Friday

Fredag idag och ikväll blir det Underbar. Wihoo! Jag är pepp. Men först så blir det käka ute med mamma, Danne och kusinerna. Trevligt må jag säga!

Idag har jag varit med Zara i stan och hon har köpt en finfin jacka. Jag hittade en mössa och örhängen, jag som skulle hålla i mina pengar nu. Fy på mig.

Nu blir det plugg och kanske en film

Thailand


Jag längtar som en jag vet inte vad!!!


En Kaj

Såhär road är jag just nu



Trött är jag också efter en hel dag med pluggande


OCH jag saknar min vän

Pizza till lunch

Käkade en sjukt god pizza med pappa idag i stan. En vesuvio med vitlössås slår liksom aldrig fel. Efter det gick vi och köpte silver och guldpennor till mig så jag kan göra klart fotoalbumet.

Sedan har hela dagen spenderats med plugg. Har skissat på bilder till projektarbetet. Tror att jag har gjort åtta eller nio st. Har skrivit klart loggboken och pluggat på hemtentan. Frida ringde nyss och kollade läget. Hon har bakat 15 olika saker denna veckan till sitt Pa. Jag är avundsjuk på hennes familj.

Om tre månader åker vi till Thailand!:D Yeey!
Imorgon är det Underbar och jag ska dit!
Och för att uppdatera er lite så har jag snart haft mitt körkort i 4 månader! Wohoo!


Heey vilken latjo liten pryl

Igår när jag vaknade kände jag bara för att stänga ute världen och sova hela dagen utan att göra ett smack. Men sån tur var, efter en god frukost och en härlig dusch så ändrade jag mig. Satte igång att skriva loggboken till svenskan, sedan kom Vivi och klippte mitt hår. Klippte bara topparna så det syns inte så värst mycket, men det känns hur bra som helst. Vi käkade bullar och sdan begav vi oss ut på stan för att leta mobil till Vivi och kollade massa kläder. Det var myys!

Efter att ha spenderat hela dagen med Vivs så ringde jag Falk och hon kom senare hem till mig. Vi kom fram till att jag är världens fegis och att Falk är den modiga av oss två. På min gata i stan var det inte alls roligt så vi gick en sväng på stan, men när inte det heller var roligt så körde vi hem till henne och kollade på Djungelboken. Måste säga att den är sjuukt bra och jag vill bara se mer och mer Disney filmer hela tiden.



Idag blir det bara en massa plugg plus at gå och käka lunch med pappa. Det sista ska bli mys, men hade gärna skippat det där andra.

The Game Plan

En sjuukt rolig, söt och allmänt bra film. Se den!


Falk

Nu kommer snart min vän Falk hit. Hon är bra hon. Jag gillar henne!

Falk heter egentligen Frida och hon är lika gammal som jag. Eller det är hon inte alls. Hon är tre månader och en dag midre än jag, men det gör inte så mycket för jag tycker om henne i alla fall. Falk har brunt hår, är snygg och alldeles alldeles underbar. Jag har känt Falk jätte långe. Hur länge vet jag inte riktigt, men vi lekte när vi var små. Jag kommer ihåg när Falk och mimmi hade kalas hos Falk. Då var jag där och det var ett ganska misslyckat kalas. Men jag hade kul i alla fall och det var huvudsaken. JAg kom ihåg att vi skulle göra något med en tomtedräkt, men har inte en aning om vad det var. Falk bodde i ett gult hus i frösakull för länge sedan. Det gjorde jag också. Falk spelar fotboll, det gör jag också. Falk har gått i min klass, jag har gått i hennes.

Falk är bra, det var egentligen bara det jag skulle säga.

(egentligen hade det passat bra med en bild på Falk nu, men jag har ingen på den här datorn så jag skiter i det)


Kycklingcurrybaguette

Det är ju så sjuukt gott. Den dagen då jag hittade denna goda skapelse inne på Hello var en dag jag aldrig kommer glömma. Den har gjort mitt liv så mycket bättre!

Jag och mamma var i stan idag och kollade runt lite. Hittade en sjal och en stor gosig kofta för bara 198 kr. Då blir man väldigt glad. Dessutom käkade vi världens godaste kycklingcurrybaguette, som ni kanske redan har förstått.

Efter detta körde jag och lämnade av mamma vid team sportia sedan åkte jag ut till Gais för att packa ihop alla saker och käka bulle och dricka läsk och ha det allmänt mysigt i den sjukt kalla klubbstugan. Men det var trevligt och det kommer bli sjukt snyggt när det blir klart. Bye bye..

Yeey gummistövlar

När jag och mamma var på maxi idag så hittade vi av en ren slump ett par randiga gummistövlar på barnavdelningen. Stl 35 och vi var inte sena med att prova dem och till vår lycka satt dem som en smäck!



Visade sig vara bra att fälja med mamma att storhandla!:D

Har ni sett Horton? Han är så sööt så att man bara vill gosa ner sig med honom, det var det jag skulle säg. Sjukt rolig var han också. ;D


This is the life

Jag älskar den låten och Amy MacDonald är sjukt bra!

Såg precis Zaras snyggebilder på hennes syster som de tagit idag(?) och nu kan hon ju bara försöka att komma undan med att fota mig! haha:D

Idag har jag roat mig med att
*Plugga
*Följt med mamma till Maxi
*Fikat med mormor och morfar
*Klistrat in bilder i mitt fotoalbum på mig och min snygga syster!
*Käkat as god mat så nu är jag proppmätt

Senare ikväll är det Prison Break som gäller. Oh det är ju så spännande.

Imorgon blir det nog lunch med mamma i stan, sen ska vi börja göra om i klubbstugan på Gais. Det ska bli nice!

Alexandra

Hemtenta.. buhu

Sitter här första dagen på höstlovet och håller på att jobba med min psykologihemtenta. Hurray! KAnkse inte bästa starten på lovet, men om jag gör den nu så slipper jag få den där jobbiga ångesten på söndag, dagen innan allt ska vara klart. Så otroligt duktig jag är.

Får väl se vad som händer senare idag. Man vet ju aldrig, allt kan hända. Det är ju lov för sören!

Roligt? Inte alls.

Syskonkärlek

Jag har världens bästa syskon. Vi är som vi är och jag älskar dem. Det bara är så! <3



Nobody said it was easy

Jag dissade alla tankar på att stanna hemma igårkväll när Falk frågade om jag ville hänka till Simon. Klart att jag ville, det var ju inte ens något kul på tv. Så vid niotiden, efter en väldigt lång, förvirrad, kall, vistelse i trottaberg (för att ingen av Simons vänner visste vart han bodde trots att de varit där flera gånger förut) så nådde vi tillslut vårt mål.

Jag kan knappt sluta att tänka på hur sorgliga Harry Potter filmerna kommer att bli nu efter igår. Jag kommer lipa igenom hela sista filmen, men det känns bra att veta att tre andra personer kommer göra detsamma.

Allt som allt så hade jag en väldigt rolig kväll, så tack allihopa.

Nu är det höstlov som gäller för hela slanten. Ska bli riktigt jäkla nice. Det första jag ser fram emot är Gossip Girl ikväll. Jag vet jag är en riktigt GGnörd, men jag bara älskar den serien.



Jag kom på att Gustav och Mia också fyllde år i fredags (Jag vet, pinsammt att jag glömde) men nu säger jag GRATTIS TIILL ER VÄNNER!!

/Alexandra Ek

Höstlov

Det är lördag. Det är höstlov och jag mår alldeles alldeles underbart.. Nästan i alla fall. Är lite trött får jag väl erkänna. Igår fyllde min kära papi år och halleluja vilket kalas det var. Det var treevligt.

Av någon anledning så kom jag att tänka på när vi var i Borås för några år sedan. Detta var just på höstlovet och jag kan fortfarande inte komma på vad tusan vi gjorde där. Men, men lite kul var det i alla fall.

Idag tänkte jag bara ta det lugnt. Än så länge har jag bara jobbat och degat framför tvn och kollar på Horton. Den var lite rolig må jag säga.

En lugn början på lovet.. det kunde nog inte passa mycket bättre.

A

Prison Break

Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv. Hade ju som sagt prov i samhälle B förra måndagen. Ett prov som jag fick reda på att jag skulle ha 5 minuter innan jag kom till lektionen. Det var en riktigt dålig start på den veckan kan jag säg. Men tack vara att Pontus var så snäll och lånade ut sina anteckningar till mig på rasten och min otroliga intelligens blev det idag en Otroligt bra början på denna veckan. Jag lyckades skrapa ihop hela 32 poäng av 38. Men jag vill inte skryta, eller vad säger jag, det är klart att jag vill. Jag är i alla fall nöjd!

Ikväll börjar Prison Break och jag vet två som är väldigt glada. Jag och mami!





Det är bara 40 minuter kvar!!! Hejja hejja!

A

Hola

Sitter (eller rättare sagt) står i skolan och arbetar med frågor i Samhällen. kan fortfarande inte säga att jag tycker om denna kurs. Men nu står jag i stället här och skriver blogg. Jag tycker inte om bibliotekets datorer heller dessutom, eftersom det är sega och för att jag aldrig kommer ihåg lösenordet till dessa datorerna.

Måndag idag och en hel vecka kvar till helgen, men sen är det Höstlov. Kan fortfarande inte fatta att det redan är lov. Känns helt galet, men lov och lov kanske det inte blir. Känner att jag måste jobba med projektarbetet.

Detta var ju ett roligt inlägg, men nu börjar jag min lektion igen

Tjing /A

Häääj

Som ni ser så är jag inte ska kalasbra på att designa bloggar, men vad ska man göra. Man kan ju inte vara bra på allt.

Sitter och kollar på High School Musical och mumsar i mig Ben and Jerry Glass. En väldigt bra film och en godare glass kan man nog inte få tag i.

Ikväll bär det av till Falkis och sedan blir det ut på stan och röjja! Haha.

Tjing /A


Let's get happy

Jag har nog ALDRIG suttit vid datorn innan jag ska gå till skolan och definitivt ALDRIG bloggat såhär tidigt på morgonen, vad är det som händer med mig?

Ska berätta att jag faktikst gick till skolan igår, trots min lediga dag. Ställde klockan på 09.00, men dessvärre så stängde jag av den och vaknade sedan vid halv tolv. Så kan det gå. Gick och mötte upp Vivi i skolan och så satt vi och gjorde klar vår Popkorn layout. Ska bli kul ocoh se vilken layout som bli vald. Jag tror att vi ska bestämma det idag.

Igår kollade jag och Daniel på Jurrasic Park 3 och jag måste säga, nu när jag har sett alla filmerna igen) att dem är rätt dåliga. Eller själva storyn är rätt kass, sen är de rätt kul att kolla på dem. Jaja, nu ska jag gå och käka frukost så jag kommer i tid till Svenskan för en gångs skull.

A

Där gick planerna i stöpet

I lördags bestämde jag mig för att INTE festa den kommande helgen. Bra det gick då!
Frågade Vivi när hon kunde klippa mig och hon tyckte att det var ett utmärkt tillfälle att göra det innan vi skulle ut på fredag. Men jag ska inte ut på fredag sa jag. Nehä, jag trodde att du skulle ut med Joanna, sa vivs. Men hon är ju inte 18 tänkte jag, men så gick det upp ett ljus i huvudet på mig att min sötnos Joanna fyller ju år på TORSDAG och jag har ju lovat att jag ska ut med henne!

Så bra gick det. Men nu är jag pepp och vi ska ha så sjukt roligt i helgen! :D

A


Julkort NU?!

Det är inte ens november, men idag har vi fått göra julkort. Ja, du hörde rätt. Julkort för Halmstad Gymnasieskola som ska skickas ut till alla 9:or i Halmstad innan jul. Det kändes bara helt fel, men när vi väl kom in i det så började vi sjunga julsånger och ha oss. Det var bara tomteluvan och skägget som saknades!

Tänkte ta mig i kragen nu och göra min problemlösande text så att inte Ia blir arg på mig på torsdag. Sedan, om jag får lite tid över så tänkte jag städa mitt rum. IGEN! Jag fattar inte hur jag lyckas få det så stökigt på bara några dagar. Helt galet är det.
Men i alla fall! Imorgon är vi lediga, men ingen ledighet för mig inte. Jag ska nämligen gå till skolan ändå och göra mitt projektarbete och mitt layout förslag till Popkorn. Frågan är ju bara när jag orkar ta mig upp från sängen..

Förvånad?

Erkänn att du blev lite förvånad när du stack in här och såg att jag faktikst har uppdaterat min blogg. "Hallelujah" tänkte du nog. 

Ny vecka, nya tag. Det är så det ligger till och jag måste erkänna att jag tycker att jag har varit duktig idag. Gick på Samhällen och fick reda på att vi skulle ha prov, IDAG! Shit Pomfritt, tänkte jag, men snälla Pontus erbjöd mig att låna hans anteckningar så vi pluggade tillsammans på rasten och tack vare det så lyckades jag svara på alla utom två frågor. Grattis till mig och tack till Pontus!

Känner att jag måste ta tag i skolan lite mer nu. Sedan skolstarten har jag inte varit så aktiv när det gäller att plugga. Haft mycket andra tankar i huvudet på senaste tiden och andra roligare saker att göra, men nu får det bli ändring på det. Mer självdiciplin tack!



Här har vi en feting bild på mig för er som har glömt hur jag ser ut!




A