Jag med jag med

Imorse.. försov jag mig, andra dagen efter lovet redan, ajabaja Tingeling. Kom till skolan en halvtimme försent och möter mina vänner i medieteket. Och vad står de och säger... de har haft TEST i mediekunskap. Grattis till dig Alexandra Victoria Ek. Ahh... vilken chock sådär på morgonen. Så efter att kollat lite på anteckningarna så går jag och gör detta test som ska bestå av 8 frågor... varav jag bara får ett test med 5 frågor. Tänkte att de andra säkert hade räknat fel (hur man nu kan göra det) och gick och mötte Joanna. Och självklart så skulle det vara 8 frågor. 8 frågor, klart att det skulle vara det, inte 5, nej varför skulle jag för en gångs skull ha rätt. 

"Jag med jag med"
Så mogen var Joanna idag att hon skrev det säkert 30 gånger på mitt matteblock. Tack vare detta så kommer jag var tvungen att köpa ett nytt block hela TVÅ sidor tidigare än planerat. Mogen som jag var så kryssade jag över alla "jag med" som hon skrev vilket resulterade i att hon skrev det fler gånger. 182114-17





                                                 Den här telefonen har jag
                                                   blivit kär i idag. Såg den på
                                                     tv igår (Joanna med) och nu
                                                  är vi helt köp galna. Den är
                                                      Väldigt fin, Väldigt ALLTING
                               Vill ha!!!



Cousinpower!

 
182114-15
Jag, bror och underbara kusinerna! Tuffare ungar får man ju leta efter

För övrigt så har det varit första skoldagen idag, hade fotolektion i tre timmar sen slutade jag. Det var kul, vi framkallade massa bilder, men mina blev inte så bra! Fikade sedan med Nella på Skånskan. En Semla. Mums!
Och idag börjar 24 igen. Mamma och jag ska sitta spikade framför tvn då! Och sedan efter det.. vad händer då? kan ni gissa det? kna ni det, Va va VA. Jo själklart så börjar det bästaste tv-programmet ever! PRISON BREAK! Mohaha

Smaka på det sura


Av alla dessa vägar i livet182114-14
hur vet man vilken man ska gå?
Hur vet man vad man ska välja,
när man inte ens vet vad man vill?
Om jag går åt höger, får jag då någonsin
reda på vad som hänt om jag gått åt vänster?
Om jag alltid väljer det söta, får jag då reda på
hur det sura smakar?
Man kan inte leva i det söta föralltid, någon gång måste man smaka på den sura och bittra sanningen, trots man gör allt för att hålla den borta.
Någon gång i livet måste man känna den sura smaken.
För det är det sura som gör att vi förstår hur gott det söta smakar.

Sista dagen på lovet

Japp, det är idag det. Usch och fy, Ge mig lov, mer LOV!
En vecka är alldeles för lite..

Iallafall, dagen började med att väckerklockan ringde. En söndag. Det är fel, fel fel FEL! Denna väckarklockan har en viss förmåga till att förstöra mitt braiga humör på morgonen. Men men, träningen började klockan 10 och det var himla kul att träffa sina vänneer igen. I en och en halvtimme sprang vi runt, ute, på en så kallad plan och försökte att inte halka på isfläckarna. Tro det eller ej, fan vad kul det var!
Kom sedan hem och kollade tv och chillade. Har egentligen massor av plugg att göra men ATTANS, böckerna är ju i skolan. Stackars stackars mig..:(

Jag skojjar, bara för att jag fick en bok för minst frånvaro i klassen (för skeeta längesen) så betyder inte det att jag är en PLUGGHÄST. Dessutom, vem är det som alltid får bättre än mig på alla prov? *host
Nej jag kan säga att minst frånvaro har jag inte längre. Torsdags eftermiddagarna börjar kanske bli en ovana? Fredagarna också? Att råka missa bussen också?
Äsch, jag får skylla på Joanna och Frida.. det är ert fel alltihop. Tänk vilken tur jag hade som träffade er. <3
Mamma, jag ska bättra mig.



