Yeeeey

Hejdå Sverige, vi ses om tre veckor!!!!!!!


Bilden i mitten är så jävla äcklig!!



Vivi och jag hade kul i skolan idag.. vi tog massa fula kort med Photo Booth och kollade igenom gamla bilder.. Dessa bjuder jag på!;D

Vi fick tårta i skolan idag också" det ni!





torsdag

Nu sitter jag här i graf salen och mitt jäkla ben har somnat en en gång. jag förstår inte vad det är för fel. Mitt ben somnar alltid när jag sitter i skolan framför datorerna och det känns inte alls bra. Blöö.
Vi har börjat med ett nytt stort arbete idag och det är sjuukt tråkigt. SKulle bara säga det

Jag och joanna har skrivit om vår dokumentation idag så nu är vi nästan helt klara med projektarbetet Gött. Dessutom så har jag skrivit på psykologihemtentan vilken också börjar bli klar. Yeey. Duktig jag är!

ikväll ska jag ta en lååång dusch, plugga och packa!

På lördag åker jag till Thailand! Åhh längtar! Ciao!

Tjingalingaling

Väntar just nu på att Falkis ska ringa så vi kan gå en sväng på stan och ses en stund. Tänkte att jag skulle fixa frisör till balen så att det blir gjort. Senare ska jag ta en sväng bort till mormor och morfar för att säga hej och efter detta ska jag hem och plugga duscha och kolla på Top model. Japp, hela min dag fick plats på tre rader, inte illa!

Hipp hipp HURRA!

Först och främst vill jag säga GRATTIS till min kära kusin Niklas som fyller 18 år idag! Har precis kommit hem från Bulls där han köpt sin första lagliga stark öl. Hipp hipp hurra!

Sedan vill jag även säga Grattis till Emily Poss som fyller 19 år idag! Hipp hipp hurra!

Helgen har varit treevlig! I fredags var Daniel här och jag han och mamma kollade på Let's Dance. Jag tycker faktikst att det var synd att Blondinbella åkte ut.. det var så kul att störa sig på henne! Tanke var att vi skulle gå ut en sväng och träffa Daniels kompisar, men det började regna precis när vi skulle gå så det sket sig.

I lördags var det en STOOR dag. Det var nämligen så att min kära syster fyllde 25! GRATTTTIS TILL HENNE! Jag, min kära bror och Krille åkte upp till Göteborg och firade henne med buller och bång! Jag hade en kanonkul kväll! Tack så mycket för att jag fick komma!=)



Jag snodde dessa bilderna från jessi! Snygga eller hur?! I love you!


Sjunge ABBA singstar för fullt! I love us!

Buhu..

Det var ju inte en Andra Avenyn idag... Då ska jag kolla på Handbollen i stället! Hejja Sverige:D

Min enda vän!

Haha, när man sitter framför Microsoft Word dag ut och dag in så lär man sig en hel del. Till exempel att om man håller in Ctrl och trycker på "sudda ut knappen" så suddar man ut ett ord i stället för en bokstav. Haha, det ni. Vill ni veta vem som lärde mig det. Min assistent. Han är cool.. det är en katt som sitter på skärmen och ger en massa bra tips.. Han gör massa roliga saker också.. eller jag tycker att dem är roliga eftersom jag inte har så mycket annat roligt för mig! Jag har alltid ogillat dem här assistenterna (det finns massa olika, en boll, en hund, en robot, en trollkarl haha!) men nu tycker jag om att ha den lilla kisen brevid mig. Han är min enda vän när jag sitter framför datorn om kvällarna!



Nej nu börjar snart andra avenyn! Jag gillar det programmet, speciellt Hamza för att han är en så otroligt dålig skådespelare! Och jag vet två som håller med mig!

Jag har börjat skriva på min skräck berättelse på svenskan. Den ska handla om en clown som sitter uppe i en lite killes garderob så sitter han där och fnissar och gör läskiga ljud och tappar bollar uppifrån garderoben. Tack kära pojkvän som gav mig idén även om jag inte tyckte om det alls när du berättade den innan jag skulle sova! Den gången blev jag sket skraj.. usch! haha

Puss!


Tjobre!

Gissa vad jag har gjort idag.. jag kan ge er en ledtråd. Det är någonting jag har gjort varenda dag sedan skolan började. Japp, det var rätt PLUGGAT 'r vad jag har gjort. Och jag tror att jag dör på det snart, vilket jag har sagt ett antal gånger innan. Men vet ni vad.. jag har faktikst fått en hel del klart. Popkorn är nu ivög skickat och likaså är projektarbetet, både boken och rapporet. Är jag grym eller är jag grym. I och för sig har jag inte gjort allt själv men det är så skönt att det är borta!

Idag har vi fikat på grafen, vilket inte har hänt på väldigt länge, eller så har jag inte varit med de gånger det hänt den senaste tiden. Men hur som helst så köpte vi smör, ost, hallonsylt och fyra brödlimpor. Ganska mycket mat kanske. Men vi käkade upp tre av limporna och hela osten, haha. Gott var det i alla fall!

Igår fick jag världens vårkänsla när jag gick hem från skolan. Hade precis sagt hejdå till Frida och kände hur solen värmde på ryggen. Alla verkade så glada runtomkring, det var som att alla människor äntligen vågade komma ut ur sina bon och träffa folk. Utanför ålderdomshemet (eller vad det nu är) så spelade massa äldre människor boule och skrattade och hade sig. Och där gick jag och log för mig själv och tyckte att livet var bra. Åh vilken mysig känsla!
Nu sa pappa att det kanske skulle snöa inatt.. det var den vårkänslan det, men det var kul så länge den varade!

Haha jag vet inte vad det är med mig. Jag har en blomma i mitt rum (eller en växt kanske det är) som jag tycker väldigt mycket om. Och jag kan inte säga att jag är den bästa på att ta hand om jsut växter. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig såg jag att hela växten hängde och då blev jag ledsen och tänkte "Nej snälla växt du får inte dö". Är det där normalt.. jag kankse börjar bli gammal. Haha, knäpp känner jag mig i alla fall!

I changed my mind


Jag skulle bara säga att jag älskar den här filmen.. nu ska jag gå tillbaka till högen med plugg innan Top Model börjar!

Gott folk..,

...nästa lördag åker jag till Thailand!

Heeelgas!

Det har varit en något fullspäckad helg måste jag säg. Snart åker vi till värmen och vi har två st som fyller år innan dess. Därför blev det två st släcktkalas denna helgen. I fredags kom jessi och tobbe ner och vi åkte till Niklas som fyller myndig den 26! Yeeehooo GRATTIS i förskott till honom! I lördags jobbade jag mellan 11 och 14. Åkte sedan hem för att plugga lite (vilket jag har försökt att göra vid varje ledigt tillfälle, även om det inte har gått allt för bra med det denna veckan). På kvällen var det släktkalas igen då vi skulle fira min kära sysyet som fyller 25 nästa lördag!! Yeeey.. GRATTIS till henne i försklott också! Jag drack ett helt glas rödvin (jag har väldigt svårt med denna dryck) och alla blev imponerade. Grattis till mig! Daniel var också här och firade min kära syster. Dock kom han lite sent eftersom han hade glömt att han skulle komma hit. Shame on him. Idag så hade jag satt klockan på tio för att jag skulle hinna med lite plugg, men det slutade med att vi gick upp vid tolv och satte oss och kollade på let's dance. Vid tvåtiden så mötte vi mormor och morfar för att fika och sedan gå på Vi hade i alla fall tur med vädret igen! Den var faktikst riktigt bra. Nu är jag hemme och nu kommer pappa med min kebabtallrik.. efter det ska jag plugga.

Så nu vet ni vad jag har gjort denna treevliga januarihelg.

Idag har jag

varit på en byggdegård med skolan... måste erkänna att det gav mig absolut ingenting. Inte ett dugg.

Dessutom ringde min chef och skulle kolla om jag var ledig på onsdagseftermiddarar och visst är jag det. SÅ nu ska jag kanske få jobba även på onsdagar! Wihooooo!! :D Mer pengar är aldrig fel!

Och dessutom så har jag pluggat och städat. Duktiga lilla jag, så här duktig har jag nog aldrig varit när det gäller skolan! Belönade mig själv med att titta på slutet på Lara Croft - Tomb Raider och äta chips... haha jag förstår mig inte på mig själv egentligen. Ena dagen så bestämmer jag mig för att vara nyttig och dricker te och äter frukt och känner mig jätte bra, andra dagen så sitter jag med en chipspåse och choklad och trycker i mig.. Det är nog inte bra med såna extrema svängningar, så jag får nog ta och dela upp det hela lite. Jag kan inte vara nyttig i mer än typ fem dagar, det är inte så bra. Men gott folk. jag jobbar på det. Fast å andra sidan, man lever bara en gång och då borde man fan få äta vad man vill! Punkt.

Bra är ju att mamma precis kom innanför dörren med en enoooorm godispåse så hon fick från jobbet. Haha... jag börjar med nyttigheten en annan dag.

Tjing tjong

Sådär nu har Daniel begett sig hemåt.. lite senare än vad det var tänkt men eftersom Joanna bestämde sig för att inte komma så resulterade det i film, kycklingbaguette från Hello och Top Model (för min del i alla fall). Inget plugg här inte, vilket känns lite sisådär. Tror att det där med Katarina löste sig och det visade sig att jag visst skickat loggbok till henne. Man kna bli trött på sådant. Så jag satt och letade efter mina loggboksinlägg i ungefär två timmar igår helt i onödan. Känns ju bra!

Imorgon ska vi kolla klart på Hajen på svenska lektionen seda ska vi nog på studiebesök. Spännande. Det blev inget jobb för mig imorgon eftermiddag heller.. Typiskt, jag behöver ju pengarna. Men får se det positivt.. en extra eftermiddag att plugga istället.

Kom och tänka på vad dem säger i Wallander filmen innan och höll på att garva ihjäl mig.
- Ställ inte cykeln utanför stället. Ställ den i stället i stället!
Kul humor man har ibland!

Kan dessutom berätta att när Daniel förhörde mig på EU frågorna innan idag så kunde jag 49 av 56 st. Och jag har bara läst igenom det en gång igårkväll! LYCKA!:D

Så jag har haft en mysig dag och så har jag pratat med en vän som har gjort mig sjukt pepp för någonting! Haha..

blöö och wiiie

Jag blir så jävla irriterad!

Fick ett mail av Katarina som är min projektarbetsledare idag där hon skrev att "min process är egentligen lite klen". Jag har jobbat arslet av mig med denna dumma barnbok så skriver hon så. Jag blir bara så arg. Som pricken över i så skrev hon "jag har svårt att tro att medbedömmarna godkänner din process idag.." Känns ju verkligen jätte bra. Man blir så glad och så pepp på att jobba vidare med detta nu!

Nog om det. Kajsa är en liten skitunge. Hon är min bästaste vän och jag tycker om henne men hon är ändå en liten skitunge. Inte nog med att hon grundlurade mig med att hon hade låångt kvar tills körkortet var klarat utan nu har hon fått en bil.  En BIL!! En peugeot! En cab! En jättejätte fin bil som jag fick äran att åka med i idag! Hon hämtade upp mig vid teatern och sedan åkte vi hem till henne och käkade lite glass. Det var braa och hon är braa!


Visst ser det ganska så smarrigt ut med lite glass!:D

GRATTTIIIIIS!

KAAAAAAAAJSA FELDT HAR TAGIT KÖRKOOOOOOOOORT!!!!!!!!!:D Shit pomfritt vad jag blev förvånad när jag vaknade av ett sms imorse där det stod KÖRKORT!!!!:D Fan, jag frågade ju henne senast igår på träningen hur det gick för henne och då sa hon att hon inte ens bokat Halkan. MEN GRATTIS TILL MIN BÄSTATSE VÄN I ALLA FALL!!!
Jag förväntar mig en likadan utflykt som jag och Falk har tagit med dig på.. Jag kan fixa bullar, haha!:D
Åååh jag blir så glad för sin skull!!!!


Måndag idag och bara 19 dagar kvar till 6 veckor utan skola.. Det låter inte så illa va?!=) Men just nu så känns det inte så bra, har tusen miljarder saker att göra i skolan, okej kanske inte riktigt men över tio i alla fall och det är mycket för mig. Så det blir plugg för mig varenda dag nu.. Kanske inte det roligaste men har i alla fall något att se fram emot.

Jag och Kajsa diskuterade igår att vi (jag falk och Kaj) aldrig varit ute på krogen tillsammans och att det var dags nu.. men kom fram till att jag är så uppbokade de kommande helgerna att vi nog inte kan göra detta förns i mars. Haha, det är fan helt sjukt. Och när jag kommer hem så åker Kajsa på skidresa och veckan eftre fyller jag år.. Då ska det bli partaj för fulla hus!! Herre gud, det är nog sant som dom säger att sista terminen kommer gå sjukt snabbt, jag känner att jag har alldeles för mycket att göra och alldeles för lite tid att göra dem på. Men det ska nog bli bra.

Nu ska jag sätta igång med religionen!

Hola!

Vaknade imorse av väckarklockan och tänkte NEEEEEEJ jag orkar inte. Daniel tänkte nog mest, va fan måste hon jobba på lördagar för?! Haha

Har tjänat lite pengar idag i alla fall. Tog hem Wanted och degade lite framför den och somnade. Men filmen var faktikst ganska bra! Ikväll ska jag till kusinerna och käka och ha det lite mys med familjen och mormor och morfar. Är sjukt trött och skulle egentligen vilja vara hemma, men det blir nog bättre när jag väl åker dit.

Igår var tänkt att jag och Daniel skulle gå på bio, men eftersom vi (eller rättare sagt jag) fått reda på att Blondinbella skulle vara med i Let's Dance så valde vi att stanna hemma och kolla på det med mamma i stället. Jag diggar faktikst det programmet, bara å ni vet. Efter det kollade vi på massa filmer sen när vi var små. Haha, kul man kan ha.

Imorgon så ska jag måla i klubbstugan.. denna gången ska jag inte glömma det som jag gjorde förra gången. Vi kom fram till att det helt och hållet var falkens fel att jag glömde därför att hon inte ringde och påminde mig som hon brukar. Bara så ni vet. Hääj!

Igår var det fem månader sedan vi träffades!!:)


Det är nu allt händeeer!

Jag läste det här på mimms blogg:
Skolan börjar imorgon och nu ska det njutas av den sista terminen! Inget gnäll om hur mycket vi har eller så, utan nu blir det bara att tuffa på. Det är nu allt händer!

Och det är fanimej sant. Nu händer allt. Jag kommen nog gnälla en hel del nu innan jag åker men sen så ska jag fan bara njuta!!!!:DD::D::D:D:D:D

GE MIG!!


Sitter här och fryser framför datorn och kan inte sluta tänka på att det bara är 23 dagar kvar nu!
Sol, bad och nya äventyr, aaaaah jag längtaaaaaaar!!!!!!!!
(bild från Turkey 2007)

Yeeeeeeeey!!

FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR NATHALIES 20 ÅRS DAG HURRA HURRA HURRA!!!!!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRAAAAATTTTIIIIIS ÄLSKADE VÄN!!!!!!!! <33

Första skoldagen

Första skoldagen är nu avklarad. Den började bra med film på svenskan. Hajen (haha jag tänkte på dig falk när jag fick höra att vi skulle se den). När vi tittat på den i en och en halv timme slutade. haha ja, ni hörde rätt, vi hade ingen graf lektion idag. Men nu ska jag ändå hem och plugga. Vill få allting avklarat så fort som möjligt så att jag slipper få den där dumma ångesten. Ciao!

No pics!!!

Min kära syster håller på att göra en kalender till sig själv och mig så vill hon att jag ska skicka bilder som jag vill ha med i den... men nu har jag kollat igenom hela datorn och kommit fram till att JAG HAR INGA BILDER... eller jojo, det har jag väl, men bara massa gamla som man redan har sett minst tusen gånger. Vad jag vill säga med det här är att jag måste bli bättre på att ta foton PUNKT!



Jag saknar min Falk och min Joanna och jag saknar min pojkvän! Puss!

Häääj!

Som jag sagt tidigare, jag vill verkligen inte börja skolan igen. Jag har skrivit upp en del saker som jag måste göra innan jag åker och den listan blev längre än vad jag hade hoppats. Finns en del saker som jag inte har hunnit med att göra ännu så jag tänkte börja pluggandet en dag tidigare och sätta igång nu med en gång. Skulle börjat med det i förmiddags men då ville jag hellre kolla på gossip girl. Men nu efter en skön dusch så är jag på G. Bättre sent än aldrig, eller hur! Hääj!


Halihallå!

VI BÖRJAR SKOLAN PÅ TORSDAG!!!!!!!!!  JAG VILL INTE! Lovet är inte ens slut och jag käner redan att jag börjar få ångest över hur mycket som ska göras de närmsta veckorna. Bläää! Projektarbetet ska bli klart och även om vi har fått några extra veckor så känns det jobbigt. Måste ju bli klar vecka 5 eftersom det är då jag åker. Sen blir det en massa annat tråk som måste göras. Men men, ska man åka till thailand i tre veckor så är det väl bara att gilla läget. Trots allt så är det bara ett halvår kvar i skolan så det gäller att göra det bästa av det.

Igår var det trettondagsafton. Det är tydligen en speciell dag, vilket jag faktikst inte har en aning om varför, men det har väl kanske något med jesus att göra! Och när någonting har med jesus att göra så ska man ju fira enligt traditioner, även om jag kanske aldrig har firat trettondagsafon förut. Men i år kände jag att det var dags. Därför käkade jag jätte god mat här hemma eftersom mamma och pappa hade gäster. Jag spelade lite super mario med Amanda och sedan gick jag och vican till Mia. Fy sören vad kallt det var, jag fattar inte hur det kan vara så kallt, jag trodde inte att det kunde bli så här kallt längre, alla snackar ju om att det ska bli varmare och varmare med den globala uppvärmningen och så. Men men hur  som helst. Många vänner var där. Det var jag, emily, mia, zara, jessica, vican, quist, sandkvist, william, jakob och en tjej vars namn jag inte kommer ihåg (som jag kände igen som sören men kunde inte komma på ifrån var) och hennes kille. Där hade vi i alla fall väldigt trevligt tillhalv tolv tiden då jessi körde mig emily och zara in till mårtensson och underbar, det var en sjukt rolig bilfärd då zara inte kunde hitta sin plånbok eller telefon!

Det var lätt en av de bästa utekvällarna jag har haft. Jag och Kajsa shakade asset på dansgolvet hela kvällen och jag och Kajliden skickade roliga sms till joanna. Man kan ha kul!

Idag har jag varit hos mormor och morfar med mamma. Vi fikade. När vi skulle gå hem så tjatade mormor om att jag skulle ta med mig massa cheezeballs. Jag sa att jag inte ville ha, att det var deras men hon tryckte plastpåsen i handen på mig i alla fall. Morfar gick och hämtade en ask med noblesse och tryckte i andra handen. Ja, jag säger då det. Snällare mormor och morfar får man leta efter. 
Fick även med mig min tavelram så nu har jag satt in bilder och satt upp den på väggen. Det blev riktigt nice!

Nu fixar mamma té till oss och snart ska jag gå och kolla på top model. Haha, jag har faktiskt börjat tycka att det är kul.  Ciao!

2009

Herre gud, vi är redan inne på dag två på det nya året och jag har fortfarande inte satt en fot utanför dessa väggar. Men det ska det minsann bli ändring på idag. Tänkte dra mig in mot stan senare, kanske med jessi kanske med någon annan, får se hur det blir med det.

Tänkte berätta vad jag gjorde på nyårsafton. ör och häpna allihopa, jag var hemma. Nej jag hade inte fest eller någonting sådant, jag var hemma med mina föräldrar och deras vänner. Jag drack knappt någonting heller eftersom jag beslutade mig för att vara världens snällaste lillasyster och köra min bror till Tylösand vid tio tiden. Varje gång jag tänker på det nu så förstår jag inte varför, men man är ju som man är. Nej, men det var faktikst riktigt skönt att vara hemma för en gång skull. Jag kände helt enkelt inte för ett brakkalas med massa folk och att ha så höga förväntningar på att "det här ska bli den bästa nyårsaftonen någonsin". Nej, för mig räckte det med sing star, buzz, paketlekar och fin utsikt över halmstad vid tolvslaget. Det var det jag skulle säga.

Det är mindre än en vecka kvar tills vi börjar skolan igen, usch och fy. Jag har typ bara varit hemma under lovet och inte umgåtts med någon känns det som. Men nu kanske man ska ändra på det lite. Det börjar nu, ut en sväng på stan, antingen fika eller sagan om konungens återkomst ikväll. Imorgon ska jag följa med Daniel till oskarström på nån fest i folketshus. Ska bli spännande! Haha

Ciao!