 2.

I korsningen vid Actic hade en bil lagt av och en man gick ut och frågade om vi kunde hjälpa honom att putta in den på parkeringen. Så jag satte mig i bilen och svängde fint in den på parkeringen. Efteråt kände mannen igen mig och det visade sig vara min gamla konfirmationspräst. Haha, men det var kul att han kände igen mig.

Vilken medmänniska man är alltså!