Kulkul

Bara för att Kristoffer Appelquist är så jävla rolig!



Halmstads lucia?

Igårkväll var det en riktigt hemam kväll med mamma och pappa. Det var mycket mysigt!
Halv nio ringer det på dörren och moster och morbror kommer upp och vill dricka öl. Där försvann min dröm att kolla på en prinsessas dagbok 2 i lugn och ro. Nä, men det var trevligt med lite besök.

Det första Cina säger när hon kommer innanför dörren är att hon hade tänkt att skicka in mig för att bli Halmstads lucia. Tur att hon inte hann det tänkte jag. Men kunde inte låta bli att bli lite glad när hon sa ett antal gånger att jag skulle passa perfekt som det och att jag var mycket sötare än alla dom som visats i tidningen.
Så skcika du in mig i tidningen nästa år om det passar, men bara så att alla vet, jag kan inte sjunga!

/Alexandra Ek ♥


Baaaom

Allts, jag ska sluta att jävlas med folk nu. Idag är min första dag. Eller från och med nu, denna minuten. Klockan är 12.34 och detta 'är tiden då jag ska bli en snäll människa.
Eller nej föresten, tänk vad tråkigt allting hade blivit, om inte jag fick driva med nella när hon sitter jämte och bloggar och säger att man måste variera språket och därför går in på synonymer.se.
Det hade inte vart lika kul och hon vet ändå att jag tycker vääldigt mycket om henne iallafall. det är bara sån jag är!

Idag är det fredag och vad som väntas för helgen har jag faktikst inte en aning om. Har lov nästa vecka vilket ska vli otroligt skönt! det enda som är planerat är att gå på Lars Winnerbäck med Papi (han vann biljetterna på jobbet! Bra jobbat!) och det ska bli riktigt nice=)

Annars vet jag inte vad som händer. Måste boka in en dag då jag kan umgås med Jessi som jag saknar!

Provet idag gick förövrigt väldigt bra, skrev som tusan (Stolt? hehe) När vissa andra var färdiga med hela provet hade jag svarat på 4 st. Känns faktikst riktigt bra om man tänker på matten.

/Alexandra Ek

Swwweenniiich!

Svenish är numera mitt favoritord. Eller egentligen är det inte det, det bara kommer av sig självt. När ingenting går bra så blir det liksom alltid ett "Aaaah SVEN"!!!
Får mig att tänka tillbaks till Gt. haha

Försöker plugga lite Organisation o Ledarskap, har prov imon och jag orkarorkar orkar inte plugga. Men får iallafall reda på Historiaprovet imon och det känns däremot riktigt gott. Dessutom är det bara en skoldagkvar, sen loooov!

Ska bli skönt! Ska inte göra ett piss, bara chillajärnet, sova läänge!

Något annat jag stör mig på i skolan är vår glas i matsalen. Det är små jävla tandläkarglas och man måste hämta dricka alldeles för många gånger. Men det är jag ju inte ensam om=)

/Alexandra Ek ♥

Svenish!

jag fick ig på matteprovet.

Det var mest det jag ville säga!

/AE

This is the day

Jag finner seriöst inga ord för hur trött jag är nu. Jag vill bara gå och sova och klockan är 4 minuter i sju. Det är inte bra alls.

Har vart hos sjukgymnasten idag. Gick la bra det, ska dit nästa vecka igen och göra upp ett tränningsschema.

Provet idag gick faktiskt riktigt bra, nu har jag bara en svenskaredovisning och ett organisation/ledarskaps prov kvar, eftersom jag med glädje missar mvgprovet i matte imorgon!!

Det här är dagen vi alla väntat på!
Hela min dag har bestått av att vara lycklig för att få se prison break. Väldigt många har fått dela min glädje, förutom Zara som var besviken för att hon missade det igår. Men eftersom vi inte har tv3 så spelade mormor in det till mig, mamma och danne. Ska kolla på det snart, snart, snart!!!!

Nu är jag hungrig! Capish

/Alexandra Ek - fool me once, shame on you. Fool me twice and i will bury you in the ground. Hejjja Hejja Hejja!!:D

Måndag

Usch för en helt ny vecka. Idag började det med en mediekommunikations redovisning. Det gick la hyffsat bra ändå, men var riktigt segt. Efter detta var det matteprov som gällde. Det gick däremot käpp rätt ner till platsen där djävulen bor, alltså inte alls bra. Jag kommer att få ett stenhårt ig om jag inte har haft riktigt riktigt tur, vilket inte brukar hända så ofta.
Därefter väntade en riktig gourmetmiddag, bestående av korv och mos. Min favorit? Inte direkt.
Hade sedan engelska och sedan hem för att chillagrillen framför tv:n

Det ända som var riktigt bra med min dag idag var att jag hann att kolla på One Three Hill. Aah lycka!

Imorgon åker Journalistikklassen till Stockholm dem jävlarna för att vinna ett pris som treorna som gick ut i våras har chansen att vinna. Blä på dem. Dessutom åker Joanna till England på torsdag, vilket betyder att jag inte kommer att få se henne på jätte många dar. Hur ska detta gå?

/Alexandra Ek

Goddiegoddie!

Idag är det söndag. Har försökt plugga lite matte idag, men det går inte in i huvudet, börjar kännas lite tungt inför provet imorgon.
Tobbe och Jessi åkte hem för några timmar sedan. Både idag och igår har vi suttit på mitt rum, jag danne jessi och tobbe och spelat tvspel. Spelat super mario 3 mot varandra. As kul, och blodigt allvar. Jag ägde, Tobbe ägde lite också, Jessi var på rätt normal nivå och Danne var sämst! Jätte roligt=)

Har blivit väckt både idag och igår för att äta en gemensam frukost vid nio-tio tiden, vilket inte brukar hända annat än till jul och kanske nån gång annars. Inte ofta iallafall. Men det var mysigt.
annars har vi gått Bingo och tipspromenad på stoooora berget idag, fast ingen vann något, käkat vofflor och kollat på bonde söker fru!

Riktigt go söndag!

/Alexandra Ek ♥

Hola

okej, för ca 10 minuter sedan var jag väldigt nervös för nör syster och tobbe skulle komma. Nu vet jag att de kommer inomtio minuter, vilket känns väldigt skönt.
Det jag nu är nervös för är om jag kommer hinna äta. Jag måste äta och det är 17 minuter kvar tills maten är färdig, vilket betyder att jag måste äta aaas snabbt (inte min starka sida) och sedan kubba till bussen som går tio minuter senare.
Hoppas Gud är på min sida idag.
å herregud, jag kommer inte hinna... Capish!

/Alle ek

Hola

okej, för ca 10 minuter sedan var jag väldigt nervös för nör syster och tobbe skulle komma. Nu vet jag att de kommer inomtio minuter, vilket känns väldigt skönt.
Det jag nu är nervös för är om jag kommer hinna äta. Jag måste äta och det är 17 minuter kvar tills maten är färdig, vilket betyder att jag måste äta aaas snabbt (inte min starka sida) och sedan kubba till bussen som går tio minuter senare.
Hoppas Gud är på min sida idag.
å herregud, jag kommer inte hinna... Capish!

/Alle ek

Whaaahoo!

Historiaprovet är klart och kors i taket vad bra det känns! Dessutom så är det fredag vilket betyder ledighet och ikväll blir det till att åka till min pärla och födelsedagsbarnet (i tisdags) Joanna! Där blir det tjockiskväll med massa nice folk. Kulkul.
Syster coh Tobbe kommer dessutom hit nån gång idag vilket betyder att nån gång under den här dagen kommer jag få tillbaks min.. VÄSKA! Hurra för mig och hejochhå vad glad jag blir då!

Imorgon blir det till att fira papi som fyller år, vilket betyder släktkalas!

Och nu ska jag gå och möta Kajsa som jag har saaaaaaaknat!! <3

/Alexandra Ek


Torsdag

Men tjaaa!

Igårkväll när jag åkte till fotbollsträningen vid sju så kom jag att tänka på i söndags när vi höll på att köra på en älg. Fy fan, alla i bilen höll på att skita ner sig av rädsla, så nu när jag åker mellan flygstaden och Gullbrandstrop så är jag livrädd.
Så kan det va!

Tränade lite igår också, vilket var vääldigt roligt! Just so you know!=)

Idag är det torsdag och det betyder att vi har Historia prov imorgon, så det blir till att plugga rejält idag. Varför,varför är jag alltid ute i sista minuten?

