Fredag

Igår alla människor... var jag på Thomas Järvheden (vet inte hur många gånger jag sagt det nu) men han var iallafall jäävligt bra.
Där satt vi på Teatern och blev underhållna i ca två timmar av Sverigen skönaste ståuppare. När det var slut så skulle jag och Joanna köpe en varsin cd av honom och det var här det började bli lite väl pinsamt

Jag: Tja! öh, jag vill ha en skiva!
Thomas: Nej, men vet du vad. Det förstod jag när du kom hit.
Sådär, då vill jag ha 150 kr av dig.
(jag ger honom två hundra kr)
Thomas: Aj, fan jag har ingen växel.ska kolla om jag kan få tag i det.
Jag: Men om jag ska betala hennes också då?
Thomas: Men vad smart, de märks att du gått i skolan.
Joanna: Ja, vad smart du är!
(Alla fattar att jag ska betala 300 kr.. utom jag. Jag sträcker fram 400 kr.)
Gitarristen: Haha, hon tänkte ge dig 400 kr. Hon måste nog ha hoppat av skolan.
Jag: hehe (pinsamt skratt) Tack.

Efter det så åkte jag hem till Ph som hade fest. Där var det inte alltför livat, men kul var att träffa folket.
Speciellt min vän Charlie som jag inte träffat på väääldigt länge.
Eftersom Mats tycker att min blogg är kul att läsa så kan jag låtsas att jag tyckte att det var roligt att träffa honom också.

BAAAAAOM

Idag fyller en väldigt speciell söt vän år! Grattis Jessi! Hurraa, hurra! *tuttut**applåder*

Idag är det fredag. Så är det.

Idag efter skolan så gick jag till biblioteket och skulle läsa min bok för om jag åkt hem så hade jag inte gjorde det. Efter att ha läst hela 11 sidor blev jag trött, somnade och vaknade med ett jävla ryck. Höll på att flyga i taket så rädd jag blev. Efter det var jag pigg och läste hela 20 sidor till och åkte hem.

Idag fick jag ett nytt smeknamn av Therese. BAAAOM, eller nått. Betyder tydligen träd på tyska. Varför kallar hon mig då träd på tyska?
Efter som jag heter Ek i efternamn, har jag alltid blivit kallad det. För någon vecka sen kom nån dum jävel (Rasmus) på att "jaa, vi kallar henne trädet". Detta har tydligen spridits sig och nu är det BAAAOM som gäller. Jag förstod ingenting när Therese tittade på mig och skrek detta över hela skolgården.

Idag (eller igår) skadade Frida tån, så hon var inte i skolan IDAG. Stackare:(

Idag åker mimmi till österrike och jag är avundsjuk.

Idag ska jag och Kalven gå på Thomas Järvheden!

Doktorn, badhuset och god glass!

Idag har jag vart hos doktorn och det gick lika bra som vanligt. Alltså inte alls bra, så ska dit igen om en månad. Men jag klagar inte, slipper musiklektionen då så jag är bara glad!

Solen sken ute idag också, så därför satt vi ute och räknade matte och disskuterade Gandhi på engelskan.
Något som TYDLIGEN Joanna och Frida tyckte var VÄLDIGT roligt. Det är nämligen så att en fråga var om vad Gandhi gjorde för viktigt typ. Så sa jag "Han gjorde salt" för det gjorde han i filmen och det var de jag kom ihåg från filmen.
Kul man kan ha åt detta. "han gjorde salt" "det var jobbigt att göra salt" bla blabla blablabla osv. Det var våra svar på 16 frågor.

Har varit på badhuset också och simmat med skolan. Simmade 1000 meter med Joanna. Efter 20 längder hände något med oss och vi började bokstavligen att asgarva. Joanna försökte få kontakt med mig ca 5 gånger och jag hörde inte för att öronen var under vattnet. Hon blev trött på mig och jag sa att jag inte hörde för att jag hade vatten under öronen.
Jag märkte att min mening blev helt  fel så jag började skratta, men försökte ändå simma vidare. 5 meter senare säger jag " ja, det var inte jag som sköt Palme" (Johan Glans) och Joanna knäcker sig totalt, vilket jag ser väldigt roande och snart har jag ont i magen av allt skrattande.

Efter badhuset träffade jag Nella Palm. Hon är en riktigt vän den tjejen. Fick min lite försenade födelsedagspresent av henne och jag bleev vääldigt glad. Paketet bestod av ett finfint halsband, ett finfinf läppglans och ett finfint hårband. Istan käkade vi glass med tuttifruttiströssel på. Det SKA vara tuttifruttiströssel, så är det bara.
Åkte hem med bussen för att sedan ha sån jäkla skoskav att jag fick gå barfota från busshållsplatsen och hem.
Men nu är jag hemma och måste plugga på Naturkunskapen.

Imorgon har vi ingen svenska lektion, så därför slutar vi klockan 12!
Jag är så lycklig, jag är så lycklig.


Rasmus när han ser att vi svarar på mediekunskapsfrågorna:
Helvete... ni får ju fram svaren:S

Banan

Fick nyss reda på att jag fick MVG i Radiokursen!!! MOHAHA.. mitt första MVG! xD LYCKA!

Just nu sitter jag i grafsalen och har graf. Kanske inte så svårt att förstå men så är det. 
I helgen har jag soolat! det är soligt ute och det är varmt och skönt. Äntligen är sommarn påväg och alla är glada.
Jag köpte även skor igår och dem är vääldigt fina. Två st, eller mamma köpte ett par men får låna dem när jag vill. 
Något som var kul i helgen var att köra jag och jessi körde moped till Mimmi. Jessi körde före mig i 35km/h. Jag förstod inte varför och för stunden ville jag mest döda henne. Inte på riktigt, men just då kändes det så. När vi efter en lång väg så kom vi fram till Mimms vackra hus och jag frågade min vän B*gen varför hon körde så sakta. 
- Jag trodde att det var en civilpolis efter som skulle stanna oss. Jag blev fan skiit rädd!
Jag garvade sönder.


Efter en jävla diskussion mellan Frida och Joanna om vilken buss vi skulle ta hem kom vi in till stan. Jag gick tre meter framför dem, för att slippa höra och slippa skämmas för dem.
Väl inne i stan tänkte jag köpa hörlurar till min telefon men nejnejnej, självklart har de inte kommit än. BLÄH!
Sen skulle vi käka glass, vilket var svårt att bestämma sig för var vi skulle köpa den. Det blev på Donken. Väl där så visste vi inte längre vart vi skulle ha. Glas, cola, McFlurry m.m. Men det blev en GOOD glass med colasås tillsist! MUMMA!

Nu ska jag plugga. Har naturkunskapsprov på torsdag. Min lärare sa att det skulle bli ett lätt prov och tittade menande på mig. Snällt att hon tänker på mig.. Ska försöka få bättre på detta än det förra, annars kommer hon tycka om mig ännu mindre.

Idag är det Prison Break och 24! Min favoritdag när det gäller tvprogram. Joanna har blivit helt kär i Proson Break som hon fått låna av sin otroligt snälla vän. Mig då alltså! Tänka sig vilken snäll vän hon har.

Just det plugga var det. Usch.

Inne: SOLEN
Ute: Naturkunskap :(



Det finaste någon kan få

image39 
Vi två föralltid

För varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå, att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

my boy lollipop ^^

Idag har det vart en chilldag.
Började med att vi kollade klart på Gandhi filmen i skolan, sedan hade vi svenska där vi kollade på ännu en film som hette Lysistrate. Tillsist fick vi skippa företagsekonomin för att kolla på modevisningen i skolan.
Ojoj vad snygga alla var! Det var kul, jag skämde ut mig genom att halvskrika när musiken plötsligt försvann, och Mimmi och Joanna skrattade. Detta misstaget gjorde jag två gånger sedan vågade jag inte prata mer under resten av visningen.

Ikväll ska jag till Mimms med tjejorna! Det ska bli vääldigt mysigt. Vi ska äta en massa gott så att vi blir väldigt mätta.
En jävla tur att jag skrev detta för nu kom jag på att jag ska köpa dricka till oss alla så nu blev det plötsligt väldigt bråttom.

Chaaaaaaaaaar!! hahahhaha
Tja

Mr. Oak

Min moped, Mr Oak (haha fyndigt namn!) Är en sann vän.. oftast.
Trots att han har sina svagheter finns han alltid där för att ta med mig ut på äventyr.
Svagheterna han har är att han är ihoptjepad med silvertejp, en backspegel är totalt sönder och den andra är det en spricka i och han gasar på lite (ganslka rejält) när han själv känner för det. Dessutom hörs han en bra bit när man kommer körandes.
Men det största problemet med Mr oak är varken backspeglarna, eller silvertejpen.. det är framlampan som också lever sitt egna lilla liv.

Idag skulle jag, kajsa och Jessi åka på fotbollsmöte i Gt. Det gick alldeles utmärkt. På mötet skulle vi göra jägarvila, vilket jag suger på. klarade 2 min o 3 sek. Senare skulle vi slå det första och det gick typ hälften så bra.
På mötet satt vi inne och lyssnade en massa.. det var då våra mopeder (min och Kajs) bestämde sig för att dumma sig. 

Mötet tog slut och vi skulle bege oss hem. Vi skulle ta den vanliga vägen över berget, förbi ringenäsgolfbanor så som vi alltid brukar göra. Det första som händer är att min lampa blinkar till, men den fortsätter lysa så vi fortsätte köra. Eftersom vägen över berget inte är alltför bra så är det lite småhål överallt och just när jag kör på något sådant hål så slocknar min lampa. JIPPIIEE!!! Jessi och kajsa märker ingenting eftersom de kör före mig. Så där kör jag på en smal väg mitt på en åker. Nönönö. Men lampan tändsDock slocknar den när jag kommer fram till skogen, men där ser jag Jessicas baklampa och gasar efter den och hoppas på det bästa dvs. att inte köra ner i diket. När vi väl kommer till ringenäs så dör kajsas moppe. NOO! Så där stod vi ett tag och det såg inte ljust ut att få igång den. Jag och jessi konstaterade att vi var läskigt att stå mitt i skogen på berget och hoppades på att ingen skulle hoppa ut ur buskarna och döda oss. Det var det som tur var ingen som gjorde för kjasas moped startade och vi körde hem. Jessi sa snällt att hon skulle hjälpa mig när min lampa dog igen, men Mr Oak tyckte nog lite synd om mig så han lät sig själv ha på lampan hela vägen så jag kom hem helskinad.

Så nu är jag hemma. jag är trött och ska äta glass.

(Allting går att laga med silvertejp, så är det bara)


Dagens citat:
Men vad bra Monica, då kan du ju läsa om vilka tv-program du missar nu när du inte har någon ström.


Thomas Järvheden

Den 30/3 ska jag och Joanna med glädje gå och kolla på Thomas Järvheden!

Thomas Järvheden: Visste ni att Sverige är tredje bästa landet i världen på att exportera musik.. Jag har börjat jämföra svensk musik med just andra länders musik, och då blir det så väldigt påtagligt. Faan vad bra vi är. T.ex. av den anledningen brukar jag ofta gå på Kinarestaurang. Fast man vet om det innan blir man helt förvånad när man öppnar dörren. Pling, pling, pling pling pling, man bara har dom bara en sträng eller. Och det är inte det att jag är arg på kineserna, men jag tycker att det är intressant. Att år 2004 så finns det uppenbarligen vissa länder som BARA har dålig musik.

 

Thomas Järvheden:
Jag är en fin kille, jag tycker synd om barnen i de här länderna, för jag tycker att det ska vara en mänskilg rättighet att alla ska ha rätt attfå veta att det finns riktigt musik
Men nu går det runt barn i vissa länder som på fullt allvar tror att all musik låter såhär;

SHAAALLLAAAAAAA SHAALLAA.

Pappa, jag kan inte sova, sjung en god natt visa

Okej! SHAAALLAAAAAAA

Tro fan att man vill bli självmordsbombare då, det skulle jag blivit

 

Thomas Järvheden: Om jag blev extremt rik någon gång, då det inte spelar någon roll vad jag gör så skulle jag starta en ny omgång av BigBrother. Självklart skulle det vara massor som sökte, så man väljer ut de 15 mest desperata människorna och stänger in dem i ett hus i 100 dagar och sen i smyg så bara skiter man i att filma dem. Jag tror att det är värre än att döda dem.

image38

I en galax långt, långt borta

Här kommer den efterlängtade historien som jag Joanna, Frida och Rasmus kom på under en måltid på Skånska igår. Läs och lär (och skratta även om ni inte fattar) det är roligt, vare sig ni vill eller inte.

I en galax långt, långt borta går fyra vänner in på Sannarpsgymnasiet. Men de hinnet inte långt innan det första hindret uppenbarar sig för dem. Luke Skywanker (även kallad Rasmus) hör plötsligt ett välbekant skrik bakom sig.
Tobbe (senare även Yoda): Rasmus Ivansson!
Frida känner lukten av fara från långt håll, i brist på något bättre att göra kastar hon sig mot Rasmus i slow motion för att tackla honom till marken. Alexandra och Joanna ser vad som håller på att hända. Om de vill rädda Luke krävs det drastiska åtgärder, för Tobbe närmar sig med en rasande fart.
Alle Ek: Spring, rädda er själva!
Frida: Men vi kan inte lämna er här!
Joanna: Ni måste fortsätta utan oss, annars kommer Rasmus inte klara det.
Frida och Rasmus springer iväg, men det är för sent för Alexandra och Joanna. De ser inte Tobbe förrän han är alldeles för nära dem. Under plågade skrik dör de en plågsam och dyster död.

Samtidigt har Rasmus och Frida hunnit ut på parkeringen och Rasmus tjuvkopplar en moppe. Utan hjälm eller körkort slänger de sig på den och brummar iväg. Tobbe springer frenetiskt bakom dem, Rasmus försöker gasa men det går inte.
Rasmus: Fan, Frida. Moppen går ju bara i 30!
Frida: Attans, alltså. Jag kanske kan ringa Lukas och be om hjälp.
Men det finns inte tid till det. Istället ser de en ramp vid en bro och hoppar över den i ett desperat fösök att undkomma Tobbe. De landar i säkerhet på ett busstak. Men Tobbe förutspår deras manöver och hoppar efter. Han klänger sig fast i busstak och på stadiga ben ställer han sig upp. Frida ställer sig framför Rasmus och drar sin pistol.
Då händer det som inte får hända. Rasmus småjoggar med små steg i en halvcirkel (varför en halvcirkel, Frida?) till Tobbes sida.
Rasmus: Ha! Bitch!
Frida: The foot is strong with you, young Skywanker.
Tobbe/Yoda: Marry me, you will soon.
Frida ser skräckslaget på när Tobbe drar fram en ring ur fickan. Men, som från ingenstans kommer Alexandra och Joanna från himlen med svarta latex dräkter och orangea fallskärmar.
Joanna & Alexandra (Darth Vader röst): No, you are her father!
Utan att tveka en sekund skjuter Tobbe Frida i benet, men Rasmus som nu tycker lite synd om Frida inser att han varit lite halvtaskig och sparkar med sin fot av Tobbe från busstaket (nånstans här avbröt Frida och sa: Det ultimata hade varit om Tobbe bara haft en vattenpistol, men vi tyckte det var för komplicerat).
Frida: It's like I've always said, the foot is strong with you, young Skywanker.
Star Wars theme hörs i bakgrunden. Och allt är frid och fröjd igen.
(Joanna och Alexandra: Yeah! Det är ju den här nya låten!)

The end

Torsdag

Så vad för intressant har hänt idag?
Jag vaknade och kom i tid till skolan (inte illa för att vara torsdag). Hade datakunskapsprov som jag blev galen på när jag inte kunde räkna ut moms. Sedan hade vi ingen naturkunskap!!!:D HURRAAA!! Det är rikitgt lycka.. att slippa naturkunskapen. Lider med sp som både ska ha a och b.
Jag frida, joanna och rasmus åkte in till stan och käkade baguetter på skånskan. Det var vääldigt gott, men det godaste var nog chockladbollarna som vi fick utav Kims otroligt snälla mor. Tänk vilken tur att ni har mig, som bara genom att finnas gör så att ni får gratis chokladbollar. När vi käkade hade vi en extremt (och då menar jag verkligen en extremt) rolig disskussion om hur vi på bästa sättet skulle rädda Rasmus om han träffade Tobbe. Skrattade så jag höll på att kissa ner mig.
Efter det åkte vi till sannarp, fast jag har ingen aning om varför egentligen. Men det var ju trevligt, för där träffade jag mina söta små vänner KAJSA och VICAN. Kollade på när de åt och åkte tillbaks till skolan. Hade matteprov (svååårt), sen sjöng jag på musiken.  

Eftersom det var folk och kollade på huset idag så fick jag inte åka hem, så därför köpte jag ett par jätte fina bällerinaskor och var lycklig. Blev sedan utslängd från mormor och morfar (på ett snällt sätt). Det visade sig att de skulle iväg, jag har nog världen bästa mormor och morfar. Så istället gick jag hem till min syster och var där tills papi hämtade mig kl 6.

Fick reda på kl 8 att vi hade fotbollsmöte kl 6. Faaan, tänkte jag då, så nu är nog inte Annika så glad på mig.
men men.. och nu ska jag duscha!

Du kankse inte tyckte att det var så intressant, men det är helt och hållet ditt eget fel att du läste det.
Ingen tvingade dig. Det är ett fritt land.

Födelsedag

Idag vaknade jag upp och trodde att jag försovit mig (himmel vad ljust det är ute). Så var inte fallet utan jag kom till skolan i precis lagom tid. Där möttes jag av en glad Joanna som hade skrivit ett väldigt fint födelsedagskort till mig från henne och Frida. De sa att jag skulle få en chockladboll (mumms) och en hemlig upplevelse... vad detta är har jag inte en aning om, men ska bli kul att få reda på.
Sedan har jag varit på Hallandsposten, badhuset och haft tråkiga lektioner i skolan, inte så mycket att skryta med.

Så vad har jag då fått den här speciella dagen?
 * Jeans shorts =)
* 4 tröjor =)
 * En KAMEREA =)
* 1300 kr =)
 * presentkort på sf bio =)



image37image35image36
Sjutton långa år har min kära familj nu fått stå ut med mig.
Tack för att ni finns!
Älskar er

Underbara vårdag

Har vart ledig idag så begav mig ner till stranden och fotade lite. Underbara vårdag!
image33

Hör du sången dom spelar på radion
varje ord verkar handla om dig
Hur du knackade på mitt i sommar'n
men kom aldrig mer igen
Såg en mås cirkulera vid hamnen
som om han letade efter en vän
Samma morgon det regna' på stranden
där jag gick ensam igen
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Såg en ande, hon vandra' vid vattnet
Hennes fotsteg försvann i en vind
När jag vaknade upp under himlen
kände jag värmen av din kind
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls
Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls



Kalasdag

Igår.. var en livad dag!
Vaknade vid åtta och åkte med mamma till Leones marknad, där vi sålde massa gammal skit till många tanter. Där var jag tills halv två då morfar körde mig ut till friskis där spinning i en timme väntade. Gaah vad jobbigt det var, men dock så roligt.
Duschade och chillade fram till klockan 5 då vi skulle bowla med laget. HAHA.. det första Annika gör är att kasta klotet på en högtalere så den flyttar sig en meter. Hjälp, vad vi skrattade. Trots det så vann hon, men jag kom tvåa. Hejja mig! Efter käkade vi pizza och det var gott.

Igår kväll hade Zara fest! Det var väldigt roligt (när vi äntligen fick fram lite bra musik). Jag och Joanna slet som djur för att hitta något att dansa till. Jag tänker utsé mig och Joanna till kvällen DancingQueens. För det var tamigfan vi som ägde dansgolvet. Vid elva tiden blev vi utslängda av zaras granne:( men vi gick istället i regnet hela vägen till Oscar i kärleken. Kallt och blött var det och jag och Joaannie kom fram till att vi är lyckliga som har funnit varandra. Vi har exakt samma humor. Vi tycker jävligt lika. Och vi förstår varandra helt läskigt bra! Men de é kalas. Tog bussen till stan och träffade först Jimmy och Felix! de hade tydligen käkat korv. Felix gick med glädje runt och visade upp sin pokal som han vunnit i "Taikuando" eller nått. Grattis till dig!=)
Tre minuter efter de gått, ser jag en kille som är läskigt lik Mats, två sekunder senare insér jag att det är han, Krull och Joans som kommer gående. Jag blev glad, eftersom jag inte träffat dem på länge. Följer dem till kebabkungen och inom den närmsta timmen, så har jag asgarvat åt Mats, suttit i en liten tvättstuga och folk har töntat sig på bussen
Tog bussen hem kvart i tre och väl hemma kunde jag inte somna.

Idag tränade jag mellan 10 och 12. eller tränade och tränade, hade ont i foten så det sket sig. Satt och pratade med Pauline i bilen istället som också skadat foten. Hade vart kul om hon och Johanna började!=)

Nu.. tänkte jag gå ner till stranden. Kanske, om jag pallar, får se!

// Tjing tingeling

EK is the shit

Jag är känd som ek. Alle ek, Alexandra ek, Alex ek eller bara ek. Kommer ihåg att det var Jörgen som började kalla mig just Alexandra ek (förra fotbollstränaren) sedan blev det så att alla skulle göra det. Ioförsig så heter jag ju det, men till hur många säger du hela den personens namn? Inte till många, bara till mig?
Japp, så jag är alltså känd som ek. Mest av allt alle ek. Mimmi sa till mig att hon hade sagt Alexandra när hon pratade om mig. Tydligen hade hennes kompis skällt på henne och sagt att jag faktikst heter alle ek. Men det är ju treeevligt.

Det är ballt att heta EK!
image32

Fredag

image27
Idag försov jag mig..  usch och fy vad skönt det var. Kom till skolan och fick till min fasa höra att Intern TVn var inställd (jag som hade längtat hela veckan).
Skämde ut mig i matsalen idag också.. hoppas ingen såg. Riktigt trögt var det iallafall.
På gympan spelade vi "fotboll" med en boll som såg ut so en ballong som flög härs och tvärs genom salen så fort man råka nudda den. Inte kul alls.
PÅ bussen hem träffade jag min vän Sandqvist som jag inte sett på länge. Trevligttrevligt. Tråkigt att man inte träffar sin gamla klass alltför ofta.
Resten av dagen ( halvtimme?) spenderade jag med att klippa av mina byxor. As balla blev dem, tycker jag.
Ska troligtvis bara vara hemma idag, Fullt upp hela dagen imon. Men det ska bli så kuuuul!
image28
image29






