TIME TO SAY GOODBYE!

För nu åker snart jag och mina vänner till Kroatien och stannar där i en vecka! It's gonna be AWESOOOOOOOOOME!!!

Men först, kräftskiva hos mormor och morfar!=)

<3

My family and I (förutom systeryster)

Jag och min underbara mamma, pappa och bror spleade minigolf för några dagar sedan. Kooooseligt som man säger på norska <3


just another wednesday

Fattar ni hur duktig jag kände mig imorse. Direkt när jag vaknade så bestämde jag mig för att gå ut och gå, men sen, vet ni vad när jag gått en bit så bestämde jag mig för att springa lite så jag sprang en runda istället. Duktigt va?! Efter det gjorde jag mig i ordning, mötte Sarah på österskans och sen gick vi en sväng på stan och fikade på Roberts. Mysigt var det för man saknar ju sina vänner ibland!=) Några timmar senare så sa vi hejdå och jag gick hem för att skriva lite på mitt CV som av någon underlig anledning försvunnit så jag fick skriva om det. Kul.

Ikväll var jag och mamma på bio, Eqlipse och jag tycker att den är grymt bra. Andra gången jag såg den men mamma ville se den och jag var inte direkt sen med att ställa upp. Kom hem, tänkte skriva CVt men kolade på Ringaren i NotreDame istället. Kankse orkar skriva lite nu.. eller? Det måste ju göras. Fasen vad svårt det är att skriva på engelska by the way.

Hadehejdåciaoarrividercipusskramklemkos

Bröllopsdag

Yes, idag så har mamma och pappa haft 24 årig bröllopsdag. Så det firade vi med att gå ut och äta på Capri, jag och dem. Precis när vi ätit klart så ringer Danne och frågar om vi vill komma dit och äta lasagne. Lite försent, men vi gick dit och umgicks lite i alla fall.

Har varit ledig idag så har städat mitt rum, (jag fattar inte hur det kan bli stökigt så fort) gått runt i stan och köpt sminkborttagningskräm, träffat Lina och Stefan, köpt rosor till m och p för att de är världens bästa förldrar och så har jag gått till Tudorkliniken för att hämta ut mina allergi recept, men då skratta hon i receptionen åt mig och säger att dem går automatiskt till Apoteket och att det har varit så i typ tio år. Men Hallå, hur skulle jag kunna veta det.

Nu ska jag sova för ska jobba imorgon, näst sista dagen nu Go Alle go. Dessutom börjar jag 8, alltså en timme senare än planerat vilket gör att jag blir ännu lite gladare än vad jag redan är.

Älskar dig <3

Väggteater.. eller kan man säga så?

Jag hade i vart fall första parkett i mammas och pappas sovrum ikväll klcokan åtta när två killar började splea teater på Hems vägg. Ja ni ska snart få se bilder.  Coolt var det i alla fall och jag blev jäkligt imponerad av dessa två. Det hängde en lina mellan två lägenhetshus och i slutet missade jag nästan när de svingade sig utför denna lina eftersom jag hade fullt sjå med att fotografera den häftiga raketen (vilken inte var så häftig när jag så två män slänga sig ut från ett 30 meter högt tak. Kul var det i alla fall och jag hade inte tackat nej till att se det en gång till!=)