HEjj hopp

Jag medger att jag är väldigt kass på att uppdatera här, men jag orkar helt enkelt inte och har inget vettigt att skriva. Det kanske jag inte har annars heller men då säger jag att jag inte orkar då.

Idag har jag haft en lekion. Den bestod av en föreläsning med två killar från facket. DEn ena liknade Kristoffer Appelqvist och det tyckte jag var roligt. Jag och frida gick seda in till stan för att jag ville leta efter jeans, men jag hittade ta mig tusan inte några alls. Eller jo men jag vill nog inte ha dem jag la undan. Åkte hem och sedan till jobbet.

Nu sitter jag här hemma och gör ingenting alls. Borde plugga lite men jag orkar inte just nu. Tankade även idag och var tvungen att ringa pappa och fråga vad jag skulle tanka med.. jag får skriva upp det i min telefon nu så att jag lär mig nån gång!

Hejhopp! Jag längtar till lördag!:D

Idag är ingen vanlig dag..

...för det är MIN födelsedag!

Jag som det står och som ni kanske redan vet så fyller jag år idag!

Är i skolan just nu och jobbar med Nolltrefem tävlingen. Jag tror att jag är klar nu. Så ska snart bege mig hem och göra i ordning för kvällen för då blir det släktkalas. 24 personer tror jag att vi räknade till! 

Igår mötte jag upp Joanna vid halv sex för att få min födelsedagspresent. Jag fick reda på detta i tisdags och var sjukt nyfiken helt tiden fram tills dess! Min snälla vän skulle ta med mig på bio och bjuda på godis och läsk! Vi kollade på bedtimestories och den var sjukt rolig. men inte nog med det så fick jag en hembakad kladdkaka och en tavla där det stod Du är världens bästa!

Jag har världens bästa vän! Tack för en sjukt mysig kväll!

Den här helgen kommer att bli en kalas helg! Imorgon blir det först till att tjäna pengar och sedan blir det party med mina tjejer! Jag längtar, gör du?

Tjingeling!

Tjaa



Mitt namn 'r Alexandra Ek och jag 'r p[ ett s[nt h'r hum;r idag och jag f;rst[r verkligen inte varf;r jag inte kan skriva de tre sista bost'verna i alfabetet p[ den h'r datorn.

Glömd förmiddags fika kan leda till något riktigt gott!

Jag glömde mina goa skinkmackor hemma idag.. fan.

Men det rycktas tårta här idag så ska kanske klara mig i alla fall!

Ord som värmer

"Det märks när du är borta, det saknas något då nämligen, för du är alltid så glad och positiv. - Du ger andra väldigt mycket energi med ditt goa sätt".

Blir man glad eller blir man glad när man får höra sånt här?! Man blir SKETGLAd om man heter Alexandra Ek och får höra detta. Annika hade svarat på mitt långa mail jag skickat till henne om allt som har hänt i fotbollen och jag fick nu tillbaka det. Eller jag läste det nu.. fick det den 26 februari och idag är det den 5 mars, men men. Hur som helst så ska jag ha med två intyg till träningen på tisdag så att hon kan arkivera ett i klubbstugan och jag vet inte vad med det andra.

Åhh nu längtar jag!!!

Vi borde säga sånna här saker till varandra mycket oftare för det riktigt värmer i kroppen på den som får höra det!

Dream a little dream of me

Inatt drömde jag att jag var han pappan i 2 1/1 men. "Jag", Jake och någon tjej var på ett badhus och jag hade flytväst på mig och vågade inte simma så höll i mig i kanten hela tiden och så retade Jake mig hela tiden. 

Haha, helskumt vad man drömmer konstigt ibland. Kanske ska sluta att kolla på 2 1/2 men, men det kommer nog inte gå för det är sjukt bra!

Torsdag

Igår när vi hade varit på Maxi och handlat lite så såg jag Lotta från Andra Avenyn... haha, tänkte bara att ni ville veta det!

Finns inte alltför mycket att göra här verkar det som så jag sitter och kollar runt lite på klänningar till studenten. Mamma ringde och påminde mig om att det kanske skulle vara dags att ta tag i det nu. 

Jag fyller år om 8 dagar!

Snäll syster man har!

Läste precis syrrans blogg och såg ett inlägg med rubriken Toppbetyg!

Det var nämnligen så att i måndags sa jag att man blir lika uppassad här i Göteborg som hemma hos Mormor och Morfar. Jag får jätte god lagad mat varje dag. Tallrikarna dukas av från bordet när jag sitter och tittar på tv, bröd bakat och te på kvällen och jag behöver inte göra någonting själv. Synd att jag ska åka hem på fredag!

Mine birthday soooon

Nästa fredag fyller jag år!!! Wihooo

Jag har kommit på några saker jag önskar mig i alla fall

  • Bruna stövlar på Nilsson
  • Ett långt silvrigt halsband
  • Benskydd
  • En jätte fin tunika som min kära syster har på sig idag
  • Svarta tygskor
  • Ansiktskräm
  • Sportbh
  • .. ja det var väl det jag kunde komma på!

Jag vill ha soool

Igår var jag och min kära syster duktiga och simmade tusen meter på Valhalla! Det gick ovanligt snabbt måste jag säg, runt 30 minuter har jag för mig och sedan badade vi bubbelbad!

Jag har varit duktig denna morgon och jobbat på hårt här på Informtrycket så jag tyckte att jag kunde f slå mig ner här en stund.

Jag har konstiga fötter. I förrgår när jag stått upp i princip hela dagen fick jag sjuk ont i mina hälar. Så när jag gick lite mer på tårna hem så fick jag konstiga strålningar ut i mitten tån eller vad man ska säg.

Här i Göteborg har man sirener på bilen när en spårvagn har stannat. detta märkte jag igår och tyckte att det var ganska fjöntigt.. men det är ju bara vad jag tycker!

Oscar har tydligen skaffat en lägenhet.. jag fattar inte hur mycket som jag egentligen har missat, det känns som om jag var borta mycket längre än bara tre veckor!
Han ska i alla fall ha fest på lördag, vilket jag tycker var en OTROLIGT dålig idé för då ska jag till Svensson. Bajs på det!

Tisdagidag

Hej hopp! Ni som vill se lite bilder från mine resa får vänta ännu lite längre eftersom jag är i göteborg och min kamera är i halmstad. Jag var i och för sig hemma i helgen men hade fullt upp att ja helt enkelt inte hann. Men jag ska se vad jag kan göra när jag kommer hem på fredag.
Om folk undrar varför jag åkte hem i fredags så var det för att jag var tvungen att jobba på lördagen, inte för att jag tycker att det är sjukt tråkigt här i Göteborg att jag vill åka hem till Halmstad igen för det tycker jag absolut inte.

Idag sak jag och min kära syster åka och simma. Kan vara bra med lite träning med tanke på att jag inte tränat någonting de senaste fem veckorna. Vi har vår första träningesmatch på söndag, dock tror jag inte att jag ska vara med, eller rättare sagt får vara med. För er som inte vet så har vi slått ihop oss med Kvibille. Inte helt kul enligt mig men det blir la bra.. förhoppningsvis!

I söndags när jag åkte tillbaka till Göteborg så åkte jag X2000. Det var ju jätte skönt, tänkte jag, går snabbare och det var framförallt mycket billigare! Det dumma var att det inte stannade i Mölndal där jag skulle hoppa av, så jag fick snällt åka hela vägen in till stan för att sedan ringa Tobbe som fick vägleda mig till rätt spårvagn. Vid korsvägen var jag tvungen att byta till buss för att det var något spårarbete på vägen, sedan fick jag sitta och hoppas på att jag kände igen mg när jag skulle hoppa av. Så kan det vara.. Jag kom i alla fall fram tillslut!