Inne: Stockholm live
Ute: Skolan

En dröm

182114-12




Verkligheten kommer ikapp en tillslut
man inser att allt bara var en dröm
en dröm som kändes så nära
så nära att man kunde känna andetagen
så nära att den nästan kändes verklig

Drömmen finns alltid kvar
den kankse inte går i uppfyllelse
verkligheten kommer ikapp en
en dröm är en dröm
och det går inte att leva i den för evigt





Till en liten biege kalv

Nu när du ser detta... du ser, jag är inte så haj på siffror och bokstäver som står huller om buller.. men jag försökte iallafall och här är reslultatet, än så länge!
Jag är inte så duktig på att göra om bloggar, så de blir finare. Det är svårt att slå den du hjälpte mig med förra gången.. du kanske vill hjälpa mig så som du gjorde förra gången? Jag hade blivit väldigt glad!!
och just det, kul att du är hemma för jag har SAKNAT DIG MIN VÄN!!!!!! :D


En vän!

Någon som är värd att nämnas idag är min vän Frida Hansson! Den tjejen är en riktigt vän och hon gör mig väldigt glad ibland. Som idag till exempel.

Alexandra | säger:
Nej jag vet inte faktikst inte, han har aldrig tyckt om mig

what you say, that you only meant well säger:
öö okeej

what you say, that you only meant well säger:
jag trodde inte man kunde tycka illa om dej bara man träffat dej utan att känna dej

what you say, that you only meant well säger:
du är inte den typen som man inte tycker om

what you say, that you only meant well säger:
men men

Alexandra | säger:
haha du är sööt frida!

what you say, that you only meant well säger:
nee men seriöst du är inte den typen du är för snäll för de


Ha en bra dag! Tjingtjing, jag är tydligen Tingeling i Perter Pan


Information?

Ja, så kan man kalla det. Jag vill bara informera alla som känner för att läsa det här inlägget att jag har tittat på väldigt många stockholm live avsnitt ikväll! De är fan ta mig det bästa programmet just nu. Johan Glans och Magnus Betnér äger totalt. Så kul har jag nu när det är sportlov. Eftersom, det blåser och är kallt och snöigt, så kom jag och Kaaaj inte iväg till Håkansson ikväll.. det suger, men få ta det en annan gång. Hoppas att dem har jätte tråkigt! Mohaha. Skadeglädje?




Vem kommer hem på lördag?!?!?!?! :D


godnatt

Fett bra

Neej, Jag är ingen wannabe som säger Fett bra bara för att jag tror att jag är cool.

Igår var jag och min kära familj som sagt på bio och herre gud vad bra den var! Rekomenderar den starkt för er som har ungefär samma humor som jag.
Se upp för dårarna (dööörarna). den filmen var fett bra! Mest av allt diggade jag Tjocke Mehmet. Tjocke Mehmet, var Turkiets utrikesminister och var döende. Eller egentligen var det inte honom jag diggade, utan egentligen var det bara så sjuukt kul när TTT sa hans namn!
TTT var min favvo genom hela filmen! Mohaha
Se den!


Idag ska jag träna. Innomhus tack och lov. Utomhus snöar det. Usch. Kallt är det också. Brrr. Varför måste det snöa, Varför finns det snö? Jag menar egentligen, hur många tycker om snön? Och dem som tycker om snön. Varför tycker ni om snön? Den är ju bara kall, blöt och deprimerande. Ge mig sommar!!!!!!

 
..och LÅT mig göra alla mina utropstecken om jag känner för det!
 

 
               182114-7                            182114-8

Så här sne är du \

Eftesom det är lov och min mami var ledig idag så har jag umgåtts med henne. Åkte in till stan klockan tolv och träffade henne där. Käkade på Hello, sedan gick jag runt och kollade ut lite kläder och skor som jag önskar mig när jag fyller år! Mohaha. 21 dagar kvar. Kul liv hon har tänker ni nu. PAlla räkna dagarna. JAA! har inget bättre för mig.
Eftersom det äe semeldagen idag så åkte vi senare till mormor och morfar och åt semlor.
Muummma!

