sådär ja..

det är redan torsdag och hela påsklovet är snart slut.. Ligger i min brors soffa i hans lägenhet och är lite rastlös så tänkte att jag skulle ge mig på att skriva ett blogginlägg för omväxlingsskull. Dessutom pratar jag med vivs på msn. Vi ska åka till uddevalla i sommar.. det är nog det längsta jag kommer ta mig iår.. inga solsemestrar för mig inte. Får spara de mesta av mina pengar till barskolan nästa år och till körkortet och till gothia cup som förövrig kommer att bli bäst och jag längtar som en galning. Men men, vad har alle ek hittat på på lovet då kankse ni undrar? för er som inte bryr er rekomenderar jag att inte läsa, men om ni insisterar så visst, gör som ni vill.

Idag har jag iallafall övningskört. pappa skulle lära farfar hur man tvättar bilen borta vid flygstaden så jag fick äran att köra dem dit. Farfar tyckte att jag körde otroligt bra, det är ju alltid kul att höra. Dessutom så har jag solat idag. ute!!! eller iallafall legat ute i solen och göttat mig, det är så härligt när det bränner på kroppen!

I tisdags begav jag och mamma oss till gbg för att shoppa loss och oj vad vi hittade massa finfint! jag köpte tre jätte fina tröjor, en sjal, ett par solglasögon, två par örhängen och ett par jeans shorts! så det var kul=)
Efter det åkte vi hem till syster och tobbe som bjöd på potatisgratäng och fläskfilé. det var nog en av de godaste potatisgratänger jag någonsin ätit! bra jobbat Tobbe!
Där sov vi och åkte sedan hem efter en otroligt god tacobuffé i nordstan. Det var två otroligt bra dagar.

I helgen har det varit kalas för fulla muggar. Långfredagen firade vi en av familjens kompis som fyllt år. på påskaftonen fyllde min kära moster år, söndagen var det påskmiddag hos ingela johan och amanda. Där lekte vi lekar för fullt och åt


18!!!

Tack allt underbart folk som har gjort min dag helt otroligt kanon bra!

Ni är bra bättre BÄST! <3

10/3

Jag har haft världens bästa helg! På väldigt länge iallafall..
Fredagen spenderades med Joanna och vi var på Seriöst roligt med Thomas Järvheden som var så sjukt galet bra att det knappt går att beskriva.
Dessutom fick jag massa rätt på Historian så det var en kalas dag.

I lördags var jag först med mami på Eko och handlade en lampa till mig och sedan åkte vi till eurostop och fikade på espresso house. Jag älskar deras scones!!
Senare på kvällen kom mina kusiner och moster och morbor. Eller nej, bara den ena eftersom min andra mupp till kusin är i Thailand och jag är avundsjuk på honom. Käkade iallafall tillsammans med dem och mötte sedan upp Sandra vid norra station för att åka oskarström för att fira Tesse och Simon. Där var det helt galet kul och kvällen gick otroligt snabbt. Någon sa att man fick större bröst av morötter så därför tog det inte lång tid förns bland annat jag och mimmi hade käkat upp alla. Haha, man vet ju aldrig!

Söndagen spenderades hemma hos mormor och morfar med kusinerna och familjen. Mysig dag!

Tack för en toppen helg allihop, ni är bra <3

/Alexandra . - på torsdag fyller jag år!

7/3

Järvis here we come!!

1/3

Jag har sagt det innan och jag säger det igen.. ÄLSKA BJÖRN GUSTAVSSON! Han är helt otroligt klockren, jag finner knapp ord.
Han har gått upp på min topplista nu alltså. Han och Johan glans som jag och Joanna förövrigt ska gå och kolla på i helingborg den 4 April.

Igår var jag hos fäälk och kollade på så ska det låta. Danny var ju med och han är snygg så då får man ju se det. Dessutom så tycker jag att peter Settman är en as rolig programledare. Känner att jag har blivit lite Hallojagsitterhemmavarjehelgochkollarpåsåskadetlåtamelodifestivalenochlet'sdance.. nått sånt. Men det är gött ju!
Falkvalls har köpt GuitarrHero och fyfan vad vi spelade. Hade grymt ont i handleden när vi var färdigspleade. Vet inte hur många gånger vi spelade och jag tror att jag vann tre gånger. Men lägg då märke till att jag faktikst spelade på MEDIUM nivån. Och jag var nybörjare, det ni!

Idag har jag vart hemma hela dagen och pluggat. Har engelskaprov nästa vecka + test i historia. Dessutom har jag pluggat teori eftersom jag VILL HA MITT KÖRKORT SNART.
Nästa vecka ska dessutom jag och Joanna på Thomas Järvheden igen på fredagen och på lördag blir det party och torsdagen efter det så fyller en väldigt speciell flicka 18.
Undra vem...


Och bara för att denhär är klockren och precis min humor


/Alexandra .