Men imorgn ska jag träffa Kaaj som jag har saknat. Vi tänkte ta en runda på stan med någon som hon träffade på bussen påväg till Jönköping i helgen. Kulkul. Sedan hoppas jag att Joanniiieee ska ha tjejmiddag, men det känns lite tveksamt.

Nu ska jag fortsätta på min  analys!

Köss/ Alexandra Ek

<3

The woman came from a mans rib. 
Not from his feet to be walked on.
Not from his head to be superior,
but from the side to be equal.
Under the arm to be protected
and next to the heart to be loved.

Tandläkarskräck

Jag kan ju säg att efter idag så kommer jag inte ha någon lust att gå till tandläckaren igen. Gosch.. dom försökte ju fan döda mig där inne med sina äckliga maskiner. Usch. Har ingen känsel i munnen nu och ska snart till sklan och redovisa samällsnyheter.

image79


Annars så ska jag plugga så mycket ajg bara kan idag för att minska allt jobbigt som kommer nästa vecka.


/Alexandra Ek ♥

Söndag

Vaknade imorse av att pappa väckte mig och frågade om jag ville gå ut och gå. Men det ville jag inte, så jag somnade om och vaknade vid halv tolv tiden.
Trots detta så var jag ändå trött, så den här dagen har gått åt till att ligga i sängen och kolla film.
klockan sju åkte jag dock till Gullbrandstorp för att ha ett möte om nästa säsong och det verkade bli rätt bra. Sedan tränade vi lite, kunde inte riktigt låta bli så jag va målvakt. Det kunde jag inte riktigt heller vara, så jag spelade lite iallafall! Det var kul, och tro det eller ej, men jag fick inte ont i ryggen!

Nu ska jag käka något och sedan sova för att palla med ännu en vecka i skolan.
Har prov på fredag och veckan efter kommer bli riktigt panik med prov och redovisningar.
Får bli till att fira när vi blir klara!

/Alexandra


Hej helgen!

Idag har jag vart i skolan till 3, sedan gick jag och nella palm in till stan och delade ut IMAGE! Det är faktikst rätt kul, träffar på massa trevligt folk, dock så var det lite kallt.
Gick sedan hem för att ta det lite lugnt nu innan jag ska till Nella. Där blir det till att kolla Idol, sedan får vi se hur vi gör. Vet inte rikitgt på vad för humör vi är på. Haha!

Imon blir det till att jobba lite och kanske, kanske blir det till att träffa min snygga vän Fläbby. Hoppas!

På söndag är sätter fotbollen igång igen och det känns väldigt bra att få träffa alla där igen, det känns dock mindre bra att inte får spela nått. Får se hur det går med det, när man väl står där så brukar det inte gå så bra med att ta det lugnt!

Hejhej
/Alexandra - Nobody said it was easy ♥


Första provet avklarat!

Japp idag hade jag mitt första prov för terminen. Samhällsprov. Det gick faktiskt förvånansvärt bra. Riktigt skönt att ha det avklarat.
Men nu väntar två veckor med äckligt mycket plugg, så kan inte ta det alltför lugnt.

Ibland får jag spel på mig själv.
I tisdags var jag i Göteborg hos syster och Tobbe vilket var väldigt kul.
Något som var mindre kul var att jag glömde min väska i deras lägenhet! Hur dum får man vara?!? Så nu har jag inga pengar, inget busskort, inget bankomatkort och inga glasögon fram tills nästa lördag. Jätte kul, verkligen.
Jag kommer alltså inte kunna leva förns nästa lördag. Jag längtar!

/Alexandra ♥

sore throat

när man äntligen har skrivit färdigt ett sånt där bra och seriöst inlägg här på blogg.se så ska skiten skita sig totalt och allting ska försvinner. Då blir man förbannad och säger helvete och så skriver man istället såhär..

jag har ont i halsen idag och dricker te och pappas honungsvatten. Teet smakar inge vidare men det är varmt och skönt för halsen.

Imorgon ska jag åka till Gbg och hälsa på min kära syster som jag saknar!! =) det ska bli myyys.

Ska även plugga en massa till samhällsprovet på torsdag.

Sedan skriver man ingenting mer utan går och duschar och går och lägger sig för att bli frisk för en hel dag i Göteborg!


/Alexandra - Ge inte dig själv så jävla stor betydelse


oth

At this moment, there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, that war with good. And some are good, struggling with evil.
6 billion people in the world. 6 billion souls.
And sometimes, all you need is one.

Chaaar

Igår var det myskväll i Oskarström med Therese Joanna Mimmi och Emma! Det var som sagt mysigt.
Käkade pizza, tjötade, kollade svensson svensson OCH svensson svensson THE MOVIE, eftersom Joanna inte sett den. Det var kul och jag och Mimmi garvade sönder redan innan skämten kom.

- Förlåt mig, jag fick ett viktigt samtal.
- Pappa du har ingen mobiltelefon.
- Tyst Max det kan va viktigt ändå!

- Hallå där!! Sådär nära varann brhöver man faktikst inte gå. Själv tycker jag oftast att det är skönt med lite luft emellan

Min och mimmis humor, som vi förövrigt knäckte oss totalt till i Tunisien. Jag saknar Tunisien!!!

Det var hursomhelst en kul kväll med tjejerna! Även om det blev lite krig om fjärrkontrollen ett tag, riktig jävla girlfight.

Snart kommer mormor och morfar och kusinerna hit.


/alle ek - Trouble is her only friend and he's back again.

Your song

image77

Jag ville bara va lika modig som du.

Japp, idag har varit en hektiskt dag. Men det har även vart en seg och pluggig dag.
Gick i skolan till halv tre, stannade där till kvart över fyra för att sedan kunna plugga med nella, åkte hem till mitt kära Oc, och mitt under detta trevliga program ringde mamma och sa att jag skulle laga mat.
Självklar, som den snälla dotter jag är, gör jag som jag blir tillsagd.

Vet inte, nu såhär efteråt om det var en sån bra idé.
Förstår fortfarande inte hur jag kunde få MVG i hemkunskap av Lena Weibull.

Alltså jag är inte den som brukar lägga ifrån mig min telefon, men det gjorde jag idag av någon underlig anledning i ca tjugo minuter. Allts så många sms jag fick under de 20 minuterna har jag inte fått på hela veckan. Läskigt.
Och Kajsa skrämde mig.

I skolan råkade jag sedan stänga av min mobil. Varför? Har faktiskt inte en jävla aning, det bara hände. Och efter som jag ALDRIG stänger av min mobil så kunde jag inte pinkoden, vilket gjorde att jag snart behövde pukkoden som jag definitift inte kunde så har även gått runt i hela huset och letat efter den. Men nu är min finiga telefon som är "bäst i test" i Aftonbladet (hoppas att ni antecknar)tillbaks i sin fulla funktion!

När jag och nella satt i grafsalen idag så var det några som började kolla på videoklipp från Lejonkungen
Jag måste verkligen se den... men jag hittar inte vår film! Snälla någon vänlig själ som vill låna ut?!




Så söööt så det finns inte ord.


Dessutom så har jag fått Svensson Svennson the movie av Mimmi idag, så nu ska vi kolla på den också. Folk som inte har sett den borde skämmas. Och eftersom man oftast inte vill skämmas så SE DEN.

Jag har blivit en tv nörd, sluta upp med det alle ek.
Nej men seriöst, jag ska sluta, skaffa mig ett liv. Fast det har jag redan så ska skaffa mig ett bättre liv. Toppen

Jag ska sluta skriva nu innan jag börjar skämmas över det jag skriver, för det lär jag snart göra. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, mina fingrar bara går och går och går. Lite som en duracell-kanin. Okej. Capish!

Sweet dreams
godnatt

/Alle ek - Om man inte kan det då, vad gör man då?

Sovmorgon!

Så nu var det ett tag sedan jag skrev här. Inte bra alls.
Sitter iallafall i grafsalen och  ska börja jobba med ett arbete om upplysningen. Mycket lärorikt måste jag säga.

Eftersom vi har egetarbete idag så bestämde sig hela klassen för att ta lite sovmorgon, det var mycket skönt.

Nu sa jag plugga lite så att jag får ett bra jobb med hög lön! haha=)

Hejhej

Alle ek - The way I are, jag bara älskar den låten!!