8 dagar kvar

Fy vilken hemsk rubrik. 8 dagar kvar tills jag flyttar hem. Just nu tycker jag att det känns förjävligt för att säga det så. Sitter inne på mitt "rum" och Matilda, Jonas, Fred och Henke håller på att disskutera vad vi ska se på för film/serie ikväll. Det blir nog först ett avsnitt Chuck (som förövrigt jonas och fred har kollat på i tolv timmar idag) sen film när Klara kommer. Men först.. ner till Ica och köpa tacos.
Jag fortsätter med mitt inlägg lite senare.



Men ja som sagt 8 dagar kvar i Oslo. Jag fattar inte riktigt att jag ska flytta ifrån denna fanstastiska stad. Jag älskar ju att bo här. Jag älskar alla fantastiska vänner jag har här. Jag älskar, tro det eller ej, mitt jobb här. Mina fina barn och jobbarkompisar på barnehagen. Jag älskar att ha "parkhäng". Jag älskar att bo tillsammans med min pojkvän. Jag älskar allt party. Jag älskar att gå på Karl Johan och höra på gatumusikanter. Jag älskar att alla är så trevliga här i Oslo. Jag älskar att gå ut och gå och alltid upptäcka nya mysiga ställen. Jag älskar Yatzi. Jag älskar att gå ut på krogen i Oslo och träffa nytt folk. JAG ÄLSKAR OSLO!

Men vet ni vad jag älskar mer. Min familj. Min familj som jag saknar så otroligt mycket. Och jag vet att jag kommer älska att vara hemma också när jag väl kommit hem. Men just nu känns det grymt jobbigt att lämna Oslo. Jag har fått ett helt nytt liv här. Jag har fått uppleva en sjukt massa saker, både bra och dåliga. Jag har fått reda på vilka som är mina verkliga vänner. Jag har jobbat på världens skitjobb och ett otroligt underbart jobb. Jag har lärt mig att säga ifrån, något som jag inte kunde förut. Jag har lärt mig att hålla ut trots att allting inte alltid är som man trodde. Det har varit flera gånger som jag bara har velat ta mitt pick och pack och åka hem till Halmstad igen, till mamma och pappa. Men tack vare mina fina vänner här och runt om så har jag stått ut och inte gett upp vilket jag är jävligt glad över.

Nu är tacosen färdig. Och nu ska jag njuta av mina sista 8 dagar här i denna undrabara stad så gott jag bara kan!