You rolypoly
All over town
But you come on back to me
When things are down
Love like a man
Love all you can




Friends forever right?

image26
bilden är kaaaass


As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever


Saknar min förra klass. Tänk vad kul vi hade tillsammans. Alla roliga saker vi gjorde. Speciellt Polen resan, Branäs resan, alla Lisebergs resorna. Alla gånger jag och Mimmi sprang till bussen som galningar, när vican välte skåpen, när jessi fick mjölk i hela ansiktet, när jag gick in i en lycktstolpe (aj), snöbollskriget med lärarna, gungbrädan, åka pulka i isbacken. alla tjejmiddagar var och varannan vecka, teknikredovisningen, Ingegerd och Thorwald, ön, den misslyckade musikläraren (inte för att jag saknar honom), alla filmkvällar, allt allt ALLT saknar jag. Inte för att jag inte tycker om min nuvarande klass, för det gör jag, men jag saknar det gamla. Allt folk, alla roliga kommentarer. Ahh det går inte beskriva hur Jävla kul vi hade! Ni kommer aldrig hamna i en sån underbar klass som vi hade, så sluta dröm.

MAT MAT MAT!!!

Min mage mår inte bra. Min mage gör ont. Min mage  är HUNGRIG!!!! och jag tror att jag snart avlider.
Har haft foto i 2 timmar och 16 minuter nu och det suger. Har suttit framför datorn och försökt fixat till mina bilder i PhotoShop men det blir as kasst. Så kul har jag! Hipp hipp hurra!

Någon vi ska Hurra för idag är Mimmi Löfström. Hon fyller hela 16 år idag!!!:D:D GRATTIS!
om 6 dagar fyller jag 17! Det känns inte så kul att fylla just 17. det hjänder ju inget speciellt då, man längtar mest bara tills 18-årsdagen!
Men iallafall. Grattis till mig i förskott!

nu är det hela 39 minuter kvar tills vi slutar. Då ska vi äta.. ärtsoppa och pannkakor.

jag kommer inte på något bra tema till mina bilder så det är vad jag tänker på nu. Rasmus har nu fixat en blogg och heter popcornrasmus (Joannas påhitt) men tycker att det låter rätt bra. Frida kom nyss in genom dörren, hon har fotat sina kusiner idag. Joanna den tönten sitter och skriver på fenixordern eller nån sida som har med Harry Potter att göra! (ahh nörd) Men jag tycker om henne ändå.

Ikväll ska jag träna.. eller jag vet inte.. har ju stukat foten igen, vilket suger hårt. Men ska iallafall vara med på styrketräningen, vilken kan behövas eftersom jag inte har några armmuskler överhuvudtaget. På lördag så ska vi bowla och käka pizza (Yummy) med fotbollen vilken ska bli myspys.
Annika har tydligen övat inför bowlingen för att hon ska vinna över mig. Hon tror att jag är grym. Det var jag också.. förra året.. nu kan jag inte säga att jag gör det. Spelade mot pappa och Danne på lovet och det gick åt helvete. kom sist. Men men.

11.41
Nu skrattar mina vänner åt mig för att jag inte hört vad de har sagt. Kul att man kan glädja någon!

Men hur tror du det känns för mig då när du börjar gråta när jag är ledsen?!
Aaaaah... Love Boogie! hahah, vi kollade på den när vi gick i nian, fy va kul den var! xD


nu börjar ni nog bli uttråkade av att läsa detta så bäst jag slutar.

image24
Jag borde ha förstått då när du tittade bort
Att allting har ett slut
Att allt det vackra är kort
Nu sitter jag och fryser på en regnig perrong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång


BRUMBRUM

image21 

Teknikredovisningen i nian säger jag bara. Det är vad bliden ovan påminner mig om.
Jag och min vän Mimmi var nära på att få ig i teknik bara för den här redovisningen.
Tur var väl att vi hade en vikarie när vi framförde det vi hade tagit reda på om mopeder. 
Han tittade på oss som om vi var utomjordingar eller något, alla andra skrattade, inklusive jag och mimmi som höll på att garva sönder när vi visade våra ur snygga målade mopeder.
Ungefär såhär lät det;
"Den har ett säte man kan sitta på, ett styre som man styr på och en gas som man gasar med"

20 gången vi sa att det fanns vissa likheter med cyklar lät det såhär:
Bengtsson: MEN NI HAR SAGT ATT DEN SER UT SOM EN CYKEL!!

