Bio

Hur har man fått skylten 'gå inte på gräsmattan' ut till mitten av gräsmattan?

Fredag idag!
Ikväll ska vi på Bio. Ciao Bella. Haha tänker bara på Bella mamma, när jag hör det, fast godare pizzor har man ju ätit. Kul var det iallafall.
Fått en svinigt jobbig läxa idag också, var meningen att vi skulle hinna göra den på lektionen, jag har gjort 3 av 16 uppgifter. Kul!


Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

hej

Gaah jag vill spela på söndag!!! Jävla bajs nacke. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
(Det där lät alldeles för dramatiskt).

Har ont i nacken, för er som inte förstod det. Tre matcher kvar tills serien är över.. och jag får inte vara med.. Blä.Men vi ska iallafall boka Gothia tills nästa år och kanske en inomhuscup senare i höst. Påtal om höst, det är svinkallt ute. Nästan vinter. Jag, pappa och Danne tyckte oss se snöflingor falla utanför vårt fönster när vi satt och käkade för två dagar sedan. Det är ingen som tror mig när jag säger det, men jag såg vad jag såg. Kankse bara för att vi bor så högt upp så att det liksom inte riktigt har hunnit smälta.. eller nått.

Tidigare idag när min kära far körde mig till träningen märkte jag att det satt ett äckligt kryp på fönstret vid min sida. Jag visste inte hur den kommit dit eller vad den gjorde där, utan bara att den skulle bort inom en väldigt snar framtid, levande eller död. (jag tycker inte om småkryp).

Av någon anledning så fann pappa detta väldigt roande.


Jag måste vara sämst på att komma på rubriker. Alltid, eller okej, nästan alltid så står det hej på ett eller annat vis som rubrik i mina blogginlägg. Känner mig som Bert. Bert är cool. Älskade ängel liksom.

 

Älskade ängel, du är en man. Du är stor och stark och snygg.
Hos dig så är jag trygg och du är min. Älskade ängel. Skön låt!

Tss, ta inte åt dig

André hade med sig fika till grafen idag. Kanelbullar, winerbröd och annat mumms. Sen gick vi en och en halvtimme tidigare in till stan för att frida skulle spendera alla sina pengar på ett par byxor. Ockej inte alla hennes pengar, hon betalade ju dock bara 200 kr själv!=) Själv hittade jag ett par byxor men vet inte om jag ska köpa dem, kankse inte riktigt passar min ekonomi just nu. och om jag nu köper ett till par svarta jeans så kommer väl de bli snodda såsmåning om de också. Men men.  Ullared säger jag bara. Kim ska dit imon, för er som vill veta!

Hej


paj

"Vem ska äta paj ikväll?"

Vilken jävla fråga!
Va? Vadå paj?
 Varför snackar vi om paj?

Och Joel, lite längtande: Åh... paj...

Hej!

Onsdag idag igen då. Sitter och ska börja vår 4 och en halv timme långa graf lektion.
Frida har problem med att logga in på msn. Deras hemsida har ändrats och det är inte så lätt att hitta för henne. Kul tycker jag.

Har precis käkat också, fiskgratäng. Helt okej faktiskt. Jag tyckte att Vivi och Rasmus pratade om att de skulle äta paj ikväll, så jag frågade om de skulle göra det och Joanna säger jätte glatt. "Jag Ska Äta Paj!!! Björnbärspaj!" 
"okej?!? fråga dom andra!"
" ska ni äta paj ikväll?"
Alltså ni skulle se Vivs och Rasmus miner, dom minerna förgyllde min dag kan jag säg! 
Eller det är mycket som förgyller min dag idag!=)



Hejdu!

Sandra har varit väldigt snäll och lånat ut livet enligt Rosa till mig. Serien alltså, har sett halva nu. (  halva kvar som inte förstod det!) Den är faktikst väldigt bra, så klockrena kommentarer hela tiden. Så den borde ni se.

Har varit i stan med nella palm idag, letet efter jeans, men hittade dock inte ett enda par som såg bra ut. Blää!
Imon ska jag och mami till skopunkten och förhoppningsvis köpa skor och käka på Max.
Nu ska jag sova.

Den här låten går inte ur mitt huvud så många gånger jag har hört den nu.


I've been upset and I've been down
I've been throwing things around
Since you no longer here beside me
And my friends say: Hey! Whats new?
They just heard that we were through
Well I guess I'm alright baby

I'm surviving this for sure
To win my love takes so much more
I'm surviving this for sure
To win my love takes so much more

So my friends heard that were through
Now they think I still love you
But you weren't really all that baby!
Like a walk down in the park
A light shining in the dark
It's been nothing and now clearly

I'm surviving this for sure
To win my love takes so much more

söndag..

helgen är slut och imon börjar andra skolveckan.. usch.
har läxa tills imon som jag dock inte har gjort, jag som skulle försöka hålla koll på alla läxor så jag skulle slippa allt kvällen innan plugg. Så bra gick det.

Igår var vi (laget) hemma hos lina, stefan och kim och käkade mycket god mat, kladdkaka och allt vad det var.
Vi fick se många otroligt vackra kort på oss när vi var i danmark på brönby cup och sedan den 45 minuter långa filmen.
Filmkameran har varit med hela resan så det var mycket att titta på. Jag tror inte det gick mer än en minut mellan varje asgarv, när vi såg alla sova, alla kommentarer och slakttillståndet.
tror ingen visste om dem skulle skratta eller gråta.



Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you




You make me smile

Saknar

image62image61image59image64image66image65image68image70image71image72

Tunisien säger jag bara! Fy fan vad bra!

Torsdag idag

Hela dagen har jag gått runt och trott att det är onsdag. Frida har flera gånger frågar vad jag ska göra imonkväll och varje gång har hon fått äsga att det är fredag imon.
Troligtvis skulle det bli till att kolla film med lite folk eller nått annat mys.
Har haft graf idag igen på morgonen. 4 timmar eller nått.. alldeles för länge, men de é rätt lugnt. Har gjort klart min folder om mig själv dessutom. Vivi har knappt börjar, hon satt och ritade bananer på datorn hela lektionen. Fråga mig inte varför.

"om du har ett äpple vill du dela det med mig?"
Den sången har ni kanske hört. Iallafall, det var dagens samtalsämne i matsalen. Joanna klagade på att det var världens sämsta sång. Sen började hon med sitt tjat.  "Alltså om jag var fattig och inte fick någon mat hemma och jag har ett äpple, då är det väl klart som fan att jag inte vill dela med mig av det äpplet".osv..
Så sa jag " Ja men Joanna, tänk om Jag var fattig och Du har ett äpple, skulle du då inte dela med dig av det då. Fy faan".
Frida lägger in en liten kommentar då och då " Ja men det är ju Joanna".
och Zara: "Nu har jag ätit tre korvar".
Så håller diskussionen på tills det att jag säger "slutdiskuterat". Och alla blir tysta! Fatta vilken makt jag har!"xD

Bara Vivi som inte förstått något av vad vi sagt som frågar vad det var för sång.

..

                                  image57



Så fort du bestämmer dig för att hålla fast vid något, så slipper det på något  vis alltid ifrån dig strax därefter igen..

Hej

Onsdag idag. 
har suttit på graflektion i 40 minuter och ska hmm.. sitta här i 3 timmar och 40 minuter till. Mycket roligt.
Har gjort klart Mps fotokatalog och ska nu börja med en folder om mig själv. Åh så spännande. Ska handla om saker som varför jag valde media och vad mina mål är och massa sånt. 

Ikväll blir det fotbollsträning. Går miste om middag på wild west, men sån är jag. 
Slutar 17.10 och Stefan vill egentligen att jag ska vara hos dem tjugo över. Efter många om och men så gick han med på att HÄMTA (lägg märke till ordet hämta!!) mig utan för dörren. Så snäll är han. 

Det blir nog mjukisbyxor imon också. 

måndag..

Är i skolan nu.. har haft mediekommunikation i tre timmar och gått igenom kapitel 1 i boken. Har även fått läxa och haft ett test i matte.


FÖRSTA DAGEN I SKOLAN!!!!


Dessutom är det winerkorv i matsalen... winerkorv.. hur ni hur det låter.. winer-korv..  Jag finner inga ord.

Fredag!

Igår kl 20.45 var lyckan fullständig. 1-0 TILL GAIS!!!!! Folk runtomkring måste trott att vi var galna men, vi var bara glada.

Första dagen i skolan idag. Helt okej, jag och joanna ska få varsinn biobiljett för att vi ställde upp på att leka lekar med ettorna. Stationen som va fick gick ut på att alla skulle stå på en bänk och sedan skulle man flytta sig så att man stod i bokstavsordning. Väldigt enkel lek.
Jag och Kalven förklarade för första gruppen hur man gjorde. jag sa att de som började på a skulle stå till vänster och joanna sa att de skulle stå till höger. Självklart var det jag som sa fel och fick skiten. Joanna sa att det var förnamnen som gällde, jag sa efternamnen. Jag hade fel där med och fick ta skiten igen.
När nästa grupp kom så fick jag bara räkna hur många de var.

Vi skulle bestämma vilka som skulle vara med i elevrådet och allt det där vanliga också. Man skulle ha två förtroende representanter. Om de två som blev det är sjuka så ska någon anna göra det och om hon nu också är sjuk så ska jag.

Ska gå på bio idag också, med två pinglor! En av dem stod och hoppade som en galning i ett av fönstrerna när jag satt och väntade på bussen. Den pinglan var Therese.
Den andra "pinglan" heter Joanna. hon kan verka lite elak ibland men jag tycker mycket mycket om henne ändå!


GAAAAIIISS TJEJEEEER!!!! VI HAR VUNNIT!

syskonkärlek

image56

För att jag älskar er

,

image54

SKOLSTART

Alla elever, gamla som nya, hälsas välkomna till skolstarten den 16/8.

Samling i Bergmansalen,

ÅK3 kl 9.00

ÅK2 kl 10.00

ÅK1 kl 11.00


(med undantag för MP ÅK2 som börjar den 17/8).

Det är ju nästan så att man blir tårögd.


 


Brönbycup



Det hela började i söndagsmorse klockan nio då stefan hämtade upp mig och mitt pack. Eftersom Lina och Kim hade alldeles för mycket packning fick vi åka tillbaks och hämta allt detta.
Det första Steevie sa till mig var: Hej, fy fan vad gott det hade varit med pizza. klockan var då som sagt halv tio på morgonen. Kvart över nio På Kvällen!.. får jag äntligen i mig den där pizzan jag varit sugen på hela dagen. Den var dock inte så god, men om man ser till den maten vi fått i Danmark hela veckan så ska jag inte klaga.

vid halv sju morgonen därefter vaknade vi av ett jävla liv utanför vårt rum. HURRA! och vi som kunde sova hur länge vi ville. Tjejerna som skrek var ett 93 lag och hade ingen respekt för några andra.  Speciellt inte för oss. Möjligtvis högsäterskillarna (som förövrigt vann guld). Grattis till dem.

Gullbrandstorps AIS kom till semifinal.

På tisdagen var vi på tivoli i köpenhamn. Detta var väldigt roligt. bästa var lätt loopen och lustiga huset. Vi åkte nån liten "bergochdalbana" också, det var riktigt roligt eftersom vi fick åka många fler varv än alla andra.
inne i lustiga huset fanns ett hamstehjul vilket Matilda skapade väldigt stor glädje i. Det är inte speciellt smart att stå still i ett sådant hjul. Detta resulterade i att hon låg och rullade runt som en boll och tillslut fick vi hjälpa till att dra ut henne.

Sedan har vi varit på disco. måste säga att man skäms verkligen för vissa tjejer. Men det var en kul kväll det också iallafall.

Petter har varit den sötaste killen på hela veckan. Och jag har varit glad för att jag fått leka med bilar.

På tågstationen på vägen hem så läste jessica högläsning ur Frida tidningen.
20 frågor och svar om sex
- hur stor är mannens penis i slakt tillsånd? så stod det i tidningen. Jessica läser fel och läser slackttillstånd. Allihop börjar skratta men Annika tog priset. Jag tror inte att det var en enda inne på tågstationen som missade Ankans flabbattack.

muchosmuchosmuchos mera har hänt, men va fan.. fråga om ni vill veta något mer.

Kösshejj/ Alle ek


hemma

hemma från danmark nu.. tänkte dra en historia om det en dag när jag är pigg, så nu har ni något att se fram emot.