Helgen är sluut:(

Helgen börjar lida mot sitt slut och den har varit bra! Massa jobb vilket snart resulterar i massa pengar vilket är naaajs. Igårkväll var jag på bio med min vän Falk. Vi såg på Fast and Ferious och den var faktikst rikitgt bra. Jag älskar sådana filmer, och Vindiesel är as cool! Efter filmen tog vi en sväng på stan för att kolla läget. Fick många sms från sarah och jag tror att jag bara förstod ett av dem. Haha du är söt. Slutade med att jag lämnade Falk på Bulls hos sin loverboy och gick hem och sov gott i min säng.

Idag jobbade jag mellan 11 och 14, åkte sedan bussen hem och bestämde mig för att gå ut och springa. Det blev 5 kilometaren på Galgberget och sedan några gånger upp för trapporna. På väg hem så gick jag förbi en olycksplats där två bilar hade krockat. Dena ena bilens bagagelucka var totalt mosad och det var lite läskigt måste ja säg. Fullt med brandbilar, ambulaser och poliser. Såg att stefan hängde ut över balkongräcket så gick och pratade lite med honom för att sedan gå hem och duscha.

Tre veckor kvar tills betygen är satta. Jag längtaaaaar! Nästa vecka blir det stockholm och på lördag sova över hos kaj. Men innan det så är det plugg, plugg, plugg som gäller.. och folboll! Jag längtar! Hihi

Kommentarer
Postat av: falk

du är en vän och jag tycker vi ses alldeles för sällan nu för tiden. men på lördag är det party! :D

2009-05-10 @ 22:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback