Friluftsdagen..

..var inte alltför hemskt iallafall, det var rätt kul. Vi skulle gå runt sjön, och göra olika aktiviteter, jag tror det var sex st.

Graf och multimedia klasserna gick tillsammans.. och Fredrik. Fredrik är multimedias lärare, bara så att alla har det klart för sig.
Det visade sig när vi skulle bygga ett vindskydd att han var riktigt tävlingsinriktad och det fick alla oss andra att febrilt börja leta efter pinnar att bygga med. Efter att ha sett Journalistikklassens vindskydd kände vi att vi inte kunde sjunka ner till deras nivå så vi byggde ett vindskydd med klass! 
Det var kul. ett tag var det tal om att hugga till en soffa att ha under, men det blev lite väl tyckte några.
När vi hade byggt klart vårt vackra verk skulle vi ta ner det igen, alltså riva vindskyddet. Vi slängde inte våra pinnar i vattnet eftersom vi inte ville ramla i (hrm), vi högg istället sönder allt och hade kul åt Victor som var rätt kass på att hantera en yxa.
Fredrik fick låna yxan ett tag, men konsaterade ganska snabbt att han var mycket bättre på att dubbelklicka.

När vi kom till nästa aktivitet och BFarna höll på att kravla sig igenom spindelnätet sa vi det en gång för alla att BF verkligen är barn med för mycket fritid. Det fanns liksom ingen annan förklaring av det vi såg.

Anders (gympaläraren) kom för att göra upp eld när vi skulle grilla. Alla andra grillade på engångsgrillarna som vi fått, men inte han. Nej Anders skulle göra en riktigt eld. Det funkade dessvärre inte. När vi andra en bra stund senare skulle gå, så hade han fått igång den, men då hade redan hans kompis lagt på sina korvar på våra grillar och den fina lilla elden var totalt onödig.
Men vi andra som satt runtomkring hade roligt åt det.

Skadeglädje? Mohaha

"Och vad har vi lärt oss idag barn? Jo, att fuska"!!

/alle ek ♥ It's a little bit funny, this feeling inside

Kommentarer
Postat av: Joanna

VÅRT VINDSKYDD VAR JÄTTEFINT!

Postat av: Jess

Fredrik är störtskön. Rolig mest hela tiden! ;)

2007-09-27 @ 07:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback