trettioförstamaj

Hej hopp! Idag fyller min underbara mormor år och bara så att ni vet så är hon världens bästa!

Jag sa för några veckor sedan att jag skulle uppdatera här lite oftare än vad jag gjorde innan, men se hur det har gått. Inte bra alls. Det är helt enkelt inte kul att sitta framför datorn när det är 50 grader ute i solen, känns lite fel om man säger så. Dessutom så har jag haft fullt upp hela tiden sedan förra fredagen tror jag. Men det är härligt. Just nu tycker jag att det är underbart att ha saker att göra hela tiden!

Snart kommer bror min och hämtar mig och så åker jag Chrille och nicke till mormor och morfar för att fira mormor. Sedan ska jag bege mig till Gullbrandstorp där det är pardey för världens bästa Falk och henner tre vänner Simon Caroline och Jonas! Det ska bli hel nice.

Idag fyller även Wictor år så jag säger GRATTIS till honom också! Värst vad alla fyller år i maj/juni.

Nu kommer my brotha Pusshej!

/Alexandra

tjugosjundemaj

Hej hopp!

Idag har det varit en väkldigt hektisk dag. Det började med att jag fick gå upp 7.20 för att duscha, och alla som känner mig vet att jag absolut inte tycker om att gå upp tidigt. Sedan var det dags för körlektion, vilken jag var väldigt nervös över (förstår inte varför). Det gick toppen och det lutar sanrt mot en uppkörning! Weeeei!:D

Efter detta var det bara hem och plugga för att klara av samhällsseminariet som jag var tvungen att få as bra på för att få Mvg, dock vet jag inte hur det gick.

Mamma hämtade mig direkt efter idrotten där vi hade spelat brännboll och jag var ovanligt nog bäst i mitt lag, (jag fattar inte, jag trodde att det var killar som brukade vara bästa på att slå långa bollar). Mamma hämstade iallafall mig och vi åkte ut till Ica i fröskull där jag fick lära mig att sitta i kassan för första gången. Och tro det eller ej, det gick faktikst rätt så bra. Ja, om man bortser från att man ska lära sig en miljard PLU nummer varav tjugohundra är olika tomat sorter, lika många är potatisar och sallader. Det är inte så lätt för en liten stackars alle ek i sådana lägen. Men bra gick det iallafall och min första dag på jobbet är nu avklarad. Fick till och med gå en halvtimme tidigare till min stora glädje och nu börjar gossipgirl som jag hinner att se!!!! Jag älskar den serien!

/Alexandra

tjugotredjemaj

Ändrade planer, jag ska spela match idag iallafall! Kuligt!

Var i skolan idag i ca en timme och fick reda på att jag får MVG i historia A. YEEEY!!

Jag fick ett sms innan när jag gick hem från skolan där det stod " Aallen har kille?" ?!?!?!? Vam fasen är Jens Ljungberg?:S

Stefan kommer i alla fall hit vid kvart i fem och då bär det av mot slöinge. Hoppas på att alla är lite mer pepp idag än förra veckan.

/Alexandra - jag tycker inte om att bli väckt mitt i natten och få frågan vad gör du?

tjugoandramaj

Ojojoj.. andra inlägget på en och samma dag, det var längesedan. Men som en sådan bloggerska som jag känner mig just nu så tänkte jag dela med mig av vad jag sysslar med under min frotid.
Nu har jag till exempel tittat på National Treasure 2 med mammsi. Den var BRA!

Och bara för att göra det här inlägget lite mer intressant så lägger jag in en....

image80


... stoooor BILD!

/Alexandra

tjugoandramaj

Igår var en lycklig dag. Igår kom jag på att jag aldrig mer i hela mitt liv behöver gå på en mattelektion!
Idag var en lycklig dag. Idag har jag precis gjort klart mitt grafprov och det gick bra!
Imorgon får inte jag vara med på matchen så det är inte en lycklig dag. Men det är för att jag har ont i foten fortfarande, men jag vill följa med och äta god mat i alla fall. Hoppas jag får bara. Tänk om man hade haft körkort.

Jg kanske har skrivit det här innan, men jag gör det en gång till ifall jag inte har gjort det. i måndags bestämde jag mig för att... nää jag har nog redan skrivit det.

Jag är hungrig nu. Väntar på vivi som inte är klar med provet än, sen ska vi keeka.

Sarah var dum igår och skickade ett sms där det stod att vi skulle ha kul på grafprovet och att hon inte börjar förns klcokan ett. Tack! Men jag tycker om dig i alla fall.

Mat mat mat

Just det ja, jag var på teater igår med Joanna. Den inbillade sjuke. Den var bra. Ja!

/Alexandra

tjugondemaj

Idag har jag Joanna och Emma gått sturelöpet, duktiga som vi är. Fast innan det så tog jag och Joanna oss till Hello för att äta VÄRLDNS GODASTE KYCKLINGCURRY BAGUETTE! Jag verkligen älskar den och den smakade så gott efter att inte ha ätit en sån på jätte länge (sedan jag bestämde mig för att spara mina pengar!).
Efter sturelöpet väntade jag med Joanna på hennes mor i en halvtimme, sedan gick jag hem och la mig lite i solen.

Farmor och farfar var här innan och hälsade på. Jag fick helt spontant 100 kr och blev vääldigt glad. Puss på dem!

Idag börjar Gossip Girl igen och jag kan nog inte beskriva min lycka över detta. Världens bästa program... eller ett av dem i alla fall.

Igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att läsa om alla mina Harry Potter böcker och nu har jag redan läst ut den första. Den var bra och nu ska jag snart börja på den andra.

/Alexandra

artondemaj

Idag är det söndag. Och jag har precis den där nejdetärsöndag-känslan. Den som inte en människa på hella planeten kan tycka om. Men jag har iallafall haft en väldigt bra dag. Har varit uppe i Göteborg som sagt och firat Tobbe och även fått träffa hans familj. Det var trevligt och nu är jag trött.

Nu väntar jag på pizza!

/Alexandra

sjuttondemaj

Igår vaknade jag halv nio. Förstår ni? HALV NIO, när jag inte började förns tio i ett. Jag hade kunnat sova hur länge jag ville, men nejdå. Egentligen var det inte mitt fel utan Stefans. Han skickade ett sms och skrev att han hade blivit kidnappad och satt på ett tåg till Stockholm, lite lagom avundsjuk sådär bara.
Ioförsig kan det nog ha varit rätt så bra eftesom jag var tvungen att plugga på historiaprovet. Vad det gäller det så är jag sketnervös för vad jag ska få på det, mitt betyg hänger nämligen på det.

På kvällen var det iallafall dags för match och kan säg att det var nog den mest pinsamma match som jag någonsin har spleat i hela mitt liv. Vi sög riktigt hårt är det enda jag kan säg. Tyvärr. Så därför åkte jag och mamma sedan till Max för att tröstäta pommes med vitlökssås medans vi väntade på att pappa skulle komma med planet. När vi sedan kom hem så fick jag och mamma varsina pilgrimsörhängen, mamma fick gröna och jag lite mer blåaktiga Vad kan jag säg.. Jag har nog världens bästa pappa!!

Ikväll blir det till att åka till mormor och morfar i stugan med kusinerna Det ska bli mys! Och imorgon blir det en tripp ner till Göteborg för att fira Tobbe.

/Alexandra

femtondemaj

Hejhejhallådagboken!

Hade nationellt prov i engelska B på förmiddagen idag som alla andra i Sverige som läser engelska B just nu också hade. Det gick la hyffsat, även om jag inte är någon klippa på english. Efter detta hade vi en väldigt lång håla som spenderades i solen på stureplan, det var nice! Fick även senare reda på att jag fick MVG på samhällsprovet. 53,5 av 56 vilket man inte kunde klaga på. Sedan hade vi betygssnack och Falk suckade när han kollade på mig, haha. Han sa att jag ligger precis på gränsen mellan vg och mvg och att jag måste göra ett jättejättejättejätte bra seminariegrejs om jag ska klara det.

Efter skolan gick jag hem och lagade pannkakor eftersom Vivs fick mig på de tankarna. Efter det var det bara att lägga sig ute i solen med böckerna i ansiktet och plugga Historia. Det fungerade inte så länge för jag gick in och kollade på Gilmore Girls istället. Eftersom pappa är iväg i Sveriges huvudstad och mamma jobbade sent idag så fick jag äran att stå för middagen. Kycklingsallad med vitlöksbaguette, smarrigt värre.

Blev dessutom tillfrågad om jag ville åka till visby och fira midsommar, men det känns dock liite långt att åka, med tanke på att jag ska jobba i sommar.

Nu väntar duschen, plugget och sängen på mig..

/Alexandra (nu även kallad Xet).


tolftemaj

Igår var en riktigt bra dag.
Det började med att vi knappt hade några lektioner på förmiddagen vilket gjorde att jag kunde gå hem och äta eftersom det inte var någon god mat i skolan. Därefter gick jag tillbaks och hade engelska bokredovisning vilket gick helt galant.
När skolan var slut så gick jag bort mot vägverket där jag skulle ha teoriprov och Tjenahoppsan vad nervöst det var innan, satt och väntade där i ca 25 minuter efter att ha tagit foto och så, sen gällde det.

OCH JAG KLARADE DET!!!!!!!

Efter att ha ringt Kajsa och Joanna så gick jag hem där mamma väntade. Då gick vi och fikade på espresso house. Varm choklad och chokladmuffins. Så grymt gott var det.
Efter det så var det träning. Tänkte först träna rätt lugnt pga den skadade foten men när jag väl var där så gick det över. Efteråt gjorde däremot ganska ont men det gjorde inget för det var så jäkla skönt att få träna!

/Alexandra

elftemaj

Jag blev helt plötsligt sketnervös!

Hejhopp!

Det är sommarväder ute, vilket har resulterat i att jag legat ute och solat hela dagen. Dock med skolböckerna i nyllet. Tacka gud för att det är sommarlov snart! Inte för att det var han som bestämde att vi skulle ha sommarlov, men ändå. Jag tror ju inte direkt på gud.
Kolla! Det är på grund av detta som jag inte uppdaterar min blogg så ofta, för att ni ska kunna slippa läsa massa svammel som knappt jag själv förstår.

Åh, jag har gjort om min blogg lite. Inte för att jag känner mig så duktig på det, men hade inget bättre för mig. Så såhär kommer den troligtvis se ut ett bra tag för tror inte att den kommer göras om det närmsta tiden.

Och btw så har jag stukat foten så.. tyck synd om mig

/Alexandra