Idag är det tisdag hela dagen.

Igår var en riktigt bra dag.
Vaknade, gick till skolan, jobbade riktigt bra på matten och fick sluta skolan vi ett. Ett stort plus var att det var spagetthi och köttfärsås till mat och jag och joanna längtade hela förmiddagen. Tänk att mat kan göra en så lycklig. Så fort någon nämnde ordet köttfärsås fick vi båda ett sånt där fånigt leende i ansiktet och alla riktigt såg hur vi tänkte "åh.. köttfärsås"
Det var ungefär som när vi paratade om paj i matsalen för någon vecka sedan och Joel längtande sa åhh.. paj.

Mat är gott.

Igår kunde jag träna för första gången på länge också. Det blev dock ingen speciellt hård träningen eftersom det inte var så många där, men vi andra hade så sjuuukt roligt istället. Först spelade vi bara lite med 93orna, sedan kom Stefan på den brilljanta idén att vi kunde göra "snabbisar". Det går ut på att en börjar vara målvakt, om man missar målet så ska man ställa sig i mål och om man släpper in ett mål så får man en prick. Vanligtvis så brukar man bara använda en boll, vi hade fem st, vilket resulterade i att alltbing blev kaos, Ingen visste vad de skulle ta vägen och alla slängde sig hejvilt för att inte släppa in något mål. Det slutade med att alla låg och asgarvade i gräset.

Stefan berättade även en rolig historia.

Det var två killar som hette Berg som var ute och gick i skogen.
Så säger den ena.
- Såg du falken Berg?
- Var Berg?

Jag och falk tyckte att den var klockren.

Något annat som var riktigt klockren, eller som Anna tyckte var askul var att vi hittade en sparkcykel som var fastlåst i ett cykelställ. Hon bokstavligen la sig ner på marken och skrek av skratt samtidigt som hon sa att "Vem fan kommer på en sån idé" "så kan man inte ha det". Vet inte hur länge hon skrattade åt det. Vi andra skrattade också, men det var mest för att Anna såg så rolig ut när hon låg där mitt på marken och garvade sönder.

Kommentarer
Postat av: Tess

men köttfärsen var ju inte god denna gången :(

Postat av: faaaalk

haha, underbar träning var det :)

2007-09-11 @ 19:48:30
Postat av: Frida

svårt det lät med fem bollar :)

2007-09-12 @ 14:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback