saturdaaay!

Efter en lyxig frukost och en mysig morgon blir det en tur på stan med min kära mamma och syster!


photoshop

Leker lite i photoshop och försöker göra en ny header till min cooola blogg för attjag är så cool! Hur tycker ni att det går?




fridaaay

Det är nog något fel på mig. Igår så höll jag på att somna innan klockan ens blivit nio. Fick verkligen kämpa för att klara hålla ögonen uppe kvart i nio. Helt sjukt, jag är nog sjuk.

Det beror nog på min allergi, som vanligt. Eftersom det blev sommar istället för vår nu slog allting ut direkt och gav mig världens allergi. Nu blir jag typ anfådd bara av att gå lite för snabbt. Helt sjuk som sagt, jag är nog sjuk!




I'm a spy

Så här är det. Jag är en hemlig spion. Häftigt va? Jag måste låsa upp en grej i hissen för att komma ner till mitt hemliga spionställe. Och just ja jag jobbar för CIA också!


Bara för att en kompis tyckte att detta var jätte häftigt haha!

Hoppilalla

Haha va fan det var ju typ ingen lektion. Kom dit, träffade läraren som förklarade hur saker och ting fungerar och gick hem igen. Man kan komma dit på torsdagar om man undrar något eller behöver hjälp så det är ju bra.

Istället tog jag massa bilder på mig själv haha det är ganska kul ändå! Så här ser jag ut när jag känner mig snygg haha!


The sun is shining!

Jag kom på att jag ska ju på min förtsa lektion idag. Klockan 7 börjar den och jag hade glömt den totalt. Fint om jag hade struntat i den, då hade nog betyget sjunkit ganska bra, haha. Så det är så min kväll kommer se ut.

I eftermiddag har jag legat och stekt på balkongen med min kära bror. Hade världens motvind när jag cyklade hem från jobbet men på balkongen var det helt vindstilla, svettigt och gott kan man säga!

Och här blev det visst en JÄTTEbild på mig haha


Min lediga dag

Idag har varit en rikitgt skön och ledig dag! Har gjort allting precis så som jag velat. Har hunnit med massa plugg, en sväng på banken och så har jag fixat min nagel som gick sönder igår. Så har jag solat, pluggat lite er, gjort hemmagjord müsli och ikväll blev det en sjukt god kycklingsallad tillsammans med mammsen! Bra dag!

De kommande 4 dagarna så blir det jobb jobb jobb/plugg plugg plugg. Dessutom ska farbror firas och det är valborg. Kanske hinner slänga in lite träning också.


Feejnt

 

Ikväll drömmer jag mig iväg till vårt paradis i Thailand!


tueseday

Dagen började skit måste jag säga. Jobbade mellan 6 och 12 och där emellan gick nog ingenting riktigt som jag ville. Tappade två glasburkar i golvet, bröt min nagel (gjorde ont som faan), blev bortglömd och  fick rast någon timme försent (och jag var HUNGRIG), rev mig på ryggen när jag reste mig mot en kundvagn och stukade till foten. Inte riktigt en förmiddag som ni skulle vilja byta med mig va?

Eftermiddagen blev bättre med lite plugg, en tur på stanmed Zara, Tove och Sandra och dessutom fick jag tillbaka min kamera från OnOFF så nu funkar den igen!! Wohoo.

Nu blir det nog lite mer plugg. Yeeeeeey

oj hahah man kan göra stor text, hur gick detta till!!:D

WOOHOO.. buhuu

Jag har fått min bok. Jag blev överlycklig när pappa kom upp med den från posten att jag dansade lite. ÄNTLIGEN kan jag börja plugga. Började läsa i den och insåg hur jävla tråkigt det är?! Och nu blev jag helt matt i kroppen bara av att tänka på hur jobbigt detta kommer bli. Så, WOOHOO, BUHUUU!

Hej

Har varit på systemet och köpt två flaskor vin till Lina som fyller år idag. Varit och lämnat dem och sen har jag inte gjort någonting vettigt. Har inte fått min bok ännu så har fortfarande inte kunnat plugga något vilket suger. Kunde ha haft två hela dagar att plugga men nu kommer jag få varva jobba och plugg som aldrig förr.

Nu ska jag äta och sedan blir det jobb tjoho!


Just det...

Jag tattuerade mig i London för er som inte vet om det. I mitten av december tror jag det var. Och här ser ni resultatet. I LÖV IT!


Thai


SKUT MIG!!!!!

JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV! HAR TAGIT MASSA FINA BILDER IDAG FÖR EN GÅNG SKULL OCH NU NÄR JAG SKA LÄGGA ÖVER DEM SÅ PÅ NÅTT VÄNSTER SÅ LYCKAS JAG RADERA ALLA UTOM 4 BILDER, BLIR MAN FÖRBANNAD ELLER BLIR MAN FÖRBANNAD?!?!!


Mat mat maaat

Hehe okej, tre ord som beskriver min dag, mat, sol och Nella Palm. Idag kan ni få kalla mig tjock, för idag har jag nämligen bara ätit.

Det började med sockerkaka och kaffe hos Nella vid 11 med någon timmes sol och spanskaplugg till det. Lite onyttig kan man ju få vara på sin lediga dag och vi pluggade ju faktikst samtidigt. Vid 1 gick vi in till stan och käkade varsin grekisk sallad på Hava Java. Dock tyckte ingen av oss om oliverna så halva bordet var ganska snart fullt med oliver. När vi väl var färdiga gick vi och kollade runt men ganska snabbt bestämde vi oss för att gå hem till mig och baka chokladbollar. GOTT!

Och nu har vi suttit och ätit och stekt på balkongen, jag tror att jag har bränt mig lite i ansiktet.


Naturkunskap B here I come

Igår visste jag ingenting om Nk B kursen, om jag ens skulle få börja den eller inte, vad man behövde och snåt. Nu vet jag allt. Jag börjar på måndag och nu har jag ringt runt i hela stan och letat efter läroboken jag behöver "När jorden snurrar kurs B". Och den finns inte någonstans. Jag vill ju ha den nu så jag kan börja redan ikväll efter jobbet, men nu får jag vänta fram tills tisdag i bästa fall. Och jag som ska jobba över 40 timmar nästa vecka, blir spännande att se hur detta går.

Nu blir det i vart fall kassa jobb i några timmar med mina nya fina naglar, spännande att se hur detta går också, om dem är kvar sen eller inte!

Pusshej!

Idiot idiot!

Min kropp skriker åt mig vilken idiot jag är. Har träffat Nella nu i eftermiddags, chillade runt lite på stan och sedan hade jag tänkt att gå och träna. Men det blev inte riktigt så. Blev sugen på chokladbollar så vi gick hem till mig och lagade det och kollade på Sex and the City. Skit bra eftermiddag, men nu börjar jag få lite smått dåligt samvete. Det får bli andra bullar här efter (haha fattar ni, andra bullar!)


Jag har fått en fin TAND!

För två år sedan så ramlade jag och slog i trottoarkanten och slog ut en stor bit av min framtand. Det var inte jätte kul, typ två veckor innan studentbalen. Då fick jag en liten plastgrej så att det skulle bli snyggt igen och det blev toppen. Plasttanden flög däremot av när en liten kille råkade armbåga mig när vi brottades på dagiset jag jobbade på i Norge. Fick då gå till en norsk tandläkare och fy faan gör inte det. Fick en ny plastbit med konstig form och dessutom blev den ena framtanden kortare än den andra. Kul! Så idag skulle jag gå och skriva i papper till försäkringsbolaget för att få tanden fixad, men tandläkaren tyckte att den var så ful så han fixade den på en gång. Så nu har jag en jätte fin tand, båda är lika långa och låt oss nu hoppas att det tar många år innan denna åker av!

Pusshej

Angel





But just like everyone else I'm living this life.
And you don't need to win me over.
And there aint no other side.
To shuffle me from.
I belong where I decide.

lördagens bilder

Tre bilder från lördagens bravader. Den svartvita är lätt bäst. Carro nyper mig i midjan och jag hoppar till och skriker till. Nella skriker för att hon blir rädd för att jag skriker. Haha hur kul som helst. Bra kväll skulle jag vilja säga!


väänneer

Party like a rockstar

Igår blev det inte riktigt som planerat på kvällen, Zara blev matförgiftad och Tove drog hem, så det blev jag och killarna som drog in till stan och La cocaracha, wohoo. Nej inte wohoo där inte utan det blev en drink sen gick jag hem och kollade på Bring it on. Men det var ganska kul ändå, även om det inte blev någon galen kväll.

Så därför kör vi ikväll igen, haha. Får se hur det går denna gången!


Idag har det ju varit hur fint väder som helst, en riktigt fin vårdag. Gick en sväng med pappa i stan och sen träffade jag några tjejer inne i stan och gick och shoppade lite för mitt presentkort på VILA. Hittade en fin tröja och två nagellack som det tog en evighet att välja ut.

Nu håller jag på att försöka torka ett vitt linne som jag vill ha ikväll, den hänger i solen på balkongen men nu kommer snart skuggan, kan man föna den tor tro?

Byebye blåbärspaj

Friday I'm in looove!

Ska till studievägledaren snart och skaffa mig lite plugg till de kommande veckorna. Sen blir det jobb och efter det så blir det feeeest!



Hey ho let's go!

No i won't give up on you

Jag har målat i en och en halv timme... och jag har inte ens kommit långt. Denna tavlan kommer ta huur många timmar som helst. Men tusan vad roligt det var. Med tända ljus och härlig musik så var det här riktigt avkopplande (och skitkul!) Sen om det blir bra är ju en helt annan grej.

I see your true colors shining trough

Var ju hos studievägledaren idag för igår upptäckte jag att det programmet jag vill gå kräver Naturkunskap B.Skit också tänkte jag, men nu visar det sig att jag kan plugga nu i sex veckor och kunna söka i alla fall. Så det ska jag nog göra.

Men nu ringde de från Ica och sa att jag ska få lära mig förkassan och grejer så nu kommer jag få fler tider där också. Ska läras upp nu nästa vecka och det känns jätte kul. Fast det kommer nog att bli några riktigt tuffa veckor här framöver om jag ska plugga vid sidan om. En 100 poängs kurs på 6 veckor, men nu jävlar så kör vi!!

Puss hej nu ska jag måla!

Sushi

Idag har jag träffat Nella Palm och hon fick mig att prova på någonting helt nytt, nämnligen sushi. Eh, förlåt men fy fan vad vidrigt det var, haha. Vi köpte Take away och gick och satte oss vid biblioteket i solen och glömde det viktigaste. DRICKAN! Så det fanns ingenting att svälja ner dessa sushirullarna med.

När jag gick hem sedan så hade jag fått eksem på armarna och kom på att, just det ja, jag är ju troligtvis allergisk mot skaldjur. Och det är ju bra, då slipper jag äta detta igen, haha. Men det var kul att prova det ska jag inte glömma att säga men one time is enough!


sockersuuug

Jag var sååå nära att gå rakt till köket och ta fram något riktigt gott och onyttigt idag när jag kom hem. Funderade redan på bussen vad vi kunde tänkas ha hemma i skåpen. Men som tur var så kom mamma hem två minuter efter mig och sa att jag skulle koka nudlar istället, så då gjorde jag det. Haha.

Men shit vilket sug man kan få efter godsaker när man inte ätit på länge.


THAT'S A BIG NO NO! Men det är ju så gott. 4 dagar är avklarade, bara 10 kvar! Hejja hejja

Ajjabajja

Förlåt bror, jag struntade i att träna idag också. Två dagar i rad, fy mig. Men jag tänkte att om jag struntar i det idag så orkar jag mer imorgon. Är det inte så det funkar? Eller?

Hur som helst så har jag jobbat på förskola idag, med världens sötaste unge. Blev tre och en halv timme, inte så mycket men jag hade ju ändå inget annat att göra så varför inte jobba lite extra då? Det är ganska kul att jobba på dagis faktikst, speciellt nu när man börjar lära känna barnen lite bättre.

Ja, det var det det. Hejdåå

Who's the next artist?

Okej, tanken var att jag skulle träna idag, men det regnade ute så jag struntade i det. Och pappa frågade mig om jag ville följa med honom till Biltema för han skulle handla något till bilen. Det var då det hände. Vi upptäckte penslar, tavlor och akrylfärg.


Så nu äger jag även dessa roliga sakerna, vi får väl se om man lyckas få fram något, haha.

Heaven on earth


won't you ever feel like you're less than fucking perfect

Jag shoppade loss lite för mina födelsedagspengar idag. Eller rättare sagt så började jag redan igårkväll när jag gick in på HMs hemsida och kollade lite och hittade en otroligt fin väska som jag så fort jag var färdig imorse sprang in och tittade på inne på HM. Kostade bara 199 kr så kunde ju inte låta bli. Det blev även ett par solglasögon och en fin klänning. Det är så kul med födelsedagspengar som man kan göra vad man vill med!

Jag är kär i väskan!

Träning

Körde ett riktigt gott träningspass idag. Åkte till gymmet halv 4, styrketränade en halvtimme. Spinning 50 minuter och tillsist lite egna magövningar. Var färdig strax efter 6 tror jag. Och det känns kan jag lova. Man märker att det var längesedan man var igång ordentligt. Men nu är det ju ändring på det. Tre gånger i veckan ska det bli i alla fall.

Gödde gödde!

Picspicspics

Eftersom folk klagar på att dem inte kan se mitt fina collage som jag gjorde så får jag väl lägga upp några bilder i taget! Här kommer bilder från när jag och Nicke var själva i Bangkok, när vi var på chatuchack (en helgmarknad med 15000 stånd och när vi dricker öl.

Trötta blekfisar med jetlag består väl dem flesta bilderna av här, med betoning på BLEKfisar!


2 weeks of hell

haha nejdå.

Men NU så börjar mina två veckor UTAN socker och onyttigheter. Jag ska inte äta någonting onyttigt på två veckor. Mamma ska hjälpa mig har hon sagt. Och jag ska fasen klara det nu. NU KÖR VI!


Sunday bloody sunday!

Idag har det varit jobb i 6 timmar under eftermiddagn. Det är så himla mycket lättare och roligare att jobba när man vet att man har 100% OB så tummen upp för det.

Igår hade jag födelsedagskalas för släkt och vänner här hemma och det var riktigt lyckat. God mat, dricka och tårta blev det, så nu när jag kom hem idag och trodde jag skulle få massa gott som blivit över så har min kära familj redan käkat upp allt. FY!

Fick i vart fall väldigt många fina presenter igår i form av platta kuvert med lite smått och gott i och det tackar jag så otroligt mycket för. Och så vill jag tacka alla som kom och firade mig!=)

Högskoleprovet gick helt okej faktikst, får kanske 0,5 eller något liknande och det är jag ganska nöjd med. Var ju trots allt första gången jag gjorde det. Sen när jag cyklade hem blev jag överlycklig för att det var så fint väder och då piggnade man till ordentligt efter 7 timmar på högskolan, gott!

Jag i Koh Hai. Mamma skulle ta en fin bild på mig och då går Ali och Hasse ut och
badar i vattnet, så jag fick göra ansträngningen att klippa bort dem, haha.

1 April

Idag är det 1 april? Någon som har blivit lurad. Jag har.. ojojoj vad jag har blivit lurad. Av min kära kusin, han skickade ett sms och skrev "haha nu lurade jag dig att öppna detta smset" Det är humor det!:P

1 April innebär att Bulls uteservering öppnar och det firade jag, mamma, pappa och Danne med after work innomhus?!

Bortsett från det så har jag jobbat, handlat med mamma och nu är Jessi och Tobbe här och vi har chillat lite med så ska det låta och skavlan. Mys.

Imorgon ska jag göra högskoleprovet.. inte fullt så taggad.