Pinsamt? Finns inga ord att beskriva med! 
Kul? Skrattade så jag grät!

Bara för att jag inte får

Bara för att det tydligen var väldigt jobbigt för vissa att jag skrev vad jag hade gjort igår, så ska jag inte göra det igen.
jag ska inte skriva att det gick as dåligt på mitt fotoprov, eller att jag har varit på östra stranden och fotograferat en massa, eller att jag ska på fotbollsmöte om tio minuter. Nej det ska jag inte skriva, för det tycker folk är ointressant.

Eftersom jag inte kan skriva om det så har jag ingenting att skriva om idag. Så därför blir denna blogg väldigt kort. MEN DET ÄR ERT EGET FEL!


image20

Idag har jag



182114-18

  • Vaknat av ett telefonsamtal kl 00.16
  • Sovit
  • Vaknat av ett sms kl 02.14
  • Sovit
  • Vaknat kl 8
  • Blivit förbannad på mina linser
  • Spelat lika mot simlångsdalen (2-2)
  • Stukat foten :(
  • Hittat en hundralapp i min väska :)
  • Blivit utelåst
  • Skickat massa sms
  • Solat :)
  • Tittat på djävulen bär prada
  • Sovit
  • Funderat, funderat och funderat
  • Vart förvirrad
  • Ätit glass

Iris - Goo goo dolls

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am



Aahh, vad vill han med mig egentligen?!?!

jävla rättssystem

(Följande inlägg är skrivet igår.)

Usch och fy säger jag bara. Usch och fy faan vilken film jag såg nyss. Säg att du älskar mig, är ta mig fan den värsta filmen jag har sett. Ah, vet knappt vad man ska skriva, är helt stum. Fattar inte hur folk kan vara så dumma i huvudet, men det är ju sant. Sorgligt men sant. I hela världen är det tjejer som blir våldtagna (hemska tanke) bara för att det finns så jävligt många killar som är så jävla överkåta. Ahh för faan behärska er.
I rättegången så frågade advokaten vad Fatou (tjejen som blivit våldtagen) vad hon hade för kläder på sig då det hände. SPELA ROLL!!! låt oss tjejer klä oss i vad faan vi vill. Bara för att vi har ett linne och en kort kjol på oss så behöver det väl inte betyda "Hej kom och ta mig".
Hatar att det är så många som kommer undan genom detta. Jävla dåligt rättssystem.

Och där har jag fått ut lite utan mina aggressioner.

Något som jag också "hatar" är KOKLOCKOR!!!!!! Ett instrument. Troligen världens lättaste. OCh denna jävla koklockan har jag suttit och slått på i en och en halv timme idag. Ja, helt rätt, ännu en av många ur tråkiga musiklektioner. Folk borde förstå mig när jag inte alltid går på musiken. Den här lektionen tog fan priset. Min lärare tycker inte om mig och tycker att jag är as kass, därför ger han mig en koklocka. En koklocka är precis vad det låter som, sånna som kor har runt halsen. en och en halv timme. Jag är faktiskt inte kass, jag är duktig jag kan spela kung av sand på gitarr! Just det just det just det!!!!!

Johan glans känd från TV!
Publiken: Öh nej?!


(Detta är skrivet idag)

Idag ska jag och Joanna gå på bio, Se upp för dårarna!xD

Inne: Helgen
Ute: Koklockor