Nu efter att ha varit hemma ett tag så ska jag, mami, papi och systeryster snart gå på bio. Se upp för dårarna (dårarna stängs, som mamma måste tillägga varje gång hon säger det). Hoppas att den är bra.

Imorgon ska jag träna... hoppas vi blir några stycken, folket är ju iväg och åker skidor de små jävlarna! Sen får vi se hur det går.


Harry Potter: Men du som är så jävla sne, Så här sne är du! HAhAHHAh, Kolla på Sagan om Harry Potter så förstår ni vad jag menar! *Asg*




hand i hand

You’re not alone, together we stand
I’ll be by your side, you know I’ll take your hand
So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear 

Måndag

Igår så vart jag hos Oscar på en liten mysfest, som han så sött kallade det. Tänkte fråga Kajsa om hon vill hänga på, men hon hann fråga mig först! Eftersom det var söndag och inge bussar gick ( eller inga bussar går någonsing ut till det där bonnalandet) så bestämde vi oss för att cykla. så klockan nio begav vi oss till Fammarp där vi bemöttes av Inga mindre än Oscar själv, Emil, Felix, Gabbe och Gustav. Japp, där satt dem..och rökte vattenpipa. Treeevligt ju!
Kajsa och jag var lite tveksamma om vi skulle ge oss på det men sen visade det ju sig att det var heel chill! Mohaha
Där var vi ett ganksa bra tag tills vi livrädda skulle cykla hem till Frösakull igen.

Idag har jag lärt mig spela gitarr, om jag får säga det själv så är jag jävligt grym!;D Har nästan lärt mig tre låter nu! XD
Dessutom så har jag fått min BIKIIINIII!!:D Lyckan är nu fulländad, eller det är bara sommarn som ska komma nu!




182114-5

Lördag...

Det enda jag har att säga idag är att jag och Kajsa är så jävla bäst på att basta efter spinningpassen på lördagar! Like you girl <3

Nu ska jag gå och äta mat sen ikväll får vi la se vad som händer
Ha det gött Heeej!

Shupshup

Idag är det fredag.. och jag är trött. Har haft livräddning på badhuset idag med klassen. Detta var jobbigt. Joanna har ont i sina öron så hon fick inte vara under ytan. Man skulle vara två och två och jag var just med Joanna. Snäll som jag är så kämpade jag som en galning för att hon inte skulle få vatten i öronen. När hon sedan skulle rädda mig, så kändes det mer som om hon ville döda mig. Svalde en jävla massa vatten för att hon skulle trycka ner mig i vattnet så jag kom under livbojen. TACK!
Sedan hade vi en staffett med nån grej som man skulle cykla på i vattnet. Ska inte skryta, men jag ägde sönder er alla på det. (Benmuskler kallas det) Mohaha
Efter allt slit så satte jag och Joaannie oss i bastun (låg ner för att det var så himla varmt) så när vi skulle gå ut så tappade vi synen ett tag och vingla runt. haha, tro det eller ej men det var ganska komiskt.

Ikväll kommer Nella Palm till mig!!!!
Jag har saknat henne faktiskt. Har inte kunnat vart med henne på JÄÄTTE länge, men nu är vi på G. Har ju hela lovet på oss nu. Hmm, vad ska man göra på lovet. Alla är ju iväg och åker skidor.

Kommer sakna dig Joanna när du är i Sälen. RING när du kommer hem!!!!!
Sakna Jessi också när hon är i Sälen:(
Sen kommer jag sakna falk som är i österrike.
Sen kommer jag... Äsch palla. jag kommer sakna er som lämnar mig denna veckan!
Usch, jag blir deprimerad, det är ju inga kvar.

Men nella kommer som sagt snart! Tja


Lips of an angel

Är en bra låt som jag fick höra av Frida idag! Bara så ni vet. tydligen måste jag skriva en massa här i början bara för att jag ska kunna skriva in texten till låten så nu skriver jag bara massa onödigt. Jsu nu lyssnar jag på lille katt, har ingen aning om varför, men den började bara spelas. Nu ska jag försöka publicera detta inlägget för ca tjugonde gången, hoppas att det funkar, om det inte gör det så ger jag upp. fast det behöver jag ioförsig inte skriva här för isåfall kommer ni ju ändå inte kunna läsa det. Sen ska jag plugga vidare på engelskaprovet jag ska ha imon.
Just det. Det blev en blåbärspaj istället för äppelpaj för Joannas del idag. Men gott var det iallafall!


För allt i världen. Kommentera nu när jag har slitit SÅ!
182114-2

Honey why you calling me so late
It's kinda hard to talk right know
Honey why you crying Is everything okey?
I gotta whisper cause I can't be to loud

Well my girls in the next room
Sometimes i wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words
It makes me weak

And I Never want to say goodbye
but girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel

It's funny that you're calling me tonight
And yes I've dreamt of you too
Does he know your talking to me
Will it start a fight?
No, I don't think she has a clue

Well, my girl in the next room
Sometimes I wish she was you
I guess we never really moved on

It's really good to hear your voice
Saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words
It makes me weak

And I
never want to say goodbye
But girl yoy make it hard to be faithful
Wiht the lips of an angel

I dag ska Joanna äta äppelpaj

Tyvärr blev det inte så för hennes del, men jag lovade att jag kunde offra mig och fika med henne imorgon istället.
Idag har vart en seg dag.. skola till halv fyra, hemma halv fem och träning halv sex till halv nio. Jag trodde att jag skulle vara helt död nu när jag kom hem från träningen. Det är jag också. Trots det så orkar jag skriva detta inlägg. Starkt av mig. Mohaha

På mattelektionen idag så tyckte Björn "the bear" att vi var ovanligt tysta. Och enligt vad Jimmy ansåg så var det för att ingen förstod någonting av vad han pratade om. Detta tyckte jag stämde väldigt bra, satt som vanligt som ett frågetecken. Mycket bättre att fråga Joanna om man inte förstår någonting.

Blev lite galen idag också när jag hade piss bråttom till träningen och inte hittade mina fotbollsskor. GAAH, det var inte lätt, vände upp och ner på halva huset utan att finna det jag letade efter. Usch. Så jag fick springa runt i världens fulaste, opraktiskaste och dåliga skor. De é säkert någon dumming i mitt hus som har flyttat eller slängt dem.

Tisdag...

Ja, idag är det då tisdag och som vanligt började den men en tre timmars lång mediekunskaps lektion. Nu tänker alla som inte kan ett skvatt om media att det ska vara den lektionen ska vara rolig eftersom den heter mediekunskap. Nej, där har ni helt fel, det är nog den tråkigaste, sömnigaste, och tjatigaste lektionen som går att vara på.. näst efter naturkunskapen då. Min naturkunskapslärare tycker inte om mig, fråga mig inte varför men det gör hon inte.
Iallafall så fick vi reda på våra matte test idag, fick 18/26 poäng och joanna den lilla skiten fick 24,5. Det var där min dag gick i kras. Finns det NÅGONTING som jag och frida är bättre än henne på?
Klart att det finns, men vågar inte säga det för då tappar Joaannie böckerna i huvudet på mig med vilje nästa gång vid skåpen. Hatar att ha skåpet under den tjejen, det regnar bokstavligt talat saker ner i mitt huvud om dagarna.
Efter skolan så köpte jag byxor!!!!!!! Sheeeat Manhattan vad snygga dem var. Sedan gick jag och mami till mormor och morfar och fikade sen åkte vi till MAXI och handlade. Jag äger på den där scanninggrejen, tillskillnad från min kära bror.

Dessutom har jag kommit på att det kanske hade vart jäkligt snyggt med en svart fondvägg i mitt nya rum! Fast jag vet inte inte än.. men men.
Måste plugga också, har engelskaprov på fredag och för en gångs skull så tänkte jag vara förberedd på detta! (Y)
Nu ska jag gå och äta tårta. Mohaha, gött att ha en bror som är bagare ibland, fast ioförsig är det kankse inte så nyttigt, men aja, får träna bort det under fotbollsträningen imon. USCH jag kommer att avlida imorgon, tre timmar ska vi träna, mycket enligt mig, men sedan kommer vi att springa sönder motståndarna. Just det.. vi, Gullbarndstorps AIS kommer nu få ett DAMLAG, vilka består av mig och mina vänner. Kan det bli bättre?


Detta önskar jag mig när jag fyller år;

  • Jeansshorts ( och andra kläder såklart )
  • Pengar
  • Prison Break säsong 2


..och sedan tog fantasin slut.


Fotolektion

Hejhej!
Just nu sitter jag och har foto lektion. har haft det i två timmar och 52 minuter nu, slutar om 8 minuter och det ska bli sååå skönt. de tre senaste timmarna har vi suttit och lekt i PhotoShop, lite kul faktikst men ändå långtråkigt. Ikväll ska jag på möte med fotbollen för er som undrar. Annars händer nog inte så mycket mer idag.
Är Svennigt HUNGRIG just nu också och det suger.. Får äte en MACKA sen när jag kommer hem Mohaha!
I helgen har det inte hänt såvärst mycket, var hemma i fredes och chillade och i lördes åkte jag till Kvibille för första gången! Frida bor ju där så jag och Zara kom och hälsade på.
Det visade sig att Niklas hade fest så vi stack dit, men eftersom det sög så gick vi hem och kollade film!

Nu slutar jag ha de gött haaj!


Friluftsdag

Aaahh, vilken dag! Mohah.
Började klockan tio idag med något som var ungefär som Kickboxning fast som hette något annat. Detta var ganska segt enligt mig, vet inte varför men när vi boxatsoch sånt inna på ex. idrotten så har man varit helt slut efteråt. Idag däremot var det inte särskillt ansträngande. Det enda mysitiska som hände under den lektionen var att jag och Joanna fick väldigt ont i benet, på ett ställe där vi inte ens visste att man kunde få ont. Skumt att båda fick det samtidigt också.
Efter träningspasset begav vi oss in till stan, närmare bestämt Sibylla för att äta en god middag. Detta iform av varsinn Funbox med två söta nyckelringar i. Så satt vi där och diskuterade livet.. rätt var det var så gick två vänner förbi utanför. Vännerna hette Charlie och Mats, men ack de såg inte mig även fast jag försökte vinka på dem. Blev nästan lite ledsen..=(
Efter vår utsökta måltid gick vi runt och väntade mest på att bussen skulle ta oss ut till sannarpsbadet. Det kändes nästan som om det bara var vi i vår klass som var där, men de va chill. Jag och Joanna (duktiga som vi är) simmade 800 m alltså 32 längder om jag har räknat rätt. Blev lite långtråkigt efter ett tag men de fick gå. Efter det så satte vi oss satte vi oss i ångbadet. Usch jag har aldrig tyckt speciellt mycket om det, så vi satte oss i ångbastun istället, men det hände nog något konstigt med den för man kunde typ inte andas därinne så det slutade med den vanliga bastun! men faan va gött det var!
åkte sedan inom mormor och morfar och hämtade Oc som de så snällt hade spelat in till mig. Sedan var det bara att åka hem, trött som man var så somnade jag nästan på bussen.
Nu sitter jag här klockan är kvart över sju och jag känner redan för att gå och lägga mig. Men får väl vänta lite så man kan sova sedan!


Bara så att alla vet så blev jag nyss väldigt sugen på en kanelbulle

kanelbulle

Ser det inte gott ut så säg!

Sjuk

Idag vaknade jag.. trött som jag vet inte vad gick jag ner och skulle få i linserna. Fick i en lins, sedan blev jag yr i huvudet, höll på att svimma och blev helt spyfärdig. BLÄH! Efter att ha legat på toaletten ett tag, kom jag fram till att jag skulle ta ur linsen igen. Sedan ringde jag Frida som fick ge mig nummret så jag kunde sjukanmäla mig, sedan somnade jag konstigt nog.
Brukar aldrig kunna sova när jag inte mår bra, men idag gick det. Drömmde att det var sommar och att jag mamma pappa cyklade hem från stranden i frösakull. En jävla massa bliar var det här och sedan mötte vi en kille på cykel som typ dog och välte in i ett staket. Hel skum drömm.
Klockan elva väckte mamma mig. Hon skulle tvätta mitt fönster, som jag så snällt lät henne göra.
Hon trodde att jag inte mådde bra för att jag äter för dåligt. Det håller jag egentligen inte med om, ibland kan jag äta lika mycket mat som mimmi och det är faktikst väldigt mycket. Men på måndagar hinner man bara käka frukost och kvällsmat. Frukost blev det ioflrsig ingen igår eftersom jag skrev de där jävla nyheterna. Så det jag åt igår var bara en chokladboll och glass som vär snälla lärare bjöd oss på och sen äckelpäcklig fläskpannkaka när jag kom hem.
Men men, sedan måste jag in till optikern på synkontroll, pallar egentligen inte men har inte så mycket val. aja, de går säkert bra.

Om två eller tre veckor får jag min Bikiiinii!!:D Lycka

Let's pretend you're mine
We could just pretend, we could just pretend yeah yeah
You got what I like
You got what I like, I got what you like
Oh c'mon
Just one taste and you'll want more
So tell me what you're waiting for

C'mon baby we ain't gonna live forever      
Let me show you all the things that we could do
You know you wanna be together
And I wanna spend the night with you
With you (yeah yeah)
So come with me tonight
We could make the night last forever

182114-2

Flyttaaa!!!!!!

Fy faan va skönt det ska bli att flytta ifrån den här hålan! Eller okej, kommer ju sakna att inte ha lika nära till stranden och vännerna och massa sådant, men dem kommer jag ju träffa ändå och till stranden är de la bara att ta bussen med Nella!!
Men några som jag inte kommer att sakna är de där Dumma Jävla Översminkade Otrevliga Iq-befriade Brunkrämsfjortiasrna!
Gaaah, kan inte beskriva min lycka över detta! De tror att det är störst bäst och vackrast. I själva verket (jag vet att jag talar för många) så är det. Störst? nah. Okej de går i nian på Gt men hur mycket är det att skryta med?!
Bäst? Jo, kankse om deras andra lika dumma översminkade kompisar får bestämma.
Vackrast? Ja, om det finns folk som tycker att det är snyggt med X antal för många lager foundation i ansiktet så visst varför inte.
Dock, har jag nog aldrig stött på någon som tycker att detta är snyggt, men men, konstigt folk finns det ju överallt.


Sända radio?

Klockan 12.24 idag var jag väldigt nära på att ramla av min stol. Detta tyckte Frida och Therese var väldigt roligt. Egentligen gjorde jag det med mening, tyckte att de såg lite dystra och tråkiga ut så tänkte att jag kunde liva upp dem en aning. Tänka sig vad jag kan göra för mina vänner!

Vår enda lektion idag är Ljud/radio.
Oktan 88,6! Vi har sänt radio idag. På Riktigt!! Mohaha, vad nervöst det var, men kul! Jag fick vara nyhetsankare. Så jag pratade alltså om dagens nyheter. Gick ändå hyfsat bra, är ju inte precis världsvan vid att prata i direktsändning men iallafall!
Min tränare Annika tyckte iallafall att jag var duktig! Kände att jag var tvungen att påminna henne om att det var idag för hade ju lovat. Ca 20 minuter efter det att vi hade sänt, får jag ett sms där Ankan frågar vilken kanal det är på. Visar sig senare att hon har suttit spikad framför radion och lyssnat på radio Halland (inte så förvånande) men hon fick iallafall lyssna sista gången och då var lyckan komplett (iallafall för henne). Aja, Radio är nog inte direkt min grej, men det var iallafall kul att testa på! Nu har vi bara Graf och Foto kvar, det är nog de som jag har sett fram emot mest! men får se hur det blir med det!=)

Jag har kommit fram till att jag vill se "snake on a plane", men efter att folk har sagt att den är äcklig så har jag kommit fram till att jag inte vill se den ensam. Hoppas att ni förstår vad jag menar med detta!!!!

Idag ska mami och papi skriva på papprerna till lägenheten! Isåfall får jag bara bo kvar i mitt gula hus med gröna knutar i frösakull i bara två månader till. Tänka sig att vi ska flytta till stan! men gött, att isåfall få slippa gå upp så äckligt tidigt för att ta bussen!:D Och Jessica jag lovar, jag kommer att hälsa på dig iallafall!

Spinning och myskväll hos Nella

gaah! Asså förstår inte hur folk förstår sig på den här sidan!! tar en evighet att hitta hur man skriver nya inlägg och massa skit

Kajsa sa till mig idag att hon hade hittat min finfina halsduk. LYCKA! Tydligen hade den legat hemma hos henne sedan nyår och just idag gick det upp ett litet ljus i hennes huvud att den kunde var min.

Igår vaknade jag med en J*vla träningsverk i hela kroppen. Kunde knappt gå upp och ner för trappan hemma. Ännu jobbigare blev det när jag blev påmind om att det var spinning med fotbollen som gällde klockan två. Men det vara bara att dra sig till friskis och efter en timme på cyklen vara helt död. Inte bokstavligttalat, men de var inte långt ifrån.
Kajsa och jag var de enda som bastade och vi kom fram till att vi hade fått muskler. Ojojoj, va lyckliga vi blev.
Väl hemma stötte jag på mina kusiner som satt och spelade tv-spel. Blev inte så värst förvånad, för det än framför tvn de brukar sitta när de kommer och hälsar på. Så i ca en timme fick jag sitta och kolla på när Alexander spelade Hulken. Förstår inte hur ett Tv-spel kan dra åt sig så mycket uppmärksamhet.
Klockan sex åkte jag, jessi och falk till nella för att äta och ha lite mys tillsammans. Var egentligen tänkt att vi skulle ut sen men så blev inte fallet. vi satt och snackade, tog massa fulekort, kollade film, pratade ännu mer och bara chillade. Jätte mysigt enligt mig, får vi göra om!=)
I väntan på bussen hem stötte vi på två Holländare som hade problem med att ta sig till Moon. Tyvärr var vi så kassa på att förklara vägen så vi började prata om annat istället. de föräkte övertala oss att följa med dem, men trötta som vi var så pallade vi inte det.
De fick för sig att Falk var hårfrisörska (fråga mig inte varför) och det tyckte jag var himla roligt. Dessutom låter tydligen Halmstad tyskt. Bussen kom och vi åkte hem och somnade rätt snabbt.
Kvällen slutade inte riktigt som jag hade velat, men antar att jag ska sluta hoppas på det som jag egentligen vet aldrig kommer att hända.
                                                         Blommaa
                                Nella Falk och Jessica - ni är underbara

onödig skit!

Jahopp nu sitter man här!
Har fixat en blogg tillslut efter mycket om och men från folk, (nämner inga namn).

Så vad för roligt har hänt mig idag då?
Eftersom klockan är 21.14 just nu och det är fredag så förstår ni kankse själva att början på helgen är kankse inte den bästa. Men ska inte klaga, är tro det eller ej ganska trött nu.
Igår började dagen med skola 08.10-16.00, eller fick sluta tjugo minuter tidigare som tydligen joanna hade problem med, men de é chill. efter hemkomsten var det bara att sätta igång med att städa.-.- *suck* Idag har det varitfolk är och fotograferat vårt hus, som just nu är till salu! mohaha vi ska alltså flytta!! Till staden, himla skönt, tänk att kunna gå upp en hel halvtimme senare bara för att man slipper ta bussen. Underbart, enligt mig.
Iallafall, så städade jag mitt rum och sedan var jag tvungen att plugga på det där förbenade Svenska provet fram till klockan 12 då jag i princip somnade med huvudet i boken.
Idag började jag återigen 08.10, inte kul alls, fick gå upp halv sju bara för att göra iordning det sista i huset. Så var det dags för svenska prov. Usch, varför är jag alltid så sen med att plugga?
Frida hade sagt att det inte var så svårt, men den uppfattningen kan jag inte dela med henne. Fy s*tan va svårt det var! men men, nu ska jag glömma det!
Idrottslektionen idag var döden. Usch bodypump tror jag det hette. det känns inte bra att upptäcka hur extremt svaga muskler man har. Kunde praktiskt taget knappt gå ur salen när vi var färdiga. Armar, ben, ja hela kroppen skakade så utmattade vi var efteråt.
Sprang efter det som faan, till bussen som visade sig vara tjugo minuter försenad, vilket fick mig på sämre humör. När det sedan började spöregna trodde jag att jag knappast kunde bli mer deprimerad. Bussen kom och jag träffade hanna kajsa och Vican. Trevligt, trevligt! Hanna skulle till emily på födelsedagsfest idag och vican skulle ha "tjejmiddag med sina klasskompisar". kul för dem tänkte jag då!
Tre kycklingar skulle de tydligen äta! Mycket tyckte jag,
Hoppade av bussen och gick i pissregnet hela vägen hem. Kallt och blött var det, skorna läckte bläääh va inte kul det var. Väl hemma ställde jag mig i duschen och jag blev lycklig igen! Värme, finns det något bättre än värme?
Sommar, varma och underbara sommar, kom hit!!
Brorsan har nyss köpt en bas så nu kommer man få stå ut med massa oljud. Jag som tyckte att det räckte med gitarren!

Nu är folk ute och har skoj och jag sitter här! Men ack, jag är inte på dåligt humör, ledsen, besviken för att jag inte är med dem. Har räknat ut att det är 38 dagar kvar till min födelsedag. Bara lite mer än en månad! vad ska man önska sig? har hittat en massa fina kläder i Hm katalogen!!! som jag tyvärr inte kan köpa än, men som jag troligtvis ska önska mig. Dessutom har jag hittat vääärldens finaste klänning!

Igår så satt jag och joanna på ett element. trötta var vi och satt och diskuterade livet. Kul som folk kan ha så var det några som höll för en dörr för en kille. Jävlar vad de drog i det där handtaget! snälla som fok är så släppte de dörren och killen som försökte komma in flög som faan och ramlade. detta trodde jag skulle bli de roligaste under den dagen men så fel jag hade. Ca fem minuter senare, händer det som jag bara har väntat på sen jag fick reda på att mitt skåp var under joannas. Helt oväntat får jag ett jävla stort block rätt i huvudet och hajjat till som fan, slog i min hand och förstod klnappt vad som hänt. En halv sekund senare ligger Klanten som tappat blocket i mitt huvud och asgarvar på golvet. Tror inte att hon kunde andas på fem minuter så som hon skrattade!

Kul för er som orkar ta er igenom det här meningslösa inlägget. Kul att ni vill veta hur min rätt så meningslösa dag har varit! men de é ert problem, skrev det enbart för att inte har någar bättre för mig!
Nu ska jag bara chilla sönder!!! har inget jobbigt att göra tills nästa vecka, det var längesen det kändes så här bar. Och folk som säger att Media är en slapp linje... nah, helt fel där, har fan saker att göra hela tiden. Men det är kul ändå, ibland!
Ska sända radio på Måndag också, usch vad jag kommer göra bort mig. Aja.. Godnatt, eller ha en trevlig kväll nu ska jag gå och försöka få tillbaka den vanliga känslan i kroppen efter de där jäval idrottspasset,kan ju knappt röra mig normalt. Usch!