Tjobre!

Gissa vad jag har gjort idag.. jag kan ge er en ledtråd. Det är någonting jag har gjort varenda dag sedan skolan började. Japp, det var rätt PLUGGAT 'r vad jag har gjort. Och jag tror att jag dör på det snart, vilket jag har sagt ett antal gånger innan. Men vet ni vad.. jag har faktikst fått en hel del klart. Popkorn är nu ivög skickat och likaså är projektarbetet, både boken och rapporet. Är jag grym eller är jag grym. I och för sig har jag inte gjort allt själv men det är så skönt att det är borta!

Idag har vi fikat på grafen, vilket inte har hänt på väldigt länge, eller så har jag inte varit med de gånger det hänt den senaste tiden. Men hur som helst så köpte vi smör, ost, hallonsylt och fyra brödlimpor. Ganska mycket mat kanske. Men vi käkade upp tre av limporna och hela osten, haha. Gott var det i alla fall!

Igår fick jag världens vårkänsla när jag gick hem från skolan. Hade precis sagt hejdå till Frida och kände hur solen värmde på ryggen. Alla verkade så glada runtomkring, det var som att alla människor äntligen vågade komma ut ur sina bon och träffa folk. Utanför ålderdomshemet (eller vad det nu är) så spelade massa äldre människor boule och skrattade och hade sig. Och där gick jag och log för mig själv och tyckte att livet var bra. Åh vilken mysig känsla!
Nu sa pappa att det kanske skulle snöa inatt.. det var den vårkänslan det, men det var kul så länge den varade!

Haha jag vet inte vad det är med mig. Jag har en blomma i mitt rum (eller en växt kanske det är) som jag tycker väldigt mycket om. Och jag kan inte säga att jag är den bästa på att ta hand om jsut växter. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig såg jag att hela växten hängde och då blev jag ledsen och tänkte "Nej snälla växt du får inte dö". Är det där normalt.. jag kankse börjar bli gammal. Haha, knäpp känner jag mig i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

jag har hört att man faktiskt ska prata positivt med sina växter. för då dör dem inte lika lätt xD haha

Postat av: Sis!

Haha, när mina växter hänger tänker jag :Förlåt mig, förlåt mig, för jag är en dålig människa! ;) Tror vi har samma gener när det gäller växter, dvs inte mammas gener. Puss!

2009-01-23 @ 07:30:07
URL: http://www.jessieholdon.blogspot.com
Postat av: Arandur

God morgon.

Hoppas du får en härlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-01-23 @ 07:32:57
URL: http://arandur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback