Sunday and I'm tired!

Hejhej hallå bloggen! Jag sitter nu hemma i lägenheten själv och gör ingenting vettigt alls. Skulle ha hoppat in i duschen för en timme sedan men jag sitter fortfarande framför datorn. I helgen har ZARA varit här och det var varit sjukt skoj måste jag säga. I fredags hämtade jag, Sarah och Matilda henne på stationen och gick hem till deras lägenhet och skulle ta det lugnt och äta GRILL OCH DILL CHIPS som Zara så snällt tagit med från Sverige (Norge har ju bara 3 smaker). Men när vi kom hem så hade killarna förfest så vi joinade dem, dock utan dricka. En heeelt okej fredag!
LÖrdagen vaknade vi, käkade frukost och jag och Zara åkte in till stan och kollade runt lite. Det var ett jävla skitväder så det fick bli en tur i massa affärer på OsloCity, en sväng på Karl Johan och en snabbis till grönland och köpa nudlar. Träffade även en bakis jessi och ia och var hemma och tog det lugnt.

På kvällen käkade vi awesome pasta och pastasås som Zara tagit med och sedan gjorde vi oss i ordning för att dra på ROCKFEST! Där hade vi det trevligt med lite nytt folk. Bestämde oss sedan för att dra in till stan och träffa våra män och träffade även massa annat folk på vägen. Vi hade sjukt kul på vägen men vi gick aldrig in någonstans på grund av missuppfattningar och tjafs. Det blev i stället en lång promenad hem till bygdöy allé där alla vi 9 (eller i alla fall jag) somnade vid halv 4 tiden. Kul kväll!

Gick till Donken halv 11 imorse, en halvtimme innan det öppnade. Invaderade Ida och Fanny när vi väntade, käkade mat, åkte hem till Sarah och chillade och kollade på tv. Åkte och lämnade Zara på bussen och nu sitter jag som sagt här. Bra helg skulle jag vilja säga!=)

Och här kommer lite fina bilder!



Klockooor!!!

Jag önskar mig en av dessa klockor i födelsedagspresent men jag kan inte bestämma mig vilken jag vill ha. De är ju helt galet snygga allihopa! Vilken är snyggast vilken passar bäst vilken vill jag haa? Blir knäpp.

Jetset klockor från uropenn.se

Och dessutom så önskar jag mig dessa galet jäkla snygga skorna från ellos.se Det kliar riktigt i fingrarna efter dem!

Och plus detta så vill jag ha en svart skinnjacka men den har jag inte hittat ännu! hihi jag fyller år om 15 dagar!

 

Ha dee!


Våååår

Jag vill ha vååår!

Igår så bestämde jag och Kajjan oss för att färga mitt hår. Åkte in till OsloCity och köpte färg och hamnade inne i provrummen på HM med massa fina vår kläder. Jag köpte ett par sjukt snygga shorts och en tröja. Synd bara att man inte kan använda det förns om typ 3 månader. Haha, men vi var i alla fall lyckliga när vi stod och såg oss i speglarna och drömmde oss bort till värmen.

Åkte hem, käkade och sedan skulle håret slingas. Tvättade håret och läste sedan på förpackningen att man inte skulle göra det innan för att man skulle njuta av doften från färgningen. Njutning in my ass, vi kunde knappt andas. Men men, vi märkte att jag köpt fel färg då det inte fanns någon sån där mössa i. Men det struntade vi i och färgade hela håret i stället. Och när vi sedan sköljde ut det så sa kajsa att det såg rött ut. DET ÄR INTE RÖTT, det blev faktikst helt okej! Lite ljusare och bar lite rödaktigt!

Jag har ätit ägg och bacon och stekt potatis nu, det var gott. Förhäxad är på tv men nu börjar celeber sellskap, det är det vi tittar på här. Tror Henke blir överlycklig när han kommer!

Imon kommer Zara och hälsar på med grillchips, behöver jag säga att jag är glad!

Vad skjer da?

Job idag mellan 7.15-14-45, hem snabbt som fan och äta åka tillbaks till jobbet för personalmöte, ibland älskar man sitt liv! Nästa månad är jag i alla fall senvakt så jag slipper fördriva tiden mellan jobbet och mötet. Gött om man ska vara lite positiv!=)

När jag var påväg till jobbet för andra gången idag så fick jag sjukt ont i min tinning och sen när jag väl stressat fram så blev jag helt slut i hela kroppen och höll på att slockna och kroppen blev typ helt avdomnad.. Läskigt!

Funderar på att gå och lägga mig, men först måste jag laga mat, det blir kycklingsallad utan kyckling för jag har glömt att tina en. Men det är gott ändå.

Sverige ligger just nu sjua i skidskytte och jag har kollat på vem vet mest?! Vad händer? Ingen after work blev det idag för min del i alla fall!

Jag älskar dig!

<3


Scaaary!

Det händer grejer i Oslo hela tiden.. I veckan så fick man inte dricka något vatten i hela stan för det var bakterier i det. Måndag till torsdag var det så. tror jag drack två glas vatten och ett glas mjölk på 3 eller 4 dagar. Tur att jag inte fick vattenbrist, jag som dricker vatten hela tiden.
Men det var inte det jag skulle skriva om. I natt vid 4 tiden var det en kvinna som blev knivhuggen i halsen och nacken på väg hem från krogen. Dett skedde i korsningen där Sarah, Viktor och Matilda bor, alltså fem minuter från oss. Viktor och Sarah såg tydligen gärningsmannen.. Inte konstigt att man är mörkrädd.

mail

Jag hittade ett gammalt mail som jag skickade till min syster när vi var i Thailand förra året. Fy tusan vad kul det var och jag är bergis på att mamma o co har det precis lika bra nu. Så jag är bara lita avundsjuk när jag sitter i min säng och drömmer mig bort.

Mailet handlar om hur våra första 24 timmar såg ut och hur dumma turister kan vara. Hoppas det gått bättre för dem detta året och att de inte litat på tuktuk-förare och inte sett alltför många lucky buddah!=)



Hejsvejs

Nu har vi fatt ner bade zingah och drinkar efter en hard dag med en massa tuktuk.
(Lurade svenskar!)
Det blev en orangeaktig klanning, otroligt fin!
Niklas prutade som fasen men har inte kopt nagot annu... idiot!
Hasse har kopt en mossa.. idiot!
Anders tappade saftybox nyckeln i en tuktuk.. idiot!
Daniel stallde klockan pa 9 svensk tid, alltsa 6 timmar forsent.. idiot!
Tur att vi tjejer ar med!!!



Jag vill också åka utomlands..

Vardag nummer 4 denna veckan

Har väl inte speciellt mycket att säga egentligen. Har ont i nacken och ryggen, är uttåkad och rastlös och det är bara OS på tv som inte är speciellt underhållande just nu.  Nej, just nu klockan 21.12 torsdagen den 18 februari 2010 så är Alexandra ek inte så pigg och glad.
Vi var 10 barn på 4 vuxna idag, lagom najs!

I morgon är det fredag däremot, det är en dag som jag tycker om. Studenterna på vår barnehage ska sluta, vilket i och för sig är booring, men de har gjort någonting speciellt till imorgon som jag är nyfiken på. Hoppas det är något gott!=)
Dessutom så är det party imorgon. Avskedsparty! Det blir nog kul! Och det är helg! Jag ska nog slinga mitt hår lite ljusare i helgen.. eller Kajsa ska göra det om vi hittar någon bra färg. Spännande!

All snö har typ kommit tillbaks och det är nog en av anledningarna till varför jag är bitter idag. Jag vill ha vååår!

Ciao!

Och jag saknar min pappa!=)

Grattis!

Till mig själv! Höhö. Idag har mitt fina namn namnsdag. Och jag har fått ett fint vykort i min brevlåda från min fina gammelmoster. Så lätt det är att göra min dag. För det gjorde du verkligen Gittan, tusen tack!=)
Har även fått några sms från mina nära! Och jag som inte ens kom ihåg att det var en sån dag idag!=)

Ja, jag kan väl skylla på att jag inte har haft någon dator på 4 dagar så det är därför jag inte har skrivit någonting på bloggen. Att det var ca 14 dagar sedan jag skrev sist spelar ingen roll, jag kan ändå skylla på det. K o F har nämligen varit hemma i Halmstad i helgen så då åkte datorn med. Tur var väl att vi kunde hämta vår boxer på torsdagen så vi hade någonting tekniskt i lägenheten att underhålla oss med. Annars har det väl inte hänt så mycket mer än att det har varit alla hjärtans dag och att jag har världens bästa pojkvän. Han bjöd mig på bio och hade satt upp massa gulliga lappar runt om i lägenheten med massa fina ord. Jag älskar dig!

De fem kommande helgerna har jag planerade kom jag fram till idag. Nu i helgen är det avskedskalas för Phil och Carro som drar till England snart=), helgen efter det kommer Zara hit!=), helgen efter det kommer mamma och pappa hit!!!!=), helgen efter det fyller jag 20! och Vivi kommer hit=) och helgen efter det har Henke planerat in någon sorts överraskning och jag lääängtar tills jag får reda på vad det är!!! Är galet nyfiken.

Nu ska jag ta och laga lite mat till imorgon. Good girl!

Hallaaaa

dagen har ebstått av snöbollskrig med barnen vilket resulterade i att alla låg i en hög på mig. Kankse inte det bästa man kan göra för att friskna till från sin förkylning, men det var kul!=)

Det var väl det enda roliga som hänt idag.. Ja och så har jag pratat med mamma en stund. Mina syskon hade inte tid att prata med mig, vilken stil alltså! Nä, skojjar bara!=)

Kankse ska kolla ett avsnitt av Paradise Hotel. Tror jag såg 20 st igår.. sinnessjukt! Men det är bra skit!=)

Ha de på badet din gamle sjokolade - som betyder hejdå på toaletten din gamla choklad! Det är så vi gör på dagis i Norge!=)

Vet ni vad!!

Igår när jag kom hem så såg det så sjukt jävla äckligt grisigt ut i vår lägenhet för att säga det så. Och vet ni vad som hände då? Jo, JAG började att städa. JAG!:D Och fan vad jag städade. Det tog över två timmar att plocka iordning kläder och tallrikar och skit och då hann jag inte ens dammsuga eller något!
Förstår inte riktigt vad som hänt med mig, men jag försöker nog hålla igång så mycket som möjligt för att slippa tänka på saker som jag inte vill och orkar tänka på.

Jag har i alla fall dammsugit och torkat golven idag så nu är det bara kajsas och falks två stora klädhögar som tar upp våra fotöljer!=)

Jaha, detta var ju kul. Vad ska man göra nu då?

Det snöar i Norge

Och det slutar fan ALDRIG! Jag är så trött på det nu så vet inte vart jag ska ta vägen. Glädjer mig åt mamma och pappa som åker till thailand om mindre än en vecka. Orättvist är vad det är!
Idag är jag hemma från jobbet. Kände igår att min hals inte mådde som den skulle och när jag vaknade idag kunde jag knappt svälja eller prata. Tänkte ringa och se om jag kunde ta min avpasering och komma senare, men när jag försökte prata så kom det typ inget ljud. Därför fick jag skicka ett sms till Malin som kunde förmedla mitt problem. Det blev en dag hemma i alla fall. Jag kan prata hyfsat nu men har ont och är täppt i näsan så ska gå till jobbet imorgon.

Anledningen till varför jag har blivit förkyld och ont i halsen tror jag är för att vi sover med öppet fönster. Kajsa och Falk har alltid velat göra det men nu när jag sover i det rummet så skulle jag stänga det. Men det visade sig vara omöjligt. Det är nämnligen enstor jävla istapp iväggen som nästan har täppt till så vi inte kan stänga. Och med stor så menar jag STOOOOR. Jag gick ut på balkongen i en halvmeter snö och skulle försöka ta bort den, men när jag väl såg hela så insåg jag väldigt snabbt att det inte skulle gå. Så frågan är nu hur vi ska göra. Vill ju inte gärna att fönsterkarmen ska förstöras. Kajsa och Falk varför måste ni ha öppet fönster när ni sover?!!=)

Inte jätte kul att gå ut när det är såhär i dörröppningen!


Sedan ännu mer på andra sidan!


Och den här jäveln är inte min vän för fem öre. Han gör så att vi inte kan stänga fönstret och så jag får ont i nacken. Bajs på den!


Ha de på badet din gamle sjokolade!