nittondejuni

Jag har ont i hela kroppen och jag är äckligt trött, men det gör ingenting för samtidigt är jag SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!! 7-0, vad mer behöver jag säga?! Jag har VÄRLDENS BÄSTA FOTBOLLSTEJER! AAAH!:D

/Alexandra - Jag vet några stycken som kommer sova gott inatt!


åttondejuni

Hejhopp!
Sitter ensam hemma och kollar på Tyskland- Polen och Tyskland leder just nu med 1-0! Hejja hejja. Känns väldigt skönt att vara helt ensam idag eftersom jag i princip har haft fullt upp hela veckan.

Igår spelade vi match mot Böljan och jag tycker vi gjorde en riktigt bra match bortsett från resultatet.. jag förstår inte att vi kan ha sån himla otur Hela tiden..
Efter matchen åkte jag iallafall hem och städade och gick sedan till min brors lägenhet eftersom han slängde ut mig få att ha fest här. Bestämde med Nathalie att hon skulle komma till halmstad för att gå ut med mig och så blev det. Tog något att dricka på Bm och träffade sedan Hanna, Thess och Emelie på Idas så vi följde sedan med dem till Valentine för att skaka lite rumpa tillsammans. Vi var hemma vid halv 4 och somande pladask. En riktigt riktigt trevlig kväll!

I fredags brännde jag mig på hela ryggen och sedan sov joanna här. Det var mys och helt underbart när vi äntligen lyckades laga någonting att äta!

I torsdags jobbade jag på förmiddagen sedan på kvällen kom falk och kaj hit för att ha en redigt go kväll tillsammans! Slutade med kebab och en väldigt liten säng för tre personer. Men vi är GULDtrion och vi är bra!

/Alexandra .

fjärdejuni

SOMMARLOV!