Söndag och Storstädning

Igår kväll stod det party på listan. Det var Järken, en halmstadbo som bjöd hem oss på förfest på Majorstuen. Men först så skulle vi göra oss fina och laga goda hamburgare. Dessutom så gjorde vi en god banandrink innan vi gick och tog massa fula kort med Kajsas självutlösare på kameran. Riktigt roligt!

Väl hos Järken så träffade vi massa trevliga människor. Halmstadbor, stockholmare och gävlebor. Eftersom Järken jobbar som bartender på en nattklubb så fick vi gå in gratis med honom på ett 20 årsställe vilket jag inte kom ihåg var det var. Vi shakade i princip hela kvällen och hade kul. Vid tre tänkte vi gå hem men träffade tre norska gutter som vi stod och pratade med bra länge. Slutade med att vi tog taxi hem eftersom folk berättade läskiga saker om parken vi bor jämte. Slänge mig i sängen och somnade vid 5 tiden. Riktigt bra kväll!

Idag stod det storstädning på vår lista. Tanten vi hyr lägenheten av har nog fan aldrig förstått hur damsugaren fungerar. Som vi har slitit. Bakis var vi också men efter en och en halv timme tyckte vi att vi var klara. Tittade på ett norskt tvprogram som handlade om lejonet leos liv.

Falk och jag bestämde oss för att baka scones så vi gick och köpte mjölk på 7-eleven, eftersom hela oslostaden är stängd på söndagar.

Ikväll ska vi äta tacos!


Kommentarer
Postat av: Jess

Va fin du är i håret!

Postat av: tessis

NI ÄR SÅ SNYGGA! älskar ditt hår baomis

2009-10-04 @ 20:14:29
URL: http://tessjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback