Tackossåkjejkväl

Idag är jag ganska glad igen. Lyckades i sista stund byta bort min kvällstid imorgon så nu ska jag bara jobba mellan 7-14 istället för 7-21.15! Yeey, jag kommer inte att dö!

Jessi skickade ett sms till mig idag på jobbet "tacoos och film med oss tjejer?" Och det är väl klart att jag sa ja. Så det blev en mysig kväll med Emma, Ia, Evve, Johanna och Jessi. Vi kollade på en as dålig film. Bekännerlser om killar, kyssar och katter jo jag vet, det hörs på namnet att den är dålig men den lät så rolig att jag inte kunde låta bli att ta med den. Haha. Det blev även tjejsnack, dans och självklart kuddkrig i bara underkläder. Vaddå? Gör inte alla tjejer så?=)

Nu hoppas vi på bättre väder imorgon och så säger vi tack och hej och GODNATT!

Så här är det.

Nu ska jag vara tråkig. Och deprimerande. Och ledsen. Bara så ni vet.

Just nu är näst intill alla mina vänner på förfest hos min bästa vän. Själv sitter jag hemma ensam och har tittat på Gossip Girl. Varför detta? För att jag är för trött och för att jag ska jobba imorgon.
Jag vill inte detta mer. Det känns som att jag det enda jag gör är att jobba. Jobba jobba jobba. Och jag tycker inte att det är kul längre. Jag jobbar nästan varje dag, oftast hela dagarna. Jag åker bussen hem, somnar på bussen av all stress. Kommer hem, kollar London, träffar någon lite då och då och går och lägger mig för att jobba dagen efter igen. Jag trodde att det skulle vara roligt att jobba, men när alla har så höga krav på mig hela tiden så är det inte roligt längre. Prestationångest har jag. Jag ska göra allting snabbare än möjligt och hjälpa till överallt. När det är fint väder så måste jag ofta göra två personers arbete. Folk säger att de ska hjälpa till men skiter i det. Jag springer runt, rädd för att göra för fel och försöker hinna med allting på kortast möjliga tid. Trots att jag springer runt mellan 7-14 så får jag ganska ofta jobba över för att jag inte hinner bli färdig i tid. Många kunder kan vara riktigt jävla otrevliga och ha noll förståelse sådana dagar. Ändå så försöker jag vara glad och positiv. Men jag är så jääävla trött. Både trött på att ha det så och både fysiskt och psykiskt trött. Jag är oftast väldigt stresstålig men jag pallar fan inte detta. Jag har varit ute och umgåtts med mina vänner kanske 15 gånger på hela sommaren, jag har festat max fem gånger och jag har varit på stranden 2 gånger på hela sommaren. Jag hinner aldrig sansa ner mig, jag sover dåligt, äter dåligt och mår aldrig jätte bra.

Grejen är den att jag hade sett fram emot den här kvällen i två veckor. Förfest hemma hos Jessi, Fiesta, övernattning, men nu idag så kände jag bara nej. Varför? För att jag aldrig skulle ha orkat att jobba de närmstahelvetesdagarna annars.

Jag.blir.så.jävla.arg.på.mig.själv!!! Det känns som att jag aldrig har tid att träffa de personer som betyder mest för mig. Och det känns som att jag sviker dem och att de blir besvikna på mig. VARFÖR ORKAR JAG INTE DET? Jag vill inte jobba på Ica mer. Det får mig bara att känna mig misslyckad Punkt.

Och jag saknar min älskling. Allting hade kännts så mycket bättre med honom här.

Waka-waka

Idag har jag haft väääärldens bästa dag. Jag har nämnligen umgåtts med en viss bästa vän som jag inte träffat på nästan ett år...  Joanna Duncalf!! Yeeey, finally kan man väl säga. Eftersom vi båda har flugit och flängt så har det inte riktigt gått att tajma ihop. Vi sås 5 minuter i julas på tågstationen men det kan man väl knapp säga att det räknades, eller?

Hur som helst så har vi träffat Joannas familj, jag har för första gången åkt bil med min vän som var bara lite läskigt, käkat på Max, handlat skor på skopunkten, men för att förstara mig så var det faktikst 50% på det ena paret och sen fick jag 10% för att jag blev kundmedlem. Så det var väl inte så farligt, eller?

Sen tog vi en sväng inom stan och kollade runt, drack en iste på Espressohouse och käkade glass på Donken. En riktigt mysig dag i min bästa väns sällskap, kan det bli mycket bättre.

På kvällen tog jag mig till Emma som hade ordnat en mysig liten tjejmiddag med god mat och fruktsallad.

Nu är jag hemma och ska snart sova. Jobbar 7-18 imorgon och direkt efter blir det min andra fotbollsträning på nästan ett år. Ska bli mycket spännande om benen orkar bära mig.

Livet är ganska bra faktiskt!


<3

xoxo

Sådär nu har man vaknat till liv lite igen efter gårdagen som förövrigt var sjukt kul. Det började med att jag åkte buss till Johanna. Hoppade av på fel hållplats och vandrade runt i cirklar för att försöka hitta rätt vilket jag inte gjorde på ett bra tag. Men tack och lov så hittade jag efter ett tag, är ju lite läskigt att gå visle i trottaberg, man vet aldrig vad man stöter på.
Väl där så blev det med andra ord med Josefine, Ia, Emma och Kegg vilket var sjukt skoj, har inte spelat det på väldigt länge. Senare kom även Olivia och Jessi och då blev det massa snack och dricka. Åkte in till stan halv tolv och gick på Caféet. Där var det några irriterande killar som hela tiden ville dansa, men min snälla brors kompisar hjälpte mig att bli av med dem! haha.

Nu ska jag snart åka till jobbet. Jobb mellan 16-21.15 idag. Stänger för första gången i år och det är både första och sista gången jag gör det i sommar och det är jag riktigt glad över. Så tråkigt att jobba kväll.

Hmm, nu väljer jag mellan att kolla på Gosip Girl och städa.. vad väljer man? Risken finns ju att folk i huset inte blir så glad om man väljer fel!=) Pusshej

Att få dåligt samvete och sånt

Heeej!

Har varit hemma från jobbet nu i två dagar eftersom jag har haft virus i halsen och haft ont och grejer. Så jag var hos doktorn igår och han sa att jag skulle vila och inte dricka någon alkohol och grejer. Men nu ikväll har jag, mamma och pappa varit på bakfickan och käkat en hamburgertallrik och druckit öl, sedan vidare till Zigges för en cider till. Nu är jag hemma en svängom och ska byta till långbyxor för jag tyckte att det blev lite kallt. Ska träffa mina fina vänner som jag inte träffat på ååår och dar känns det som. Får väl se hur länge jag blir ute. Imorgon ska jag börja jobba klcokan 7. Hur kan doktorn med sig att säga till mig att ta det lugnt såhär mitt i sommaren. Dålig stil tycker jag, nu kommer jag ju få dåligt samvete för att jag inte följer hans råd. Men jag ska följa mitt egna råd till att bli helt frisk. Att skratta och ha kul i goda vänners sällskap. Så hejdå!

Söööööööndag

Sitter och slöar vid varsin dator i soffan jag och Henke. Vilket kul förhållande vi har! Haha. Har väl tänkt att äta frukost snart sen vet vi inte riktigt var dagen bär oss. Lutar väl mot en filmmysdag eftersom båda är slöa sen igår.

För just det, igår så hade Sarah sin efterlängtade 20 års fest och det var brakkalas som stod på schemat. Det var studio 54 tema och alla vi 90 pers som var där var sjuukt snygga. Tyvärr så hittade jag inte min kamera innan vi åkte så det blev inga bilder. Det var i alla fall riktigt skoj och vi käkade god mat, sjöng roliga snapsvisor, gjorde någon kostig illerlek, hade musikquiz, dansade, skrattade och hade en sjuukt underbar kväll.

Nu ringde precis pappa och sa att vi har bilen för oss själva, så vi får kanske ta oss ut en sväng och göra nått kul!!:D

Whats the point?

Vad är det för mening med att skriva här om det aldrig är någon som kommenterar? Nä, skärpning om ni vill ha något att läsa här!

Har jobbat idag. Slutade 50 minuter senare eftersom det var totalt kaos på jobbet när jag skulle gå hem. Fick stå i kassan med mina vanliga kläder. kul info va?=)

Nu kommer snart Henke och jag, mamma och pappa ska hämta honom för att sedan åka ut till Tylösand och mysa runt och lyssna på musik för det är tydligen någon konsert på solgården idag. Vad var det dem hette nu då? Slade och någonting. Eller?

Imorgon är jag ledig så be till gudaran att det är fint väder så jag kan ha en heldag på stranden för första gången!!

PussKramKlemKos

Jaaaa..

Nu skriver jag äntligen igen. Eller gör ett försök i alla fall, har i nuläget inte en aning om vad jag ska skriva.

Jag kan ju berätta att jag har haft en sjukt fullspäckad vecka nu. Har jobbat varje dag i 7 till 11 timmar varje dag (förutom torsdagen) och sedan har jag haft saker för mig på kvällarna också. I torsdags firade vi mamma på restaurang och sedan, när jag klockan tio såg på mitt shema att jag inte började förns 10 dagen efter så gick jag bort till Mårtensson där det var musikquis med Jessi, Emily m familjer, sedan begav vi oss bort till fiesta, men efter en halvtimme i kön sket vi i det och drog hem. Fredagen var det jobb och sedan direkt på kalas för att fira Karins 45 årsdag. Lördagen, sjukt stressig på jobbet, slutade 14 och köpte glass för att sedan komma hem och däcka på balkongen. In i dusches göra sig i ordning sen var det födelsedagsfirande hemma för mammi. Åkte även en sväng bort till frösakull där Johan Sunesson hade 20 års fest.

Efter en sjuukt stressig dag på jobbet på söndagen så åkte jag hem, bestämde mig för att cykla till brottet och simma, kommer dit och märker att tävlingsimmarna har okkuperat hela simbasängen, lagom kul sådär så jag cyklade upp till mormor och morfar för att vänta tills den värsta regnskuren hade gått över. För jo självklart började det regna när jag för en gångs skulle ska vara duktig och träna lite. Väntar och väntar, och cyklar iväg precis när vi trodde att det äntligen hade slutat. Men gissa hur långt jag kom.. ca 200 meter sen kom det ett skyfall och jag blev lagom blöt på vägen hem. Kunde vrida ur vatten från kläderna efteråt. På kvällen fick jag jätte ont i halsen och somande på soffan halv 8. Det var den dagen det.

Måndagen var inte alls kul kan jag säga. Hade så ont i halsen att jag knappt kunde svälja, var sliten i hela kroppen och skulle jobba i 8 timmar. Sån tur är så var mamma så söt att hon kom in och hjälpte mig den sista timmen så jag kunde åka till apoteket för att få tabletter och sedan åka hem och däcka i sängen.
Men nu har det gått över lite i halsen s¨det är ju bra. Har jobbat idag också (Ja jag skriver att jag jobbar hela tiden för att jag faktikst jobbar HELA tiden, eller så känns det i alla fall) men har även varit i stan med Sarah och bland annat hämtat mina fina glasögon och fikat en halv meter lång baguette på Sandy´s. Mätt blev man ju definitivt, hade inte riktigt räknat med att den skulle vara så stor!

Nu ska jag kolla film och sedan sova min frisk tills imorgon. För imorgon ska jag jobba 10-18 och sedan kommer min älskling klockan 21 och då kommer jag vara LYCKLIG!

Jag är i..

LINKÖPING!!:D