EN DAG KVAR!!

Fast jag förstår det fortfarande inte riktigt. I morgon tar vi studenten, det vi har längtat efter i flera veckor, månader och år men ändå det känns som om det är jätte lång tid kvar. EN dag, det är fan ingenting. Det är inte ens  en dag längre det är bara en halv dag nu.. Åååh det ska bli såå sjukt jävla roligt!

Idag har jag och syster varit en sväng på stan och fixat det sista och kollat efter skor. Nu ska hon iväg på en studentfotografering och sedan ska jag följa med på nästa så att vi kanske om vi har lite tur med vädret kan fotografera mig med. Ikväll blir det till att fixa vagnen till imorgon och det kommer bli så braaa!

SNART HÄNDER DET!!!!!:D


Balen på slottet för kattegatt och sannarp

Ååhh det var så fiint. Alla var så fina. Tänkte lägga upp lite bilder på folk som jag verkligen hoppas hade världens bästa kväll/natt i söndags! De två första bilderna är på de två absolut vackraste flickorna och stiligaste pojkarna på hela kvällen och även kallade mina bästaste vänner!:D



Falk och Gustav!:D

Kajsa och Emil!:D

Vican och baldejt

Louise och Måns

Caroline och Jonas

Angelica och Simon

Alexandra och Erik


Veronica och baldejt

Petra och Patrik

Ida och baldejt


Ni var så fiiina allihopa!:D

och.. alldeles alldeles underbar

Det är det allra minsta jag kan säga om Balen! Jag har aldrig haft en så rolig kväll/natt i hela mitt liv det går inte att beskriva!!!! Jag orkar inte skriva någonting men jag tänkte att jag kunde lägga in tre bilder som min fina och duktiga syster tog på mig i söndags.

Och bara så att alla vet så fyller min bror år idag SÅ GRATTIS!!!!!!! Du är världens bästa bror bara så att du vet det!:D